- 5 Ağustos 2014
- 1.581
- 970
- 168
- Konu Sahibi castleinthesnow
-
belki sizin onun üzerine düşmenizi bekliyordur
çünkü 5 yıllık bir ilişkisi olmuş.
5 yılı onun için kim bilir nasıl geçti. bi çırpıda unutulması mümkün değil .
yani ben biraz uzak durun derim .
ne yapacağı belli olmaz çünkü
Erkekler bizim gibi değil, kadın 5 yıllık ilişkisini unutamaz ama erkekse unutmuş olabilir pekala. Belki de işler iyice laçkalaştı , sinirleri yıprandı, boşverdi geçti. 10 yıllık ilişkiis biten erkek arkadaşım, 1 ay sonra tanıştığı birinden hoşlanmaya başladı. ,
Yani bilemeyiz, belki unuttu geçti gitti, belki unutamadı hala içi acıyor. Lakin her iki durumda da insan ayrılıktan yıpranıyor, mutsuz oluyor. 2 ay da çok uzun bir süre değil. Yine de seninle kopmak istemiyor, seni kaybetmek istemiyor gördüğm kadarıyla.
Bence kuzum bekle, biraz kendini toplasın, kafasını dinlesin, ayrılığı iyice atlatsın , kafası net gelsin.
Kesin olan seni beğendiği.Ama bu kadar henüz.Eğer sen onu arayıp üstüne gitmezsen o seni muhtemelen arar ama sen artık daha yavaş ve mesafeli hareket etmelisin.Seni etkilemek için o kadar çok uğraşmalı ki eski sevgiliyi düşünmeye fırsat bulamamalı.Bir hafta içinde elini verirsen çantada keklik olursun o da hemen seni artık elde ettiğini düşünüp rahatlar ve geçmişin anılarına dalar.
5 yılı 2 ayda unutuyor seninle de dakika bir gol bir öpüp elini tutmalar akşamları eskisi aklına geldi diye efkarlanmalar ?
Kusura bakma kızım da saf mısın ?
O kadar beklemişsin biraz daha bekle sana değer veren biriyle ol.
kendisi mi ayrilmis, yoksa kiz mi terketmis, o onemli.
kiz terkettiyse, her an geri alabilir. O gece de oyle birsey yasamis olabilirler aralarinda. Taze bitmis iliskilere guvenmem.
bence sen bu konunun disinda dur, birak kendisi gelsin eger gelecekse..
Aynen öyle ne dediğini bilmeden konuştu normal insan demez ki gayet akıllı aklı başında bir adamdı gerçekten niye böyle yaptı bilmiyorum içti mi naptı..Kafası karışık insan ne yöne gideceğini kestiremez. Doğruyu yanlışı ayırt edebilecek konumda olsaydı sana eskiyi hatırladım falan demezdi sanırım. Adeta karşıdan sinyal alsa dönecek gibi....
Yol yakınken bitmesi iyi olur. Şu an sadece kırgınlık olur içinde.Ama ilerleseydi daha kötü duygular yaşardın....
Allah yolunu açık etsin de ... GİTSİN
hala arar mi diyorsun, kendini neden boyle caresiz duruma dusuruyosun? aramazsa aramasin..Peki arar mı? Zaten ben de istemiyorum yara bandı olamam ki ona
Arkadaşım ya ilk haftada dokunma öpme vs..niye bu kadar basite indiriyosunuz herşeyi!!!..bence gözünde değerin kaybolmuş.yol yakınken dönEn çokta bu dokunuyo yani beni öperken elimi tutarken o kadın geldi aklna belkide o yuzden onu hatırladı
hala arar mi diyorsun, kendini neden boyle caresiz duruma dusuruyosun? aramazsa aramasin..
ayrica efkarlanmis olabilir, nedem soyluyo ki sana ayrintilari, sonrasinda uyuycam demis, bastan deseydi onu, hic mi cekincesi yok senden..
gelirse kabul edeceksin ve kalbin kirilacak gibi, lutfen devam etme..
