Uzun Bekleyiş Sonunda Gebelik Heyecanı Yaşayan Ocak,Şubat,Mart ...... GEBELERİ

Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)
GESHENK,
cascabe

cascabe hoşgeldin.. sende uzun süre bekleyenlerdenmisin biz gibi :)

gunebkn yaa şu sallanan bebeğine bayıldım.. ne tatlı olmuş... kaçıncı haftadasın sen? du bakiim çizelgen varmı senin?

teşekkür ederim canım çok tatlı dimi.düştü düşecek sanki:)) ben 13+6 oldum canım bugün

Son düzenleme:
selam geshenk.. beni hatırladın mı 30 lu yaslar topiginde konusmustuk.. neyse seker.. hamile kalmana cokk sevindim Allah cümlemizinkini sağlıkla doğurmayı nasip etsin insallah....

Bende ilk defa tüp tedavisini düsünüyordum sonra o tedavi ertelenip eylule kaldığı zaman , en bos biraktığım ayda doğal yoldan kaldım.. (insallah sağlıkla kucaklarız yavrularımızı)

teşekkür ederim canım çok tatlı dimi.düştü düşecek sanki:)) ben 13+6 oldum canım bugün

maşallah.. aramızda yaklaşık 2 hafta var.. sen ocak başlarındasın dimi.. ben sonlarında.. tabi myom izin verirse normal doğum olacağını sanmıyorum ama kısmet eğer gününde olursa 27 ocak.. benimle aynı gün yani :)) doğumgünümüz ortak olacak.. evet senin bebek çook şeker ya.. aman dikkat et düşmesin :))

evet seni hatırlıyorum.. zeynep diye hatırlıyorum adınıda.. sohbet ettiklerimi de yarıda bırakıp gidenleri debu kervana katılanları da herkesi iyi hatırlıyorum.. neyse.. çok sevindim hamile kalmana.. sende çok beklemişmiydin bunu hatırlayamadım işte :) Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin.. bu sene şeytanın bacağı kırıldı gibi sanki.. kaç haftalık oldun şimdi?

evet canım topiğin başında konuşmuştuk yine seninle benim ocak başı inşallah.benim de normal doğum zor diyor dr.zaten bende pek yanaşmıyorumdoğum günlerinizin ortak olması çok süper olur valla:))

evet canım topiğin başında konuşmuştuk yine seninle benim ocak başı inşallah.benim de normal doğum zor diyor dr.zaten bende pek yanaşmıyorumdoğum günlerinizin ortak olması çok süper olur valla:))

evet nasıl tesadüf değilmi... normal doğum neden istemiyorsun canım? oysa daha sağlıklı olduğu söyleniyor.. keşke benim myom sorunum olmasa istemem sezeryan mecbur kalmasam...

evet nasıl tesadüf değilmi... normal doğum neden istemiyorsun canım? oysa daha sağlıklı olduğu söyleniyor.. keşke benim myom sorunum olmasa istemem sezeryan mecbur kalmasam...

tabiki daha sağlıklıdır ama ben korkuyorum.bir diğer konuda benim çatım çok darmış dr bunu daha 1 sene önce söylemişti rahim filmi için kanül bile zor girmişti düşün artık....senin sezeryan olur büyük ihtimalle demişti.birde mucizemi çok bekledim ya sezeryan daha sağlıklı geliyor gözüme yıpranmadan alıverirler yavrumu

haklısın canım.. tabiki çatın darsa riske atmaya hiç gerek yok.. aman sağlıkla gelişsinde kaç tane doğum yapan var sezeryanla.. videoları var internette ben bakamadım korkunç geldi :) normalide çok ürkütücü aslında ama merak işte.. baktım yarım yamalak.. aman sağlıkla gelsinlerde hayırlısı ile başka isteğimiz yok değilmi...

Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 2 ziyaretçi)
GESHENK,
gunebkn,
SAKUNYA

misafirlerimizde var :) takipteyiz :)

haklısın canım sağlıkla doğsunlarda normal doğum sezeryan farktmiyor aslında.sen benim korkuyorum dediğime bakma neler yaşadım eminim ki doğumuda başarırım ama içimden sezeryan geliyor iştee.misafirlere de hoşgeldiniz diyelim o zaman:)

Kızlar ben de varım... 6 yıllık evlilik, dünya kadar tedavi, 4 tane başarısız tüp bebek denemesinden sonra hiç ummadığımız bir anda melek kondu karnıma. Doğumumuz 14 Ocak görünüyor. Haftaya cinsiyetine bakılacak. Yalnız bronşit oldum, dünya kadar antibiyotik kullandım iyileşemiyorum. Dualarınıza çok ihtiyacım var. İnşaallah hep birlikre sorunsuz bir hamişlik yaşarız ve normal yolla sorunsuzca doğururuz. Burada boş muhabbetler yapmaktansa hepimiz benim gibi kullanmak zorunda kaldığımız ilaçları yazsak, yaşadığımız olumsuzluklardan nasıl kurtulduğmuzu yazsak, gittiğimz doktorları, cinsiyetleri, isim paylaşımlarını yapsak ne iyi olur. Bir birimizden örnek almış olruz, içimiz rahatlar.
Mesela ben Aksef 500 ve zitromax 500 antibiyotikleri ve kolay nefes almak için bazı ilaçlar kullandım, dr.lar güvenle kullanabileceğimi söyledi.
Paylaşımlarınızı bekliyorum.

evet diyelim tabiki hoşgelmişler..

canım neler yaşamadıkki bebek ararken sende o sırada mı yaşadın bilemiyorum ama en kötüsü de tüp bebek işlemleriydi bana göre.. aşılamada muayenelerde örtü ile alttan yapılıyor az kişi oluyor oysa tüpte apaçık ve hemşiresi asistanı embiriyoloğu hepsi orada.. bunlar sıkıntı veriyor cabası.. ilaçlar iğneler.. sonerasında endişeli bekleyişler negatifler.. aah zor zamanlardı.. benim myomda çıkınca ameliyat için bu defa git gel ameliyat olma psikolojisi bilmem ne.. neler yaşamadım düşünüyorumda.. çok şükür Allahıma..GELDİLER YAVRUCUKLAR.. İNŞALLAH sorunsuz alacağız kucağımıza...

canım sen ilaçlara takılma dr kontrolünde kullandıysan bişey olmaz.benimde 20lik dişim şişti bende antibiyotiğe başlayacaktım Allahtan geçti kurtuldum.dr enfeksiyon kullandığın ilaçtan daha çok zarar verir demişti bana.bende prolaktin sorunu vardı hamile kalmadan dostinex kullanıyordum değerlerim düşsün diye bi yandan da tedaviye devam ediyordum umutsuzca.meleğim kendiliğinden geldi Allaha şükür hemen dr u aradım dedim ben hamileymişim dostinex içtim ne olacak dedim.adetin gecikmeden içmişsin hiç bişey olmaz sen rahat ol dedi.kiii benim ilacım ağır bi ilaç .sen dr la konuştuysan o da sorun olmaz dediyse bence takılma.sağlıkla gelsin meleğin inşallah

ben en çok kist aspirasyonunda zorlandım canım.uyutmadılar beni caniler( ameliyathanede çatır çatır söktüler.acımaz o kadar NARKOZA NE GEREK VAR diyorlar birde... neredeyse bayılıyodum uzun süre zor yürüdüm kanamam oldu.dediğin gibi apaçık herkes seyrediyOr öğrencilerde toplaştı ben değişik bir vakaydım çünkü RABBİM BİR DAHA GÖSTERMESİN

hoşgeldin aramıza..

