Uzun ilişkiden çıkmış bir adamı sevmek çok mu zor? :(

keşke onun için kolay lokma olmasaydınız. üzgünüm ama öyle görünüyor. aynı şeyi bende yaşadım zamanında. inandım ama yanılttı. sessizce köşene çekilmen seni mutlu edecektir. 5 yıllık ilişki 2 ayda unutulmaz arkadaşların da dediği gibi.
hem size karşı dürüstte olmamış.
"unutmasaydım yanında olmazdım" demiş ama" dertlendim eski sevgililerim yüzünden" diyebilmiş.
tutarsız belli ki.
kendine saygın varsa uzak dur arkadaşım.

Bende 5 yıllık bi ilişkimden çıkıp 2 ay sonra esimle sevgili olmuştum. Başta bana da arada duygusallık çöküyordu,hatt ilk Bayram sabahında eski bayramları hatırlayıp ağlamıştım. Ama eşim o zaman hep yanımda oldu. Bana herseyi unutturacağını bütün o anılarım yerine çok daha güzellerini koyacağını söyledi. Öyleyde yaptı. Iyiki onu sevmiştşm,iyiki evlenmisim sefaaaaam olsun :)))

Uzun ilişkilerde 4 5 ayrı kalıp barisilabiliyor.risk bu paylaşım var senelerce bitmez.sizde aradığını bulamazsa hiç düşünmeden dönebilir.

Kadın ve erkek farklı hissedebilir sanki ya. biz daha duygusaliz. Onlar mantığı yatmadimi çeker gider gibi

Ayrılan taraf kim bu da çok önemli, benm de 5 yıllık bir ilişkim olmuştu ama sonlarına doğru kafamda o kadar bitmişti ki, birden ayıldık ve 1 saniye bile arkama bakmadım, 1.5 ay falan sonra yeni biriyle tanıştım ve çok sevdim, 1 yıl oldu hala da çok seviyorum ..
Yani uzun ilişkiden çıkmış diye unutamadı deme, önemli olan nasıl bittiği, kafasında bitmiş miydi yoksa kız istedi diye mecburen mi ayrıldı, eğer son yazdığımsa o zaman unutamaması normal ..
Sev ama kendini hiçbir zaman çok fazla kaptrma :'(

Ben zaten unutamaz demwmiştim kî en başta, ama o öyle diyince.. Unutamamış demek ki..

Biz kadınlar daha duygusal olmamıza rağmen yapabiliyoruz bunu. 1.5 yıllık bir ilişkinin neredeyse son 7 ayı kafamda tamamen bitmiş bir insanla beraber kaldım. Sonunda da ne yapıyorum ben diyerek ayrıldım, çoook kısa bir zamanda da hayatımın anlamını buldum. Bir gün bile geriye dönüp bakmadım. Zaten çoktan bitmişti benim için. Azıcık aklımda kalsa yeni bir ilişkiye başlamazdım. Ama durum hep böyle olmuyor, insanlar evleniyor ve hala eski sevgililerini özlüyorlar. Acaba karşımdaki insan üzülür mü onun zamanını çalmayayım diye düşünmüyorlar. Bu arkadaş da onlardan sanırım. Zaten ilk buluşmadan yok senin ilişkin oldu mu benim oldu uzundu bilmem neydi tarzı konuşmak çok büyük bir hata. Eskiden ne yaptığını anlatma gereği duyan insan mutlaka anlattıklarında yaşıyordur. Bunu dile getirmiş, hayatından da çekilmiş. Büyük ihtimalle yalnızlığını gidermek istediğinde yazacaktır, ilgi bekleyecektir. Zamanımız çok önemli, lütfen boşa harcama. Mutlu olabileceğin insan en kısa zamanda bulur seni inşallah.