Merhaba kızlar . Benim yine bir derdim var paylaşıp akıl almak istedim. 10 gün önce arkadaşım vasıtasıyla biriyle tanıştım. Çocuk her açıdan istediğim gibi biri yani tam aklımdaki hayalimdeki profil. Zeki, yakışıklı kibar vs. İşte ilk kez buluştuk basbasa kahve içtik her konudan konustuk bana karşı çok kibardı iltifat etti hep konu iliskilere geldi ciddi uzun iliskin oldu mu dedi hayır kimseyle çıkmadım dedim. Çok şaşırdı güzel kızsın nasıl olmaz falan dedi kafama uygun biri olmadı dedim. Onun ise 5 yıllık iliskisi 2 ay once bitmis zaten 1 tane sevgilisi olmus. Ben bunu duyunca bozuldum, üzüldüm moralim bozuldu oda anladi ama ben onu unuttum kesinlikle dusunmuyorum onu oyle olsa burda senin yanında olmazdım suan dedi. Neyse aksam mesaj attı hemen seninle olmak cok guzeldi falan tarzı hep iltifat etti. Biz ondan sonra 1 hafta sürekli konustuk. Ama sabah günaydın mesajları aksam iyi geceler mesajları iyiki hayatıma girdin falan dedi sevgili moduna girdik yani zaten bende cok hoslanmıstım. Neyse sonra ikinc kez bulustuk. Çokgüzel geçti bulusma sinemaya falan gittik elimi tuttu yüzüme falan dokundu ve o kadar içtentiki.. Gerçekten samimiyetine inandim. El ele gezdik zaten hep ve surekli opup durdu beni. Hatta ne zaman tanısmıstık yazalım dedi. Ben cok mutlu idim tabi baslamıstı resmen iliskimiz . Aksam mesaj falan attım boyle benimle soguk konusuyor bi tuhaf. Neden boyle yapıyosun dedim bisey yok bende dedi direttim üsteleyince moralim bozuldumdertlendim dedi niye dedim eski olanlar aklıma geldi dedi ne demk istiyorsun dedim eski iliskilerim dedi sonrada ben daha fazla sacmalamadan uyuycammdedi hiç bişey diyemedim. Cevap vermedim. Beynimden vurulmusa dondum cok bozuldum,kalbim kırıldı gururum kırıldı. Sabah mesaj atti dun icin kusura bakma günaydın tarzı. Bende hala kafan karısık kendinden emin degilsin bi sure gorusmeyelim dedim tamam dedi. Bitti mi onuda anlamadım . Bugunde fotograf koydum begenmis. Bu ne anlama geliyor sizce ? Acıkcası kafam cok karısık yani sürekli onu düsünüyorum kendime engel olamıyorum akıl verin
bir de kiz terketmis demissin, o zaman durum fena.. uzak durman daha iyi gibi gorunuyo su an icin..İnanın ben de anlamadım en çok ona sinirlendim zaten kendi içinde yaşasaydın moralin bozuldu madem bana neden söylüyorsun.Neyse kalbim yeterince kırıldı bu kadar kısa bir süre içinde bile zaten devam etmeye cesaret edemem ki.
Sanırım kız terk etmiş ama neden ayrılmışlar bilmiyorum.
Aynen öyle ne dediğini bilmeden konuştu normal insan demez ki gayet akıllı aklı başında bir adamdı gerçekten niye böyle yaptı bilmiyorum içti mi naptı..
Unutamadim diyorsa terkedilmiş gel dese gidecek herhalde. Zaten o laftan sonra yolu sen göstermelisiniz. Icmişse bu daha net su yüzüne çıkmıştır zaten. her ictiginde her sana dokundugunda aklı onda bil.
Çok zor bir durum ama açıkca belli etmiş eskiyi unutamadığını..Merhaba kızlar . Benim yine bir derdim var paylaşıp akıl almak istedim. 10 gün önce arkadaşım vasıtasıyla biriyle tanıştım. Çocuk her açıdan istediğim gibi biri yani tam aklımdaki hayalimdeki profil. Zeki, yakışıklı kibar vs. İşte ilk kez buluştuk basbasa kahve içtik her konudan konustuk bana karşı çok kibardı iltifat etti hep konu iliskilere geldi ciddi uzun iliskin oldu mu dedi hayır kimseyle çıkmadım dedim. Çok şaşırdı güzel kızsın nasıl olmaz falan dedi kafama uygun biri olmadı dedim. Onun ise 5 yıllık iliskisi 2 ay once bitmis zaten 1 tane sevgilisi olmus. Ben bunu duyunca bozuldum, üzüldüm moralim bozuldu oda anladi ama ben onu unuttum kesinlikle dusunmuyorum onu oyle olsa burda senin yanında olmazdım suan dedi. Neyse aksam mesaj attı hemen seninle olmak cok guzeldi falan tarzı hep iltifat etti. Biz ondan sonra 1 hafta sürekli konustuk. Ama sabah günaydın mesajları aksam iyi geceler mesajları iyiki hayatıma girdin falan dedi sevgili moduna girdik yani zaten bende cok hoslanmıstım. Neyse sonra ikinc kez bulustuk. Çokgüzel geçti bulusma sinemaya falan gittik elimi tuttu yüzüme falan dokundu ve o kadar içtentiki.. Gerçekten samimiyetine inandim. El ele gezdik zaten hep ve surekli opup durdu beni. Hatta ne zaman tanısmıstık yazalım dedi. Ben cok mutlu idim tabi baslamıstı resmen iliskimiz . Aksam mesaj falan attım boyle benimle soguk konusuyor bi tuhaf. Neden boyle yapıyosun dedim bisey yok bende dedi direttim üsteleyince moralim bozuldumdertlendim dedi niye dedim eski olanlar aklıma geldi dedi ne demk istiyorsun dedim eski iliskilerim dedi sonrada ben daha fazla sacmalamadan uyuycammdedi hiç bişey diyemedim. Cevap vermedim. Beynimden vurulmusa dondum cok bozuldum,kalbim kırıldı gururum kırıldı. Sabah mesaj atti dun icin kusura bakma günaydın tarzı. Bende hala kafan karısık kendinden emin degilsin bi sure gorusmeyelim dedim tamam dedi. Bitti mi onuda anlamadım . Bugunde fotograf koydum begenmis. Bu ne anlama geliyor sizce ? Acıkcası kafam cok karısık yani sürekli onu düsünüyorum kendime engel olamıyorum akıl verin
Çok zor bir durum ama açıkca belli etmiş eskiyi unutamadığını..
