- Konu Sahibi castleinthesnow
-
Eski sevgilim geldi aklima demis yani Hala eski sevgilisinde akli belli ki.. Uzak dur bence yara alabilirsin yok yereMerhaba kızlar . Benim yine bir derdim var paylaşıp akıl almak istedim. 10 gün önce arkadaşım vasıtasıyla biriyle tanıştım. Çocuk her açıdan istediğim gibi biri yani tam aklımdaki hayalimdeki profil. Zeki, yakışıklı kibar vs. İşte ilk kez buluştuk basbasa kahve içtik her konudan konustuk bana karşı çok kibardı iltifat etti hep konu iliskilere geldi ciddi uzun iliskin oldu mu dedi hayır kimseyle çıkmadım dedim. Çok şaşırdı güzel kızsın nasıl olmaz falan dedi kafama uygun biri olmadı dedim. Onun ise 5 yıllık iliskisi 2 ay once bitmis zaten 1 tane sevgilisi olmus. Ben bunu duyunca bozuldum, üzüldüm moralim bozuldu oda anladi ama ben onu unuttum kesinlikle dusunmuyorum onu oyle olsa burda senin yanında olmazdım suan dedi. Neyse aksam mesaj attı hemen seninle olmak cok guzeldi falan tarzı hep iltifat etti. Biz ondan sonra 1 hafta sürekli konustuk. Ama sabah günaydın mesajları aksam iyi geceler mesajları iyiki hayatıma girdin falan dedi sevgili moduna girdik yani zaten bende cok hoslanmıstım. Neyse sonra ikinc kez bulustuk. Çokgüzel geçti bulusma sinemaya falan gittik elimi tuttu yüzüme falan dokundu ve o kadar içtentiki.. Gerçekten samimiyetine inandim. El ele gezdik zaten hep ve surekli opup durdu beni. Hatta ne zaman tanısmıstık yazalım dedi. Ben cok mutlu idim tabi baslamıstı resmen iliskimiz . Aksam mesaj falan attım boyle benimle soguk konusuyor bi tuhaf. Neden boyle yapıyosun dedim bisey yok bende dedi direttim üsteleyince moralim bozuldumdertlendim dedi niye dedim eski olanlar aklıma geldi dedi ne demk istiyorsun dedim eski iliskilerim dedi sonrada ben daha fazla sacmalamadan uyuycammdedi hiç bişey diyemedim. Cevap vermedim. Beynimden vurulmusa dondum cok bozuldum,kalbim kırıldı gururum kırıldı. Sabah mesaj atti dun icin kusura bakma günaydın tarzı. Bende hala kafan karısık kendinden emin degilsin bi sure gorusmeyelim dedim tamam dedi. Bitti mi onuda anlamadım . Bugunde fotograf koydum begenmis. Bu ne anlama geliyor sizce ? Acıkcası kafam cok karısık yani sürekli onu düsünüyorum kendime engel olamıyorum akıl verin
Aynen öyle unutmaya çalıştı o kızı benimşe sanırım2 ay çok çok kısa bir zaman.. eğer unutmaya çalışıyorum deseydi doğru söylüyor güven derdim ama 2 ayda unutabilmesi mümkün değil.. sevmese 5 sene birlikte olmazdı.. sevdiysede unutamamıştır.. sadece unutmak için çivi çivi söker misali sizde teselli arıyor..sizin canınızı acıtmasına izin vermeyin... çok yanlış kişi çünkü
20-23gençler yas kaç
Biraz zamana ihtiyaci var sevgilinizin. Zorbir esikten gecmis. Eski konulari hic acmayin aleyhinize olur. Cok ssıkı fiki da olmayin mesafeniz olsun ama bu soguk olun anlaminda degil samimi ama uzak olun. Zamanla o kisinin de her seyi arkada birakmaya hazir oldugunu hissedersiniz
Bir insani unutmak isteyene 2 ay yeterli, unutmak istemeyene 2 sene bile yetersizdir. Ben 2 yillik iliskimden 1 ay sonra suanki iliskime basladim üstelik nisan atmistim. Ama ilişkim icinde ne yaptigini merak ettiğim oldu ki bu dogaldir ama ne özlemle ne de aşkla asla hatirlamadim. Konusuda tanisma sürecinde anlattiktan sonra bir daha asla acilmadi. Çünkü ben o adami unutmaya yemin etmistim. Kalbimden de 1 gecede sokup attim. İnsan isterse herşeyi basarir. Unutmayida. Ama unutmak istemeyene 2 ay değil 2 sene de versen gecenin bir yarisi yine eski sevgilim aklima geldi cevabini alirsin. Ve bunu bir kez sana yansittiysa mutlaka devami gelecektir ve hala onu istemeni eski sevgilisini unutturmaya gönüllü olman olarak algilayacaktir. Ve her onu ozlediginde sanki yara bandi olmak gorevinmis gibi sana yansitip yarasini sarmani bekleyecektir. Deliler gibi pismanligini görmeden ne ara ne sor ne de mesajlarına cevap ver. Kendini tamamen cekki bu gururlu kizmis büyük aptallk yapmisim desin. Yoksa eski sevgilisi felaketin olur benden söylemesi..
