Uzun ilişkiden çıkmış bir adamı sevmek çok mu zor? :(

5 yıl... Unutması kolay olmaz bitiş şekline de bağlı biraz ama yine de sanmıyorum unutamaz kolay kolay hemen her şeyde eski sevdiği gelebilir aklına davranış şekilleri birbirini tutmayabilir yani size karşı bir sıcak bir soğuk olabilir. Ki zaten biteli 2 ay geçmiş yeni daha ben böyle bir kişinin sevgisine de kolay kolay inanmam böyle kişiler kendini boşlukta hisseder ve birine tutunmaya çalışır ama o kişiyi de yıpratır.Ne diyeyim hayırlısı artık.

5 yılı 2 ayda unutuyor seninle de dakika bir gol bir öpüp elini tutmalar akşamları eskisi aklına geldi diye efkarlanmalar ?
Kusura bakma kızım da saf mısın ?
O kadar beklemişsin biraz daha bekle sana değer veren biriyle ol.

Evet olabilir ama bende bu güç yok yanio kızı unutturucam diye ugrasamam zaten bende hassas bi insanım çok yıpranırım

Aynen öyle bende böyle dedim zaten ne istediğini bilsin aklındaki ne onu unutamadı mı adam akıllı düşünsün kensi bilir ben zatwn bunsaatten sonra arayacak peşinden koşacak değilim.

Aynen öyle zaten eskisi gibi olamam artık bir anda

Bu kadar keskin ifadeler kullanmanıza gerek yok ben de farkındayım.

Sanırım kız terk etmiş ama neden ayrılmışlar bilmiyorum.

Aynen öyle ne dediğini bilmeden konuştu normal insan demez ki gayet akıllı aklı başında bir adamdı gerçekten niye böyle yaptı bilmiyorum içti mi naptı..

Peki arar mı? Zaten ben de istemiyorum yara bandı olamam ki ona
hala arar mi diyorsun, kendini neden boyle caresiz duruma dusuruyosun? aramazsa aramasin..
ayrica efkarlanmis olabilir, nedem soyluyo ki sana ayrintilari, sonrasinda uyuycam demis, bastan deseydi onu, hic mi cekincesi yok senden..
gelirse kabul edeceksin ve kalbin kirilacak gibi, lutfen devam etme..

İnanın ben de anlamadım en çok ona sinirlendim zaten kendi içinde yaşasaydın moralin bozuldu madem bana neden söylüyorsun.Neyse kalbim yeterince kırıldı bu kadar kısa bir süre içinde bile zaten devam etmeye cesaret edemem ki.

Uzun senelik ilişkilerden birkaç ay sonra başlayann ilişkiler genelde adamın eski sevgilisine dönmesiyle biter...

bir de kiz terketmis demissin, o zaman durum fena.. uzak durman daha iyi gibi gorunuyo su an icin..

Unutamadim diyorsa terkedilmiş gel dese gidecek herhalde. Zaten o laftan sonra yolu sen göstermelisiniz. Icmişse bu daha net su yüzüne çıkmıştır zaten. her ictiginde her sana dokundugunda aklı onda bil.

Çok zor bir durum ama açıkca belli etmiş eskiyi unutamadığını..
Sanki sende onu aramışta bulamamış gibi..
Senin açından acı bişey..
Arama sorma sakın..
Mevlananın bir sözü var bak sana gelsin bu..
"Bir insan bilmiyorsa ne istediğini,
hem seni ziyan eder hem kendini..
Dibini görmediğin suya dalmadığın gibi,
emin olmadığın sevgiye teslim etme kendini..!"
Canım onun içinde bitiremediği bazı şeyler var besbelli..
Ve sen bunu telafi edemezsin.. Eğer edebilcek olsaydın bunu sana
açıkca belli ederdi.. Sana eskiler geldi aklıma demezdi..
Boşver takma kafana sakın üstüne gitmee arama sormaa..
İstiyorsa o gelir sana.. Ama kaptırma kendini..

Yorumların hepsini okuyamadım. Öncelikle şunu söyleyeyim. Evet önceki ilişkiler unutulur. Ama iki ay çok kısa süre gibi geldi.Hele de terkedildiyse o süre daha da uzar.Erkekler bu durumda kendilerini daha zor toparlar.
Sanki sizin ilişkinizde çok hızlı geldi bana.Daha ilişki oturmadan uçmuşsunuz.

Uzun iliskisi sorun degilde ama daha atlatmamasi sorun .
2 ay gecmis ustunden ve bu cok kisa bir sure yeni iliskiye baslamasi icin ..

Aynen öyle bunu bu kadar kolay bi şekilde belli ettiyse beni gözden çıkarmış demek ki çok sinirlendim zaten bilemiyorum gerçketen galiba yapamayacağını anlayınca beni de oyalamamak için böyle bir şey söyledi zaten aynı gün bu ilişkiye başlamak konusunda bahaneler söyledi bir şeyler geveleyip durdu sen istemiyorsun gibisinden.. Halbuki bahaneymiş demek ki hepsi

Uzun iliskisi sorun degilde ama daha atlatmamasi sorun .
2 ay gecmis ustunden ve bu cok kisa bir sure yeni iliskiye baslamasi icin ..

Evet bunu düşünemedim. İlk öğrendiğimde zaten tuhaf karşılamıştım daha çok yeni gibisinden. Unuttum bitti benim için senin yanındayım dedi. Sonra buluştuğumuz zaman hatta eski kız arkadaşımı kafana takarsın diye çokkorktum, 2 ay oldu ya demişti. Ben de bitti dediysen bitmiştir dedim

Erkekleri anlamak cok guc canım, uzun ılıskıden cıkmaları gerekmez, bazen hıcbır sey yokken bıle gerı adım atabılıyorlar...
Sankı bırkac hafta oncesınde askından olup bıten onlar degılmıs gıbı.......
Sakın anlamaya calısma, ona da duydugun hoslantıdan vazgec.
Cunku bu tıp adamlar, hayatta daha ne ıstedıgıne karar veremeyen kısılıksız tıplerdır.
Facebooktan da fotografını begenmesı bır sey ıfade etmez, erkekler boyle seylere anlam yukleyen varlıklar degıller.

ilişkinin biraz ilerlemesi için kendinize zaman verin tanıdıkça sevilir bi insan pat diye hiç anı biriktirmeden bişey paylaşmadan aşk olmaz, sen üstüne gitme arkadaşlık edin gerisi gelecekse gelir şuan bunun tribini yapman için çok erken.. tabi onun da sana hemen yakınlaşması iyi değil mesafeli sağlam adımla ilerlerseniz bi yerlere varabilirsiniz.

5 yil cok uzun bi sure..tabiki pat diye unutulmaz kimse,unuttum diyen de yalan soyler..ama kisa sure icinde bi bayani opmesi koklamasi da erkek milleti icin garip bi durum degil de,siz bosverin yara bandi gorevi gormeyin.gitsin yoluna..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…