- Konu Sahibi cocuklarimolmadanasla
cnm başka bi şehirdeymıssınız 2,3 ayda bı sık dısını hala aynı şeyler için kavga etme bence geçmişten kaynaklanıosa yanı sadece adam seni o evden cıkarmıs neticede arkanda durmusAlt katta annem gidince anladik kavga çıktığını ve ben yukarıya oğlum için kıyafet almaya gittiğimde annem var diye serilmis yeni battaniyenin yerini eski palcuk pulcuk bi battaniye almış. Neyse Kayinvalidem topladı eşyalarını ve çekti gitti sonra ben sezeryanli halimle kalkıp yemek yapmak zorunda kaldım 1 hafta sonra geri geldi sürekli gidip gelirdi zaten ilk ve son değil. Bir gün eşim işten geldi alt kata uğradı , Kayinvalidem doldurmuş belli eşim çıkar çıkmaz yukarıya bana saldırdı ve kavga ettik. Sesleri duyan kayinpederim ve Kayinvalidem ( sanki haberleri yokmuş gibi) yukarıya çıktılar ben kayinpederime anlatmaya çalışırken durumu Kayinvalidem bana saldırdı cingene bu at bunu boşa bunu dul karı çocuğu o.... bilmem ne saydı saydı kayinpederim indirdi aşağı onu ve yukarı çıktı konuşmak için ben anlatırken tekrar geldi Kayinvalidem çocuğu aldı saldırdı bu sefer eşim indirdi biraz konuştuk eşim cocugumuzu aldı geldi yukarıya Özür diledi ama ne fayda.
Ertesi gün anneme anlattım annem durur mu evde kimse yokken haber ver gelelim alalım dedi çok üzüldü çünkü ben bu olayları hiç anlatmadim uzulmesin diye.
Diğer gün evde kimse yokken annemleri aradım ve gelip dayım la beni aldılar . Annem eşimi aradı ben kızımı aldım bundan sonra mahkemede görüşürüz diye.
Eşim le 1 ay ayrı kaldık düşünmüş taşınmış çok pişman oldu hergün gelip dedeme anneme yalvardi ve barıştik ailesini red etti 18 bin Tl tutan ve 5 ay bile üstünde oturmadigim eşyalarımi Kayinvalidem " eşyalar giderse bosanirim" demiş hırsız gibi eşim kimse evde yokken çaldı perdelerini biri geldi diğeri yok eşyalar paramparça oldu ve 1 yıl sonra barıştik 2 3 ayda bir 1 2 günlüğüne gidiyoruz şimdi başka sehirdeyiz annem eşim ben ve çocuklarım yaşıyoruz ama ben yapılanları unutamadim Kayinvalidem Özür diledi ama olmuyo hala eşimle kavga ediyoruz sebep ailesi