Uzun Bekleyiş Sonunda Gebelik Heyecanı Yaşayan Ocak,Şubat,Mart ...... GEBELERİ

Amin canım çok teşekkür ederim. Benim de tekmeler başladı geçen hafta müthiş bir duyguymuş. Allahıma binlerce şükürler olsun bu günleri gösterdi, sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah...

Geçmiş olsun canım. Ben de geçirdim geçen haftalarda grip, 10 günde anca geçti ama ilaç kullanmadım.
Benim karnım da bir anda büyüdü son haftalarda. Bakalım son ay nasıl olacağım :26:

nasılsınız koca göbüşlüler benim daha şimdiden karnım çok şişti senada böyle değildim yanlız hamileliğe 82 ile başladım ama şuan hala 79 kiloyum bundan sonra alırım herhalde aslında benim için avantaj oldu kilolu başladığımı düşünürsek sizin kilolar ne alemde bebişler nasıl yolun yarısınıda geçtik şükür ya zaman su gibi akıp geçiyor rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

belenaycım ben 29haftaya girdim çok şükür 9 kilo aldım şimdiye kadar büyük oğlanda 10 kilo aldım bakalım bu oülumda kaç kilo alacağım
biz de goca göbekli olduk valllaaaa hayırlısıyla sağlıkla alırız inşallahhhh bebeklerimizi

Bende 29. Haftadayim. Kiz bekliyorum. Bir oglum var. Bende zaman nasıl geçiyor anlamıyorum. :) Allah sağ salim bebislerimizi kucagimiza almak nasip etsin. Herkese bol tekmeli günler )))

Bende 29. Haftadayim. Kiz bekliyorum. Bir oglum var. Bende zaman nasıl geçiyor anlamıyorum. :) Allah sağ salim bebislerimizi kucagimiza almak nasip etsin. Herkese bol tekmeli günler )))

amin canım semacım mart annelerine gelsene ayrıca orda hepimiz aynı dönemdeyiz ya bol bol konuiuruz

Selam kızlar hepimizin yeni yılı kutlu, mutlu, huzurlu olsun. Sağlık sıhhat hayırlısı ile bebelerimizi kucağımıza almayı nasip etsin. rabbim hepimize. Olmayanlar da tez zamanda versin inşallah.

bebek tekmelerini hissetmek çok güzel. bende bu sıralar bol bol hissedenlerdenim. Kızım çok hareketli. Bende 26 haftam ve 8 kilo almış bulunmaktayım. Bakalım kaç kiloyla doğuracağım. 56 kiloyla hamile kaldım. şimdi 64 olduk.

canım yol arkadaşlarım yeni yıl size ne dilerseniz getirsin önce sağlık huzur şans mutluluk barış ve huzuurr sizi çok seviyorum canım yol arkadaşlarımmm

ben şu an 30 haftaya geldim 8.5 kilo aldım şeker çıktı diyet yapıyorum
varis çıktı kasığımda bi de genital bölgemde buna da şükür diyourm daha kötü olabilirdi deyip avunuyorum

Geçmiş olsun canım ya, bakalım az kaldın. Hayırlısı ile doğurursun. Sende çok kilo almamışsın ama şeker nasıl çıktı. bebeğin kilosu nasıl iyi mi. bende şeker testi yaptırdım. normal çıktı. Bundan sonra artık doğumu bekleyeceğiz. başka testler kalmadı.İlk sen doğuracaksın hadi hayırlısı. Birinciliği kimseye kaptırmıyorsun:)))))))

valla nasıl çıkıyor bilmiyorum zerdalım yaaaa diyet yapıyorum şimdi hayırlısıyla sağlıkla alırız inşallahhhhh

evet yine ilk benim dimi hheheheheheh

Kızlarrr nasılsınız? Herkese bebişlerle birlikte mutlu, sağlıklı, güzelliklerle dolu bir yıl diliyorum
Biz de 24. Haftadayız, herşey yolunda çok şükür, yalnız bol bol dinlenmem gerekiyor dedi dr.um, bel ve sırt ağrılarım çok kötü
Ben de 10 kilo aldım, ama hiç 10 kilo almış gibi değilim aslında
Kendinize iyi bakın..
Öpüyorum hepinizi...

