Uzun Bekleyiş Sonunda Gebelik Heyecanı Yaşayan Ocak,Şubat,Mart ...... GEBELERİ

GESHENK

mucizem pıtpıtım :)
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2009
6.124
1
156
Sakarya
Merhaba hamilelik heyecanını en sonunda yaşayabilen tüm anne adayları!..

Ben aşılama,tüp,transfer, alternatif yöntemler akla gelebilecek her şeyi denemiş fakat hiç gebeliği yakalayamamış bu 5 yılın sonunda doğal yoldan hiç beklemediğim anda hamile kalabilmiş biriyim.. sizler de uzun bekleyişler yoğun çabalar sonunda bu duyguyu tattıysanız gelin bu süreci birlikte yaşayalım.. yabancısı olduğumuz şu konumda neler yaşayacağız bakalım bunları paylaşalım... gün gün hafta hafta bu duyguyu bedenimizde ve ruhsal yaşantımızda olan değişimleri, sevinçlerimizi, duygusal anlarımızı açıkçası meraklarımızı bir nebze azaltabileceğimizi düşünüyorum :) hepimize sağlıklı, mutlu ve hiç sorunsuz bir gebelik süreci diliyorum.. Yaradan meleklerimizi uzun ömürlü kılsın ve hep korusun inşallah...

Arkadaşlar uzun süre bekleyip sonunda bu heyacanı yaşayan yokmu hiç ???? ocak ayında anne adayları biliyorum farklı bir topik var ama buraya da uğrayın illa ocak şart değil.. yılın herhangi ayı anne olabilecek tüm bekleyenler.. adaylar sizlerde buyrun gelin paylaşalım.. dertleşelim....

Cnm seni çok iyiy anlıyorum.allah gebeliğini sağlıklı kılsın bebeğini sağsalim al kucağına inşallah.bende 8 senelik evliyim 3,5 sene bizimde çocuğumuz olmadı ama ben sadece bikere klomen tedavisine girdim ondanda olumlu sonuç alamadım.başkada hiç bişey denemedim allaha bıraktım zamanını.ve 3,5 sene snr tamda korunduğum bi dönemde doğal yoldan hemile kaldım şu an oğlum 4 yaşında ardından 3 sene içinde 2 hamilelik daha geçirdim ikincisi malesef dış gebelikti ama onuın ardından 3 ay snr tekrar hamile kaldım ve ikinci oğlumda şu an 1 yaşında.hepside doğal yoldan oldu iki gebeliğimdede kjorunurken hamile kalmıştım.darısı sizlerin başına inşallah.herşey bahane rabbimin dilemesi gerekiyo onun için bol bol dua edin arkadaşlar.

bende nisanda hamile kalanlardanım.bende çok uğraştım ağladım gecelerce ,iki negatif aşılama, operasyonlar ,hastanelerde yatışlarım, korkunç şeylerdi.herşey berbat görünüyordu.her ay sanki ayrı bi sorun vardı .ben çıldırmak üzereyken Allahım minik mucizemi kendiliğinden gönderdi bana.sadece kocaman bir mutluluk kaldı.dilerim Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin.

tebrik ederim çok keyifli bir süreç doya doya tadını çıkar bu zamanların

çok teşekkür ederim. hoşgeldin.. çıkartmak istiyorum ama çevrede hep acele etme aman nolur nolmaz diyenlerden sinip oturuyorum yoksa ne heveslerim var hemen alışveriş edesim geliyor yelek falan örmek gibi.. bende myomda var düşük olabilir diye sanırım tereddütler daha fazla.. benim hiiiç aklıma gelmemekle beraber.. bu kadar zaman bekledim ya bunu veren bu duyguyu yaşatan Rabbim inşallah devamını getirir.. O na emanet ediyorum.

maşallah ya.. iki tane birden kavuştun demek yavrucuklarına.. Rabbim sana bağışlasın.. sen deneyimlisin öğreneceğimiz şeyler var yani.. bir yere kaybolma olurmu :)) soracaklarımız olacaktır kesin :) Allahım şu mübarek günde anne olmak için yanıp tutuşan herkese tattırsın inşallah...

