- Konu Sahibi gwencooper
-
uzun boy daha avantajlı gibi olmuş :)) yaşasın minyon hatunlar diyeyim bari.ama 5 santim daha uzun olsaydım ne afet olurdum ahahhahahahhahahh bu arada boyum 1.60 çok şükür.olanla yetinmek lazım :)))
Çok biliyor o sözlükçüler.
Benim fikrime göre; bir kadın hangi boyda olursa olsun yüzü düzgünse, fiziği orantılıysa ve güzel bir gülümsemesi varsa güzeldir. Herkesin fikrine de her zaman saygım var, tabi düzgün üslupla belirtildiği sürece...
Sevmiyorum kısa boyu sevemiyorum işte. Herkesin kendi zevki tabi. Ama uzun boy daha cekici bana göre. İp iri olmadıgın sürece. Bu arada 1.70 kısa bi boy değildir ki neden kısa boylarda yazdınız 170 normaldir.
benımde boyum 1.73..boyumu önceden hiç sevmezdimmm ergenlik çağındaa keske kısa olsam falan derdimm kambur dururdum hatta kısa görünmek içinn :)) ama sonradan anladm ki uzun boy baya avantajmışş :)) ne giysen yakışıyo mini etek pantolon vs vs insanların çevreden 'kıza bak manken gibi' dediklerini duyuyorum cogu zamann :)) uzun boylu bi cok bayan bunu duymuştur emınımm :) Allaha şükür cok memnunum yani :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?