Uzun ilişkimde aldatıldım.Nasıl toparlanacağım bilmiyorum.Lütfen deneyimlerinizi paylaşır mısınız?

Umutsuz95

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2018
6
0
86
30
Nereden nasıl başlayacağımı bilemiyorum.1.5 yıldır devam eden bir ilişkim vardı. O kadar güvenirdim, severdim ve ondan da öyle emindim ki. Birlikte yaşıyorduk ve benim hiç arkadaşım yokken hem sevgilim hem arkadaşım , ev arkadaşım her şeyim olmuştu. Herkesin ilişkide gıpta ettiği , onu tanıyanların bile güvendiği bir insandı. Beni aldatmış. Bunu dün öğrendim. Aldattığı kişi de 1 hafta önce hayatına girmesine rağmen kendisi aldatıldı sanıyor. Bunu ancak yaşayan anlayabilir gözlerim görmedi o an , dizlerim titredi dünya başıma yıkıldı. Herkesten beklerdim hayatıma önceden giren kişilerden , etrafımdakilerden ama ondan hiç beklemezdim. Üstelik 24 saat yan yanayken. Bir gün böyle biteceğini asla düşünmezdim. Öğrendiğim an sanki hayat bana dedi ki bu da sana ders olsun. Kimseye kolay kolay güvenmezken ona güvenip sevdim ve aldatılarak ayrıldım. Bu acı , bu şok nasıl geçiyor bilmiyorum. Lütfen bunu yaşayan kişiler nasıl atlattığınızı yazar mısınız? O hiç olmamış gibi düşünmek ve yaşamak istiyorum çünkü ancak böyle yaşamıma devam edebilirim gibi geliyor ama evde her yerde ve her şeyde bizi görüyorum. Dışarıda da hep ikimiz olduğumuz için her şey onu hatırlatacak çıkmaya korkuyorum. Sanki ruhum bedenimden çekip alınmış gibi öyle boş geliyor ki her şey. Lütfen yaşayanlar bana yardımcı olun.

Acını yaşayacaksın ama zamanla alışacaksın başka yolu yok . Bu süreçte kendini eve kapatma ,kafanı meşgul et , ve asla yeni birilerini tanımaya çalışma ...

Bu konuda bir şey diyemem hakaret etmeye geldim o adı anilamayasi haysiyet eksiği için. Pislik insan yanındakini nasıl aldatır ya umarım kolay atlatirsiniz.

Uzun ilişki demişsin ben de 10 seneye yakın sandım. Millet 20 yıllık eşinden boşaniyor da hayata devam ediyor. Gobeginiz bir kesilmedi ya ne diye unutamayasin? Değişiklik iyidir bence iş değiştir, hatta şehir değiştir. Kendine yeni hobiler edin. Boşver o kaybetti sen değil. Sen senden çalacağı daha fazla yili kazandın say zararın neresinden dönsen kâr. Çünkü karaktersiz insan eninde sonunda aldatirdi. Kucağında çocukla ayrılmak çok daha zor olacaktı...

Psikolojik destek alabilirsiniz eğer gerçekten o kadar kötü hissediyorsanız. Ben de 2 yıllık(hatta 2.5a yaklaşıyor) sevgilimle ayrılmanın kapısından döndüm geçen kavgamızda. onun ısrarlarıyla vazgeçtim hatta. Ki bizim arkadaş çevremiz okulumuz sınıfımız her şeyimiz bir. Ama ayrılıyordum işte. 3 gün falan hiiiç görüşmedik konuşmadık ben kendi rutinime devam ettim derslere girdim alışverşe gittim arada boşluklarımda kitap okudum. Yaşanıyor yani bi şekilde. Öldüğünü filan farzedin belki daha kolay olur.
Çok gençsiniz siz toparlanamayacaksınız da kim toparlanacak. Pisliğinde boğulsun onlar da..

Yasiniz kucuk heralde genelde 20lerin basinda veya daha kucukken bu bikac senelik iliskiler cok buyutuluyor.

Aşkı kucumsemiyorum, bilmedigim bir duygu degil. 3 senelik iliskimde ben de aldatilmistim. 3 senelik iliskiyi icimde bitirmek 3 ayimi ya aldi ya almadi ilk 1 ay aglamalar zirlamalar, nefes alamiyorum sacmaliklariyla gecti ama bu dogal bir surec herkes boyle hisseder onemli olan bu sacmalik kismini fazla uzatmamak. Ölmedim, gebermedim ondan sonra hayatima kimler kimler girdi. Evliyim simdi.

Bende aldatilmistim kaç kez malesef çok kötü bir tecrübe ama uzulmemeye çalış sen ona güzel duygular yaşatmak istemişsin karşılığını bunu görmüş içinde aldatma duygusu olan insanın ne kadar her an yanında olursan ol demek ki ufacık zamana bile sıkıştırıp aldatabiliyor tehlikeli biri bence özel uğraş gibi bu yaptığı böyle düşün uzulmemeye çalış.