bu sene nisan mı? sende yenisin yani.. şu an hamilesin öyleyse.. maşallah.. Yaradan sağlıkla huzurla kavuşmayı nasip etsin inşallah.. sende çok çekmişsin.. bizler oldukça meşakkatli yollardan geçerek inşallah alacağız kucağımıza bebişlerimizi.. Rabbim onca sıkıntıdan sonra inşallah çok sağlıklı, mutlu, uzun ömürlü kılsın yavrularımızı ve bizi de hep mutlu etsin sevdiklerimizle.. kimselere aratmasın çünkü çoook zor çok..

arkadaşlar buraya kimse uğramıyor diye bakmıyordum çok sevindim paylaşımlarınız için çok teşekkürler..
kandiliniz mubarek olsun.. Rabbim daima sevdiklerimizle uzun sağlıklı mutlu ömür versin hepimize..

evet canım bu sene nisan dediğin gibi şu an çok şükür hamileyim.Allah tüm hamilelere sağlıklı evlatlar nasip etsin.tüm isteyenlere de kısa zamanda bu duyguyu tattırsın inşallah. bu mübarek günde isteyenler mutlu haberler alsın inşallah.bu arada seninde kandilin mübarek olsun canım

teşekkür ederim sağolasın.. senin tahmini kasım aralık gibi o halde doğumun.. nasıl hissediyorsun? varmı bulantın ? her şeyi yiyebiliyormusun?

teşekkür ederim sağolasın.. senin tahmini kasım aralık gibi o halde doğumun.. nasıl hissediyorsun? varmı bulantın ? her şeyi yiyebiliyormusun?

canım benim daha 12 haftalık tahminim ocak başı doğum inşallah.bulantım az var ama baş dönmem var o biraz zorluyor işte ama minik mucizemi gördüm ya her şeye katlanıyorum:)) senin ne kadarlık canım

canım benim daha 12 haftalık tahminim ocak başı doğum inşallah.bulantım az var ama baş dönmem var o biraz zorluyor işte ama minik mucizemi gördüm ya her şeye katlanıyorum:)) senin ne kadarlık canım

O ZAMAN AYNI AYDA ANNE OLACAĞIZ İNŞALLAH :)) HARİKA.. benimde 22 nisan SAT..yani 9+5 oldum. ben mayısta kaldığım ihtimali ile ve hesaplayıcılara göre ocak sonu benimde.. çok şükür benim mide bulantım olmadı rahat geçti şimdiye kadar aksi olsa da dediğin gibi seve seve katlanırdım.. o kadar bekledimki onu :) fakat iştahım iyi ya zaten göğüsler şişti birazda karnım çıktı şimdiden.. yani bir genişleme oldu belirgin.. erken daha aslında dimi :) bakalım o zamana kadar nasıl bişi olacam :))

valla bende çok merak ediyorum kendimi şişko olucakmıyım diye:) ama normalde inceyim hatta çook inceyim oyüzden daha çok meraklanıyorum.benimde karnım yemek yeyince daha çok çıkıyor çok ilginç valla

valla bende çok merak ediyorum kendimi şişko olucakmıyım diye:) ama normalde inceyim hatta çook inceyim oyüzden daha çok meraklanıyorum.benimde karnım yemek yeyince daha çok çıkıyor çok ilginç valla

bende kilolu değilim..ama karnım aşikar çıktı :)) hamile kıyafetleri için çok erken biliyorum ama günlük giysilerim hep daraldı hele pantolonlar sıkıyor resmen şaşırdım ne giyeceğimi.. ben yuvarlak mı olacam diyorum.. gerçi gaz olurmuş ilk 3 ay ama benim kalçalarda doldu sanki :44:

ne mutlu sizlere...Alllah bebeklerinize sağ salim kavuştursun inşallahh

ben hamile değilim, 9 aydır çalışıyorum..bu ayda kırmızıları gördüm malesef...hamile değilim fakat bu topipe yazmak geldi içimden..
nasıl hamile kaldınız? ovülasyon testi mi kullanayım? hangi günleri değerlendireyim ne yapayım bir akıl verin Allah aşkına...

adet bitiminden sonra çalışmalara başlamak mı faydalı? onu da denedim olmadı.12-14-16 günleri değerlendirdim olmadı...olmadıı olmadı...

