Yolun acik olsun tanemcigim,istedikten sonra hersey mumkun yeterki iste!
Amin canım arkadışımdesteğin için çok sağol
Sen benim en büyük modivasyonumsun varlığını hisetmek çok güzel
Rica ederim arkadasimBu konudaki en buyuk destekcinim biliyorsun.Ve ne zaman yardima ihtiyacin olursa,kafana takilan birsey olursa elimden geldigince ,bildigim kadari ile hep yanindayim
canım öncelikle inşallah istediğin kiloya ulaşırsın pes etme sakın az az ama öz olsun derler yaa hergün tartılma insanın morali bozuluyo kendşne birgün belirle o gün tartıl daha iyi motivasyon olur ben bişi sorcaktım sabah aç karnına balık yapının ne gibi bi etkisi var kullanmışsın sen merak ettim...Evet ben diyetisyen yardımıyla yola çıktım fazla zayıflama yöntemleri için karar aldım ama uygulayamadım
Dünden berilenen diyet proğramına harfiyen uymaya çalışıyorum ve bunları burda paylaşaçağım
Sabah
Aç karnına balık yağı
1 yumurta
1 kirpit kutusu kadar peynir
2 zeytin
Salatalık
3 dilim kepek ekmeği
Ara öğün 1 kaysı 10 kiraz
Şekersiz cay ( dr bana bir bitkiden elde edilen bir tatlandırıçı önerdi doğal )
Öğlen yemeğim
Zeytin yağlı fasülye 1 servis kaşığı tepemeleme
2 parca piftek
1 kase yoğurt
Bol söğüç
6 kaşık kadar etsiz çiğ köfte ( ekmek yok çünkü bulgur yediğim için )
Ara 16 : 30 1 çay bardağı kadar maraş üsülü dondurma
canım öncelikle inşallah istediğin kiloya ulaşırsın pes etme sakın az az ama öz olsun derler yaa hergün tartılma insanın morali bozuluyo kendşne birgün belirle o gün tartıl daha iyi motivasyon olur ben bişi sorcaktım sabah aç karnına balık yapının ne gibi bi etkisi var kullanmışsın sen merak ettim...
Desteğin için çok sağol canım
Aslında 2 haftada bir dr tartısıyla tartılacağım ama insan dayanamıyor işte
Benin diyetisyen yardımıyla zayıflıyorum balık yağını o önerdi aç karnına alınınca karın yağlarını erittiğini söyledi
haklısın insan dayanamıyor bende öleydim ama kilo vermediğime görünce kendime mutfaga atar oldum kaçamaklar falan yapıyordum ama şimdi tartımı anneme bıraktım ne zaman gidersem o zaman tartılcagım ama acyip heyecanlı oluyo tartıda üzülmemek için kaçamak yapsam bile diğer öğünde aç kalarak kendime ceza veriyorum... balık yağı cok ilginçmiş ya ilk defa duydum denemek lazım...eczaneden mi aldın aktardan falanmı
Dalum cadum desteğiniz için çok sağoltanem kuzum, allah sabır sebat ve bol yağ yakma azmi versin canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?