Bir arkadasim şey dedi "ona mesaj at, biri senin adına hesap açmış ve benim fotoğraflarimi beğenmiş, rahatsız oldum haberin olsun" de dedi ama o zaman da hiç stalklamaz diye söyleme cesareti bulamadım benYoklama yapıyor.Bakalım iletişime geçecek misiniz diye
Aynen o da çok saçma o kocaman kalbi görmüyor mu yani
Var da benim telefonuma bildirim geldi ya belki engelleyince gelmeyeceğini sanmistir ya da işaret veriyormuş gibi gözükmek istememistir belki. Şu erkekleri anlamak çok zor ya. Bir de kendisi biraz teknoloji engelli o yüzden olabilir
Senin canın tekrar beraber olmak istiyor sanırım kalp o yönde sanki :)Benim sürekli kavga çıkarmamdan dolayi ama sonra arkadaş gibi konuştuk birkaç ay, güzel bitirdik yani
Canım yanlışlıkla beğenmemiştir bariz bakmış işte merak etmiş seni :)Bence yanlışlıkla beğendi sonra farkedip engelledi ama sizin de fikrinizi alayım dedim
Cidden hadi vazgeçti niye engellediBir kere olsa yanlış oldu derim. Beğendi sonra pişman mı oldu acaba. Ne saf bunlar ya. :)
İnstagram profilim ben, kız arkadaşlarim ve çiçek böcekten oluşuyor :) acaba beğendi beğendi, sonra kendi kendine ya biz ayrıldık niye beğendim kız şimdi umutlanacak dedi, begenileri geri alıp engelleyince de bana bildirim gelmeyecek mi sandı :)Bu ne ya gerçekten şaka gibi :) begenmiş begenmiş ondan sonra bişeyini görmüş pişman olmuş gibi acaba fotolarda bır erkek felan mı vardı hoşlanmadıgı pişman oldu
Çok şaşırdım ben çünkü kaç ay hiçbir şey payladmamisti ne benimle ne de başka biriyle alakalı, birden 6 beğeni olunca şoka girdim 1 değil bi de 6 olunca :) facebookuma girmis, taaa aşağılara inmiş sonra ordan instagramimi bulmuş, 6 beğeni ooyy oyCanım yanlışlıkla beğenmemiştir bariz bakmış işte merak etmiş seni :)
Bence de eğer gerçekten pişman olsaydı çok önceden geri dönerdi. Ama ne bileyim insan da biraz duygulaniyoramaan aylar geçmiş nerdeyse yıl olacak yem'e düşme hiç bırak salaklığına yansın
aynen öyle zannetmiş o zaman bence haberi olsun engellenince kurtulamadıgından yazsan mı acaba arkadaşının fikri hoşuma gitti sahte hesap olayıİnstagram profilim ben, kız arkadaşlarim ve çiçek böcekten oluşuyor :) acaba beğendi beğendi, sonra kendi kendine ya biz ayrıldık niye beğendim kız şimdi umutlanacak dedi, begenileri geri alıp engelleyince de bana bildirim gelmeyecek mi sandı :)
Öyle de eğer işaret vermek için yaptıysa bur daha hiç yapmaz :) bak yine kaç ay sonra geldi yine aklım karmakarışık. Ne git diyebiliyorum ne gelaynen öyle zannetmiş o zaman bence haberi olsun engellenince kurtulamadıgından yazsan mı acaba arkadaşının fikri hoşuma gitti sahte hesap olayı
İlk sevgilililerimizdik birbirimizin. Ay ne kadar doğru ya resim. Bir de ben iki gun önce facebookta bir arkadaşımın bana yazdığı şiiri paylaşmıştım yabancıydi arkadaşım, belki de onu kiskandi da instagram hesabı açıp beğeni attıSize yem atmış, unutulmak zoruna gitti herhalde.
Bir de bizler ayrılığın acısını hemen ardından yaşayıp bitirirken, erkekler çok daha sonra yaşıyorlar. şu resimdeki gibi
Satranç gibi hamle bekliyoruz beraberSeni takip ediyor hala sen hic umursama bakalım bir sonraki sefer ne yapacak :)
Bilerek beğendiyse neden engelledi :)yanlışlıkla 6 tane fotoyu nasıl beğenebilir :)
yanlışlıkla beğense geri çekerdi beğenilerini yani instagram kullanmasını hiç bilmeyen biri değildir heralde. engelleme kısmını bilemicem:) dikkat mi cekmeye calışıyo acaba. senin ona yazmanı istiyor olabilir cesareti yoksa falan...Bilerek beğendiyse neden engelledi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?