- Konu Sahibi gwencooper
-
nasıl anladınız, hangi cümleden kendinize pay çıkardınız bilmiyorum ama sizin yazdıklarınızla alakalı bir yorum yapılmadı ki. narmikle aramızdaki konuşmanın büyük bir tartışma gibi anlaşılmasını istemedim sadece. geçmişte ne olduğunu da bilmiyorum doğrudur. ama forumlarda bu tarz şeylerin olması çok normal
Şu kadar cm altı güzel olur,şu kadar cm üzeri güzel olmaz demek hiç hoş değil...Bu biraz hakaret,küçümseme gibi oluyor...
Bu ülkede 1.60 lık erkek te var,1.95 lik erkek te...Uzun boylu bir erkek haliyle uzun boylu bir kızı tercih eder..Tabi seçimi daha kısa boylu bir kızdan yana da olabilir..Herkesin idealize ettiği tip farklıdır..
Herkesin beğenisi farklıdır...
Haliyle herkes kendine yakın bulduğu ,yanına yakıştırdığı beğendiği ebatlarda karşı cins arıyor..
Herkes kalıptan çıkmış gibi aynı boy ve kiloda olamaz..
Ve bayanlarda ne 1.55 altına ne de 1.80 üzerine laf söylemek,küçümsemek kimseye yakışmaz....
Nasıl çelişkili yazıyorsun farkında mısın? Beğeniler farklıdır.
Bu yüzden ben de şu cmden aşağısı hoşuma gitmiyor derim bal gibi de.
Bu küçümsemek değildir. Beğenmemek küçümsemekse hiçbir ünlü için de hiç hoş değil demeyelim.
Ya da sarışınlar hiç tipim değil mesela benim, küçümsemiş mi oldum yani?
Madem zevkler ve renklerin farklı olduğunun bilincindesin, böyle cümleler kurmaman gerekir.
Kusura bakma da acayip saçmalamışsın.
Çelişkili yazmıyorum... İnsanlar boy konusunda daha hassas oldukları için (özellikle bu forumda çok rastladım ) böyle düşünüyorum...
Ayrıca şunu da açıkça belirtmek istiyorum..Şu boy konularından artık böö geldi... Şu güzellik topiklerinde dönüp dolaşıp konu boya geliyor,kalpler kırılıyor....Keşke böyle olmasa...
Haklısın Narmik'cim.Herkes kendine duyarlı işte.Ben yazarım kimseyi ilgilendirmez anlayışı.Genellemelerin yanlışlığından sürekli dem vurup da genelleme yapmak ne yaman çelişkidir,öyle değil mi ? :))
Çok ayıp etmiyormusun ?Bence de bu boy muhabbeti çok uzadı.
Aramızda böyle "genelleme ile beğendiğini belirtmek" arasındaki ayrımı yapamayan kişiler var mesela.
Algıda kıtlık gırla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?