Uzun Bekleyiş Sonunda Gebelik Heyecanı Yaşayan Ocak,Şubat,Mart ...... GEBELERİ

Ben de çok yoruluyorum artık canım, hiçbişey yapamıyorum resmen. Bize de herşey yolunda giderse 9 nisandan sonra dedi doktor. Gün yaklaştıkça heyecan da artıyor haliyle, biraz da korku ve endişe var tabii :18: Bu arada sen benden 1 hafta öndesin belenaycım

Loveli canım ya hayırlı uğurlu olsun. Allah size bağışlasın, gözünüz aydın olsun. bakalım bende heyecanla bekliyorum.

Kaderiye çok şükür kontrollerimiz güzel geçiyor. kilo alımlarımız iyi, çantam hemen hemen hazır sayılır. bavula koymadım daha ama konulacak hale geldi. Şimdi biraz bebek şekerleri ve çikolatalara bakayım diyorum. Biraz da pembe kurdele alıp sağ sola süsler yapacağım.

belenay sorma benimde bu hamileliğim biraz ağır geçiyor. İlkinde dünyayı geziyordum. Şimdi 2 dolaşınca yoruluyorum.

Benimki normal doğum olacak allah nasip ederde son anda bişey çıkmazsa, annem kızlar 10 gün erken olur dedi mart ayının sonuna bekliyorum inşallah. Son anda ters ne dönerse sezeryan da olabilir. Sağlıklı sıhhatli olsun da nasıl olursa olsun.

İzne çıkmama 2 hafta kaldı. 5 haftamı doğum sonrasına aktardım.

Hadi hepinize güzel günler kızlar.

nasıl gidiyor canım 2 çocuklu, durumlar nasıl anlat.

daha ikisi bir arada kalmadık canım sabahları babaanneye gidiyor yine öğleden sonra geliyor mert eren
pazar günü annem gidecek ben de topraladım artık evde olacak ondan sonra belli olacak 2 çocuk nasıl olacak

Kızlar ben artık doğum iznine çıkıyorum. hepinize hayırlı doğumlar. Doğum olunca bi ara uğrayıp yazmaya çalışırım. Kendinize iyi bakın. Hepinizi öpüyorum. İnşallah kolay doğum yaparız.

güzel haberini bekliyoruz zerdalım haber ver bize kolay doğum yaparsın inşallah canım dostum

zerdalcim doğum yaptınmı merak ettim benimde az kaldı doktor suyumun sınırda olduğunu söyledi nisan 13-14 alırız demişti ama sanırım o kadarda beklemiyeceğiz kısmet bakalım

Kızlar durumlar nasıl? Zerdal ve belenay doğum yaptınız mı? Kimse girmemiş foruma uzun zamandır. Ben pazartesi kavuşacağım yavrularıma kısmetse, dualarınızı eksik etmeyin...
Sevgiyle kalın..

Merhaba anneler, anne adayları ve benim gibi bebek özlemi çekenler.Ben çoook uzun zamandır buralara uğrayamıyordum.Sizleri hikayemden biraz bahsediyim 2 ay sonra evliliğimde 2. yılım dolacak.1 sene önce hashimato tiroidi teşhisi kondu ve aynı zamanda pko hastasıyım.28 yaşındayım ve artık anne olmak istiyorum.En son gittiğim kadın doğum doktoru hashimato hastalarının doğal yolla gebe kalmasının biraz zor olduğunu söyledi.Biz bir ay daha bekleyelim aşılama yada tüp bebek yollarına baş vuralım dedik.Sizlerden bir yardım rica ediyorum.Bebek sahibi olmak için 500 yasin okuyalım sana dedi çevremdeki insanlar.Herkes sadece bir defa okuyabiliyor.Allah rızası için sizlerdende yasin okuyabilcek arkadaşlar var mıdır? Okuyandanda okumayandanda allah razı olsun.Okuyabilecek arkadaşlar okurum diye belirtirlerse sevinirim. Allah bana ve benim gibi evlat özlemi çekenlere en yakın zamanda bu güzel duyguyu yaşatsın inşallah.

Kızlar durumlar nasıl? Zerdal ve belenay doğum yaptınız mı? Kimse girmemiş foruma uzun zamandır. Ben pazartesi kavuşacağım yavrularıma kısmetse, dualarınızı eksik etmeyin...
Sevgiyle kalın..

Ben girmeyeli ne cok olmuş yine
Zaman nasıl da hızlı akıp gidiyor anlam veremiyorum inanın, snki 3-5 hafta once yazmışım sanki buraya aylaaaarr olmuş....
Dogum yapmayan kalmadı sanırım. Zerdal,Loveli,Kaderiya,Belenay..... tebrik ediyorum sizi arkadaşlarım, Rabbim anneli babamı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşALLAH... hadi bakalım sıra sizde hangisini kucaklayıp öpüp koklayacaksnız cok zorr coookk dengeleyebilmek.. kolaylıklar size tatlı anneler nerdeeennn nereye

ALLAH yardımcın olsun arkadaşım.. burda cogumuz tedaviyle, binerce duayla hamile kaldık bak okuyorsan eger yine biz 2. bebklerimizi doğal yoldan kucakladık... bende haşimato vardı, doğru tedaviyle anne oldum ama degdi, seninde olacak innşALLAH ... ben de 1 yasin okuyabilirm senin icin dua ederek, umarım bebeginin doğması icin gereken zamanın artık doğmuştur...

Son düzenleme:

ALLAH razı olsun canım,nasıl bir tedavi gördüğünü bana özelden yazabilir misin bilgi edinmek için.şimdiden teşekkrler

selam kızlar ancak gelip yazabildim. çok şükür kolay bi doğum oldu. İki bebek zor oluyor. ikiside bakım çocuğu çok şükür hepimiz iyiyiz. çok güzel bir duygu. Rabbim herkese tattırsın. İnşallah hepinizin doğumları güzel geçmiştir diyorum. kolay gelsin hepinize canlarım.

nasılsınız kızlar bende anca geldim oğlum doğdu biraz zor bir sezeryandı ama şükür bitti 3 aylık olmak üzereyiz sünnetimizi bile olduk kızımada tuvalet eğitimine başlamıştım onuda hallettik şükür iki çocuklu hayat zor ama çok güzel rabbim herkee nasip etsin inşallah
kaderiya sen ne yaptın doğum yaptınmı canım merak ettim

Kızlar hayırlı olsun bebişlerimiz hepimize :)
Ada ve Sahil 14 Nisan'da aramıza katıldılar, inanılmaz bir mutluluk... İkiz bebek çok güzel ama çok zormuş İkisinde de gaz problemi vardı, perişan oldum resmen, yeni yeni düzeliyorlar. Ama zaman öyle hızlı geçiyor ki, 3 buçuk aylık oluyoruz işte...
Sizde durumlar nasıl? Bebişler nasıl? Kimse yazamıyor sanırım iki çocukla

Bu arada herkese hayırlı bayramlar diliyorum.. Öpüldünüz xxx

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…