Bende bayaaaa uzun bi iliski zannetmiştim

Acını yaşayacaksın ama zamanla alışacaksın başka yolu yok . Bu süreçte kendini eve kapatma ,kafanı meşgul et , ve asla yeni birilerini tanımaya çalışma ...
Yeni birilerini tanımaya çalışmak gibi bir düşüncem yok zaten kesinlikle .Kafamı meşgul etmeye çalışıyorum .Çok teşekkür ederim

Bende bayaaaa uzun bi iliski zannetmiştim
Bazen gerçekten bu kadınları anlayamıyorum .Sizin için burada önemli olan zamanı mı ?Evet uzun bir ilişkiydi çünkü hep yanyanaydık.Her gün her saat .5 yıl uzaktan yürütülen ilişki iki ayda bir görüşülen ilişki daha uzun o zaman sizin gözünüzde .

Çok teşekkür ederim .Umarım kısa sürede atlatacağım öyle umut ediyorum

23 yaşındayım.İlk zamanları atlatsam gerisi hallolur biliyorum .Ben de ilk defa böyle bir şey yaşıyorum .Sizin adınıza sevindim .Mutluluklar dilerim

Canim benim zamanı küçümsemiyorum burda tabi ki 1.5 yıllık bi emegin var

23 yasindaymişsın 1.5 yıllık bi birliktelik öyle uzun sayilmaz.ayrica uzaktan ilişkiler için de söyledigin gibi düşünmüyorum

Demekki 1.5 yılın her saniyesini birlikte gecirdigin kişi sana bunları yapmış.burdan çıkartman gereken ders ; kendinin de bir birey oldugun ve kendi başına da zaman gecirebilecek şeylerin oldugunu farketmen olmalı.

5 yıllık ilişkimde defalarca aldatıldığımı ayrıldıktan sonra öğrendim. Aynen senin dediğin gibi ev arkadaşım dostum sevgilim her şeyimdi. Ayrıldıktan 2 ay sonra başkasına evlenme teklif etti. Hemen evlendiler, mutluluk pozları her yerdeydi. Kız da benim de tanıdığım kankasiydi. Şu an kendimle dalga geçmemek için zor tutuyorum kendimi ama gülersem sana ayıp olacak o yüzden gulmuyorum.

Kuyruk acısı geçmedi, yıllar oldu bunları yaşayalı. Herkes çok şaşırdı hala bana ondan haberler getirirler istemediğim halde.

Sonra eşimi tanıdım. Hayatim böyle cennet oldu benim. Her şeyin de bir sebebi varmış bunu öğrendim. Şimdi iyi ki diyorum.

Çok acı çektim çok ağladım perişan oldum neler neler. Ama ateş söndü, yıllar aldı ama söndü. Acı çekeceksin kaçış yok. Ama her şeye alisildigi gibi buna da alışıyor insan. Allah kolaylık versin bu zaman içinde.

Ben ayrıldığımda manavdaki armutu bile ona benzetiyor uzuluyordum ahaha armut kafa bile degildi .

Hepsi gececek kuzum hicbir zaman bir adami hayatının merkezine koyma. Üzüntünü yaşa bence acıların ustune git. Onunla gezidigin yerlere git yaptiginiz seyleri yap ben oyle yaptim .

Aklimda hep annem.babam beni el üstünde tuttu mal bir herif icin aci cekmem onlara haksizlik olur vardi. Hakketten öyleydi. Cok dogry bir karar vermisim öyle yaparak . Bir iki yil surebilir acisi ama sen hayatini duzene sokmakla mesgul ol.

Kendini yıpratma. İnan geçiyor. 5 senelik 1 kez bile ayrılalım demediğimiz sevgilim beni önce AMCA KIZI ile sonra iş yerinden bi kızla aldatmıştı çatır çatır. Hatta ‘biz seviştik’ temalı fotoları vardı telefonda onları gördüm. Gördüğümü bilmiyor, asla da öğrenmedi. Öğrendiğimi bilmesini, aldatılan kız konumunda olmak istemedim. 10 ay önce, senden tiksiniyorum midemi bulandırıyosun seni sevmiyorum diyerek terk ettim onu.

Sana tek önerim asla eve kapanma. Tüm arkadaşlarınka görüş, yeni insanlarla tanış. Ben ilkokuldan arkadaşlarımı bile bulup görüşmüştüm hala görüşürüm. 1 kez ağladım sadece bu sayede.

Hayatından bir gereksiz eksilttin .

Daha fazla aptal yerine konmaktan kurtuldun .

Hayata dair parayla satın alamayacağın bir tecrübe edindin . Çok kıymetli .

Allahım sen beni nasıl ateşlerden aldın kurtardın diye sevinmen lazım bu adamla (!) evlenmiş karnında bir de çocuk olabilirdi . Bu ihtimali sıfırladın .

Şimdi ne intikam zamanı ne ağlama zamanı .

İkiside değil .

Şimdi hayata dört elle sarılıp sadece kendin için yaşama zamanı .

Sen zaten onu haketmiyormuşsun ki 7/ 24 yanında olsan ne yazar ?

Sadece boşluktasın şu an . Yanında sürekli olan birini kaybetme boşluğu .

Yoksa seni aldatan birine hala sevgi besleyecek bir salak değilsin . Sen kadınsın akıllısın . Aldatan kendini aldatır .

İşe nickini değiştirmekle başla ve hayatından umutsuz kelimesini çıkar .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…