İkizler iyi çok şükür Zerdalcığım, büyüyoruz :) Çok yoruluyorum artık, doktorum da mümkün olduğunca yatmamı istiyor zaten... Biz de alışveriş için 28. haftanın dolmasını bekliyoruz, yani haftaya başlıyacağız bakmaya biz de kısmetse...
4000 çok fazla geldi bana. Ben oğlumu devlet hastanesinde doğurdum. Hiç para vermedik. Bunu da yine aynı hastanede düşünüyorum. sezaryen da olsa normalde olsa devlette yapacam. Buranın en iyi hastanesi devlet. özel bi hastane var. orda da 1000 liraya falan mal oluyor ama ben o hastaneden ve doktorlarından hiç memnun değilim. O yüzden gitmiyorum. Hayırlısı ile ikincileri de sağlıklı sıhhatli kucağımıza alırsak, ne mutlu bize. Rabbim bebeklerimizi de bizim sağlığımızı da korusun. Senin az kaldı gününü belirledin mi.
Kaderiye canım sen alışverişe daha erken başla hem ikiz, hemde erken olma riksi seninkinde fazla. Biran önce çantan hazır olsun. Ağırlaştıkça hazırlanmanda zorlanır.
Bizim yine abiden birçok şeyimiz var. O yüzden çoğu şeyi almayacağım. Hazır olacak. Göğüs pompası mutlaka tavsiye ederim. Süt gelmesi için çok faydalı ilk zamanlarda. Göğüs uçlarını açıyor. Malzeme listesinden bakarsın artık, hemen hemen her yerde veriyorlar. Broşür mağazalar tutuşturuyor eline.
burda devlet hastanesinde doktorlardan memnun değil kimse
özelde bir dr var ona gideceğim memnunmuş arkadaşlar ona gideceğim 600 lira vereceğiz bu hastaneyede risk olunca çok rahat olamıyorum be zerdalımm
Loveli nasılsın canım? Az kalmış doğuma, tarih beli mi? Burda da herkes özelde doğuruyor. Benim de öyle olacak kısmetse ama fiyat falan hiç konuşmadık daha:26: Risk derken ne riski var canım?
sağol canım iyiyim çok şükür
ben de kan pıhtılaması var canım iğne kullanıyorum bi de gebelik şekeri var o yüzden azcuk riskli oluyor
3-4 mart gibi görünüyor karderyacım sen de durumlar nasıl
Hayırlısı olsun canım doktor öyle demişse 3-4 günden bişey olmaz zaten, 38. hafta oluyorsun madem... Benim büyük ihtimalle 37. haftada olacak herhalde, tam tarih vermedi ama öyle dedi... Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı inşallah:)belenaycım sana da az kalmış
kızlar benim doğum tarihim biraz daha öne düştü 27 şubat gibi görünüyor sıkıntı yok 38 hafta oluyor riskli grupta olduğumdan dr alalım diyor yeni dr eskisi 3 mart demişti bakalım yarın eski dr ile konuşacağım bakalım o ne diyecek
nasılsınız kızlar doğumlar yaklaştı maşallah heyecanda artıyor sanki ilk bebek gibi ama bizde daha hazırlık yok ablamızın eşyalarını ihtiyacı olanlara vermiştik zaten çoğu pembeydi artık bi alışveriş yaparız kuzuma öyle çok abartmak istemiyorum zaten beşik araba birçok şey ablamızdan var sadece kıyafet alacağız ondada acele etmiyorum doğum fiyatlarından bahsetmişsiniz bizimde 1300 olacak sanırım kızımı doğum yaptığım hastanede yapıcam doğumu ama yine şu sezeryan olayı canımı sıkıyor etrafımda normal doğum yapanları gördükçe kıskanıyorum doktoruma sordum ikincisi normal olmazmı diye riskli dedi yapamam dedi buda sezeryan olacak napalım artık kısmet sağlıklı olsunlarda
loveli canım açılışı yapıcaksın nasipse az kalmış inşallah sağlıkla hayırla alırsın kucağına
kaderiya canım maşallah ikizler annelerini üzmeden geldiler bu günlere hayırla ve sağlıkla gelsinler dünyaya
zerdalcim senin miniş nasıl bazen düşünüyorumda biz birinciyi bulamıyacağız derken ikinciler bile gelmek üzere çok şükür rabbime bu eleviti bende duymuştum ben kullanmadım hiç kızımdada oğlumdada kullanmıyorum sadece kan hapı kullanıyorum geçen gün hemşire sana vitamin yazalım kötü görünüyorsun dedi istemedim zaten iştahım yok kan hapını ve aspirini zor içiyorum pekmezle takviye etmeye başladım sanırım bu hamileliği pek kilo almadan tamamlıyacağım iştah olmayınca:18:gerçi doktor oğluşumun kilosunun iyi olduğunu haftayla uyumlu olduğunu söyledi buda bana yeter demekki sadece bebek alıyor kiloyu 82 başladım 76 ya düştüm şimdi 79 kiloyum
leyliko canım hayrılı olsun bebbişin rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
evet doğumlarımız yaklaştı kader arkadaşım ne güzel paylaşımlarımız var burda kopmayan yılların dostluğu varSelam eski ama eskimeyn dostlar...
