- 11 Şubat 2014
- 1.210
- 1.328
- 158
- Konu Sahibi castleinthesnow
-
EVEt bilemedim işte çünkü çok hoşlanmıştım bir anda kapıldım kısa bir süre gerçekten ama inandırıcı içtendi her davranışı
Önceki ilişkisi neden bitmiş,bence en önemlisi o. Ona göre cevap verecem uzun ilişki yaşayan biri olarak
Umarim olumlu olur...ama ben uzun yillardir sevgili olsn sonra baskalariyla evlenen eslerinden ayrilip tekrar birbiriyle evlenen tipler gördüm...akli baskasinda kalandan allahim beni uzak tutsun amin..beni aşkla sadakatla ilkmis gibi yasayacak adam nasip etsin..ben ne yapayim takintili adami?adamlar daha iyisini buluyor yinede kiymet bilmiyor...asagilik kompleksine mi giriyorlar ne..Bardağın bir de dolu tarafına bakalım, belki o kızın sevgisi ağır basacak ve arkadaşımda onu gerçekten çok sevecek. Böyleleri de var değil mi? Belki çok mutlu olacaklar, ha birde karakter meselesi, benim arkadaşım gerçekten çok iyi bir insan, bizim kız tarafında sıkıntı vardı. Çok duygusaldır, mutlu eder, mutlu olur, tabi herkes için geçerli değil, yine de iyisini düşünelim. Ne yapalım. hep kötü hep kötü valla bunaldım bende.
Tabi ki öyle de çok var. " beni aşkla sadakatla ilkmis gibi yasayacak adam nasip etsin" . İnşallah çıkar öyle biri karşına..Mutlu olursun.Umarim olumlu olur...ama ben uzun yillardir sevgili olsn sonra baskalariyla evlenen eslerinden ayrilip tekrar birbiriyle evlenen tipler gördüm...akli baskasinda kalandan allahim beni uzak tutsun amin..beni aşkla sadakatla ilkmis gibi yasayacak adam nasip etsin..ben ne yapayim takintili adami?adamlar daha iyisini buluyor yinede kiymet bilmiyor...asagilik kompleksine mi giriyorlar ne..
Cıksss nispet var, hırs var, unutamamışlık var, kırgınlık var, hemen başkasını buldu duygusu var. Çok zor bu iş yonca diyesim geldi. Keşke nişanlanmasaydı arkadaşın.Sene girmedi araya, bir kaç ay sonra. Kızında biri ile görüşmeye başlamasını duyduktan sonra o da çıktı biri ile, sonra nişanlandı.
Amin ins...Tabi ki öyle de çok var. " beni aşkla sadakatla ilkmis gibi yasayacak adam nasip etsin" . İnşallah çıkar öyle biri karşına..Mutlu olursun.
Tehlikeli sularda yuzuyorsun canim.bu tarz biseyde ya uzunlugundan lackalasmistir yada unutamamistir ihtimali vardir ki,ne cikarsa bahtina diycem:)Bide arada acaba onu hala seviyor mu kurtlari aklina dusecektir ki,baya yorulursun:)
3 aylık ilişkim bittiğinde nerdeyse 6 ay kendime gelememiştim ki bu 5 yıl
Sevgiyi falan geçsen dahi alışkanlık denen şey var
2 ay bence de az.
Görüşmeyi de kes bir daha da görüşme bütün ömrün boyunca onu hatırladı hatırlattı mı vs diye kendini yersin.