hoşgeldin canım

topiğin adından da anlayacağın gibi bizler kolay hamile kalamadık :) ama çok şükür şimdi bunu da gördük ya... 9 ay kısa bir süre.. kaç yıllık evlisin yaşın kaç? açıkçası benim denemediğim şey kalmadı emin ol.. 5 yıl bekledim yaşımda ilerledi bu arada inan ümidimi kesmiştim artık.. kendimi olmayacağına inandırıp kaderime razı gelmekten başka bir şey kalmamıştı bana.. bu arayışlar içinde iken myom çıktı bide üstüne kullandığım hormon ilaçları bebek olsun diye aldım tabi bunları myomu büyüttü artık onu aldırayımda sağlığım bari elden gitmesin hepten dedim yani uzun benim hikayem kısaltayım hemen :)) ameliyat safhasında ve sürekli engeller çıkarak 5 ay ertelemeli beklerken ameliyatımı bebiş geldi :)))) Allahıma çok şükür..

o dediğin testleri kullandım sorun yoksa faydası olabiliyor pek çok kişide oldu.. testler çubuk şeklinde olursa sayısı çok oluyor internette satılıyor uygun fiyata miktarı çokça tavsiye ederim.. gebelik testi de veriyorlar yanında o da lazım olur inşallah... adetin bitiminden 10. gün gibi başlasan yapmaya yakalarsın her ay farklı tarihlerde olabiliyor ovülasyon çift çizgiyi gördüğün anda arka arkaya çalışma yap 3 gün.. istersen ateşini de ölç aynı anda o da belirleyici olabiliyor yumurtlamayı anlamak için.. her türlü yardımcı olurum canım.. yeterki anne ol.. Rabbim her isteyene versin... ben çoook bekledim kimseleri bekletmesin Yaradan...

Son düzenleme:

evet sizlerde bayağı uğraşmışsınız..topiğn adını kendime yakın hissettiğimden hemencik girdim :)
ağustos ayında tam 3 yıllık evli olacağım. 30 yaşına girdim bu sene..

hikayen çok etkileyici..zor şeyler yaşamışsın... neyseki mutluluğa ermişsin...maşallahhh Allah nazarlardan korusun....
netten araştırayım bir şu testleri..hangi marka kullandın canım ?bana en yakın eczanade medismart varmışş...
dr.um 1 sene dolmadığı için test mest istemedi.sanırım bir sorunum yok ...
İnşallahh gebelik testi de lazım olur çoook saoll yaa....
güzelll dileklerin,duaların ve yol gösterdiğin için çok çok teşekkür ederim..
Allah herkesin gönlüne göre versin...
amin !!!!!!!!!!!!!

canım ben kaç yıldır buralarda pek çok kişiye yardımcı oldum.. sana da seve seve olurum ne demek... sen asla umudunu kesme.. ben herkese örnek olayım .. canlı bir örneğim bu yolda... o yaşadıklarım kolay zamanlar değildi inan bana.. zaman zaman psikolojin altüst oluyor.. zor zamanlardı.. bu uğurda mücadele eden herkesi anlarım ne demek olduğunu iyi biliyorum çünkü..

yaşın da tam zamanı güzel yaş.. ama detaylı olarak testlerin yapılmalı bence.. kanda adetin 3. günü bakılan parametreler var.. onları yaptır derim öncelikle.. ve rahim filmi tüpler tıkalı mı değilmi bu çok önemli.. bu 3 yılın içinde son 9 aydır istediğine göre korundun sanırım.. o eczanede satılanlarda az var sana her ay lazım yani bari 5-6 ay gitsin o kadar yok onlarda 1 haftalık falan var.. ki belki o 1 haftada yakalayamayabilirsin.. onun için fazla olanlardan al.. benimkiler markası aklımda değil şimdi iş yerindeyim evde bakar yazarım istersen..

ateş ölçmek istersen de eczanelerde dijital dereceler var.. al onlardan 5 lira falan.. her sabah aynı saatte ölç ve not et.. ben sana nasıl olması gerektiğini tablo olark da veririm denemek istersen.. bide bal+polen karışımı var yumurtaların kalitesi için eşinle beraber her sabah aç karna birer kaşık yersen çok faydası olacaktır..

