Günaydın canım.
Kilon gayet güzel .
sorunlu olan bölgen hangisi ise ona göre egzersizlerle eritebilirsin.
tam gelişme çağın ve sağlıksız beslenme lütfen.
şimdi sana hatırlayacağın bir fotograf paylaşıcam. demek istediğimi anlayacaksın.
öpüyorum seni çokk
Eki Görüntüle 790491
Haklısın canım biliyorum bu yüzden de spor yapmaya başlıycam tatil bitsin de burada yapamıyorum.:)
Sağol canım umarım sende zayıflarsın :)Ben de 58.6 kiloyum, hedefim 54 kilo olmak .Kisa surede istedigin kilona ulasmak icin basarilar
Aynen öyle yapıcam canım sadece akşamları jillian ve basen eritme hareketleri yapıyorum. :)Tatilin keyfini çıkar şekerimmmmmm
Sonra da başlarsınn
Sağol canım umarım sende zayıflarsın :)
Aynen öyle yapıcam canım sadece akşamları jillian ve basen eritme hareketleri yapıyorum. :)
Tatil bitince daha sıkı bi program yapıcam kendime.
evet biraz zor ama değiyo burası birde çok sıcak aşırı terliyorum. Sanki üzerime kova kova su dökülmüş gibi. :)Ne güzel sıkılmadan jillian yapıyosun
evet biraz zor ama değiyo burası birde çok sıcak aşırı terliyorum. Sanki üzerime kova kova su dökülmüş gibi. :)
tabi ki canım benim ben kurban bitene kadar kşlo bildirimi yapıcam sadece.sana katılmak istiyorum çünkü bugün kiloma baktıgımda çok 69.1 çıktım ve vermek istiyorum bana yardımcı olursan sevinirim. ayrıca benim bacakalr çok kalın ne yapabilirim yormayan egzersiz ve video ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?