Uzun bir yolculuk hikayesi

Efser

Nirvana
Pro Üye
8 Aralık 2011
45.683
166.167
798
Merhaba uzun bir kilo verme yolculuğuna çıktım kilometrem 93 800
Varmam gereken nokta diyetisyenimin bana vermiş olduğu 63
Kendimi motive etmek için benim gibi bu dertten muztarip kadınlar için
Gün gün yaptıkları mı yazaçağım bu yolçuluk sizlerle daha eğlençeli olacagına inanıyorum
Beni yanlız bırakmayın
Başlanğıç kilom:93 8
2 hafta sonra: 91 8
2 hafta sonra:89 8
4 hafta sonra:83 9
2 hafta sonra:82 9
1 yıl 7 ay sonra 74, 7
Toplam 19 .1
28 10 2015
77 .1

Son düzenleme:
Evet ben diyetisyen yardımıyla yola çıktım fazla zayıflama yöntemleri için karar aldım ama uygulayamadım
Dünden berilenen diyet proğramına harfiyen uymaya çalışıyorum ve bunları burda paylaşaçağım
Sabah
Aç karnına balık yağı
1 yumurta
1 kirpit kutusu kadar peynir
2 zeytin
Salatalık
3 dilim kepek ekmeği
Ara öğün 1 kaysı 10 kiraz
Şekersiz cay ( dr bana bir bitkiden elde edilen bir tatlandırıçı önerdi doğal )
Öğlen yemeğim
Zeytin yağlı fasülye 1 servis kaşığı tepemeleme
2 parca piftek
1 kase yoğurt
Bol söğüç
6 kaşık kadar etsiz çiğ köfte ( ekmek yok çünkü bulgur yediğim için )
Ara 16 : 30 1 çay bardağı kadar maraş üsülü dondurma

Bu arada fiziksel aktivitem 1 saat kadar hafif tempota yürüdüm kendimi zorlamadan

Yolun acik olsun tanemcigim,istedikten sonra hersey mumkun yeterki iste!

Amin canım arkadışım desteğin için çok sağol
Sen benim en büyük modivasyonumsun varlığını hisetmek çok güzel

Rica ederim arkadasimBu konudaki en buyuk destekcinim biliyorsun.Ve ne zaman yardima ihtiyacin olursa,kafana takilan birsey olursa elimden geldigince ,bildigim kadari ile hep yanindayim

Rica ederim arkadasimBu konudaki en buyuk destekcinim biliyorsun.Ve ne zaman yardima ihtiyacin olursa,kafana takilan birsey olursa elimden geldigince ,bildigim kadari ile hep yanindayim

Çok teşekkürederim
Tabikide yanıda alaçağım soluğu

Akşam yemeğim
1 porsyon ( 1 servis kaşığı tepeleme)zeytin yağlı fasülye
1kase şehriyeli domates çorbası
1 dilim çavdar ekmeği
2 kase çaçık
Ara öğünüm saat 21: 30 da

Dün uyuya kalmışım
Ara öğünüm 10 kiraz 1 kaysı

İnsan kilo verme aşamasında neden tartıya çıkmaya engeleyemiyor bu gün dayanamadım çıktım vücudumdan 700 gr gitmiş bu benini çok mutlu etti küçük bir rakam ama 2 gün için motivem için çok güzel

Aç karnına balık yağım
2 kipit kutusu kadar. Peynir
5 zeytin
1 kupa tatlantırıçılı çay
3 dilim çavtar ekmeği
Sınırsız salatalık domates
Yürüyüş için çok eriniyorum

canım öncelikle inşallah istediğin kiloya ulaşırsın pes etme sakın az az ama öz olsun derler yaa hergün tartılma insanın morali bozuluyo kendşne birgün belirle o gün tartıl daha iyi motivasyon olur ben bişi sorcaktım sabah aç karnına balık yapının ne gibi bi etkisi var kullanmışsın sen merak ettim...

Desteğin için çok sağol canım
Aslında 2 haftada bir dr tartısıyla tartılacağım ama insan dayanamıyor işte
Benin diyetisyen yardımıyla zayıflıyorum balık yağını o önerdi aç karnına alınınca karın yağlarını erittiğini söyledi

Son düzenleme:

haklısın insan dayanamıyor bende öleydim ama kilo vermediğime görünce kendime mutfaga atar oldum kaçamaklar falan yapıyordum ama şimdi tartımı anneme bıraktım ne zaman gidersem o zaman tartılcagım ama acyip heyecanlı oluyo tartıda üzülmemek için kaçamak yapsam bile diğer öğünde aç kalarak kendime ceza veriyorum... balık yağı cok ilginçmiş ya ilk defa duydum denemek lazım...eczaneden mi aldın aktardan falanmı

Güzel çözümüm bulmuşsun2 gündür yazılanın dışına cıkmıyorum bu gün çoçuklara melemen yaptım tuzununa bakarken bile suçluluk duğusu hiseder oldum:18:açlık sıfır şu anda hiç hisetmiyorum menülerim çok dolğun inşallah böyle gider
Canım diyetsyen bana doğal üretilen bir marka ismi verdi biraz pahalı bu ürünün tatladırıçısınıda önerdi
Gerçi içtikten sonra şekerde biraz soğuyosun özeline ismi yazarım

Az kalsın unutuyordum
15 kiraz
Size öğrendiğim bi tiyo
Ekmeğinizi soğuk yiyin ısıtılmış veya sıcak ekmek iştahınızı artırır

Son düzenleme:
Öğlen yemeğim
1 porsyon zeytin yağlı fasülye
6 yemek kaşığı sade haşlanmış makarna ( ekmeğim bitiği için)
1 kase nohut piyazı ( et yerine )
1 büyük bardak ayran
Ara öğünüm 2 top dondurma

tanem kuzum, allah sabır sebat ve bol yağ yakma azmi versin canım.

tanem kuzum, allah sabır sebat ve bol yağ yakma azmi versin canım.
Dalum cadum desteğiniz için çok sağol canım sizler yanımda hisetmek bana güç veriyor teşekür ederimeksik olmayın amin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…