Beş Yıllık bir ilişki ik8 ayda bitse bile kolay kolay yeni hayatına devam edemez aslında kişiden kişiye değişir hersey senin elinde her şeyi unutmasda senin elinde. Geçmişiyle yargılama kendine baglamayı dene ama asla taviz vermeMerhaba kızlar . Benim yine bir derdim var paylaşıp akıl almak istedim. 10 gün önce arkadaşım vasıtasıyla biriyle tanıştım. Çocuk her açıdan istediğim gibi biri yani tam aklımdaki hayalimdeki profil. Zeki, yakışıklı kibar vs. İşte ilk kez buluştuk basbasa kahve içtik her konudan konustuk bana karşı çok kibardı iltifat etti hep konu iliskilere geldi ciddi uzun iliskin oldu mu dedi hayır kimseyle çıkmadım dedim. Çok şaşırdı güzel kızsın nasıl olmaz falan dedi kafama uygun biri olmadı dedim. Onun ise 5 yıllık iliskisi 2 ay once bitmis zaten 1 tane sevgilisi olmus. Ben bunu duyunca bozuldum, üzüldüm moralim bozuldu oda anladi ama ben onu unuttum kesinlikle dusunmuyorum onu oyle olsa burda senin yanında olmazdım suan dedi. Neyse aksam mesaj attı hemen seninle olmak cok guzeldi falan tarzı hep iltifat etti. Biz ondan sonra 1 hafta sürekli konustuk. Ama sabah günaydın mesajları aksam iyi geceler mesajları iyiki hayatıma girdin falan dedi sevgili moduna girdik yani zaten bende cok hoslanmıstım. Neyse sonra ikinc kez bulustuk. Çokgüzel geçti bulusma sinemaya falan gittik elimi tuttu yüzüme falan dokundu ve o kadar içtentiki.. Gerçekten samimiyetine inandim. El ele gezdik zaten hep ve surekli opup durdu beni. Hatta ne zaman tanısmıstık yazalım dedi. Ben cok mutlu idim tabi baslamıstı resmen iliskimiz . Aksam mesaj falan attım boyle benimle soguk konusuyor bi tuhaf. Neden boyle yapıyosun dedim bisey yok bende dedi direttim üsteleyince moralim bozuldumdertlendim dedi niye dedim eski olanlar aklıma geldi dedi ne demk istiyorsun dedim eski iliskilerim dedi sonrada ben daha fazla sacmalamadan uyuycammdedi hiç bişey diyemedim. Cevap vermedim. Beynimden vurulmusa dondum cok bozuldum,kalbim kırıldı gururum kırıldı. Sabah mesaj atti dun icin kusura bakma günaydın tarzı. Bende hala kafan karısık kendinden emin degilsin bi sure gorusmeyelim dedim tamam dedi. Bitti mi onuda anlamadım . Bugunde fotograf koydum begenmis. Bu ne anlama geliyor sizce ? Acıkcası kafam cok karısık yani sürekli onu düsünüyorum kendime engel olamıyorum akıl verin
Bilemiyorum yani dediğinize göre hiçbişey olmamış gibi mesaj mı atıcamBeş Yıllık bir ilişki ik8 ayda bitse bile kolay kolay yeni hayatına devam edemez aslında kişiden kişiye değişir hersey senin elinde her şeyi unutmasda senin elinde. Geçmişiyle yargılama kendine baglamayı dene ama asla taviz verme
Bu yazdıklaırnın hepsi 10 gün içinde mi olduMerhaba kızlar . Benim yine bir derdim var paylaşıp akıl almak istedim. 10 gün önce arkadaşım vasıtasıyla biriyle tanıştım. Çocuk her açıdan istediğim gibi biri yani tam aklımdaki hayalimdeki profil. Zeki, yakışıklı kibar vs. İşte ilk kez buluştuk basbasa kahve içtik her konudan konustuk bana karşı çok kibardı iltifat etti hep konu iliskilere geldi ciddi uzun iliskin oldu mu dedi hayır kimseyle çıkmadım dedim. Çok şaşırdı güzel kızsın nasıl olmaz falan dedi kafama uygun biri olmadı dedim. Onun ise 5 yıllık iliskisi 2 ay once bitmis zaten 1 tane sevgilisi olmus. Ben bunu duyunca bozuldum, üzüldüm moralim bozuldu oda anladi ama ben onu unuttum kesinlikle dusunmuyorum onu oyle olsa burda senin yanında olmazdım suan dedi. Neyse aksam mesaj attı hemen seninle olmak cok guzeldi falan tarzı hep iltifat etti. Biz ondan sonra 1 hafta sürekli konustuk. Ama sabah günaydın mesajları aksam iyi geceler mesajları iyiki hayatıma girdin falan dedi sevgili moduna girdik yani zaten bende cok hoslanmıstım. Neyse sonra ikinc kez bulustuk. Çokgüzel geçti bulusma sinemaya falan gittik elimi tuttu yüzüme falan dokundu ve o kadar içtentiki.. Gerçekten samimiyetine inandim. El ele gezdik zaten hep ve surekli opup durdu beni. Hatta ne zaman tanısmıstık yazalım dedi. Ben cok mutlu idim tabi baslamıstı resmen iliskimiz . Aksam mesaj falan attım boyle benimle soguk konusuyor bi tuhaf. Neden