Sanki sende onu aramışta bulamamış gibi..
Senin açından acı bişey..
Arama sorma sakın..
Mevlananın bir sözü var bak sana gelsin bu..
"Bir insan bilmiyorsa ne istediğini,
hem seni ziyan eder hem kendini..
Dibini görmediğin suya dalmadığın gibi,
emin olmadığın sevgiye teslim etme kendini..!"
Canım onun içinde bitiremediği bazı şeyler var besbelli..
Ve sen bunu telafi edemezsin.. Eğer edebilcek olsaydın bunu sana
açıkca belli ederdi.. Sana eskiler geldi aklıma demezdi..
Boşver takma kafana sakın üstüne gitmee arama sormaa..
İstiyorsa o gelir sana.. Ama kaptırma kendini..
Uzun iliskisi sorun degilde ama daha atlatmamasi sorun .
2 ay gecmis ustunden ve bu cok kisa bir sure yeni iliskiye baslamasi icin ..
Merhaba kızlar . Benim yine bir derdim var paylaşıp akıl almak istedim. 10 gün önce arkadaşım vasıtasıyla biriyle tanıştım. Çocuk her açıdan istediğim gibi biri yani tam aklımdaki hayalimdeki profil. Zeki, yakışıklı kibar vs. İşte ilk kez buluştuk basbasa kahve içtik her konudan konustuk bana karşı çok kibardı iltifat etti hep konu iliskilere geldi ciddi uzun iliskin oldu mu dedi hayır kimseyle çıkmadım dedim. Çok şaşırdı güzel kızsın nasıl olmaz falan dedi kafama uygun biri olmadı dedim. Onun ise 5 yıllık iliskisi 2 ay once bitmis zaten 1 tane sevgilisi olmus. Ben bunu duyunca bozuldum, üzüldüm moralim bozuldu oda anladi ama ben onu unuttum kesinlikle dusunmuyorum onu oyle olsa burda senin yanında olmazdım suan dedi. Neyse aksam mesaj attı hemen seninle olmak cok guzeldi falan tarzı hep iltifat etti. Biz ondan sonra 1 hafta sürekli konustuk. Ama sabah günaydın mesajları aksam iyi geceler mesajları iyiki hayatıma girdin falan dedi sevgili moduna girdik yani zaten bende cok hoslanmıstım. Neyse sonra ikinc kez bulustuk. Çokgüzel geçti bulusma sinemaya falan gittik elimi tuttu yüzüme falan dokundu ve o kadar içtentiki.. Gerçekten samimiyetine inandim. El ele gezdik zaten hep ve surekli opup durdu beni. Hatta ne zaman tanısmıstık yazalım dedi. Ben cok mutlu idim tabi baslamıstı resmen iliskimiz . Aksam mesaj falan attım boyle benimle soguk konusuyor bi tuhaf. Neden boyle yapıyosun dedim bisey yok bende dedi direttim üsteleyince moralim bozuldumdertlendim dedi niye dedim eski olanlar aklıma geldi dedi ne demk istiyorsun dedim eski iliskilerim dedi sonrada ben daha fazla sacmalamadan uyuycammdedi hiç bişey diyemedim. Cevap vermedim. Beynimden vurulmusa dondum cok bozuldum,kalbim kırıldı gururum kırıldı. Sabah mesaj atti dun icin kusura bakma günaydın tarzı. Bende hala kafan karısık kendinden emin degilsin bi sure gorusmeyelim dedim tamam dedi. Bitti mi onuda anlamadım . Bugunde fotograf koydum begenmis. Bu ne anlama geliyor sizce ? Acıkcası kafam cok karısık yani sürekli onu düsünüyorum kendime engel olamıyorum akıl verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?