Uzun ilişkiden çıkmış bir adamı sevmek çok mu zor? :(

Ben uzun ilişkileri olmuş adamlardan korkarım. Erkekler kolay kolay unutamıyor. Hepsini geçtim, adam yanımda dalıp gitse sessizleşse hemen "acaba mı" derim. Hep bi şüpheyle yaşarım. Kıskancım ve takıntılıyım ben, o yüzden bugüne kadar hep uzak durdum böyle erkeklerden.

Eski ilişkisinin nasıl bittiğine bağlı.
Mecburiyetten severek ayrıldıysa bence biraz yalnız kalması gerek. Unutmak kolay olmaz.
Ama lanet olsun ayrıldım kurtuldum diyorsa o zaman hemen başka bir ilişki olabilir. Zaten mutsuz olduğu için ayrılmıştır, kafama takmam.
Ama kötü olmadan ayrıldılarsa uzak dur canım sen bu adamdan.

Eski sevgilim geldi aklima demis yani Hala eski sevgilisinde akli belli ki.. Uzak dur bence yara alabilirsin yok yere

Aynen öyle unutmaya çalıştı o kızı benimşe sanırım
gençler yas kaç
20-23

Aynen öyle siz unutmak istemissiniz ve unutmussunuz ama o,hatırlar insan olabilir ama bunu hic cekinmeden söylüyor. Zaten asla asla bisey yapmam ben daha da kendimi küçültmem

5 yillik iliski 2 ayda bitmez sadece inisli bir anidir yani kisacasi yarin eski sevgilisine doner sende kullanildiginla kalirsin.

7 yıl taş gibi bi hatunla çıkmış bi adamın karısıyım.
Kocam aşırı aşıktır bana. Onu unuttuguna eminim.
Aşkına, sevgisine güvendiğim halde ara ara aklıma nifak tohumları serpilmiyo değil.

2 ay çok az bi süre. O kişinin zamana ihtiyacı var.

Yok, unutmamış zaten. Hesabında eski sevgilisiyle fotoğrafları duruyor yeni gördüm. 1 hafta değil 2 hafta değil 2 ay geçmiş silmemiş... Bunları görsem zaten başlar mıydım yaklaşır mıydım hiç.. İnsan kendini aptal gibi hissediyor

konunu tam bile okumadım direk başlıktan olaya giriyim dedim. bana bi çocuk cıddı cıddı evlenme teklıfı etti. 7 senelik birlikteliği vardı,ayrılmıslardı. o kadar çok düşündüm ki.senın dediğin gibi vurulmustum ona.Sonra dedım o kıza bağımlı olmus onla benı kıyaslarsa biterim,dünyada erkekmı bıttı ılla evlenırım vesayre... reddettim vesselam.çok kolay bırakmadı peşimi ısrarlar araya adam sokmalar.cıddıyetımı anladıktan sonra yine ne varsa benım yılların emektarı aşkitomda var dedi heralde ki bi hafta önce nişanlandılar.İyiki kabul etmemişim diyorum şimdi

Kızlar evet çok doğru bişey yapmadım kabul ediyorum ama ona sürekli onu düşünüyodum yani içimi kemirdi niye böyle yaptı falan diye üzüldüğümden değil de ve dayanamadım attım. Ama bana dön falan tarzı değil. Nasılsın o gün ruh halin kötüydü falan dedim. "Mesaj atmanı beklemiyodum genelde görüşmeyelim diyen noktayı koyan taraf olur" dedi. Bende sana zama tanımak istedim dedim daha sonra "bilmiyorum o kadar uzun bi ilişkiden sonra karşı tarafın şüphelerinin olduğu ve sevilmediğimi bildiğim bi ilişkiye başlamak zor geldi açıkçası dedi" ahahahahah sanki ben ona dedim yalvardım iltifatlar ettim :)))) ben de o kadar uzun bi ilişkiden sınra bi anda alıştıklarını görmen zor sevmek ne alaka sevmek zamanla olcak bisey değilmi falan dedim ve bunun sonucunda "başlama şeklimiz olmadı belki de dedi" ya o kadar sinirlendim ki hani çok komik cidden komik ya . Kendi yaptı herşeyi sonra yok olmadı şu olmadı bu olmadı.hassas bir erkek oldugu icin Bende çok üzüldüğümü sanıp vicdan yapsın diye bu kadar kibar olmak zorunda değildin benden hoslanmamıssın kurtulmak icin kırk takla attın falan dedim ve engelledim. Böyle işte ama içimde kalcaktı dha da çok düşüncektim konuşmadaydım şu an umrumda bile değil açıkçası

neden ayrılmışlar peki eski sevgilisiyle?

neden ayrıldılar peki eski sevgilisiyle?

Benim de beş yıllık iliskim tam dediğin zamanlarda bitti inşallah o kişi benim eski sevgilim değildir çünkü ben hala onu unutamadim azcik ipucu versen de o mu degil mi anlasam olmaz mi en azından mesleğini soylesen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…