tebrik ederim çok keyifli bir süreç doya doya tadını çıkar bu zamanların
Cnm seni çok iyiy anlıyorum.allah gebeliğini sağlıklı kılsın bebeğini sağsalim al kucağına inşallah.bende 8 senelik evliyim 3,5 sene bizimde çocuğumuz olmadı ama ben sadece bikere klomen tedavisine girdim ondanda olumlu sonuç alamadım.başkada hiç bişey denemedim allaha bıraktım zamanını.ve 3,5 sene snr tamda korunduğum bi dönemde doğal yoldan hemile kaldım şu an oğlum 4 yaşında ardından 3 sene içinde 2 hamilelik daha geçirdim ikincisi malesef dış gebelikti ama onuın ardından 3 ay snr tekrar hamile kaldım ve ikinci oğlumda şu an 1 yaşında.hepside doğal yoldan oldu iki gebeliğimdede kjorunurken hamile kalmıştım.darısı sizlerin başına inşallah.herşey bahane rabbimin dilemesi gerekiyo onun için bol bol dua edin arkadaşlar.
bende nisanda hamile kalanlardanım.bende çok uğraştım ağladım gecelerce ,iki negatif aşılama, operasyonlar ,hastanelerde yatışlarım, korkunç şeylerdi.herşey berbat görünüyordu.her ay sanki ayrı bi sorun vardı .ben çıldırmak üzereyken Allahım minik mucizemi kendiliğinden gönderdi bana.sadece kocaman bir mutluluk kaldı.dilerim Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin.
evet canım bu sene nisan dediğin gibi şu an çok şükür hamileyim.Allah tüm hamilelere sağlıklı evlatlar nasip etsin.tüm isteyenlere de kısa zamanda bu duyguyu tattırsın inşallah. bu mübarek günde isteyenler mutlu haberler alsın inşallah.bu arada seninde kandilin mübarek olsun canım
teşekkür ederim sağolasın.. senin tahmini kasım aralık gibi o halde doğumun.. nasıl hissediyorsun? varmı bulantın ? her şeyi yiyebiliyormusun?
canım benim daha 12 haftalık tahminim ocak başı doğum inşallah.bulantım az var ama baş dönmem var o biraz zorluyor işte ama minik mucizemi gördüm ya her şeye katlanıyorum:)) senin ne kadarlık canım
O ZAMAN AYNI AYDA ANNE OLACAĞIZ İNŞALLAH :)) HARİKA.. benimde 22 nisan SAT..yani 9+5 oldum. ben mayısta kaldığım ihtimali ile ve hesaplayıcılara göre ocak sonu benimde.. çok şükür benim mide bulantım olmadı rahat geçti şimdiye kadar aksi olsa da dediğin gibi seve seve katlanırdım.. o kadar bekledimki onu :) fakat iştahım iyi ya zaten göğüsler şişti birazda karnım çıktı şimdiden.. yani bir genişleme oldu belirgin.. erken daha aslında dimi :) bakalım o zamana kadar nasıl bişi olacam :))
valla bende çok merak ediyorum kendimi şişko olucakmıyım diye:) ama normalde inceyim hatta çook inceyim oyüzden daha çok meraklanıyorum.benimde karnım yemek yeyince daha çok çıkıyor çok ilginç valla
ne mutlu sizlere...Alllah bebeklerinize sağ salim kavuştursun inşallahh
ben hamile değilim, 9 aydır çalışıyorum..bu ayda kırmızıları gördüm malesef...hamile değilim fakat bu topipe yazmak geldi içimden..
nasıl hamile kaldınız? ovülasyon testi mi kullanayım? hangi günleri değerlendireyim ne yapayım bir akıl verin Allah aşkına...
adet bitiminden sonra çalışmalara başlamak mı faydalı? onu da denedim olmadı.12-14-16 günleri değerlendirdim olmadı...olmadıı olmadı...
