Uzun Bekleyiş Sonunda Gebelik Heyecanı Yaşayan Ocak,Şubat,Mart ...... GEBELERİ

hoşgeldin canım aramıza.. sende uzun süre beklemişsin..

maşallah sana nekadar güzel olmuş sonucu... elbette tevekkül etmeli en başta.. hakkımızda hayırlısını istemeli.. sabretmeli.. takıntı haline getirip hem kendimize hem çevreye üzüntü ızdırap haline getirmemeli.. çok haklısın arkadaşım.. yaş önemli değil işte arkadaşlar örneklerden de görüleceği üzere.. oluruna bırakmak en güzeli.. tabi bırakamıyor insan elinde edğil.. hep bir çare arıyor ben şahsen her şeyi denedim.. ama onlarla sonuç alamadım doğal yolla oldu çok şükür.. benimde bugün 9 bitiyor yarın kısmetse 10 olacaz inşallah :) en son bulduğun doktor çok iyi olmuş yalnız ne doktorlar var bu durumu çok güzel değerlendiriyor kendilerince.. hemen sömürü işi ticarete dökmek.. çok daha fazla sıkıntı veriyorlar hem maddi hem manevi kayıplar artıyor o zaman.. Allah iyilerin eline düşürsün... gelişmelerini bizlerle paylaşırsan memnun oluruz.. kalp atışlarını falan duymuşsundur artık sanırım...

Çok tebrik ederim Allahım kucağınıza almayıda nasip etsin .. bizler için dua edin sevgiler ..

Kızlar merhaba, aranıza yeni katıldım, kızlar bişey soracam aranızda aşılama yapan ve adeti geçen varmı, benim 1 gün geçti çok merak ediyorum, acaba asılama adeti geçiktiriyormu

aranıza yeni katılanlardanım 4yıllık evliyim 2buçuk sene yumurtlama tedavisi gördüm ama olumlu bir sonuç çıkmadı vardır bi hayır dedim tedaviyi yarım bıraktım zamanını bekledim hep ALLAH ım ne zaman kısmet ederse dedimve dileğimkabul oldu kendiliğinden hamile kalmışım inanamadım adet düzensizliğinden dolayı tek çizgiyi görmek çok üzdü beni 8 haftalık hamileymişim test yaptım umutsuzca inanmadığım için tekrar tekrar test yaptım ertesi gun doktor hamilesin dedi hala inanmıyorum şuan 12 haftayı tamamladım utrosonda oluşmuş halini gördüm öyle inandım hamile olduğuma insan tedavi görüp umutsuz olunca gercekten inanamıyo ALLAH isteyen herkese nasip etsin diyorum

Çok tebrik ederim Allahım kucağınıza almayıda nasip etsin .. bizler için dua edin sevgiler ..

çook teşekkür ederiz canım hoşgeldin.. amiiin yürekten amin güzel temennin için.. elbette sizlere de dularımız olmazmı hiç.. bu işlerde dua en önmeli öncelikli sebep... hiç yılmadan bıkmadan iste Allah büyük elbet bir kapı açacaktır sana da.. sanırım sende bekleyiş içindesin Rabbim daha fazla bekletmeden bizlerle burada hamileliğini konuşmayı nasip etsin inşallah :)

Kızlar merhaba, aranıza yeni katıldım, kızlar bişey soracam aranızda aşılama yapan ve adeti geçen varmı, benim 1 gün geçti çok merak ediyorum, acaba asılama adeti geçiktiriyormu

canım sende hoşgeldin.. ben daha önce aşılama da yaptırmıştım.. sana kaç gün sonra test yaptırmanı istediler eğer o istenen zaman gelmişse hemen yaptır sonucunu bize yaz.. ama normal adet dönemine göre soruyorsan zaten aldığın ilaçlar ve yapılan işlem o tarihleri değiştirir.. doğla yolla atıyorum 12-13. günlerde yumurtluyorsan aşıla işleminde verilen iğnelerle bu erkene alınmış olabilir ve çatlatma işlemi ile müdahale söz konusu.. yani normal adetine göre düşünmek yanlış olur.. bu nedenle onlar sana yumurtanın çatlatılarak işlemin yapılmasına göre tarih veriyorlar döllenme sürecini.. inşallah tutunmuştur meleğin..

