Uzun protokol tüp bebek yaptıranlar bakabilirmi?Bisey sorucam !

kiz sen hamilesin iste yaa silik milik deyip moralini bozma bebisin seninle :) yarinki daha net cikar kesin :)

kiz sen hamilesin iste yaa silik milik deyip moralini bozma bebisin seninle :) yarinki daha net cikar kesin :)

:) yaaaa inşallah. Böyle beklemek ne zor bilirsin, zaman geçmiyor. Silik, milik :) biraz rahatlatın bizi ama, yok keseyi kalp atışını görene denk hamileymiş demek yok. Kimseyede söylemeyi düşünmüyoruz. Inşallah olur da gerisi gelir

ahh canim bilmemmi kan testi birinci etap :) onu geciyorsun keseyi gorsem,kalp sesini duysam..onlari gorup duyuyorsun hareketlerini hissetsem....bu boyle dogana kadar suruuup gidiyor :))
evet bencede hemen soylemeyin herkese hemen..biz ailelere 6 haftalikken kalp sesini duyunca digerlerine 3 ayi gecince soylemistik...
bu arada tup bebekten ailelerin haberi varmi?? bizim hicbir tedavimizi bilmiyorlar aileler ve hic kimse ...sadece kk dakiler :)

Eşimin anne-babası biliyor, benim de sadece ablam. Diğerleri bilmiyor cnm. Aslında herkes bilse bence hersey daha rahat olup bitecek, ama eşim istemiyor kimsenin bilmesini. 2. Yaptırdığımızda kimseye söylemedik, olmadı zaten. Hayırlısı herşeyin cnm be benim şimdi bidecik olsa, sonra belki ben de senin gibi ikinciyi isterim

herkes bilse bizim icin hic iyi olmaz aksine daha kotu olur...cunku butun merakli gozler bizden gelicek cevabi bekler ve hatta sorup dururlar varmi varmi?oldumu diye... beni daha cok strese sokarlar olacagi varsada olmaz ondan sonra..zaten benim stresim bana yetiyor ekstrasina hiiic gerek yok...bir kere doktora hap yazdirmistim belki olur diye (yumurta sayisi icin falanmis bir arkadasin oyle olmustu) gorumcemle gitmistik o ay kac kere arayip sordu adet oldunmu diye ve her ay gunu gunune gelen adetim o ay bir hafta gecikmisti dusun...
birde kaynanam gorumcemler herkese soyler,yayarlar millete... millette abuk subuk sorular sorar yani bu konuda bilgisi olmayan...esindenmi falan diye...cunku yaptirmayi dusunurmusun demislerdi neden olmasin dedigimde esindenmi oluyor baskasindanmi diye sormuslardi gelde deli olma....
haa bu arada senin bidenecik olsunda sen ikinciyi mutlaka isteyeceksin emin ol..ondan sana basta iki embryo koydurma konusunu iyi dusun dedim yani insan istiyor be canim hem olan cocugu icin hem kendi icin ...evde braz daha ses olsa cocuk gulusmeleri ikiye katlansa fenami olur :))
kalabalik aile olmak her zaman iyidir heleki bu gurbetelde cogalalim cogalabildigimiz kadar :)))

Cnm ya :) inşallah benim bu tutar. Allahım o zmn ikimizede tedaviye gerek kalmadan şu mübarek gün zamanı gelince, gönlümüze göre versin yüce Rabbim.
Ama haklısın sorup dururlar dı oldumu diye, benim k.valideler biliyor ama hiç kimseye söylemiyorlar, çünkü biliyorlar sebebini, gerçi yinede kabullenmiyorlar oğlundan olacağını, yok hiç böyle birşey görülmemiş sülalelerin de :) anlamalarını beklemiyorum, ama son duruma bakınca da eşimin spermleri iyi çıktı, bu sefer benim yumoşlar kalitesiz gel de anlat!! Ben kendi aileme de söylemememin sebebi anlayabileceklerini düşünmedim, gerçekten kimsede yok tanıdıklar da. Insan başına gelmeyincede anlamıyor, ben de anlamıyordum :) , için yakın arkadaşım tüp bebek yaptı 6 sene önce, unuttum gitti. Ne yaşadığını bile hatırlamıyorum. Yani herşey içine girince anlaşılıyor

insallah canim yaa hep bir mucize bekliyorum.hani o doktorlarin asla kendiliginden olmaz deyipte kendiliginden hamile kalan sansli kisilere ozeniyorum hep ..acaba birgun bende.... diyorum hep ...insallah nasip eder Rabbim...
bu arada brnim kayinvaldemler sorun esimde bile olsa soylerler ,yada olmadi benim ustume atar yine soylerler hic utanmazlar,cenelerinide tutamazlar..illa millete biseyler soyleyecekler,cok kotu huylari var
mesela gorumcemin otizmlii cocugu var kayinvaldem herkese deli diyor onun icin, boyle acayip bir insan..gorumcem bilmiyor tabi bilse kiyameti koparir...
bu arada sen bugunde test yapicaktin ,yapmissindir muhtemelen koyulasma varmi cizgide? :)

