Rabbim her şeyin zamanını kendisi tayin ediyor 2012 de tam on yıl olacak evliliğim tam on yıl teslim olmuştum artık Allahım demekki hayırlısı böyle diyordum hiç bir sorun yoktu görünürde ne bende ne eşimde tüp bebek te çareydi ama nedense hiç içimden gelmiyordu kendim müdahele etmek istemedim umut varsa dedim Rabbim nasip edecekse olur.Üstüne bir de kistim çıktı benimde halen de var tam 7 cm.Yabancı hastanelerden birine gidiyordum yarın ameliyat olacaksın hemen dedi.Nasıl kaçacağımı bilemedim.Sonra çapa da buldum doktorumu.Prf.Gittim ne ameliyatı dedi kolay mı o kadar kesmek insanı.Unut dedi ameliyatı evine dön mutlu yaşa dedi.Aynen bunları dedi.Doktor söyleyince bende şimşek çaktı sanki.Son üç aydır çok iyi dinlendim eşimle kaplıcalara gittik orda hamile kaldım inanamadım tabi halen inanamıyorum nasıl oldu.yedi haftayı doldurduk bakalım Rabbim ömür verirse ilerleyen zamanlarda da paylaşacağım .Rabbim dilerse herşey mümkün.Birde kalben ben çok teslim olmuştum durumumu kabullenmiştim.Sanırım her daim sınavdayız.Şimdi onunla birlikte bende büyüyorumi.31 yaşındayım bu yaşta kısmetmiş hamdolsun.Asla umudunuzu yitirmeyin ve asla isyan etmeyin tek tavsiyem bu.
Çok tebrik ederim Allahım kucağınıza almayıda nasip etsin .. bizler için dua edin sevgiler ..
Kızlar merhaba, aranıza yeni katıldım, kızlar bişey soracam aranızda aşılama yapan ve adeti geçen varmı, benim 1 gün geçti çok merak ediyorum, acaba asılama adeti geçiktiriyormu
aranıza yeni katılanlardanım 4yıllık evliyim 2buçuk sene yumurtlama tedavisi gördüm ama olumlu bir sonuç çıkmadı vardır bi hayır dedim tedaviyi yarım bıraktım zamanını bekledim hep ALLAH ım ne zaman kısmet ederse dedimve dileğimkabul oldu kendiliğinden hamile kalmışım inanamadım adet düzensizliğinden dolayı tek çizgiyi görmek çok üzdü beni 8 haftalık hamileymişim test yaptım umutsuzca inanmadığım için tekrar tekrar test yaptım ertesi gun doktor hamilesin dedi hala inanmıyorum şuan 12 haftayı tamamladım utrosonda oluşmuş halini gördüm öyle inandım hamile olduğuma insan tedavi görüp umutsuz olunca gercekten inanamıyo ALLAH isteyen herkese nasip etsin diyorum
Merhaba hamilelik heyecanını en sonunda yaşayabilen tüm anne adayları!..
Ben aşılama,tüp,transfer, alternatif yöntemler akla gelebilecek her şeyi denemiş fakat hiç gebeliği yakalayamamış bu 5 yılın sonunda doğal yoldan hiç beklemediğim anda hamile kalabilmiş biriyim.. sizler de uzun bekleyişler yoğun çabalar sonunda bu duyguyu tattıysanız gelin bu süreci birlikte yaşayalım.. yabancısı olduğumuz şu konumda neler yaşayacağız bakalım bunları paylaşalım... gün gün hafta hafta bu duyguyu bedenimizde ve ruhsal yaşantımızda olan değişimleri, sevinçlerimizi, duygusal anlarımızı açıkçası meraklarımızı bir nebze azaltabileceğimizi düşünüyorum :) hepimize sağlıklı, mutlu ve hiç sorunsuz bir gebelik süreci diliyorum.. Yaradan meleklerimizi uzun ömürlü kılsın ve hep korusun inşallah...
bende ekimde anne olacağım ama çok sabırsızım bi an önce gelsin istiyorum ya siz
allah sıpalarınıza uzun ömürlerrrrrrrr versinnnnnnnnnnnnn inşallah sağ salim almak nasip olsunnnnnnnnnnnnn :)))))))))))))1,5 yıldır uğraşıyorummm bakalım benide minik bir mucize bulur mu acaba dersiniz:))))))))))))lütfen dualarınızı eksik etmeyin bizler için :)
aynen canımm öncelikle tebrikler hepinize,,allah olmayanlarada wersin inş...bende üç ay korunmadım hamile kaldım,,fakat 3 gün önce düşük yaptım...offfff şimdi 3ay korunacağız ....kaldı başka bahara....allahım hepimizin yardımcısı olsun inş.....sağlıklı gebelikler nasip etsin inş.....
Geshenkcim forumu tesadüfen gördüm, nasıl sevindim anlatamam..Allah tamamına erdirsin canım
Geshenkcim ben ASM'de tedavi oldum, yumurtalarım toplandı ama rahim yeterli kalınlığa ulaşmadığın için embriyolar donduruldu..2 aydır hormon tedavisi görüyorum ama rahim 7,5 mm bulmuyor( Aydın bey çok fazla stres yaptın, git tatil yap kafanı boşalt biraz dedi..1-2 ay ara verip öyle denemeyi düşünüyorum tekrar..ASM forumuna uğramıyorum ben, ama bazı arkadaşlarla telefonda görüşüyorum..Ayşegül ameliyat oldu tüplerinden, beklemede..Şimdilik bu kadar..Senin için çok sevindim arkadaşım, hamileliğinin keyfini çıkar sağlıklı bir şekilde al bebişini kucağına inşallah..
