Uzun bir yolculuk hikayesi

Akşam yemeğim
1 dilim çavdar ekmeği
1 kase domates çorbası
1 servis kaşığı taze fasülye
1 büyük bardak ayran
Ara öğün yok çünkü sanki öğlen biraz fazla kaçtı gibime geldi:26:

aynen bende öleydim şimdi artık biraz esnettim diyetimi vücudum cok halsiz artık bazen hasta olurum diye korkuyorum az değil hemen hemen 20 kilo gitti hedefime az kaldı o yüzden az az vereyim kalıcı olsun artık diye düşünüyorum ama gene de aç kalamktan kendimi alamıyorum bazen... mesajını aldım canım tesekkür ederim...ben şeker kullanmıyorum zaten

günaydınnnnnnnnnnnnnn

Bişey değil canım sen yolu yarılamışsınbende sizlerle birlikte inşallah ogünleri görürüm

Son düzenleme:
Kahvaltım bu gün çok şükür verilen saati tutdurdum
1 kirbit kutusu kadar peynir
3 zeytin
1 haşlanmış yumurta
2 dilim cavdar ekmeği
1 kupa açık cay
Yanlız ben halen su işine ısınamadımdün 1 lt içi bildim

1 kase yoğurt
1 tavuk ğösünden yapılmış tere otlu salata
1 porsiyon zeytinyağlı kapak
3 dilim cavdar ekmekği
1 tutam roka

Son düzenleme:
bişey değil canım sen yolu yarılamışsınbende sizlerle birlikte inşallah ogünleri görürüm

cok şükür yarıladım ama vermek istedim bi 10 kilo daha var ama 5 kiloya da razıyım aslında... Inşallah sende hedefine en güzel şekilde ulaşırsın canım yeter ki iste yapanlar nasıl yapıyo bizim onlardan neyimiz eksik dimi... Hersey istemekle ve inanmakla başlar asla ve asla vazgecme bazen kilo verme duruyo o zaman bile asla pes etme.... Inanırmısın yaklasık 2 ay diyetedevam ettiğim halde aynı kilomda kaldı ama sonra gene basladı... Kısacası önce beyninde bitir herseyi gerisi kolay.. Allah sabır ve sağlık versin inşallah canım

Çok teşekür ederim tatlım inşallah veririm sizleri görünce banada motivasyon oluyosunuz bırakmadan yola devanm ederim inşallah

Dün net sorun vardı giremedim yola tam gaz devam
Hiç kaçamak yapmadımsadece yarım gözleme dışında onuda hemen kendime ceza verip telafi ettim

Son düzenleme:
Sabah kahvaltım
Aç karnına balık yağım
1 k.k peynir
2 zeytin
2 dilim ekmek ( çavdar)
domates salatalık maydanoz
2 bardak çay

Sabah kahvaltım
Aç karnına balık yağım
1 k.k peynir
2 zeytin
2 dilim ekmek ( çavdar)
domates salatalık maydanoz
2 bardak çay

gunaydın canım bende kılo sorunu yaısyorum dıyetısyene gıtmıstım gıderken 10 gunde 3 kg verdım daha sonra gıtmeyı bıraktım gıtmeyı bıraktımda dıyetıde bıraktım bugunden ıtıbaren tekrar basladım bende balık yagını kullanıyorum gunde 2 keremı alıosun 1 keremı alıyosun?suanda kg hedefın ne ben 89 dan 80 e dusmustum daha sonra tekrar 84 e cıktım (( 10 kg verırsem cok guzel olcak ama sporda olması gerek dıye dusunuyorum sen yapabılıyomusun spor

Günaydın tatlım
Bence devam etmelisin diyetisyene
insana bi sorumluluk hisi veriyor
Evet iki kere alıyorum sabah akşam ama akşamları unutuyorumbenim kilom yüksek olduğu için yolum uzun 93 kiloyum
Diyetisyenimin bana olmam gereken kilo ise 63 canım 30 kilo vermem gerekiyor şu anda tartılmıyorum diyetisyenin tartısı bütün ölçümleri yapan bir tartı olduğu için evdeki tartıyada güvenmiyorum 1 hafta sonra tartı günüm bende şu anki kilomu merak ediyorum :18:fiziksel aktivite bence şart ama ben ağır spor hareketlerinden sakınıyorum çünkü ben çok spor yapan biri değilim ve ömrüm boyuda yapamam buna küçük yaşta alışmış olsaydık çok güzel ama bırakılacak bişey bize daha çok zarar verir kilo kontorolumüzü sağlayamayız tabiki hareket şart bende arada kısa yürüyüşler yapıyorum eğer istediğim kiloya ulaşırsam platesi düşünüyorum vuçüdusıkılaşsın diye inşalah veririz de bide sıkılaşırz

evet cnm devame tmem gerekıyor ancak maddı acıdanda bıraz zorladı benı falan bırakmak ıcın bahanelerım oldu yanı benım cıddı anlamda ınsulın dırencım var o yuzden kılo alıyorum ındulın dırencınıde en güzel bol boll hareket dusuruyor benımde olmam gereken kılo 53 sanırım hıc olamam bu hayal gıbı gelıyo :)) boyun 1.65 havalar bukadar ısınmadan once bende sabahları yuruyuse cıkıyodum ancak sıcaklarda kafamı cıkartamıyorum dısarıya platesı cok ıyı dusunmussun hele bı gıtsın kılolarda nsallah sıkılasıızda :)

Çok geçmiş olsun canım Allah şifasını versin
İnşallah hep beraber veririz biraz özen edersek kurtuluz gibime geliyoruz ümütsiz olmaz insan ineyi kendine batırıp birden bolan gibi sönmek istiyor ama öyle bir yöntem yok iştahını bir ine olarak düşün yemek istediğinde yiyecek gördüğünde o inenin sana badığını ve inceldiğini hayal et ozaman bir adım daha yaklaşırız Allahın izniyle inana fayda ediyor ve duruyosun o anda hepimizin yollu acık olur inşallah

Uğrayamadım ama herşey yolunda geleçek haftayı iple cekiyorum tartılmayı bekliyorum

Hersey yolunda giderken birden bu gün akşam motivem düştü çok üzgünüm ne yapmalıyım biraz diyetin dışına çıktım sanki domino taşları devrilir gibi yıklıdı herşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…