hoşgeldin sefalar getirdin canım..
ne güzel haber.. bir hamilemiz daha var şimdi.. işte hep beklenmedik zamanda geliyor bunu anladık iyice burada.. biz bekleyenler inanamıyoruz sonuçlara değilmi.. bende ilk çubuk test yaptım kesin bozuk bu dedim :) kanda çıktı yok makinanız arızalıdır dedim.. mümkün değil benim olmuyor tüp, aşılama neler yaptım olmuyor diye hapten saçmaladım :))) şoka girdim resmen.. inanmak çok güç oluyor hala rüyada gibiyim.. bende 10 haftalık oldum şükür.. varmı senin bulantılar sıkıntılar ?? rahat geçiyormu hamileliğin?? Allahım sağlıkla sürdürsün inşallah gebeliğini...

allah sıpalarınıza uzun ömürlerrrrrrrr versinnnnnnnnnnnnn inşallah sağ salim almak nasip olsunnnnnnnnnnnnn :)))))))))))))1,5 yıldır uğraşıyorummm bakalım benide minik bir mucize bulur mu acaba dersiniz:))))))))))))lütfen dualarınızı eksik etmeyin bizler için :)

aynen canımm öncelikle tebrikler hepinize,,allah olmayanlarada wersin inş...bende üç ay korunmadım hamile kaldım,,fakat 3 gün önce düşük yaptım...offfff şimdi 3ay korunacağız ....kaldı başka bahara....allahım hepimizin yardımcısı olsun inş.....sağlıklı gebelikler nasip etsin inş.....

Geshenkcim forumu tesadüfen gördüm, nasıl sevindim anlatamam..Allah tamamına erdirsin canım

bende ekimde anne olacağım ama çok sabırsızım bi an önce gelsin istiyorum ya siz

ekim azaldı bari ya ben ne yapayım çoook bekledim bekledim şimdi bir sabırsızlık sorma gitsin :))) hoşgeldin bu arada.. benim de kısmetse ocak sonlarında inşallah annelik heyecanı zamanlarım olacak.. nasip olur inşallah.. gelene kadar bir deret bide gelsin hemencik diye ayrı dert değilmi.. bak hiç yoktan 3. aya girdim çok şükür zaman öyle böyle geçecek... amma gel bize sor işte :)))))

hoşgeldin melody.. neden bulmasın canım elbet bulur.. 1,5 yıl daha çok değil umarımda bekletmeden gelir hemen sana.. bak bizi buldu kaaç yıl sonra hemde.. yaşın kaç? sorunun varmı?

april inan bana hamile kalabildiğini bilmek bile bekleme safhasında kafanı bir nebze rahatlatacaktır.. çok geçmiş olsun.. en yakın zamanda tekrar hamile kalmanı yürekten diliyorum.. ben bugüne kadar ne yaptıysam hiiç hamile kalamamıştım.. ve inan sırf bu nedenle umudumu kesmiştim kendimden.. bak çok şükür geldi velet :) inşallah kalır yerinde sağlıkla.. hepimizinkileri Yaradan korusun ve sana da en sağlıklısını en kısa zamanda hemencik versin ( yani 3 ay sonra ) kışa gelir belki canım baharı beklemez :) inşallah...

Geshenkcim forumu tesadüfen gördüm, nasıl sevindim anlatamam..Allah tamamına erdirsin canım

canım arkadaşım.. seni gördüğüme çok sevindim.. nasılsın?? çok sağol canım güzel duyguların için.. çok şükür bende tattım bu duyguyu inşallah kucağıma aldığım günleri de gösterir Allahım.. sen neler yapıyorsun? anlatsana biraz.. ASM grubu ile görüşüyormusun? ben biraz bilgiler aldım edut tan.. ayşegül pek gelmiyor galiba..