Cinsiyetler belli olmus masallah... İkinciler icin heyecan ve bilgi paylasimi yapiyonuz ha masallah.... Ben coktan gectim hadi bakalim 3. Dermisim (smileleri bulamniyom kizlar gulumsedim goz kirptim varsayinK)
Ayyyy. Bu gunleride gorduk sukur...daha dun gibi tedaviler, umutlr dualar di mi...ne heyacanlari birlikte paylastikta simdi vakit bulmiyorz birbirimize....
Ara ara baktm yoktu kimsecikler ama bayagi olmuş demekki...deniz uyandi 2 satur daha yazip gudip sokulayim yanina olusumun
Maşallah bayanlarımıza doğumlar yaklaştı. Açılışı loveli yapacak. Muhtemelen arkadan ben gelirim. Ya da kaderiya yapabilir. Oğlumu bende 37 hafta da doğurdum. Çok şükür sağlıklı sıhhatli geldi. bendede plasenta görevini kaybediyor. Benide doktor bundan sonra her hafta kontrole nst ye çağırıyor. sanki erken gibi geldi. Nst ye girmekte belimi kırıyor. Doktor bide güzel çıkmamış diye beğenmiyor. hayda bir meyve suyu iç bir daha gir. Aklınızda bulunsun kızlar nst ye giderken meyve suyu ve çikolata yemeyi unutmayın. Benim ilk girişte biraz tecrübesizlik oldu. Oğluşumda daha 2 yaşında ama unutmuşuz bazı şeyleri.
Belenay bende bir kaç pempiş kıyafet aldım. Beşik, örümcek, mama sandalyesi, oyuncaklar, busetler herşeyler var. 1-2 battaniye güzellerinden, birde hastane çıkışı picama falan aldım. Çok bişey almadık. Oğluşumun herşeyleri vardı. mavi ama yıkayıp hazırladım. Günlüğüne giydiririm. Hepsi lazım oluyor.
Loveli hayırlısı ile tarihin belli olsun, sağlıklı sıhhatli kucağına alman dileği ile. Şansından şubat 29 çekmiyor. yoksa o güne denk gelip 4 yılda bir kutlardınız:))))
Evet az kaldı canım, tarihi yaz bize mutlaka.. Sağlıkla alalım yavrularımızı kucağımıza inşallah...kaderyacım maşallah herşey yolunda kuzuları kucağa almaya az kaldı
eski dr da öyle dedi ama ben martta doğsun istiyorum mart baharın gelişi demek oğlum bahar getirsin istiyorum hayırlısıyla tabii
3 gün önceden de iğneyi bırak dedi eski dr yeni dr bir hafta demişti eski dr dinleyecğim ben
çok şükür biz de de herşey yolunda sağlıkla kucağımıza alırız inşallahh yavrularımızı net tarihi yazarım size
Bizim nisan başı gibi görünüyor doğum canım ama ikiz olunca doktor da net bişey söyleyemiyor henüz :)Maşallah bayanlarımıza doğumlar yaklaştı. Açılışı loveli yapacak. Muhtemelen arkadan ben gelirim. Ya da kaderiya yapabilir. Oğlumu bende 37 hafta da doğurdum. Çok şükür sağlıklı sıhhatli geldi. bendede plasenta görevini kaybediyor. Benide doktor bundan sonra her hafta kontrole nst ye çağırıyor. sanki erken gibi geldi. Nst ye girmekte belimi kırıyor. Doktor bide güzel çıkmamış diye beğenmiyor. hayda bir meyve suyu iç bir daha gir. Aklınızda bulunsun kızlar nst ye giderken meyve suyu ve çikolata yemeyi unutmayın. Benim ilk girişte biraz tecrübesizlik oldu. Oğluşumda daha 2 yaşında ama unutmuşuz bazı şeyleri.
Belenay bende bir kaç pempiş kıyafet aldım. Beşik, örümcek, mama sandalyesi, oyuncaklar, busetler herşeyler var. 1-2 battaniye güzellerinden, birde hastane çıkışı picama falan aldım. Çok bişey almadık. Oğluşumun herşeyleri vardı. mavi ama yıkayıp hazırladım. Günlüğüne giydiririm. Hepsi lazım oluyor.