Geshenkcim ben ASM'de tedavi oldum, yumurtalarım toplandı ama rahim yeterli kalınlığa ulaşmadığın için embriyolar donduruldu..2 aydır hormon tedavisi görüyorum ama rahim 7,5 mm bulmuyor( Aydın bey çok fazla stres yaptın, git tatil yap kafanı boşalt biraz dedi..1-2 ay ara verip öyle denemeyi düşünüyorum tekrar..ASM forumuna uğramıyorum ben, ama bazı arkadaşlarla telefonda görüşüyorum..Ayşegül ameliyat oldu tüplerinden, beklemede..Şimdilik bu kadar..Senin için çok sevindim arkadaşım, hamileliğinin keyfini çıkar sağlıklı bir şekilde al bebişini kucağına inşallah..
canım bende mucizeme kavuşmak için çok uğraşanlardanım.benimde rahmim çok inceydi hatta yumurtlama döneminde bile 4 mm oluyordu.sadece bir ay 10 olmuştu ondada günde bir bardak katkısız nar suyu içmiştim o işe yaramıştı.saraçoğlundan öğrenmiştim.soğan suyu da bana iyi geldi naçizane tavsiyem dene istersen
canım bende mucizeme kavuşmak için çok uğraşanlardanım.benimde rahmim çok inceydi hatta yumurtlama döneminde bile 4 mm oluyordu.sadece bir ay 10 olmuştu ondada günde bir bardak katkısız nar suyu içmiştim o işe yaramıştı.saraçoğlundan öğrenmiştim.soğan suyu da bana iyi geldi naçizane tavsiyem dene istersen
arkadaşlar dün doktor kontrolüm vardı aslında daha vardı ama dayanamayp başka doktora gittim.. :)) neyse iyiydi her şey.. kıpırdanıyordu öyle gördüm ağzım kulağımda çıktım oradan şu an aklımda hep o görüntü var.. ne şahane bir duygu Allahım... Rabbim tüm bekleyenlere yaşatsın inşallah...
ben belki sizler kadar uzun çabalar harcamadım ama 1 buçuk yıl kadar uğraştım ve sonunda hamile kaldım.sat23 ocak ekimde kısmetse bir kızım oluyo çok güzel bir duygu ilk ay ultrasonda net bişey görememiştim ama 2.ay gittiğimde orda bir bebek görmek ve bunun benim bir parcam olduğunu bilmek beni çok heycanlandırıp duygusallaştırmıştı tutamayıp ağladım herkese sağlıklı doğumlar nasip etsin mevlam hayırlı evlatlar
Maşallahh canım, sonuna kadar iyi gidecek hayırlısıyla..Saraçoğlu'nun soyan kürünü biliyorum tatil dönüşü uygulayacağım umarım işe yarar..
merhabalar...bende olumsuz iki aşılama ve yumurtlama tedavilerinden sonra tüp bebek yaptırmayı beklerken normal yoldan martta hamile kalmıştım.bu arada evliliğimin beşinci yılındayım.bize çoook büyük bir süpriz olmuştu.adetim geciktiği halde hamile olduğuma inanmıyordum .taki yedi haftalık olduğunda test yapmıştım.çivt çizgiyi gördüğümde gözlerime inanamamıştım. Allahım sana sonsuz şükürler olsun diyordum.ellerim titriyordu.ertesi gün doktora gittim bthc 1000di doktor beş haftalık hamilesiniz demişti.heralde bthcg bin olduğu için beş haftalık dedi.ona inanmayıp sonraki gün başka doktora gittim çünkü internetten hesaplayınca yedi haftalık çıkıyordu.doktor ultrasondan bakınca kese var ama içi boş bu boş gebelik demez mi o an dünyam yıkıldı kese beş haftalık gibi görünüyordu haftasına göre küçüktü.yedi haftalıkmış.doktor istenilen gebelik diye biraz daha bekletti.ama değişen bişey yoktu kese küçük ve kan değeride artmıyordu.bini hiç geçmedi.sonunda dokuzuncu haftanın içinde ben kürtaj olacağım sabah aşırı sancı ve yoğun kanamayla birlikte evde düşük yaptım.mayısın ikisinde.kanamam ongün sürdü. ne yazıkki boş gebelikmiş çok sevinemedik ancak sevincimiz üçgün sürdü.şimdi unutamıyorum.isyanda etmiyorum.tam bir gebelik olsaydı 28 kasımda doğum yapacaktım.ama Allah büyük bunu veren sağlıklı bir gebeliğide verir inşaallah şimdi bekliyoruz yıl sonuna kadar tekrar hamile kalmazsam yine tüp bebek yaptıracağız.ALLAH hamile olanlara sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin benim gibi bekleyenlerede en kısa zamanda hayırlı gebelik versin.bol bebişlerimiz olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?