Geshenkcim ben ASM'de tedavi oldum, yumurtalarım toplandı ama rahim yeterli kalınlığa ulaşmadığın için embriyolar donduruldu..2 aydır hormon tedavisi görüyorum ama rahim 7,5 mm bulmuyor( Aydın bey çok fazla stres yaptın, git tatil yap kafanı boşalt biraz dedi..1-2 ay ara verip öyle denemeyi düşünüyorum tekrar..ASM forumuna uğramıyorum ben, ama bazı arkadaşlarla telefonda görüşüyorum..Ayşegül ameliyat oldu tüplerinden, beklemede..Şimdilik bu kadar..Senin için çok sevindim arkadaşım, hamileliğinin keyfini çıkar sağlıklı bir şekilde al bebişini kucağına inşallah..

canım bende mucizeme kavuşmak için çok uğraşanlardanım.benimde rahmim çok inceydi hatta yumurtlama döneminde bile 4 mm oluyordu.sadece bir ay 10 olmuştu ondada günde bir bardak katkısız nar suyu içmiştim o işe yaramıştı.saraçoğlundan öğrenmiştim.soğan suyu da bana iyi geldi naçizane tavsiyem dene istersen

canım benim stres gerçekten çok ama çok etkiliyor bizi.. belki gerçekten güzel bir tatil sana iyi gelir.. gunebkn arkadaşta yazmış evet bende ona katılıyorum soğan kürü rahim için çok faydalı. hem temizliyor hem güçlendiriyor istersen bir dene canım.. tarifini bilmiyorsan yardımcı olurum sana... saraçoğlunun sitesine girersen orada da var zaten.. Allahım bu güzel duyguyu sana da en kısa zamanda tattırsın inşallah.. sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yavlusunu :) ayşegülün tüplerinde sorun yoktu aslında acaba şu kürtaj sonrası yapışıklık mı oldu? Allah şifalar versin onada..

nar suyunu bilmiyordum myom varlığında ve gebelikte sakıncalı diye duymuştum ama öncesinde demekki faydası var rahim için.. yukarıda da yazdım zaten soğan kürü gerçekten çok faydalı.. ben onu da denedim ama aynı anda başka kür yapılmamalı bunu özellikle belirtiyor saraçoğlu ama ben bal ve polen yedim aynı anda.. gözlerim döndü demek o sıra bebek diye :)) velhasıl ağrı ve sancı ile kıvrılarak hastanelik oldum kist patlaması denildi geçtiğimiz kış oldu bu daha.. artık hiç bir muayenede görülemeyen bir kistim vardı da soğan bunu temizledi mi yoksa yediklerimin etkisiyle folikül oluşarak mı karıştı nasıl olduysa bunu yaşadım.. ama soğanın rahmimi temizlediğine inanıyorum pek çok kişi sırf bu yolla başka sorunu olmadığı için hamile kalabildi.. denemesi kolay.. bulunması ve yapması da zor değil.. ancak içtiğim süre boyunca hep kasık ve bel ağrısı çektim şiddetli hemde.. denemenizde fayda var derim arayışta olanlara...

arkadaşlar dün doktor kontrolüm vardı aslında daha vardı ama dayanamayp başka doktora gittim.. :)) neyse iyiydi her şey.. kıpırdanıyordu öyle gördüm ağzım kulağımda çıktım oradan şu an aklımda hep o görüntü var.. ne şahane bir duygu Allahım... Rabbim tüm bekleyenlere yaşatsın inşallah...

ben belki sizler kadar uzun çabalar harcamadım ama 1 buçuk yıl kadar uğraştım ve sonunda hamile kaldım.sat23 ocak ekimde kısmetse bir kızım oluyo çok güzel bir duygu ilk ay ultrasonda net bişey görememiştim ama 2.ay gittiğimde orda bir bebek görmek ve bunun benim bir parcam olduğunu bilmek beni çok heycanlandırıp duygusallaştırmıştı tutamayıp ağladım herkese sağlıklı doğumlar nasip etsin mevlam hayırlı evlatlar

Sağol canım, ben nar suyu içtim ama etkilemedi beni..Tatile gidip geldikten sonra bir de soğan suyunu deneyeceğim..Çok teşekkürler..

