Uzun Boylu Ama?

yukiik

KendimeYeniBirNedenLazım
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2009
534
3
96
İstanbul
Kızlar böyle bakım süs püs başlıklarını görünce bende başlık açayım dedim bi tane:)...........
Boyum 1 76 77 civarı çevreme göre uzuuun boylu kız kategorisindeyim etrafımdaki kızlar mini mini :)
Ben hiç topuklu falan giymem ama çok istiyorum giymeyi giyersem çok dikkat çekicem biliyorum
Hemen At gibi yaftasını yapıştırıcaklar ay bilmiyorum ya uzun boylu olmakda pek iyi bir şey değil galiba
kızlar özür dileyerek söylüyorum küçük bir yerde yaşıyorum buralarda boylu poslu süslü kızlara yollu gözüyle bakan adiler bile var

uzun olmak da dert demek ki

vallahi ben o etrafınızda gördüğünüz mini mini kızlardanım
ben de benim boyumu dert bilirdim..

Son düzenleme:
Benimde boyum 1.70 keşke 1.75 olsam da üstüne birde topuklu giysem. Açıkçası siz böyle düşünürseniz cesaret etmezseniz hiç bir şey olmaz. Şuan 17 yaşındayım 14 yaşlarımda başladım topuklu giymeye benim yaşlarımda kimse giymezdi hep farklı gözle bakardı kızlar bile sonra pıtı pıtı gelmeye başladılar arkamdan. Yaşıtlarımın zamanında öncüsüydüm Sizde öyle yapın. Hiç bir şeyden korkmasın gözünüz.

Benimde boyum 1.70 keşke 1.75 olsam da üstüne birde topuklu giysem. Açıkçası siz böyle düşünürseniz cesaret etmezseniz hiç bir şey olmaz. Şuan 17 yaşındayım 14 yaşlarımda başladım topuklu giymeye benim yaşlarımda kimse giymezdi hep farklı gözle bakardı kızlar bile sonra pıtı pıtı gelmeye başladılar arkamdan. Yaşıtlarımın zamanında öncüsüydüm Sizde öyle yapın. Hiç bir şeyden korkmasın gözünüz.

Evet ayne öyle ya da ben dert ediyorum uzun boylu bir kızın topuklu giymesi çok dikkat çekiyor benim çevremde öyle yani etrafımdakiler zaten mini mini:))birde topuklu giyersem düşünemiyorum farkı:))ama şöööööyle topukluları giyip süs püs yapıp kadın gibi kadın olmak istiyorumm

Dikkat çekerse çeksin. Türkiye'de her zaman insanlar bön bön bakıyor zaten.
Dikkat çekmek çok kolay yani. Artık herkes topuklu giyindiği için yadırganacağını sanmıyorum.
Eskidendi o saçma sapan düşünceler.

Yaşadığınız yer itibari ile bir çekince var üzerinizde anlaşılan.
Benimde boyum 1.80 normalde kendim rahatsız bulduğum için giymeyi tercih etmiyorum.
Ama yine de önemli günlerde giyiyorum.
Ben İstanbul 'da yaşıyorum ve evet ne zaman giysem etraftaki herkes bakar ben geçerken ama
ben çoğunlukla giymediğim anlarda da bakıyorlar zaten alışığım.
Yani şöyle düşünün normalde zaten bakıyorlardır boyunuzdan ötürü alışmış olmalısınız.
Topuklu giydiğinizde de bırakın baksınlar. Ben kısa boylu biri giydiğinde bile dönüp bakarım.
Başkalarının ne söylediği umrunuzda olursa hayatınız boyunca kendinizi kısıtlar durursunuz.

her mesajınızda neden sürekli mini mini diyorsun anladık uzun boylusun

toplu ayakabı da eğer düzgün yürüyebiliyorsan giy uzun kısa farketmez ki rahat eden giyer

misal benim boyum kısa pardon mini ama topuklu giymem spor ayakkabı çıkmaz ayağımdan rahat edemiyorum çünkü

sen millete bakarsan oo herşeyine dikkat etmek lazım

gerek yok yani

bende 174 boyundayım..Topuklu ayakkabı ayaklar için aslında çok zararlı çok uzun topuklar için diyorum tabiki...bence canın giymek istiyorsa giy..bu yaşta giymeyeceğizde yaşlanıncamı giyicez sanki

Doğru uzun olduğum için bakıyolar üstelik sık sık at gibi diye laf atıyorlar çok sinirime dokunuyor

kızlar niye böyle mini minisiniz yaa
şaka kız ne güzel mini sempatik ya bende mini olsaydım diye düşünmüyo değilim

kızlar niye böyle mini minisiniz yaa
şaka kız ne güzel mini sempatik ya bende mini olsaydım diye düşünmüyo değilim

bilmem allah vergisi ben hiç takılmadım bu zaman kadar memnunum yani

dediğim gibi topuklu giyipte asfaltı ağlatanlardan değilsen giy

bence yakışıyor kadına topuklu

Son düzenleme:
Benimde boum 1.75 öyl topuklu takıntım pek yok sportif ayakkabılarla daha rahat ediyorum..
Ama ne yalan söyliyim topuklu ayakkabı giymek istesemde giyemem herhalde boy sorunu işte :18:
Bi şekilde aşmak lazım aslında

özeniyorum böyle her yere sıkışan minyon kızlara kedicik gibi birde uzun sevgili ara dur bu kıtlıkta boyu yoksa baştan kaybediyorrr zaten benide ya hep aynı boyda ya da kısa olanlar bulur nedense
çalıştığım yerdeki erkeklerle aynı boydayım topuklu giysem hepsinin tepesini görürüm artık

Kısa boylu olsanız da "Kısa boyluyum herkes uzun" diye konu açardınız heralde.
Maşallah uzun boyunuz var o konuda şanslısın.Topuklusu vb. en büyük derdin olsun.
1.58 im mutluyum

Son düzenleme:
1.54 boyundayım.

Topuklu giymiyorum.

Kışlık çorapla 1.52 oluyorum.

al benden de okadar...bn 1.70 im,kot alırdım güzel olurdu ama sanki 1.60 civarı olanlar daha bi şirin görünürdü gözüme,niye böyleyim kazulet gibi derdim ama aştım çok şükür,şimdi her türlü giyiniyorum ve daha havalı duruyor,birde bnde ünide ya bnm boyumda ya da kısa erkeklerle karşılaşırdım ama bnden çok çook kısa kızların 1.85 ten aşağı sevgilileri olmazdı:) yaa derdim bn de benden bi kafa uzun erkek bulamayacam mı?? vee bulamadım kocamın kaşına geliyorum,topuklu giyince aynı boyda hatta uzun olabiliyorum:)

şikayet adı altında övünün,şişinin :) bi konu daha vardı böyle..ufff çok güzelim ,mayo giyip denize giremiyorum.güzellik te başa bela..tey allahım..

meali:uzunum ben uzunum uzunum uzunum..beni dikkate alın ..heyoooo..bakın bakın çoğunuzdan uzunum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…