öncelikle teşekkür ederim canım Allahım en kısa zamanda sana da nasip etsin.ben hep dr kontrolündeydim.bir süre kistlerle uğraştım sonra klomen kullandım o da dokundu ohss denen yan etki oluştu yani yumurtalıklarım aşırı uyarıldı ve 10 ar cm kistler oluştu.onu korkunç bir işlemle yok ettiler.sonra iki kere rahim rontgeni çekildim bir şey çıkmadı.sonra iki kere aşılama yaptırdık ama negatif.artık tüp bebek için zaman kararlaştırıken kendiliğinden geldi meleğim.ama hamile kaldığım ay soğan kürünü yaptım o iyi geldi diye düşünüyorum birde yumurtlama günlerimden itibaren bir kaç gün 1-2 dilim ananas yedim tutunmayı kolaylaştırdığını duymuştum.ve Allahım minik mucizemi gönderdi.bu öyle bir mutluluk ki onu ultrasonda görünce çektiğin tüm acılar uçup gidiyor.sadece o minik kalp kalıyor.hamilelerin duası kabul olurmuş derler Allahım sanada tez zamanda yaşatsın inşallah.bol bol dua et ben çok bekledim ama değdi.sende umudunu yitirme sadece Allaha güven ve dr kontrollerini aksatma:))

valla benimde karnım var ama akşamları daha belirgin:)) yemek yeyince iyice çıkıyor.bu arada dediğin gibi hamile kıyafetleri için erken ama bende bir çok pantolonumu senin gibi emekliye ayırdım.içlerine giremiyorum .bir tane düşük bel kotum var sürekli onunlayım iyice indiriyorum belini böyle repçiler gibi donum düşük geziyorum ben kendime lastikli pantolonlar bakmaya başladım hamile pantolonu değilde lastikli yazlık efil efil bişi bulursam alıcam.yoksa çatlıcam.her gün kıyafet değiştiren ben kıyafet bulamıyorum şu sıralar.hatta eşimin pantolonlarına göz diktiğim bile oldu ama.eşim yok artık abrtma deyince vazgeçtim

çok hoşsun canım yaaa... demek eşinin pantolonlara kadar göz diktin... valla al bendende o kadar.. bir lastikli keten pantolonum vardı kaç yıllık modeli belden alengirli bişi ona kaldım resmen.. kotlar sıkıyor.. kumaşlar olmuyor.. dün baktım hiç bir şey bulamadım mağazalarda.. hamile için olanlar çok bol.. lastikli normal bişi de bulamadım.. aman ne zor dönem bu.. havalarda ne yaz ne kış ne bahar.. ortaya karışık hepten bocaladım :)))))) bide dün bebek arabaları gördüm bayıldım biliyorum içimdeki daha yarım parmak kadar bişi erken ama hemen alasım geldi yaa :)))) çabucak geçse şu zamanda şu heveslerimi alsam aaah ahhh :))

Rabbim her şeyin zamanını kendisi tayin ediyor 2012 de tam on yıl olacak evliliğim tam on yıl teslim olmuştum artık Allahım demekki hayırlısı böyle diyordum hiç bir sorun yoktu görünürde ne bende ne eşimde tüp bebek te çareydi ama nedense hiç içimden gelmiyordu kendim müdahele etmek istemedim umut varsa dedim Rabbim nasip edecekse olur.Üstüne bir de kistim çıktı benimde halen de var tam 7 cm.Yabancı hastanelerden birine gidiyordum yarın ameliyat olacaksın hemen dedi.Nasıl kaçacağımı bilemedim.Sonra çapa da buldum doktorumu.Prf.Gittim ne ameliyatı dedi kolay mı o kadar kesmek insanı.Unut dedi ameliyatı evine dön mutlu yaşa dedi.Aynen bunları dedi.Doktor söyleyince bende şimşek çaktı sanki.Son üç aydır çok iyi dinlendim eşimle kaplıcalara gittik orda hamile kaldım inanamadım tabi halen inanamıyorum nasıl oldu.yedi haftayı doldurduk bakalım Rabbim ömür verirse ilerleyen zamanlarda da paylaşacağım .Rabbim dilerse herşey mümkün.Birde kalben ben çok teslim olmuştum durumumu kabullenmiştim.Sanırım her daim sınavdayız.Şimdi onunla birlikte bende büyüyorumi.31 yaşındayım bu yaşta kısmetmiş hamdolsun.Asla umudunuzu yitirmeyin ve asla isyan etmeyin tek tavsiyem bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…