Yaşadığınız yer itibari ile bir çekince var üzerinizde anlaşılan.
Benimde boyum 1.80 normalde kendim rahatsız bulduğum için giymeyi tercih etmiyorum.
Ama yine de önemli günlerde giyiyorum.
Ben İstanbul 'da yaşıyorum ve evet ne zaman giysem etraftaki herkes bakar ben geçerken ama
ben çoğunlukla giymediğim anlarda da bakıyorlar zaten alışığım.
Yani şöyle düşünün normalde zaten bakıyorlardır boyunuzdan ötürü alışmış olmalısınız.
Topuklu giydiğinizde de bırakın baksınlar. Ben kısa boylu biri giydiğinde bile dönüp bakarım.
Başkalarının ne söylediği umrunuzda olursa hayatınız boyunca kendinizi kısıtlar durursunuz.
her mesajınızda neden sürekli mini mini diyorsun anladık uzun boylusun
toplu ayakabı da eğer düzgün yürüyebiliyorsan giy uzun kısa farketmez ki rahat eden giyer
misal benim boyum kısa pardon miniama topuklu giymem spor ayakkabı çıkmaz ayağımdan rahat edemiyorum çünkü
sen millete bakarsan oo herşeyine dikkat etmek lazım
gerek yok yani
kızlar niye böyle mini minisiniz yaa
şaka kız ne güzel mini sempatik ya bende mini olsaydım diye düşünmüyo değilim
kızlar niye böyle mini minisiniz yaa
özeniyorum böyle her yere sıkışan minyon kızlara kedicik gibi birde uzun sevgili ara dur bu kıtlıkta boyu yoksa baştan kaybediyorrr zaten benide ya hep aynı boyda ya da kısa olanlar bulur nedense
çalıştığım yerdeki erkeklerle aynı boydayım topuklu giysem hepsinin tepesini görürüm artık
Kızlar böyle bakım süs püs başlıklarını görünce bende başlık açayım dedim bi tane:)...........
Boyum 1 76 77 civarı çevreme göre uzuuun boylu kız kategorisindeyim etrafımdaki kızlar mini mini :)
Ben hiç topuklu falan giymem ama çok istiyorum giymeyi giyersem çok dikkat çekicem biliyorum
Hemen At gibi yaftasını yapıştırıcaklar ay bilmiyorum ya uzun boylu olmakda pek iyi bir şey değil galiba
kızlar özür dileyerek söylüyorum küçük bir yerde yaşıyorum buralarda boylu poslu süslü kızlara yollu gözüyle bakan adiler bile var
özeniyorum böyle her yere sıkışan minyon kızlara kedicik gibi birde uzun sevgili ara dur bu kıtlıkta boyu yoksa baştan kaybediyorrr zaten benide ya hep aynı boyda ya da kısa olanlar bulur nedense
çalıştığım yerdeki erkeklerle aynı boydayım topuklu giysem hepsinin tepesini görürüm artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?