Uzun ilişkiden çıkmış bir adamı sevmek çok mu zor? :(

EVEt bilemedim işte çünkü çok hoşlanmıştım bir anda kapıldım kısa bir süre gerçekten ama inandırıcı içtendi her davranışı

Hayatına kimse girmediği için şu an duygusal olarak açsın canım, ilgi, alaka çok güzel gelir ki çok normal böyle olması. Temkinli davran, karşındaki insanı anlamaya çalış. Herkesin yağmurda dökülecek boyaları vardır, bekle biraz, kendini kaptırma sakın.

Umarim olumlu olur...ama ben uzun yillardir sevgili olsn sonra baskalariyla evlenen eslerinden ayrilip tekrar birbiriyle evlenen tipler gördüm...akli baskasinda kalandan allahim beni uzak tutsun amin..beni aşkla sadakatla ilkmis gibi yasayacak adam nasip etsin..ben ne yapayim takintili adami?adamlar daha iyisini buluyor yinede kiymet bilmiyor...asagilik kompleksine mi giriyorlar ne..

Tabi ki öyle de çok var. " beni aşkla sadakatla ilkmis gibi yasayacak adam nasip etsin" . İnşallah çıkar öyle biri karşına..Mutlu olursun.

Sene girmedi araya, bir kaç ay sonra. Kızında biri ile görüşmeye başlamasını duyduktan sonra o da çıktı biri ile, sonra nişanlandı.
Cıksss nispet var, hırs var, unutamamışlık var, kırgınlık var, hemen başkasını buldu duygusu var. Çok zor bu iş yonca diyesim geldi. Keşke nişanlanmasaydı arkadaşın.

Tehlikeli sularda yuzuyorsun canim.bu tarz biseyde ya uzunlugundan lackalasmistir yada unutamamistir ihtimali vardir ki,ne cikarsa bahtina diycem:)Bide arada acaba onu hala seviyor mu kurtlari aklina dusecektir ki,baya yorulursun:)

3 aylık ilişkim bittiğinde nerdeyse 6 ay kendime gelememiştim ki bu 5 yıl
Sevgiyi falan geçsen dahi alışkanlık denen şey var
2 ay bence de az.
Görüşmeyi de kes bir daha da görüşme bütün ömrün boyunca onu hatırladı hatırlattı mı vs diye kendini yersin.

Tehlikeli sularda yuzuyorsun canim.bu tarz biseyde ya uzunlugundan lackalasmistir yada unutamamistir ihtimali vardir ki,ne cikarsa bahtina diycem:)Bide arada acaba onu hala seviyor mu kurtlari aklina dusecektir ki,baya yorulursun:)

Haklısınız bu kuşkuyla da yaşanmaz ki

Beş Yıllık bir ilişki ik8 ayda bitse bile kolay kolay yeni hayatına devam edemez aslında kişiden kişiye değişir hersey senin elinde her şeyi unutmasda senin elinde. Geçmişiyle yargılama kendine baglamayı dene ama asla taviz verme

Bilemiyorum yani dediğinize göre hiçbişey olmamış gibi mesaj mı atıcam

Bi yerde okumuştum, normal bir ilişkiyi tamamen silmek 1 sene alır diye. Silmek derken, yeni bir ilişkiye yeni başlangıçlara hazır olmak anlamında tabi.. ki burada 5 senelik bir ilişkiden çıkmış biri var. Yeni bir ilişkiye hazır olma süresi kişiden kişiye değişir tabi ama dikkatli olmakta fayda var

Bu yazdıklaırnın hepsi 10 gün içinde mi oldu

yazını okurken "evet uzun bir ilişkiden sonra olabilecek bir adam" dedim ama sonrasında düşüncelerim değişti. Bence hiç arama sorma, kendini bekleyerek etkileme daha fazla. Ne olacaksa olacak. Ama henüz başındayken hayatı daha normal bir insanla olabilmek için de uzaklaşabilirsin bundan. Benim tercihim de bu yönde olurdu.