5 yillik iliski 2 ayda bitmez sadece inisli bir anidir yani kisacasi yarin eski sevgilisine doner sende kullanildiginla kalirsin.
Melankollik mi acaba? Nedense hiç iyi şeyler hissetmedim....
gençler yas kaç
Hayirdir yas soruyosunuz?
O değil de, geçen gün saçmalayan bi sadık vardı; o türedi mi tekrar? :)
Bu arada yaş 24
Benimle ne ilgisi var? Yani niye bana soruyosun ki?
7 yıl taş gibi bi hatunla çıkmış bi adamın karısıyım.
Kocam aşırı aşıktır bana. Onu unuttuguna eminim.
Aşkına, sevgisine güvendiğim halde ara ara aklıma nifak tohumları serpilmiyo değil.
2 ay çok az bi süre. O kişinin zamana ihtiyacı var.
yaş sorma yetkisi sana mı aitti pardoonnHayirdir yas soruyosunuz?
neden ayrılmışlar peki eski sevgilisiyle?Merhaba kızlar . Benim yine bir derdim var paylaşıp akıl almak istedim. 10 gün önce arkadaşım vasıtasıyla biriyle tanıştım. Çocuk her açıdan istediğim gibi biri yani tam aklımdaki hayalimdeki profil. Zeki, yakışıklı kibar vs. İşte ilk kez buluştuk basbasa kahve içtik her konudan konustuk bana karşı çok kibardı iltifat etti hep konu iliskilere geldi ciddi uzun iliskin oldu mu dedi hayır kimseyle çıkmadım dedim. Çok şaşırdı güzel kızsın nasıl olmaz falan dedi kafama uygun biri olmadı dedim. Onun ise 5 yıllık iliskisi 2 ay once bitmis zaten 1 tane sevgilisi olmus. Ben bunu duyunca bozuldum, üzüldüm moralim bozuldu oda anladi ama ben onu unuttum kesinlikle dusunmuyorum onu oyle olsa burda senin yanında olmazdım suan dedi. Neyse aksam mesaj attı hemen seninle olmak cok guzeldi falan tarzı hep iltifat etti. Biz ondan sonra 1 hafta sürekli konustuk. Ama sabah günaydın mesajları aksam iyi geceler mesajları iyiki hayatıma girdin falan dedi sevgili moduna girdik yani zaten bende cok hoslanmıstım. Neyse sonra ikinc kez bulustuk. Çokgüzel geçti bulusma sinemaya falan gittik elimi tuttu yüzüme falan dokundu ve o kadar içtentiki.. Gerçekten samimiyetine inandim. El ele gezdik zaten hep ve surekli opup durdu beni. Hatta ne zaman tanısmıstık yazalım dedi. Ben cok mutlu idim tabi baslamıstı resmen iliskimiz . Aksam mesaj falan attım boyle benimle soguk konusuyor bi tuhaf. Neden boyle yapıyosun dedim bisey yok bende dedi direttim üsteleyince moralim bozuldumdertlendim dedi niye dedim eski olanlar aklıma geldi dedi ne demk istiyorsun dedim eski iliskilerim dedi sonrada ben daha fazla sacmalamadan uyuycammdedi hiç bişey diyemedim. Cevap vermedim. Beynimden vurulmusa dondum cok bozuldum,kalbim kırıldı gururum kırıldı. Sabah mesaj atti dun icin kusura bakma günaydın tarzı. Bende hala kafan karısık kendinden emin degilsin bi sure gorusmeyelim dedim tamam dedi. Bitti mi onuda anlamadım . Bugunde fotograf koydum begenmis. Bu ne anlama geliyor sizce ? Acıkcası kafam cok karısık yani sürekli onu düsünüyorum kendime engel olamıyorum akıl verin
neden ayrıldılar peki eski sevgilisiyle?Senin durumunun aynısını yaşayan bir arkadaşım var. Arkadaşım da erkek olan taraf. 5 yıllık ilişkisi bitti, şuanda onun vermiş olduğu psikoloji ile nişanlandı. Ama ne oldu hala daha eski sevgilisini düşünüyor. O aklına geldi mi hemen nişanlısını arıyor. Nişanlısı onu çok seviyor. Ama o onu tam manası ile sevmiyor, sadece onun sevgisini, onun üstüne düşmesini seviyor, ama gel gör ki unutamadı. unutamaz da,.,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?