Haklısınız zaten ilk basta başlamamalıydım amin teşekkür ederim :)

2 ay çok çok kısa bir zaman.. eğer unutmaya çalışıyorum deseydi doğru söylüyor güven derdim ama 2 ayda unutabilmesi mümkün değil.. sevmese 5 sene birlikte olmazdı.. sevdiysede unutamamıştır.. sadece unutmak için çivi çivi söker misali sizde teselli arıyor..sizin canınızı acıtmasına izin vermeyin... çok yanlış kişi çünkü

adam 5 yıllık ilişkiden çıkıyor..ilk buluşmada bi kahve içiyosunuz..sonrakinde sinema vs.elini tutuyo el ele geziyosunuz.seni sürekli öpüyo çok memnun sonra birden ...gerçekler aklına geliyo..siz bir süre görüşmeyelim diyorsunuz ve hemen kabul ediyo..allah aşkına yazdıklarınızı bi kendiniz okuyun..muhtemelen kızla arası bozuldu bak gör yakında barışırlar..muhtemelen öteki kıza ben iyiyim mesajı vererek hava atıyo..

gizemcim uzun biniliskiden cikmis birini sevebilir ve sevilebilirsin elbette ama cok nadir rastlanabilen bisidir.
bu birazda uzun iliskiden aonra karsina cikan insanla ve o insanda buldugunla alakali bi durum . karsindakiyle bunu anlayacak kadar bisiler paylasmamissiniz. ben ilk gorusmelerde bu kadar taviz verilmesinden yana degilim bu bana uygun degil. ama gorustugun kisinin yaptigi hhata ortada ara vermekle ii yapmissin kesinlikle adim atma.
birak begeniyorsa begensin ama eger aimdi adim atarsan bundan sonra ayni durumlara maruz kalirsin.
ben 1.5 senedir evliyim esimle 5 yildir birlikteyiz. tanistigimizda bende oda 4 tillik iliskilerimizden 3 ay once ayrılmıştık. biz birbirimizle 9 ay zaman gecirdik ve bu surecte sadece bisiler paylastik elele tutusmak opusmek vs asla olmadi. emin olmak istedigim seylerden emin olana kadar taviz vermedim baskasinin bi boslugunumu dolduruyorum yada ben baskasinin boslugunumu dolduruyorum emin olmadan sans vermedik. Allahima cok sukur mutluyuzz esime sonradan asik oldum ama hala asigim cnm hakkinda hayirliai olsun. kendinden taviz verme lutfen.

Biraz zamana ihtiyaci var sevgilinizin. Zorbir esikten gecmis. Eski konulari hic acmayin aleyhinize olur. Cok ssıkı fiki da olmayin mesafeniz olsun ama bu soguk olun anlaminda degil samimi ama uzak olun. Zamanla o kisinin de her seyi arkada birakmaya hazir oldugunu hissedersiniz

Cnm bende esimle tanistgimda esim 4 yıllık bi b iliskiden cikali 1 ay olmus ama tabi esim bu 4 yillikniliskisinde lise 1 den lise 4 e kdat devam etti cik yipranmis bi iliskiymis ve birdha kimseyle ciddi dusunmucem demis 1 ay sonra bnu tanidi sevdi ve 6 yil ciktik suan evliyiz :)) yani zor bsey deil canim isterse 10 yillik iliskden ciksin seni sevecegi varsa zaten sever ama sna isinamamissa biseyleri bhane edip uzaklasir bekle bnce kacan kovalanir sessiz kal

Bir insani unutmak isteyene 2 ay yeterli, unutmak istemeyene 2 sene bile yetersizdir. Ben 2 yillik iliskimden 1 ay sonra suanki iliskime basladim üstelik nisan atmistim. Ama ilişkim icinde ne yaptigini merak ettiğim oldu ki bu dogaldir ama ne özlemle ne de aşkla asla hatirlamadim. Konusuda tanisma sürecinde anlattiktan sonra bir daha asla acilmadi. Çünkü ben o adami unutmaya yemin etmistim. Kalbimden de 1 gecede sokup attim. İnsan isterse herşeyi basarir. Unutmayida. Ama unutmak istemeyene 2 ay değil 2 sene de versen gecenin bir yarisi yine eski sevgilim aklima geldi cevabini alirsin. Ve bunu bir kez sana yansittiysa mutlaka devami gelecektir ve hala onu istemeni eski sevgilisini unutturmaya gönüllü olman olarak algilayacaktir. Ve her onu ozlediginde sanki yara bandi olmak gorevinmis gibi sana yansitip yarasini sarmani bekleyecektir. Deliler gibi pismanligini görmeden ne ara ne sor ne de mesajlarına cevap ver. Kendini tamamen cekki bu gururlu kizmis büyük aptallk yapmisim desin. Yoksa eski sevgilisi felaketin olur benden söylemesi..

5 yillik iliski 2 ayda bitmez sadece inisli bir anidir yani kisacasi yarin eski sevgilisine doner sende kullanildiginla kalirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…