boyle yapıyosun dedim bisey yok bende dedi direttim üsteleyince moralim bozuldumdertlendim dedi niye dedim eski olanlar aklıma geldi dedi ne demk istiyorsun dedim eski iliskilerim dedi sonrada ben daha fazla sacmalamadan uyuycammdedi hiç bişey diyemedim. Cevap vermedim. Beynimden vurulmusa dondum cok bozuldum,kalbim kırıldı gururum kırıldı. Sabah mesaj atti dun icin kusura bakma günaydın tarzı. Bende hala kafan karısık kendinden emin degilsin bi sure gorusmeyelim dedim tamam dedi. Bitti mi onuda anlamadım . Bugunde fotograf koydum begenmis. Bu ne anlama geliyor sizce ? Acıkcası kafam cok karısık yani sürekli onu düsünüyorum kendime engel olamıyorum akıl verin
yazını okurken "evet uzun bir ilişkiden sonra olabilecek bir adam" dedim ama sonrasında düşüncelerim değişti. Bence hiç arama sorma, kendini bekleyerek etkileme daha fazla. Ne olacaksa olacak. Ama henüz başındayken hayatı daha normal bir insanla olabilmek için de uzaklaşabilirsin bundan. Benim tercihim de bu yönde olurdu.Merhaba kızlar . Benim yine bir derdim var paylaşıp akıl almak istedim. 10 gün önce arkadaşım vasıtasıyla biriyle tanıştım. Çocuk her açıdan istediğim gibi biri yani tam aklımdaki hayalimdeki profil. Zeki, yakışıklı kibar vs. İşte ilk kez buluştuk basbasa kahve içtik her konudan konustuk bana karşı çok kibardı iltifat etti hep konu iliskilere geldi ciddi uzun iliskin oldu mu dedi hayır kimseyle çıkmadım dedim. Çok şaşırdı güzel kızsın nasıl olmaz falan dedi kafama uygun biri olmadı dedim. Onun ise 5 yıllık iliskisi 2 ay once bitmis zaten 1 tane sevgilisi olmus. Ben bunu duyunca bozuldum, üzüldüm moralim bozuldu oda anladi ama ben onu unuttum kesinlikle dusunmuyorum onu oyle olsa burda senin yanında olmazdım suan dedi. Neyse aksam mesaj attı hemen seninle olmak cok guzeldi falan tarzı hep iltifat etti. Biz ondan sonra 1 hafta sürekli konustuk. Ama sabah günaydın mesajları aksam iyi geceler mesajları iyiki hayatıma girdin falan dedi sevgili moduna girdik yani zaten bende cok hoslanmıstım. Neyse sonra ikinc kez bulustuk. Çokgüzel geçti bulusma sinemaya falan gittik elimi tuttu yüzüme falan dokundu ve o kadar içtentiki.. Gerçekten samimiyetine inandim. El ele gezdik zaten hep ve surekli opup durdu beni. Hatta ne zaman tanısmıstık yazalım dedi. Ben cok mutlu idim tabi baslamıstı resmen iliskimiz . Aksam mesaj falan attım boyle benimle soguk konusuyor bi tuhaf. Neden boyle yapıyosun dedim bisey yok bende dedi direttim üsteleyince moralim bozuldumdertlendim dedi niye dedim eski olanlar aklıma geldi dedi ne demk istiyorsun dedim eski iliskilerim dedi sonrada ben daha fazla sacmalamadan uyuycammdedi hiç bişey diyemedim. Cevap vermedim. Beynimden vurulmusa dondum cok bozuldum,kalbim kırıldı gururum kırıldı. Sabah mesaj atti dun icin kusura bakma günaydın tarzı. Bende hala kafan karısık kendinden emin degilsin bi sure gorusmeyelim dedim tamam dedi. Bitti mi onuda anlamadım . Bugunde fotograf koydum begenmis. Bu ne anlama geliyor sizce ? Acıkcası kafam cok karısık yani sürekli onu düsünüyorum kendime engel olamıyorum akıl verin
Anladım. Üstü kapalı söylemesi bile unutamadığını gösteriyor aslında. Sevgileri,saygıları tükendiği için ayrılmış olsaydı farklı yorum yapardım ama o kişiyi hayatına almamanı öneririm. Büyük ihtimalle barışabilir de, ya da hep hatırlayıp seni üzer. Çivi çiviyi söker hesabı, unutmak için sana yaklaşmış ama yapamamış,seni de üzmemek için gerçeği söylemiş gibi. Eğer şans vermek istiyorsan,herşeyi göze alıyorsan da unutma, ne kadar ulaşılmaz olursan o kadar değerli olursun. Bırak peşinden koşsun.Vazgeçilemeyen sen ol.Açıkçası nedenini bilmiyorumsadece aramızda hos olmayan seyler yasandi dedî ben kizin aldatmis olabilcegini dusundum
yazını okurken "evet uzun bir ilişkiden sonra olabilecek bir adam" dedim ama sonrasında düşüncelerim değişti. Bence hiç arama sorma, kendini bekleyerek etkileme daha fazla. Ne olacaksa olacak. Ama henüz başındayken hayatı daha normal bir insanla olabilmek için de uzaklaşabilirsin bundan. Benim tercihim de bu yönde olurdu.