Son düzenleme:

Cahil insanlar böyle davranıyorlar cnm. Anlıyorum seni, insanlar çeşit çeşit işte,
bugün de test yaptım, elektronik negatif çıktı, moralim bozuldu sabah sabah, ağrıyan karnıma daha çok ağrılar girdi. İnşalah yanlıştır, allahım yarı yolda bırakmasın bizi

amiiinn Allahim su mubarek ayin hurmetine yuzumuze gulsun insallah...uzulme oyle negatif gorupte kanda pozitifi alan coook kisi var,adet olmadigin muddetce bosa uzme kendini canimcim...insallah yarin kanda pozitifi goreceksin...kacta yaptiricaksin kan testini?

Selam gurbet çiçekleri bu ay bende 5 . tüp bebek için tedaviye başlayacağım uzun protokol mü kısa mı olacak anlamaya çalışırken bu topigi bir solukta okudum :) inşaallah Roma ve candanote herşey dileginizden güzel sonuçlanır Bebeklerimizi şu kutlu günlerin yüzü suyu hürmetine kucaklamayi Rabbim nasipetsin... sizi takipedecegim güzel haberlerinizi almak duasıyla. ..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bugün değil ki cnm benim yarın inşallah cnm inşallah

meraba canim amiiiiinnn ve hosgeldin ,sende gurbet ciceklerindensin anlasilan :) tedavin hayirli olsun canimcim...
benim tedavim bu ay son anda iptal edildi romanin sonucunu bekliyoruz simdilik..tekrardan eylulde baslamayi dusunuyorum ben.insallah bu sefer hersey guzel olur...
sende baya tedavi yaptirmissin 5 denemede hicmi hamile kalamadin?kacinci gun embryosu kondu sana??

Yok canım benim ben Türkiye de yaşıyorum Memleketimde değilim sadece :) evet 4deneme 2donmus 2taze:))ama 4 koca 0 bu ayda bayrama denk geliyor diye dr. Olmaz diyor diğer ay da dr. Yokmuş benimde iş başlayacak anlayacağın moralim çok bozuldu (

canim bekliyorum guzel haberiniiiiii

İnşallah cnm. Benim ağrılarım çok var ya, çok korkuyorum. Sen de ağrı olmuşmuydu, sol tarafım özellikle. Biliyorum herkes aynı değil ama napim kendimi kandırırım :) çok heyecanlı yarın, geceleri gözüme uyku girmiyor valla.

canim yaa bebis sol tarafta tutunmus olabilir ondandir o agri belkide.. zaten hamile kaldiktan sonrada ilk 3 ay o agrilar oluyor hep adet olucakmis gibi kasik agrisi... bendede olmustu uzun sure hemde...hadi yarin guzel haberlerle gel insallahhhh... :))

aaa tuh kotu olmus gercekten zamanin denk gelememesi..calisirken cok zor bilirim ..ne is yapiyorsun surekli izin alabilmene engel degildir insallah isin?? bu arada yas kac? :)

canim bekliyorum guzel haberiniiiiii

Canlarım 70 çıktı sonuç, allahım sana şükürler olsun. Pztsi tekrar kan testine çağırdılar. İnşallah herşey yolunda gider

Canlarım 70 çıktı sonuç, allahım sana şükürler olsun. Pztsi tekrar kan testine çağırdılar. İnşallah herşey yolunda gider

yuppiiiii bebis geliyor? :)))
kiz brn sana demedimmi bosuna uzuluyorsun diye :) hadi gozun aydin canimcim hayirli olsun bebisin
bu ikinci pozitifi gorusun dimi??

yuppiiiii bebis geliyor? :)))
kiz brn sana demedimmi bosuna uzuluyorsun diye :) hadi gozun aydin canimcim hayirli olsun bebisin
bu ikinci pozitifi gorusun dimi??

Dur cnm şimdi sevinmiyoruz, sonra sevincez :)
Evet ikinci ama biliyorsun dış gebelik olmuştu, inşallah Buda olmaz. Şimdi onun korkusu düştü içimize . Ama mutluyum tabiii
Darısı tüm isteyenlere

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…