Uzun hikâye

cnm başka bi şehirdeymıssınız 2,3 ayda bı sık dısını hala aynı şeyler için kavga etme bence geçmişten kaynaklanıosa yanı sadece adam seni o evden cıkarmıs neticede arkanda durmus

Hasta bir insanın sözleri yüzünden kendine eziyet etme. Sokaktan geçen bir akıl hastası sana küfür savursa ona da kafayı takman gerekir yoksa. Belli ki kadının kafa gitmiş, tedavide olmamış demek zamanında iyice işlemiştir o bünyesine.
Olan olmuş, bunları düşünüp eşine bilenme şu saatten sonra. Canın çok sıkılırsa arada eziyet eder hıncını alırsın Ama düşünüp kendini yıpratma bence.

O bir yılda eşini hiç arayıp sormadılar mı ? Barışmak için adım atmadılar mı ? Siz onlara ilk GrtiğiniZde pişmanlıkları yok muydu hiç ? Oray'a gidince ne yapıyorsunuz ? Hiç mutfağa gitme bari ,torunlarını seviyor mu Kv

Ayyy o kadından kurtulduğuna çok sevindim inan ki, sonu mutlu biten türk filmi izlemiş gibi hissettim. :)
Yazının 2. Yarısını ' inşallah kurtulmuştur, inşallah mutludur ' diye bulup okumaya başladım.

Nasıl olsa eşin anlamış herşeyi, arkanda da duruyor arada bir gidiyorsanız bile, mesafeli ol, takma hareketlerini..
Umursama, sizi kendinden soğuttuğu için çatlasın..

Zaten istemesemde eziyet gibi laflar söylüyorum zaten

Onlar barisalim dediler ama ben hiç o konuya girmedim eşimle . eşimi kız kardeşi arıyordu ben hamile kaldım Ve bebegimize engelli denilince bi vesileyle barisildi Kayinvalidem seviyor torunlarini ama ( gorumcemin oğlu onun gözünde farklı ) bence belli ediyor . Kayinvalidem Özür diledi benden şimdi karisamiyor eşim biranda ters gelip yüzlerine bakmaz diye korkuyorlar ( ben 1 ay annemde kaldigimda eşim kayinpederimle birbirine girmişler Kayinvalidem yüzünden ) şimdi göze alamıyor ama ilerde ne yapar kestiremiyorum belli olmuyor çünkü

Dedim eşime gitmek istemiyorum diye bakalım ne Olacak Ben istemedikten sonra zorla götürmez zaten çok sık ve cok kalmiyoruz 1 2 en fazla ama o evden öyle bir sogumusum ki bana dipsiz kuyu gibi geliyor
Bence bu saatten sonra asla kv yi hiçbir koşulda görmeyin siz o ev ile bağlantınızı kesmediginiz için bir türlü iyilesemiyorsunuz sürekli canlı kalıyor yasadiklariniz anılar falan. ayrıca kv akıl hastası anlaşılan kendisinden önce sizi hastanelik etmiş. Ona hasta gözüyle bakın bu hasta sizi de daha beter hasta ediyor bırakın kayinpederiniz sizin eve çocukları görmeye gelsin siz ne diye gidiyorsunuz ki anlamadım insan acı çekmeye bu kadar da gönüllü olmaz ki lütfen artık o eve adım bile atmayın kv ile tüm ilişkinizi kesin yüzünü görmeyin sesini asla asla duymayin çok istiyorsa sadece kayın pederinizi çocukları görmek için kvden habersiz gelsin özlemini gidersin gitsin kayinvalideymis gorumceymis eltiymis artık olmasın hayatınızda ya çok mu lazimlar allah aşkına! !!