EvetBu yazdıklaırnın hepsi 10 gün içinde mi oldu
Zipzip sordu mu bilmiyorm ama yaşlarınız kaç? Çocukça davranışlar gibi geldi bana. Eskiyi hatırlamakla karşıdaki insana yansıtmak arasında dağlar kadar fark var. Bu ilgi çekmeye çalışmaktır. Yaralıyım, uzun ilişkiden çıktım, üstüme düş diye alt yazı geçiyor adam resmen.
İsteyerek ve kabullenerek bitirilen ilişkilerden sonra unutma süresi diye bir şey yok bence. 3 ay 5 ay hikaye. Aşk acısı, unutamıyorumlar palavra. 4 yıllık ilişkim bittikten tam 3 gün sonra şimdiki eşim girdi hayatıma. Onun da 5 yıllık ilişkisi bitmişti henüz. Hiç böyle sıkıntılar çıkmadı önümüze. Çünkü diğer ilişkiler bitirilmiş geride bırakılmıştı.
Bi çoğumuz uzun süreli ilişkiler yaşadık tatlım am geciyo eğer hayatını devam ettirecegin biri olarak görüyosan savaş. Mesela ben kendimden örnek vereyim benimde dört senelik bir ilişkim vardı ayrıldık ilk sevdiğim olduğu için ben kimseyi sevemem diye dusunuyodum sonra karşıma bi cocuk çıktı tanıştık ve gordumki dört sene benim gözümü aşk kör etmiş aslında dört senem sadece degmeyecek biri yuzune boşa geçmiş karsima cikan cocugunda senelerdir iliskisi vardi ve cok sevmis ama o deger bilmemis neler çekmiş bende senin gibi baslarda acaba hala o kızı düşüncelere kapiliyodum ama ortada hic bisey yokken. Hic yalniz birakmadim onu hep yak i ninda olmaya calistim destek oldum oda ugrasimi gordukce daha cok uzerime düştü ve suan bu bahsettigim cocukla 8 aylık evliyim Allahım bozmasin cokda mutluyuzBilemiyorum yani dediğinize göre hiçbişey olmamış gibi mesaj mı atıcam
Demem oki sen istersen hersey olur yeterki kalpden iste Allah sana onu veriyo. Ha ama baktinki degmiyo bırak gitsin bi gelecek goremiyosan bırak gitsin ama daha iki ay önce uzun bi ilisk8den çıktı diye onu yargılama benceBi çoğumuz uzun süreli ilişkiler yaşadık tatlım am geciyo eğer hayatını devam ettirecegin biri olarak görüyosan savaş. Mesela ben kendimden örnek vereyim benimde dört senelik bir ilişkim vardı ayrıldık ilk sevdiğim olduğu için ben kimseyi sevemem diye dusunuyodum sonra karşıma bi cocuk çıktı tanıştık ve gordumki dört sene benim gözümü aşk kör etmiş aslında dört senem sadece degmeyecek biri yuzune boşa geçmiş karsima cikan cocugunda senelerdir iliskisi vardi ve cok sevmis ama o deger bilmemis neler çekmiş bende senin gibi baslarda acaba hala o kızı düşüncelere kapiliyodum ama ortada hic bisey yokken. Hic yalniz birakmadim onu hep yak i ninda olmaya calistim destek oldum oda ugrasimi gordukce daha cok uzerime düştü ve suan bu bahsettigim cocukla 8 aylık evliyim Allahım bozmasin cokda mutluyuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?