Maşallahh canım, sonuna kadar iyi gidecek hayırlısıyla..Saraçoğlu'nun soyan kürünü biliyorum tatil dönüşü uygulayacağım umarım işe yarar..

merhabalar...bende olumsuz iki aşılama ve yumurtlama tedavilerinden sonra tüp bebek yaptırmayı beklerken normal yoldan martta hamile kalmıştım.bu arada evliliğimin beşinci yılındayım.bize çoook büyük bir süpriz olmuştu.adetim geciktiği halde hamile olduğuma inanmıyordum .taki yedi haftalık olduğunda test yapmıştım.çivt çizgiyi gördüğümde gözlerime inanamamıştım. Allahım sana sonsuz şükürler olsun diyordum.ellerim titriyordu.ertesi gün doktora gittim bthc 1000di doktor beş haftalık hamilesiniz demişti.heralde bthcg bin olduğu için beş haftalık dedi.ona inanmayıp sonraki gün başka doktora gittim çünkü internetten hesaplayınca yedi haftalık çıkıyordu.doktor ultrasondan bakınca kese var ama içi boş bu boş gebelik demez mi o an dünyam yıkıldı kese beş haftalık gibi görünüyordu haftasına göre küçüktü.yedi haftalıkmış.doktor istenilen gebelik diye biraz daha bekletti.ama değişen bişey yoktu kese küçük ve kan değeride artmıyordu.bini hiç geçmedi.sonunda dokuzuncu haftanın içinde ben kürtaj olacağım sabah aşırı sancı ve yoğun kanamayla birlikte evde düşük yaptım.mayısın ikisinde.kanamam ongün sürdü. ne yazıkki boş gebelikmiş çok sevinemedik ancak sevincimiz üçgün sürdü.şimdi unutamıyorum.isyanda etmiyorum.tam bir gebelik olsaydı 28 kasımda doğum yapacaktım.ama Allah büyük bunu veren sağlıklı bir gebeliğide verir inşaallah şimdi bekliyoruz yıl sonuna kadar tekrar hamile kalmazsam yine tüp bebek yaptıracağız.ALLAH hamile olanlara sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin benim gibi bekleyenlerede en kısa zamanda hayırlı gebelik versin.bol bebişlerimiz olsun.

CANIM HEYECANLANMAMAK AĞLAMAMAK MÜMKÜN DEĞİLKİ ZATEN O ANDA... dünyada başka bişi gelmiyor akla en önemlisi buymuş gibi bir his.. sen çok beklememişsin çok şükür beklemek öyle zorki inan bana ümitler hiç yok gibi ama bir yerlerde hep var.. hayal kırıklıkları vs.. gerçekten meşakatli bir süreç bu.. bakalım hayırlısıyla sürsünde yeterki sağlıkla devam etsinler gelişmeye.. cinsiyette belli olmuş maşallah.. bir prenses geliyor demekki.. Allah sana bağışlasın.. sağlığınız yerindemi? hamilelik güzel geçiyormu?

Maşallahh canım, sonuna kadar iyi gidecek hayırlısıyla..Saraçoğlu'nun soyan kürünü biliyorum tatil dönüşü uygulayacağım umarım işe yarar..

tatilini yap canım dönüşte soğan kürünü düzenli mutlaka yap.. güzel haberlerini bekliyorum.. takipteyim :)

canım benim aramıza hoşgeldin.. hikayenden çok etkilendim... bütün bu süreçler ne kadar sürdü peki? tedaviyle sonuç alamamışsın benim gibi kendiliğinden gelmiş bak bu çok çok güzel sonucu iyi bitmemiş ama en azından hamile kalabiliyorsun inan bana bu çok önemli.. bu nedenle doğal yoldan devam et çalışmalarına bence.. ovülasyanlarını takip et öyle dene yada tamamen oluruna bırak ne kadar kafan rahat ederse o kadar faydası olur... gerçek anlamda kafanda olmadığı anda geliyor bu kesin.. yumurta gelişmi için hem kendin hem eşin bal- polen yiyin ısrarla tavsiye ederim.. yardımcı olabileceğim bişi olursa bildiklerimi seve seve paylaşırım.. bu arada yaşın kaç? evlilik süren ne kadar?? Allah tez zamanda muradına erdirsin inşallah...

gunebkn yaa şu sallanan bebeğine bayıldım.. ne tatlı olmuş... kaçıncı haftadasın sen? du bakiim çizelgen varmı senin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…