Loveli hayırlısı ile tarihin belli olsun, sağlıklı sıhhatli kucağına alman dileği ile. Şansından şubat 29 çekmiyor. yoksa o güne denk gelip 4 yılda bir kutlardınız:))))
Selam eski ama eskimeyn dostlar...
Cinsiyetler belli olmus masallah... İkinciler icin heyecan ve bilgi paylasimi yapiyonuz ha masallah.... Ben coktan gectim hadi bakalim 3. Dermisim (smileleri bulamniyom kizlar gulumsedim goz kirptim varsayinK)
Ayyyy. Bu gunleride gorduk sukur...daha dun gibi tedaviler, umutlr dualar di mi...ne heyacanlari birlikte paylastikta simdi vakit bulmiyorz birbirimize....
Ara ara baktm yoktu kimsecikler ama bayagi olmuş demekki...deniz uyandi 2 satur daha yazip gudip sokulayim yanina olusumun
Canımm...kaderiya ikizmi senin hayatin renkleri...masallah...rabbim bekletti seni ama bak ikisi bi arada..saglikla al kucaguna ins...
Benim deniz ve su buyuduler ya bilg acmaya hic vaktim kalmi yo...zaten 6 da anca geliyorm eve 9-10 arasi yatiriyorm miniklerimi yemekti bulasikti cok vakit kalmiyi zaten malesef beebeklerime....isbyerindede internetbyok.. Ne guzel siz toplanmissiniz...cok sevindm 2. Minisleri duyunca...onlarda gelibce dunyanuiza buralara hic vaktiniz kalmiycak...ama az buyuunler burda bulusacak gibiyiz yillar sonra....
Hepinizi cok ozledim. Sohbetlerimizi, birbirimize iyi dileklerimizi, heyecanlarimizi cani gönulden paylasmalrimizi falan...
Buralardaysaniz gelmeye calisacagim bundan sonra...merak eserm zaten dogum yapana kadar sizi...
Gecmisi okumaya vaktim yok...telefonum hala akilli degil..oglum yere carpiyo celik kasadan vazgecemiyom hala...o yuzden firsat buldukca haberlerinizi almaya gelirim...
İyiceceley
Evet az kaldı canım, tarihi yaz bize mutlaka.. Sağlıkla alalım yavrularımızı kucağımıza inşallah... ...
Ben de çok özlüyorum sohbetlerimizi, paylaşımlarımızı... Geshenk'ten, tentation'dan, aylin'den, çılgın'dan haberiniz var mı? Aklıma ilk gelenler onlar...
Sen gel canım arada, biz desürekli olmasa da buradan haberleşiyoruz kızlarla...
Çok öpüyorum seni ve yavruşlarını
doğum tarihimiz belli oldu eski dr döndüm o da 1 mart dedi eşimin de doğum günü inşallah hayırlsıyla sağlıkla 1 martta sezeryana giriyorum canlar
geshenk kzını büyütüyor iyiler çok şükür
tentanion da ikizlerin peşinde kocaman oldular maşallah bi de tatlılar
çılgınım da oğlunu büyütüyor
kuzularımızın hepsi öyle şeker kiii tam kemirmeliklerkaderyacım
Selam kızlar, loveli hayırlı olsun tarihiniz. 1 marta çok az kaldı. ikinciler de aynı birinciler gibi heyecanlı. Ben biraz doğumdan korkuyorum.
Denizanası gelmiş hoş gelmişler. 2 çocuk olunca pek gelinmiyor tabi. bakalım bizim durum nasıl olacak. senin bebelere kim bakıyor. Kızlar kreşe kaç yaşında göndereceksiniz birincileri. Bizim çok şükür bakıcımız iyide ikinciyede bakarsa çok memnun kalacam. Ama biraz doğum iznine çıkacağım için çokta boş kalmak istemiyor.
kaderiye biran önce çantanı hazırla canım. Sonra eksikler çıkıyor. Göğüs pompası almayı unutmayın. İlk başta o çok iyi oluyor. benden demesi. Bende hemen hemen hazırladım. Biberon, emzik, terlik birkaç parça bişey kaldı.
perşembe kontrolüm var. Güzel geçer inşallah.
canlarım ben geldim doğum yaptım ama 1 mart değil 28 şubattta oldu dr kongreye gidecekti bekle dedi yok dedim 1 gün önceye alındı doğum spinal sezeryan oldum iyiyiz emre mete oldu kardeşimizin adı 3350 doğdu evdeyiz sarılık çıktı tabi bende de i,ddetl, baş ağrısı oldu şimdi iiyiyim yine gelirm eklerim resimlerimizi sevgiiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?