Uzun Boylu Ama?

bende uzunum rahatlıkla her türlü topukluyu giyiyorum herkestende olumlu sözler duyuyorum hep tabi önemli olan o topukların üzerinde düzgün yürüyebilmek bunuda başarabiliyosan giy kimsenın dediğinede bakma

o zaman devede de boy vardır diyelim. mini mini kelimesini hareketvari bulduğumzu için yazıyoruz yoksa özgüvenimiz çok fazla. ben ne uzunlar tanıyorum sadece giiymde kuşamda akılları olan. bizlerde onlaramı hakaretvari konuşalım. bodur tavuk dahada iğrenç bir kelime yakıştıramadım. insanlar ne boyuna ne giyimine göre yargılanmamalıdır. aklın becerinin kimde olduğu bilinmez.... uzun boy neden avantaj onuda anlamadım kısaların işlerini uzunlarmı görüyor :)))) çok aptalca düşünceler bunlar...

yollu olmanın boy ile alakası yok.

Saygısız bir cevap. Karşı tarafın söylediği lafa sinirlenip siz de aynı şeyi yapmışsınız. Ve çok kompleksli görünüyor cevabınız. Sadece yazdığınız yanlış diyebilirdiniz alındıysanız. Aynı hatayı yaptığınız için şuan eleştirdiğiniz insandan hiçbir farkınız yok!

Kısaların işlerini uzunlar değil,uzunların işlerini kısalar görüyor. :) Zengin yere gidiyorlar boylu,poslu ,manken gibi oldukları için. Bu kadar çarpıtılır bir konu
İsteyen istediğini desin,miniyi hakaret olarak görenlerin eksikliğinin olduğu aşikar.Neyse ,kızın konusunu bölmeyelim.

Uff kısa boylular kendilerini övmek adına kullanırlar "bodur tavuk her hem piliç" tabirini hiç mi duymadınız? (Ki tecrübeyle sabittir ki o sözün hiçbir doğruluk payı yoktur.) Simdi APTALCA düşündüğünü söylediğiniz, hakaret ettiğiniz kişiden özür dileyin bakalım.Kompleksleriniz mantığınızın önüne geçmiş okuduğunuzu anlamadan hararetli hararetli yazdığınıza göre.(Ve asıl deve kelimesi sizin tabirinizle İĞRENÇ)

Son düzenleme:
Üniversitede ev arkadaşım 176 boyundaydı kızcağıza hep 170 lik adamlar çıkardı boyuna göre bulamamaktan şikayet ederdi.
Bence bayan için en ideal boy 165 civarı uzun boy yaş geçince kaba duruyo.BEnde minyonları beğeniyorum sevimli geliy boya sahip olup topuklu giyme ihtiyacı neden ki ben hiç topuklu giymem millete güzel görünmek havalı görünmek sağlığımdan daha mı önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…