- 4 Ekim 2007
- 8.479
- 2.640
- 723
kızma lütfen ama ben bile senin boyunun uzun olduğunu biliyorum. hatta 1.80 üstü olduğu aklımda kalmış.
ilk kez yazmıyosun
Arkadasim mini mini olaydin da surekli topuklu giymek zorunda kalaydin daha mi iyiydi? Topuklu ne kadar sakincali bisey. Biraz iyi tarafindan bakmak lazim. Benim gibi 1.65 olsaydin iyiymis mesela topuksuz mini mini olmazdin, topuklu da at gibi olmazdin ama napcan iste herkes benim kadar sansli olmuyo malesef
Bir yere daha yazmıştım yine yazayım.
Topuklu ayakkabı kısa boylu hanımlar için değil uzun boylu hanımlar için çıkmıştır vakti zamanında. Daha zarif gözükmeleri için.
O yüzden dilediiğin gibi giy..
Şimdi size çok kızacaklar,yandınız! :)) Ajanstan ünlü biri (zerafet derslerini veren ) bunu söylemişti.Buraya yazdım,olay çıkmıştı en son. :))
Arkadasim mini mini olaydin da surekli topuklu giymek zorunda kalaydin daha mi iyiydi? Topuklu ne kadar sakincali bisey. Biraz iyi tarafindan bakmak lazim. Benim gibi 1.65 olsaydin iyiymis mesela topuksuz mini mini olmazdin, topuklu da at gibi olmazdin ama napcan iste herkes benim kadar sansli olmuyo malesef
Burda nispet kime yapacak ki ? :// Serzenişte bulunmuş bence.Benim boyum 1.82.İstediğimi giyiyorum.Zaten topuklu giymesem de bakıyorlar.Otururken bile illa boyunu posunu görmeleri gerekmiyor.Hayat senin hayatın,boy senin boyun,bunu unutma !
İnsanların sanal kimlikleriyle hava attığı internet çağında yaşamıyor muyuz?:)Ay kızlar alemsiniz kız bakışlardan rahatsız olduğunu söylemiş siz işi caka satıyor hava atıyor diye yorumlamışsiniz
Sizde kıskançlık kokulari seziyorum insan buraya bir özelliğini yazamayacak mı yani hemen aaa
bize hava atıyor diye dertlenmek tamamen eziklik gostergesi
Rabbim herkese güzel bir özellik vermiş
Ayrıca ben orta boyluym sonra hava atıyor buda dersiniz:))
Küçük yerde yaşamanın zorluklarinida bildiğim için hak verdim arkadasa
Böyle yerlerde bazen sürdüğünüz bir kırmızı ruj bile laf olurken arkadaş endişe etmekte haklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?