Uzun beraberligin getirdigi sorunlar..

Uzun beraberligin getirdigi zorluklar var?

• Evet

OY: 33 89,2%
  • Hayir

OY: 4 10,8%

• Ankete Katılan
    37
Ağzımla istedim neremle yiyeyim diye bir laf vardır. Zorla nişan konuşmaya siz getirdiyseniz ben karşı tarafı isteksiz olarak anladım. Evlendiğimizde daha iyiye gideceğini düşünmüyorum. Sizde çok iyi düşünün öyle karar verin derim ben

Flört döneminde bu kadar umursamaz tutkusuz adam evlenince neye dönüşür tahmin etmek bile istemiyorum. Mesajla aşk mı yaşanır genceciksiniz niye harcıyorsunuz bu güzel Zamanlarınızı. Atın gitsin şimdi atmazsanız 4 yıllık emek olur beş yıllık altı yıllık. Gençliğinizi harcadığınızla kalırsınız

Adam sıkılmış canım.
Hatta başkası bile olabilir.
Heyecanı olsa varya işi de yokmuş sabah gelir akşam gider.
1 saat nedir ya.
Bence zorlaya zorlaya nişan düğün yapcağına , ayrılmaya bak derim. 28yaşına gelmiş daha iş bulamamışsa , o adamdan cacık olmaz.net

İş bulsa bile para biriktirmem lazım deyip 5 yıl bekletir seni. Seven insan bunu yapmaz

Bu yaşta halen işssiz olması sorun degılmi evlenince aşk yenmiyor sorumsuz bir çocuk beşki evet ama en azından senden mantıklı düşünüp evlilik diye tutturmuyor bence bir daha düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…