Selam kızlar, çok şükür büyüyoruz hepimiz. Kızlar ben elevint kullanıyordum. Onda domuz denilen bi hayvanın bişeylerini kullanıyorlarmış. Biraz araştırdım. Firmada yalanlamamış. Ben bugün ilacımı değiştirdim. Doktora söyledim oda doğru dedi. O da benim duyduklarımı duymuş. ben şimdi Decavit yazdırdım.bu biraz daha türk malı, diğerini alman firması üretiyormuş. Ben duyunca kullanmak içimden gelmedi. Sizlere söylemeyide bir borç olarak düşündüm. sağlık bakanlığı haram helal şeklinde değilde olayı bilimsel düşünüyormuş. Bu arada ilacın prospektüsünde böyle bişeyler yazmıyormuş. Ben şimdi decavit içiyorum. Karar sizin. Yalnız ben oğlumdada hep elevint içmiştim. O zaman böyle bişey duymamıştım. Şimdi 40'a yakın elevint kapsülünü attım.Elimde de bu ilaç göründüğü için parayla aldık artık decavinti.

selam kızlar nasılsınız? umarım herkes iyidir. ben 2.kuzucuğumu bekliyorum. 4.5 aylık olduk. süpriz yumurta bu. beklemediğimiz bir zamanda geldi. Allah isteyen herkese versin.

selam kızlar nasılsınız? umarım herkes iyidir. ben 2.kuzucuğumu bekliyorum. 4.5 aylık olduk. süpriz yumurta bu. beklemediğimiz bir zamanda geldi. Allah isteyen herkese versin.

Hayırlısı olsun canım, ne güzel bir sürpriz olmuştur o şimdi

Ben de elevit içiyorum canım, böyle bişeyler duymuştum ben de ama doğruluğunu araştırmadım. 7 aydır içiyorum zaten :26:

leyliko senin için büyük sürpriz 30 lu yaşlarda da görmüştüm hamile olduğunu hayırlı olsun. cinsiyetiniz belli mi.

kaderiye senin ikizler nasıl. ilaç konusunda benim duyduklarım bunlar. kullanma konusunda siz bilirsiniz canım.

loveli, belenay nasıllar acaba. belenay benim tertip. bende alışverişi haftaya yapacam. oğlum ilkti onda gözüm karaymış baya pahalı şeyler almışım ama şimdi kızımda gezdik biraz, bu kadar da pahalı almaya gerek yok diyorum. Haftaya alıp, yıkayıp ütüleyeceğim. oğluşunkilerden de giyer, büyür gider inşallah.

İkizler iyi çok şükür Zerdalcığım, büyüyoruz :) Çok yoruluyorum artık, doktorum da mümkün olduğunca yatmamı istiyor zaten... Biz de alışveriş için 28. haftanın dolmasını bekliyoruz, yani haftaya başlıyacağız bakmaya biz de kısmetse...

ben en baştan decavit içtim benden önce hamile olan arkadaşlar bunu yazmıştı ama araştırmamıştım sonra dr bana decavit verdi onu içiyorum mert erende elevit içmiştim
maşallah sizeeeeeee cinsiyetiniz neeee

iyiyiz zerdalım yaaa artık ağırlaştık doğuma gün sayıyoruz ama dr değiştirmek zorunda kaldık doğum ücreti çok geldi prof olunca 4000 istedi veremeyiz malesef oysa dr çok seviyorum daha dr konuşmadık önümüzdeki kontrolde sötyleyeceğiz başka dr gitmye başladım ayrıca doğumu yapacak büyük olasılıkla ama ben dr istiyorummmmmhakkımızda hayırlısııııı

amin canım semacım mart annelerine gelsene ayrıca orda hepimiz aynı dönemdeyiz ya bol bol konuiuruz

Cnm msjini yeni gördüm. Bildirim olarak ekstradan bir mesaj yada mail almıyorum. Tesadüfen gordum yazdığı ni.. Mart anneleri forumunu bulamadim. Bana özelden linki gonderirsen ordan bol bol yazisiriz.

link atmayı bilmiyorum canım
2014 mart anneleri grubu var canım
ana sayfadan kadın,anne & Çocuk Sağlığı Gebelik Mart Anneleri 2014 Mart Anneleri
şeklinde bulabilirisn ya da benim profilime gir cevaplarım kısmı var ordan da bulabilirsin canım bekliyorum gel
bu konuya abone değilsen bildirim gelmez bundan canım
mart annelerine gelince aboenilklerine eklersin bildirim gelir

4000 çok fazla geldi bana. Ben oğlumu devlet hastanesinde doğurdum. Hiç para vermedik. Bunu da yine aynı hastanede düşünüyorum. sezaryen da olsa normalde olsa devlette yapacam. Buranın en iyi hastanesi devlet. özel bi hastane var. orda da 1000 liraya falan mal oluyor ama ben o hastaneden ve doktorlarından hiç memnun değilim. O yüzden gitmiyorum. Hayırlısı ile ikincileri de sağlıklı sıhhatli kucağımıza alırsak, ne mutlu bize. Rabbim bebeklerimizi de bizim sağlığımızı da korusun. Senin az kaldı gününü belirledin mi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…