uzun olmak da dert demek ki
vallahi ben o etrafınızda gördüğünüz mini mini kızlardanım
ben de benim boyumu dert bilirdim..
Kızlar böyle bakım süs püs başlıklarını görünce bende başlık açayım dedim bi tane:)...........
Boyum 1 76 77 civarı çevreme göre uzuuun boylu kız kategorisindeyim etrafımdaki kızlar mini mini :)
Ben hiç topuklu falan giymem ama çok istiyorum giymeyi giyersem çok dikkat çekicem biliyorum
Hemen At gibi yaftasını yapıştırıcaklar ay bilmiyorum ya uzun boylu olmakda pek iyi bir şey değil galiba
kızlar özür dileyerek söylüyorum küçük bir yerde yaşıyorum buralarda boylu poslu süslü kızlara yollu gözüyle bakan adiler bile var
güzelim o boyunu dert etmiyo ki :) dert ediyo kisvesi altında caka satıyor işte anla canım..bunların bi de beyaz tenli versiyonu var.ay beyaz tenli olmak çokk kötü,hep kızarıyorum diyen..içten içe ayrıcalık olduğunu düşündükleri fiziksel özelliklerinden şikayet eder görünmek..:) iyiymiş..
Kızlar böyle bakım süs püs başlıklarını görünce bende başlık açayım dedim bi tane:)...........
Boyum 1 76 77 civarı çevreme göre uzuuun boylu kız kategorisindeyim etrafımdaki kızlar mini mini :)
Ben hiç topuklu falan giymem ama çok istiyorum giymeyi giyersem çok dikkat çekicem biliyorum
Hemen At gibi yaftasını yapıştırıcaklar ay bilmiyorum ya uzun boylu olmakda pek iyi bir şey değil galiba
kızlar özür dileyerek söylüyorum küçük bir yerde yaşıyorum buralarda boylu poslu süslü kızlara yollu gözüyle bakan adiler bile var
Nispet dumanı soluyorum :)Kızlar böyle bakım süs püs başlıklarını görünce bende başlık açayım dedim bi tane:)...........
bende sıralasam surda kendimle ilgili begenmedigim tarafları neler cıkar ama bosvermek en guzeli
Burda nispet kime yapacak ki ? :// Serzenişte bulunmuş bence.Benim boyum 1.82.İstediğimi giyiyorum.Zaten topuklu giymesem de bakıyorlar.Otururken bile illa boyunu posunu görmeleri gerekmiyor.Hayat senin hayatın,boy senin boyun,bunu unutma !
Burda nispet kime yapacak ki ? :// Serzenişte bulunmuş bence.Benim boyum 1.82.İstediğimi giyiyorum.Zaten topuklu giymesem de bakıyorlar.Otururken bile illa boyunu posunu görmeleri gerekmiyor.Hayat senin hayatın,boy senin boyun,bunu unutma !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?