Uzun hikâye

Canım madem son bir kere gireceksiniz tüm gemileri yak o zaman şimdiye kadar soyleyemedigin ne varsa tak tak söyle böyle bağıra çağıra söyle ki sen değil o korksun gözlerinde korkuyu görünce hirsini da alırsın gibime geliyor şimdiye kadar sana kötü davranan kim varsa ağız dolusu kus son bir kez allah da da havale et hepsini hakkını da helal etme madem çok hakkın geçmiş belli ki kV hasta zaten o anlamaz ama sen içini boşaltmis olursun ferahlarsin belki kafanda cvp uretecegine aklına gelenleri tak tak saydir yazık sana ya bu genç yaşında sana acimayana mi acacaksin alla alla

Ayy varya benim diyemediklerimi tam anlatamadiklarimi anlattın damdan dusenin halini damdan düşen anlar senin çocuğun var mı ? Kaç yıllık evlisin ? Esin arkandan duruyor mu ?
Evet iki tane. 4 yıllık evliyim. Eşim başta senin eşin gibiydi. Annem iyi niyetli dedi durdu. En son ayrılma olayına gelince özür diledi. Fark edemedim dedi. Ama ben unutamıyorum. Kendi kendime doluyorum. En mutlu anlarım bile zehir oluyor.

Canım madem son bir kere gireceksiniz tüm gemileri yak o zaman şimdiye kadar soyleyemedigin ne varsa tak tak söyle böyle bağıra çağıra söyle ki sen değil o korksun gözlerinde korkuyu görünce hirsini da alırsın gibime geliyor şimdiye kadar sana kötü davranan kim varsa ağız dolusu kus son bir kez allah da da havale et hepsini hakkını da helal etme madem çok hakkın geçmiş belli ki kV hasta zaten o anlamaz ama sen içini boşaltmis olursun ferahlarsin belki kafanda cvp uretecegine aklına gelenleri tak tak saydir yazık sana ya bu genç yaşında sana acimayana mi acacaksin alla alla
Ben yapı olarak öyle bağırıp cigiramam zaten sustum diye tepeme çıktılar ama benim ne soylecegim varsa eşim söyleyecek hazırlanıyor gerçekten es bakımından sansliyim ben demesemde o herseyi der ben dersem Kayinvalidem bana saldırır ne yapacağı belli olmaz

Evet iki tane. 4 yıllık evliyim. Eşim başta senin eşin gibiydi. Annem iyi niyetli dedi durdu. En son ayrılma olayına gelince özür diledi. Fark edemedim dedi. Ama ben unutamıyorum. Kendi kendime doluyorum. En mutlu anlarım bile zehir oluyor.
Beraber mi yasiyordunuz ? Esin ne iş yapıyo ? Kader ortağı olalım biz aynı şeyler yasamisiz çünkü

Eski konularına göz gezdirdim 3. Doğum yazıyor 2 çocuk demiştin?

Beraber mi yasiyordunuz ? Esin ne iş yapıyo ? Kader ortağı olalım biz aynı şeyler yasamisiz çünkü
beraber yaşamıyorduk ama yakına taşınmıştık.ben hiç istememiştim aslında yakın oturmayı.gerçi o zamanlar ben aileyi iyi zannediyordum.ara ara saçmalıklar olsa da iyiler diye düşünüyordum.gerçek yüzlerini bir gösterdiler ki sorma.son doğumumda bardağı taşıran son damla oldu artık.

neresinden tutarsan elinde kalacak bir uzun hikaye.. gereksiz erken yaşta evlenme, aile apartmanına oturma, ruh hastası kv, kişiliksiz koca..
boşanmazsın da sen şimdi.
onun için parmaklarımı yoramicam.

valla annenin eli tam öpmelik. ne de güzel sahip çıkmış kızına. üstelik sadece bir emekli maaşı ile.
işte kızına: sabret, kocandır, el aleme nederiz, erkek bu yapar idare edilmeli diyenlere örnek olsun.
senin o kayınvalide, dul! annenin tırnağı olamazmış.
gelgelelim eşine de aferim sahip çıkmış evliliğine , pısırık pısırık ya annem ya da git dememiş. bence siz de fedakarlık edin unutun geçmişi. ısıtıp ısıtıp koymayın gündeme. sağlığınız yerinizde, evlatlarınız, eşiniz, anneniz yanınızda daha ne olsun. tadını çıkarın.

valla annenin eli tam öpmelik. ne de güzel sahip çıkmış kızına. üstelik sadece bir emekli maaşı ile.
işte kızına: sabret, kocandır, el aleme nederiz, erkek bu yapar idare edilmeli diyenlere örnek olsun.
senin o kayınvalide, dul! annenin tırnağı olamazmış.
gelgelelim eşine de aferim sahip çıkmış evliliğine , pısırık pısırık ya annem ya da git dememiş. bence siz de fedakarlık edin unutun geçmişi. ısıtıp ısıtıp koymayın gündeme. sağlığınız yerinizde, evlatlarınız, eşiniz, anneniz yanınızda daha ne olsun. tadını çıkarın.
İnşallah bende evliligim için elimden geleni yapacağım iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim evet annem cocuklarim eşim biz böyle güzel bi aile olduk

şuan sorunları yaşadığım evliliğimden iki tane var manasında dedim.kaybettiğim eşimden de bir oğlum daha var.
Eşini kaybettigini bilmiyordum Özür dilerim kbakma gerçekten tamam özelden sende msj atabilirsin ben de bu ara giremeyebilirim ama fırsat buldukça hemen kk dayım :KK19:

Back
X