- 27 Kasım 2015
- 4.757
- 2.183
- 88
- Konu Sahibi KIRMIZI DUDAK
-
1,85 üstü erkeğin yanına 1,65 kısa. Neticede her an 10 cm topukluyla gezilmiyor.
Biraz da boy kavramının ideal ölçütü partnere göre bana kalırsa.
Partner harici güzellik olarak bakılırsa kıyafetlerin de yakışması bakımından 1,70-175 arası benim gözüme daha hoş geliyor.
1,70-1,75 kadin banaa tuhaf geliyor acikcasi kaba geliyor. Hele cok zayif hic sevmiyorum mecburen kilo olarak kisa boylulara gore daha cok olmasi gerekiyor ve hic hos degil ..
1.58 boyundayım eskiden uzarm diye kendimi kandırıyordumda her ölçtüğümde aynı çıkınca alıstım artk en iyisi orta 1.65 falan :)
çok uzun boy kadında güzel durmuyor ben 1.75 boyundayım 1.60-1.70 arası olmak isterdim :)
1.70 kısa mı dedim ben 1.60 1.70 arası olmak isterdim dedim sadece 1.70 demedim1.70e kisa mi diyorsun yaniguldurdun yaaaaaa
Heeeee pardon ama cok uzunmussun periiii bir de topuk dusunemiyorum sana1.70 kısa mı dedim ben 1.60 1.70 arası olmak isterdim dedim sadece 1.70 demedim
aksi gibi topukta severimHeeeee pardon ama cok uzunmussun periiii bir de topuk dusunemiyorum sana
Kapi gibi kadar kadinaksi gibi topukta severimterliğim bile topukludur çok
2 metre olur artık evleneceğim adamKapi gibi kadar kadin
Teşekür ederim <3 bunu duyduğuma çok sevindim <3Boyun guzelmis
Senin boyun kaç ki ? :)1,70-1,75 kadin banaa tuhaf geliyor acikcasi kaba geliyor. Hele cok zayif hic sevmiyorum mecburen kilo olarak kisa boylulara gore daha cok olmasi gerekiyor ve hic hos degil ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?