hoşgeldin canım
topiğin adından da anlayacağın gibi bizler kolay hamile kalamadık :) ama çok şükür şimdi bunu da gördük ya... 9 ay kısa bir süre.. kaç yıllık evlisin yaşın kaç? açıkçası benim denemediğim şey kalmadı emin ol.. 5 yıl bekledim yaşımda ilerledi bu arada inan ümidimi kesmiştim artık.. kendimi olmayacağına inandırıp kaderime razı gelmekten başka bir şey kalmamıştı bana.. bu arayışlar içinde iken myom çıktı bide üstüne kullandığım hormon ilaçları bebek olsun diye aldım tabi bunları myomu büyüttü artık onu aldırayımda sağlığım bari elden gitmesin hepten dedim yani uzun benim hikayem kısaltayım hemen :)) ameliyat safhasında ve sürekli engeller çıkarak 5 ay ertelemeli beklerken ameliyatımı bebiş geldi :)))) Allahıma çok şükür..
o dediğin testleri kullandım sorun yoksa faydası olabiliyor pek çok kişide oldu.. testler çubuk şeklinde olursa sayısı çok oluyor internette satılıyor uygun fiyata miktarı çokça tavsiye ederim.. gebelik testi de veriyorlar yanında o da lazım olur inşallah... adetin bitiminden 10. gün gibi başlasan yapmaya yakalarsın her ay farklı tarihlerde olabiliyor ovülasyon çift çizgiyi gördüğün amda arka arkaya çalışma yap 3 gün.. istersen ateşini de ölç aynı anda o da belirleyici olabiliyor yumurtlamayı anlamak için.. her türlü yardımcı olurum canım.. yeterki anne ol.. Rabbim her isteyene versin... ben çoook bekledim kimseleri bekletmesin Yaradan...
evet sizlerde bayağı uğraşmışsınız..topiğn adını kendime yakın hissettiğimden hemencik girdim :)
ağustos ayında tam 3 yıllık evli olacağım. 30 yaşına girdim bu sene..
hikayen çok etkileyici..zor şeyler yaşamışsın...neyseki mutluluğa ermişsin...maşallahhh Allah nazarlardan korusun....
netten araştırayım bir şu testleri..hangi marka kullandın canım ?bana en yakın eczanade medismart varmışş...
dr.um 1 sene dolmadığı için test mest istemedi.sanırım bir sorunum yok ...
İnşallahh gebelik testi de lazım olur çoook saoll yaa....
güzelll dileklerin,duaların ve yol gösterdiğin için çok çok teşekkür ederim..
Allah herkesin gönlüne göre versin...
amin !!!!!!!!!!!!!
ne mutlu sizlere...Alllah bebeklerinize sağ salim kavuştursun inşallahh
ben hamile değilim, 9 aydır çalışıyorum..bu ayda kırmızıları gördüm malesef...hamile değilim fakat bu topipe yazmak geldi içimden..
nasıl hamile kaldınız? ovülasyon testi mi kullanayım? hangi günleri değerlendireyim ne yapayım bir akıl verin Allah aşkına...
adet bitiminden sonra çalışmalara başlamak mı faydalı? onu da denedim olmadı.12-14-16 günleri değerlendirdim olmadı...olmadıı olmadı...
bende kilolu değilim..ama karnım aşikar çıktı :)) hamile kıyafetleri için çok erken biliyorum ama günlük giysilerim hep daraldı hele pantolonlar sıkıyor resmen şaşırdım ne giyeceğimi.. ben yuvarlak mı olacam diyorum.. gerçi gaz olurmuş ilk 3 ay ama benim kalçalarda doldu sanki :44:
valla benimde karnım var ama akşamları daha belirgin:)) yemek yeyince iyice çıkıyor.bu arada dediğin gibi hamile kıyafetleri için erken ama bende bir çok pantolonumu senin gibi emekliye ayırdım.içlerine giremiyorum .bir tane düşük bel kotum var sürekli onunlayım iyice indiriyorum belini böyle repçiler gibi donum düşük geziyorumben kendime lastikli pantolonlar bakmaya başladım hamile pantolonu değilde lastikli yazlık efil efil bişi bulursam alıcam.yoksa çatlıcam.her gün kıyafet değiştiren ben kıyafet bulamıyorum şu sıralar.hatta eşimin pantolonlarına göz diktiğim bile oldu ama.eşim yok artık abrtma deyince vazgeçtim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?