Nereden nasıl başlayacağımı bilemiyorum.1.5 yıldır devam eden bir ilişkim vardı. O kadar güvenirdim, severdim ve ondan da öyle emindim ki. Birlikte yaşıyorduk ve benim hiç arkadaşım yokken hem sevgilim hem arkadaşım , ev arkadaşım her şeyim olmuştu. Herkesin ilişkide gıpta ettiği , onu tanıyanların bile güvendiği bir insandı. Beni aldatmış. Bunu dün öğrendim. Aldattığı kişi de 1 hafta önce hayatına girmesine rağmen kendisi aldatıldı sanıyor. Bunu ancak yaşayan anlayabilir gözlerim görmedi o an , dizlerim titredi dünya başıma yıkıldı. Herkesten beklerdim hayatıma önceden giren kişilerden , etrafımdakilerden ama ondan hiç beklemezdim. Üstelik 24 saat yan yanayken. Bir gün böyle biteceğini asla düşünmezdim. Öğrendiğim an sanki hayat bana dedi ki bu da sana ders olsun. Kimseye kolay kolay güvenmezken ona güvenip sevdim ve aldatılarak ayrıldım. Bu acı , bu şok nasıl geçiyor bilmiyorum. Lütfen bunu yaşayan kişiler nasıl atlattığınızı yazar mısınız? O hiç olmamış gibi düşünmek ve yaşamak istiyorum çünkü ancak böyle yaşamıma devam edebilirim gibi geliyor ama evde her yerde ve her şeyde bizi görüyorum. Dışarıda da hep ikimiz olduğumuz için her şey onu hatırlatacak çıkmaya korkuyorum. Sanki ruhum bedenimden çekip alınmış gibi öyle boş geliyor ki her şey. Lütfen yaşayanlar bana yardımcı olun.
Ben de 2 yıllık ilişkimde aldatıldım , hem de çevre o kadar güveniyordu ki ona (ben de dahil) herkes o öyle bir şey yapmaz felan diyordu.Ben de ilk başlarda gece uyanır Allah’ım nolur unuttur diye dua eder ağlayarak uyurdum rüyalarda görürdüm.Hiç unutamayacağım sanırdım, ama şimdi geçti bile.Hayatımda şimdi onun ittiği yerde rüzgar silkelese üstüme titreyen biri var.Acınızı yaşayın, ilk başlarda biraz üzüleceksiniz tabikii ama geçiyor emin olun..Nereden nasıl başlayacağımı bilemiyorum.1.5 yıldır devam eden bir ilişkim vardı. O kadar güvenirdim, severdim ve ondan da öyle emindim ki. Birlikte yaşıyorduk ve benim hiç arkadaşım yokken hem sevgilim hem arkadaşım , ev arkadaşım her şeyim olmuştu. Herkesin ilişkide gıpta ettiği , onu tanıyanların bile güvendiği bir insandı. Beni aldatmış. Bunu dün öğrendim. Aldattığı kişi de 1 hafta önce hayatına girmesine rağmen kendisi aldatıldı sanıyor. Bunu ancak yaşayan anlayabilir gözlerim görmedi o an , dizlerim titredi dünya başıma yıkıldı. Herkesten beklerdim hayatıma önceden giren kişilerden , etrafımdakilerden ama ondan hiç beklemezdim. Üstelik 24 saat yan yanayken. Bir gün böyle biteceğini asla düşünmezdim. Öğrendiğim an sanki hayat bana dedi ki bu da sana ders olsun. Kimseye kolay kolay güvenmezken ona güvenip sevdim ve aldatılarak ayrıldım. Bu acı , bu şok nasıl geçiyor bilmiyorum. Lütfen bunu yaşayan kişiler nasıl atlattığınızı yazar mısınız? O hiç olmamış gibi düşünmek ve yaşamak istiyorum çünkü ancak böyle yaşamıma devam edebilirim gibi geliyor ama evde her yerde ve her şeyde bizi görüyorum. Dışarıda da hep ikimiz olduğumuz için her şey onu hatırlatacak çıkmaya korkuyorum. Sanki ruhum bedenimden çekip alınmış gibi öyle boş geliyor ki her şey. Lütfen yaşayanlar bana yardımcı olun.
Nereden nasıl başlayacağımı bilemiyorum.1.5 yıldır devam eden bir ilişkim vardı. O kadar güvenirdim, severdim ve ondan da öyle emindim ki. Birlikte yaşıyorduk ve benim hiç arkadaşım yokken hem sevgilim hem arkadaşım , ev arkadaşım her şeyim olmuştu. Herkesin ilişkide gıpta ettiği , onu tanıyanların bile güvendiği bir insandı. Beni aldatmış. Bunu dün öğrendim. Aldattığı kişi de 1 hafta önce hayatına girmesine rağmen kendisi aldatıldı sanıyor. Bunu ancak yaşayan anlayabilir gözlerim görmedi o an , dizlerim titredi dünya başıma yıkıldı. Herkesten beklerdim hayatıma önceden giren kişilerden , etrafımdakilerden ama ondan hiç beklemezdim. Üstelik 24 saat yan yanayken. Bir gün böyle biteceğini asla düşünmezdim. Öğrendiğim an sanki hayat bana dedi ki bu da sana ders olsun. Kimseye kolay kolay güvenmezken ona güvenip sevdim ve aldatılarak ayrıldım. Bu acı , bu şok nasıl geçiyor bilmiyorum. Lütfen bunu yaşayan kişiler nasıl atlattığınızı yazar mısınız? O hiç olmamış gibi düşünmek ve yaşamak istiyorum çünkü ancak böyle yaşamıma devam edebilirim gibi geliyor ama evde her yerde ve her şeyde bizi görüyorum. Dışarıda da hep ikimiz olduğumuz için her şey onu hatırlatacak çıkmaya korkuyorum. Sanki ruhum bedenimden çekip alınmış gibi öyle boş geliyor ki her şey. Lütfen yaşayanlar bana yardımcı olun.
Bende on sene sevgiliyken aldatılmışım İmzayı attıktan sonra öğrendim tabi. Annenler evlatları için meslek sahibi olsun diye uğraşmaktan önce haysiyet nasıl olur onları öğretse bugün bu aldatılma olayları yaşanmaz. Malesef zaman değişmiş toplum olarak alışıyoruz bu durumaUzun ilişki demişsin ben de 10 seneye yakın sandım. Millet 20 yıllık eşinden boşaniyor da hayata devam ediyor. Gobeginiz bir kesilmedi ya ne diye unutamayasin? Değişiklik iyidir bence iş değiştir, hatta şehir değiştir. Kendine yeni hobiler edin. Boşver o kaybetti sen değil. Sen senden çalacağı daha fazla yili kazandın say zararın neresinden dönsen kâr. Çünkü karaktersiz insan eninde sonunda aldatirdi. Kucağında çocukla ayrılmak çok daha zor olacaktı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?