Uzun bir aradan sonra ortaya çıkan eski sevgili..

Yanlışlıkla beğense geri alırdı Bence bilerek yapılmış bir olay

Bu ne ya gerçekten şaka gibi :) begenmiş begenmiş ondan sonra bişeyini görmüş pişman olmuş gibi acaba fotolarda bır erkek felan mı vardı hoşlanmadıgı pişman oldu

Bu ne ya gerçekten şaka gibi :) begenmiş begenmiş ondan sonra bişeyini görmüş pişman olmuş gibi acaba fotolarda bır erkek felan mı vardı hoşlanmadıgı pişman oldu
İnstagram profilim ben, kız arkadaşlarim ve çiçek böcekten oluşuyor :) acaba beğendi beğendi, sonra kendi kendine ya biz ayrıldık niye beğendim kız şimdi umutlanacak dedi, begenileri geri alıp engelleyince de bana bildirim gelmeyecek mi sandı :)

Canım yanlışlıkla beğenmemiştir bariz bakmış işte merak etmiş seni :)
Çok şaşırdım ben çünkü kaç ay hiçbir şey payladmamisti ne benimle ne de başka biriyle alakalı, birden 6 beğeni olunca şoka girdim 1 değil bi de 6 olunca :) facebookuma girmis, taaa aşağılara inmiş sonra ordan instagramimi bulmuş, 6 beğeni ooyy oy

aynen öyle zannetmiş o zaman bence haberi olsun engellenince kurtulamadıgından yazsan mı acaba arkadaşının fikri hoşuma gitti sahte hesap olayı

Size yem atmış, unutulmak zoruna gitti herhalde.
Bir de bizler ayrılığın acısını hemen ardından yaşayıp bitirirken, erkekler çok daha sonra yaşıyorlar. şu resimdeki gibi

aynen öyle zannetmiş o zaman bence haberi olsun engellenince kurtulamadıgından yazsan mı acaba arkadaşının fikri hoşuma gitti sahte hesap olayı
Öyle de eğer işaret vermek için yaptıysa bur daha hiç yapmaz :) bak yine kaç ay sonra geldi yine aklım karmakarışık. Ne git diyebiliyorum ne gel

Seni takip ediyor hala sen hic umursama bakalım bir sonraki sefer ne yapacak :)

Size yem atmış, unutulmak zoruna gitti herhalde.
Bir de bizler ayrılığın acısını hemen ardından yaşayıp bitirirken, erkekler çok daha sonra yaşıyorlar. şu resimdeki gibi
İlk sevgilililerimizdik birbirimizin. Ay ne kadar doğru ya resim. Bir de ben iki gun önce facebookta bir arkadaşımın bana yazdığı şiiri paylaşmıştım yabancıydi arkadaşım, belki de onu kiskandi da instagram hesabı açıp beğeni attı

Bilerek beğendiyse neden engelledi :)
yanlışlıkla beğense geri çekerdi beğenilerini yani instagram kullanmasını hiç bilmeyen biri değildir heralde. engelleme kısmını bilemicem:) dikkat mi cekmeye calışıyo acaba. senin ona yazmanı istiyor olabilir cesareti yoksa falan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…