Canım önceki konularını bilmiyorum. Neden ayrılmıştınız?Ayrilali 8-9 ay oldu hatta buraya da konu actim bununla ilgili. O benden ayrildi, ayrildiktan sonraki hafta ben seni cok sevdim' tarzi durumlar paylasti sosyal medyada. Sonra hicbir sey paylasmadi. Benimle ilgili en ufak bir sey. Unuttuguna emindim taaa kiiii az onceye kadar.
Instgrami hic sevmezdi gerek duymazdi bile ama az oncr bildirimlere bakiyordum bi baktim "xxxx senin 6 fotografini begendi" AYY BEN ŞOKKK kizlar. Hemen instagrami actim bi baktim oyle biri yok kimse de fotografimi begenmemis. Sonra arkadasimin instagramina bi baktim oyle biri var ve bu kisi eski sevgilim :))
Beni engellemiş. Ama neden 6 fotoğrafimi beğenmiş sizce? Bir de benim instagramim facebookla bağlantılı değil ve adım soyadımla değil. İnstagramimi kaç hafta önce facebookta linkini paylasmistim sadece ordan bakmasi gerekiyor başka yerden bulamaz :) sizce neden beğendi heyecanlandim kaç aydan sonra ya
Benim sürekli kavga çıkarmamdan dolayi ama sonra arkadaş gibi konuştuk birkaç ay, güzel bitirdik yaniCanım önceki konularını bilmiyorum. Neden ayrılmıştınız?
Bence yanlışlıkla beğendi sonra farkedip engelledi ama sizin de fikrinizi alayım dedimsenden ayrildigina pisman olduguni falanmi dusunuyosun eger pisman olsaydi seni neden engellesin yada okada zaman sonra neden bi ses seda cikarmasinki
Ne alaka kolay lokma falan afedersiniz?Kizlar bu kadar kolay lokma olmayin yahu..
Bence yanlışlıkla beğendi sonra farkedip engelledi ama sizin de fikrinizi alayım dedim
Anaa resmen ilk düşündüklerimi yazdınızKendini hatırlatıp yem atmış sana. Bi Şey yazacak cesareti yok da, sen Yaz diye yapıyo Ezik. Bide engellemiş aptal.
Var da benim telefonuma bildirim geldi ya belki engelleyince gelmeyeceğini sanmistir ya da işaret veriyormuş gibi gözükmek istememistir belki. Şu erkekleri anlamak çok zor ya. Bir de kendisi biraz teknoloji engelli o yüzden olabilirYanlışlıkla beğendi peki beğeni geri alma kısmı yok mu .
Demek ki gizli gizli bakıyor hâlâBakarken yanlışlıkla beğenmiştir sonra da görme diye engellemiştir seni.
Kendisi içkiye en karşı olan insanlardan biri :)erken içmeye başlamış sarhoşken likelamış olabiler
kesin. bide kullanmayı bilmiyosa salak büyütcem diye ekrana iki kere dokunduysa beğenmiştir yanlışlıklaBakarken yanlışlıkla beğenmiştir sonra da görme diye engellemiştir seni.
Ya 6 kez de yanlışlıkla beğenmek biraz gösteri gibikesin. bide kullanmayı bilmiyosa salak büyütcem diye ekrana iki kere dokunduysa beğenmiştir yanlışlıkla
Aynen o da çok saçma o kocaman kalbi görmüyor mu yani6 kere nasıl yanlışlıkla beğensin ki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?