çook sevindim gebeliğine.. maşallah maşallah zaten hiç umulmayan anda geldiğine burada tanık oluyoruz iyice....demek sende 14 ocaksın benden öndesin sende :)) tek ben mi gerideyim sizden acaba :) bende şu an feci grip oldum o kadar dikkat etmeme rağmen..kullandığın antibiyotikleri kadın doğum için gittiğin yani gebelik takibindeki doktorun mu verdi peki? kontrollü verilmişse sorun olmaz inşallah diyorum ama ilk 3 ay ilaç vermemekde ısrarlılar genelde.. sen yinede içini ferah tut.. bende idrar yolu enfeksiyonu nedeniyle ilaç kullanırken sonlarında ama etkili oldumu bilmiyorum antibiyotik almıştım o sıralar hamile kalmışım.. sorun olmaz dediler.. bide şunu da ekleyim için rahat olsun diye.. annem bana hamileyken daha ben 3 aylık iken babam vefat etmiş tabi annem bayılma yaşamış yoğun olarak doktor ilaçlar vermiş o da yanlış dozlarda aşırı olarak almış bilmeden..ve ben 6 kilo olarak çok sağlıklı doğmuşum.. sende korkma Allaha emanet.. elbette dua da ederiz canım senin için.. dahası hepimizin duaya ihtiyacı her zaman var aslında.. kullandığın ilaçlar sadece zitromax ı biliyorum çok çok ağır değil diye biliyorum onu.. diğerini bilmiyorum...isimler paylaşalım tabiki.. çok da güzel olur.. ancak benim cinsiyet daha belli değil... sizler başlayın ben size katılırım netleşince... canım Rabbim yardımcın olsun.. sağlıkla al yavrunu inşallah..

bak gunebkn da ilaç almış.. ben korkudan doktor ağrın ateşin olursa içersin diye vermişti parol diye bir ilaç onu bile içemedim.. iyi bari sizden bilgim oldu bu konuda..

ah canım ya.. çok geçmiş osun.. ne vicdansızlık bu böyle.. acı çektire çektire olurmu hiç... atlattık ya o günleri artık bebeklerimizi düşünüp mutlu olmanın zamanı

sağol canım.ilaç meselesini biraz daha açmak gerekirse tabiki hamilelikte ilaç kullanmak zararlı ama eğer dr veriyorsa içimizi sıkmanın da bi sebebi yok dimi???vardır bir bildikleri.geshenkçim evet bebeğimi düşünüp mutlu oluyorum konuşuyorum onunla o bana yetiyor.daha doğmadan aşık oldum ben ona

al bendende o kadar.. nasıl anlatılmaz bir duygu değilmi daha kucağına almadan senin içinde oluşup can bulurken her gidişinde kontrole bir organının oluştğunu görmek tarifi imkansız bir duygu.. Allahım tüm bekleyenlere yaşatsın.. en son gidişimde resmen ekrandan alıp sevesim geldi.. acayip sabırsızlandım inan bunları yaşamak hiç aklımda yoktu.. kolları bacakları oluşmuş bide oynatıyor şaşırdım kaldım.. içime bişiler oldu resmen... annelik duygusu mu bu böyle...bende konuşuyorum yavrumla.. ve çok özlüyorum tekrar görmek için haftalar hemen geçsin istiyorum:)))))) senin ikili test yapılmıştır değilmi?

ilaçlar dediğin gibi doktor kontrolünde çok çok alınması gerekli ise alınmalı mutlaka.. kimse kafasına göre almamalı.. yada inat edip hastalığını ilerletmemeli.. çok dikkatli olmak lazım..

evet canım 12.hftada yapıldı ikili test Rabbime şükür iyi çıktı

evet canım 12.hftada yapıldı ikili test Rabbime şükür iyi çıktı

aman çok şükür maşallah üçlü test istedimi peki? bazı doktorlar ikiliden sonra gerek görmüyormuş.. benimde niyetim yok onu yaptırmaya.. riskli oluyor o amniyon sıvısı sonrası mutlaka sorun çıkıyor ya bence gereksiz o.. boşuna sıkıntı anne adayına.. Allah korusun bişi çıksa aldırmak ayy düşünmek istemiyorum bunu...

yok canım 3 lü yapmayacakmış.gerek yok ikili temiz çıktığı için en günceli zaten 2 li test dedi.bende tamam dedim.ben artık çıkayım canım kendine ve bebişe dikkat et.akşama girebilirsem tekrar konuşuruz hoşçakal

tamam canım bende az sonra çıkacam zaten.. mesai bitti :)) görüşmek üzere.. kendine iyi bak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…