Açıkçası nedenini bilmiyorumsadece aramızda hos olmayan seyler yasandi dedî ben kizin aldatmis olabilcegini dusundum
Anladım. Üstü kapalı söylemesi bile unutamadığını gösteriyor aslında. Sevgileri,saygıları tükendiği için ayrılmış olsaydı farklı yorum yapardım ama o kişiyi hayatına almamanı öneririm. Büyük ihtimalle barışabilir de, ya da hep hatırlayıp seni üzer. Çivi çiviyi söker hesabı, unutmak için sana yaklaşmış ama yapamamış,seni de üzmemek için gerçeği söylemiş gibi. Eğer şans vermek istiyorsan,herşeyi göze alıyorsan da unutma, ne kadar ulaşılmaz olursan o kadar değerli olursun. Bırak peşinden koşsun.Vazgeçilemeyen sen ol.

Zipzip sordu mu bilmiyorm ama yaşlarınız kaç? Çocukça davranışlar gibi geldi bana. Eskiyi hatırlamakla karşıdaki insana yansıtmak arasında dağlar kadar fark var. Bu ilgi çekmeye çalışmaktır. Yaralıyım, uzun ilişkiden çıktım, üstüme düş diye alt yazı geçiyor adam resmen.

İsteyerek ve kabullenerek bitirilen ilişkilerden sonra unutma süresi diye bir şey yok bence. 3 ay 5 ay hikaye. Aşk acısı, unutamıyorumlar palavra. 4 yıllık ilişkim bittikten tam 3 gün sonra şimdiki eşim girdi hayatıma. Onun da 5 yıllık ilişkisi bitmişti henüz. Hiç böyle sıkıntılar çıkmadı önümüze. Çünkü diğer ilişkiler bitirilmiş geride bırakılmıştı.

Haklısınızsadece düşünüp kendimi meşgul edip üzüyorum
Bu yazdıklaırnın hepsi 10 gün içinde mi oldu
Evet

Ben 20 o 23 yaşında açıkçası anlam veremedim neden böyle dediğini. Dediğiniz gibi tamam hatırlamış olabilir ama bunu bana söylemesi gereksiz ce terbiyesizce bişey zatwn o anın şokuyla ne düşünceğimi bilemedim ne yapmaya çalıştığını da anlamadım. Benimle ilgilen demeye mi çalışmış yani?

Bilemiyorum yani dediğinize göre hiçbişey olmamış gibi mesaj mı atıcam
Bi çoğumuz uzun süreli ilişkiler yaşadık tatlım am geciyo eğer hayatını devam ettirecegin biri olarak görüyosan savaş. Mesela ben kendimden örnek vereyim benimde dört senelik bir ilişkim vardı ayrıldık ilk sevdiğim olduğu için ben kimseyi sevemem diye dusunuyodum sonra karşıma bi cocuk çıktı tanıştık ve gordumki dört sene benim gözümü aşk kör etmiş aslında dört senem sadece degmeyecek biri yuzune boşa geçmiş karsima cikan cocugunda senelerdir iliskisi vardi ve cok sevmis ama o deger bilmemis neler çekmiş bende senin gibi baslarda acaba hala o kızı düşüncelere kapiliyodum ama ortada hic bisey yokken. Hic yalniz birakmadim onu hep yak i ninda olmaya calistim destek oldum oda ugrasimi gordukce daha cok uzerime düştü ve suan bu bahsettigim cocukla 8 aylık evliyim Allahım bozmasin cokda mutluyuz

Demem oki sen istersen hersey olur yeterki kalpden iste Allah sana onu veriyo. Ha ama baktinki degmiyo bırak gitsin bi gelecek goremiyosan bırak gitsin ama daha iki ay önce uzun bi ilisk8den çıktı diye onu yargılama bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…