1 2 günlük gidiyoruz ben akillandim sadece çocuklar yetiyo bana hiç bir şeye dokunmuyorum kayinpederim de biliyor karısı yemek yapmaz pide , güveç gibi şeyler alıyor beni yormuyorlar

Bu arada sut veremem diye ilaç tedavisi olmayarak kendinize ve çocuklara çok daha fazla zarar veriyorsunuz iyi bir anne olmak çocuğu sütle beslemek değil zihinsel ve fiziksel olarak güçlü olmanız gerekir. Fiziksel olarak Çok zayiflamissiniz üstüne takintilariniz kuruntulariniz da var zihinsel olarak da kendinizi iyi hissetmiyorsunuz bu böyle olmaz yani. Vücudunuza iyi bakin sağlıklı beslenin o hasta ruhlu kadını bir daha görmeyin acilen ilaclariniza başlayin bebis 8 aylık olmuş artık katı gıda yiyebilir ama sağlıklı bir anneye çok daha fazla ihtiyacı var. Unutmayın çocuklarınız bir ömür sizinle o yüzden sizin dinç olmanız lazım ki çocuklarınız başkalarının ellerine mahkum kalmasın.

Aslında kendilerine yaptılar kötülüğü 1 oğulları onlardan soğudu 2 torunlarina hasret yaşıyorlar evet Türk filmi mutlu sonla bitti inşallah mutlu devam eder ben biraz sansliyim kurtuldum birde yıllarca çekmek zorunda olanlar var

Evet haklısınız kendisi hasta beni de hasta etti kayinpederim bi saat ortaliktan kaybolsun kavga çıkar buraya gelemez annem var bizimle yaşıyor bir duyarsa torun sevmeye değil annem için geldi zanneder ( sapık düşünceli ) bu ara gidip geleceğiz verecekleri cevap belli ev alacağız yardım etmeyecekler eşim de bunu bahane edip gitmeyecegiz birdaha diye söz verdi ( söz verirse tutar. Tutamayacaksa söz vermez ) eminim yani bağları koparıp geleceğiz zaten niye barıştik onu da anlamadım sadece Bebeğimi düşünüyordum zayıf anima geldi

Bebeğim çok zayıf doğdu anlattım biraz okumussunuzdur belki engelli dedi doktorlar ama sağlıklı doğdu çok şükür suan 8 aylık ama çok zayıf ben hiç kilo alamadım hatta 1 ayda 11 kilo zayifladim bebeğim 1 yaşına kadar emzirmek istiyorum dediğinizde haklısınız 4 ay daha dayanip mutlaka ama mutlaka tedavi olacağım

konunuzu takipteyim.çünkü bende bir türlü geçmişi unutamıyorum.yardımda alamıyorum çünkü bebeğim emiyor.Bende ara ara aynı anları yaşıyormuşum gibi hissediyorum ve sürekli huzursuzum.
ne kadar mutlu olursam olayım illaki unutulmuyor ne yapacağız ki biz böyle bi umut ilaç tedavisi ama ona da en az 4 ay var

ne kadar mutlu olursam olayım illaki unutulmuyor ne yapacağız ki biz böyle bi umut ilaç tedavisi ama ona da en az 4 ay var
zaman içinde geçer belki diye bekliyorum ama bir türlü geçmiyor.aylar öncesinde yaşamak çok zor çünkü insanlar buna anlam veremiyorlar, geçmiş gitmiş işte derdin ne diyorlar ama geçip gitmemiş demekki.insan en fazla eşine kızıyor zaten.çünkü korumayı ondan bekliyor ve birde evlenmeden önce o çok sahip çıkan kıyamayan adamın bunlara nasıl izin verdiğine inanamıyor insan.bende bilmiyorum inan nasıl düzeleceğiz.kendimi tutmaya bu konuyu açmamaya çalışıyorum sadece ama bu da iyice yıpranmama neden oluyor.sustukça fiziksel problemlerimin ortaya çıktığını fark ettim.seninle çok benzeriz.benzer rezillikleri bende yaşadım.vaktinde olan her şeyin cevabını verebilmiş olsaydım şimdi bu halde olmazdım biliyorum.şimdi sürekli kafamda cevaplar üretiyorum ama iş işten çoktan geçti.insan bir tek kendine güvenmeli kendi savunusunu kendi yapmalı bunu anladım.

Ayy varya benim diyemediklerimi tam anlatamadiklarimi anlattın damdan dusenin halini damdan düşen anlar senin çocuğun var mı ? Kaç yıllık evlisin ? Esin arkandan duruyor mu ?

Inan sıkıntıdan vücudum da temreke çıkmaya başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…