Uzun Boylu Ama?

Arkadasim mini mini olaydin da surekli topuklu giymek zorunda kalaydin daha mi iyiydi? Topuklu ne kadar sakincali bisey. Biraz iyi tarafindan bakmak lazim. Benim gibi 1.65 olsaydin iyiymis mesela topuksuz mini mini olmazdin, topuklu da at gibi olmazdin ama napcan iste herkes benim kadar sansli olmuyo malesef

ay canm ya yerıımsenıben guzel bı cevaptıı

Bir yere daha yazmıştım yine yazayım.

Topuklu ayakkabı kısa boylu hanımlar için değil uzun boylu hanımlar için çıkmıştır vakti zamanında. Daha zarif gözükmeleri için.

O yüzden dilediiğin gibi giy..

Şimdi size çok kızacaklar,yandınız! :)) Ajanstan ünlü biri (zerafet derslerini veren ) bunu söylemişti.Buraya yazdım,olay çıkmıştı en son. :))

Şimdi size çok kızacaklar,yandınız! :)) Ajanstan ünlü biri (zerafet derslerini veren ) bunu söylemişti.Buraya yazdım,olay çıkmıştı en son. :))

Umuyorum dediğiniz gibi olmaz. Gerçek buysa çıkışmanın anlamı yok. Komik olur çünkü. Her fiziğin kendine göre avantajı dezavantajı vardır. Uzun boyluyum yakındığım zamanlar olup az daha kısa olsaydım dediğimde olmuştur.

daha değişik gülme smileleri olsaydı onları da koyardım..
bu gerçekten iyiydii...

Ay kızlar alemsiniz kız bakışlardan rahatsız olduğunu söylemiş siz işi caka satıyor hava atıyor diye yorumlamışsiniz
Sizde kıskançlık kokulari seziyorum insan buraya bir özelliğini yazamayacak mı yani hemen aaa
bize hava atıyor diye dertlenmek tamamen eziklik gostergesi
Rabbim herkese güzel bir özellik vermiş
Ayrıca ben orta boyluym sonra hava atıyor buda dersiniz:))
Küçük yerde yaşamanın zorluklarinida bildiğim için hak verdim arkadasa
Böyle yerlerde bazen sürdüğünüz bir kırmızı ruj bile laf olurken arkadaş endişe etmekte haklı

İnsanların sanal kimlikleriyle hava attığı internet çağında yaşamıyor muyuz?:)

Bir de kurulan cümleden cümleye fark var. Samimi bir serzeniş mi değil mi hissedebiliyor insan.

Gözümün üzerinde kas var, cok rahatsızım..
Uzun boylusu dert eder, kısa boylusu dert eder ne desem bilemedim..
Sahsi fikrim cok uzun boylu olmak istemezdim, beni en cok 1.70 paklardı herhalde.
Zaten herseyi takıntı yapabilecek kapasitedeyim en iyisi ne uzun, ne de kısa arası iyidir, demekle olsaydı 1,57 olmazdım galiba..
En güzeli Rabbim' den gelen sükür etmek..

boyum 1.53-54 daha önceleri o kadar takıyordum ki ama şimdi bardaga dolu tarafından bakmayı ögrendim en samimi oldugum erkek arkadaslarımdan biri diyor ki iyi ki böle miniciksin o kadar şirinsin ki seni kolye yapıp boynumda taşımak istiyorum ve iyi ki 5 cm daha uzun boylu degilsin yoksa basımız belaya girerdi :) yanlış anlaşılmasın ukalalık kendini begenmişlik olarak da ... demek istedigim kısa uzun her boyun avantaj ve dezavantajları vardır önemli olan bardaga dolu tarafından bakma :) eminim seni gören de boya bak maşallah fidan gibi diyordur bana da öle diyen olmadı mesela

Ben de benzer dertten muzdaribim.

2,12 boyundayım, en büyük hayalim basketbolda point guard mevkiinde oynamaktı.

Oyun kurucu ben olmalıydım; takımı ileri taşıyan, ince asistlerle skora katkı sağlayan dış şutlarla cezayı kesen ben olmalıydım.

Ama olmadı senin gibi zebellahtan point guar olmaz dediler.

Şu an çakılı pivot pozisyonunda görev alıyorum ve çok üzgünüm.

Son düzenleme:
Allah başka dert vermesin ne diyeyim..
Boy sizin boyunuz topuklu giyip giymemek sizin elinizde rahat edebildiğiniz sürece..Kısa boylu olsan mini mini derler sizin dediğiniz gibi, uzun boylu olsan kazulet derler naaparsın şekerim Allah vergisi 1.65 olaydın kimse bir şey diyemezdi ki o da sende yok.
Sürçü lisan ettiysem affola ama o kadr derdin arasında dert bile değil sizinkisi ve sizin üslübunuzu samimi bulmadım..

bence uzun boylulara daha çok yakışıyor topuklu ayakkabı bacak boyları da uzun olduğundan çok daha güzel ve kadınsı duruyor kısa boylulara göre. bir arkadaş yazmış topuklu ayakkabılar uzun boylu kadınlara uygundur diye aynen katılıyorum. yerinde olsam giyerdim aldırış da etmezdim giy tadını çıkar uzunlara yakışıyor emin ol topuklu :)

bu arada ben orta boyluyum arada giydiğim oluyor topuklu ama uzun boylulara yakıştığı gibi yakışmıyor bana mesela bakınca.

Giymek istıyorsan giy, dikkat çeker evet, ama alışık olman lazım.

Ben de 1.75 im, topuklu ayakkabıya ilgi duymadığım gibi, onlarla yürümeye de korkuyorum zaten.

Yakışmasına da yakışır. Ben de topukluları uzun boylu bayanlara daha çok yakıştırıyorum.

1.76...6 cm lik olsa ayakkabın 1.82 olursun.Ne güzel işte...Yukarda hava daha ferah oluyor hem ...

Yine aynı konuşmalar. Hiç değişmiyor bu.
İnsanlar gerçekten var olanı yazıyor ama buna hava atmak diyorlar.
Bu kadar komik olunur ancak!
O hava atıyor da hava atıyorsun diyen ne yapıyor bu durumda ? Hasetleniyor işte.

Uzun boylulara topuklu çok daha fazla yakışıyor kesinlikle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…