Tup bebekte catlatma ignesinin 11. Gunu transferimin 6.gunu test yapmaya baslamistim. Silik cizgiler her gun koyulasti. Hemsire igne ve ilac etkisi olabilir kullandigin ilaclarda da hcg var demisti ama her gun koyulasinca ikna olmustum gebelik olduguna insallah seninde oyledir. Ama arada daha silik ciktigida oldu bende onuda soyliyimEvet cabım yarın 14.günüm tekrar yapacağım
İnşalalh koyulaşır canım benimde yarın 14.günüm bakalımTup bebekte catlatma ignesinin 11. Gunu transferimin 6.gunu test yapmaya baslamistim. Silik cizgiler her gun koyulasti. Hemsire igne ve ilac etkisi olabilir kullandigin ilaclarda da hcg var demisti ama her gun koyulasinca ikna olmustum gebelik olduguna insallah seninde oyledir. Ama arada daha silik ciktigida oldu bende onuda soyliyim
1 ayi bile bos gecirmek bize kayip gibi geliyor malesef. hayirlisi olsun bakalim insallah kaliteli yumurtalarimiz olurSakincasi yok. onlar iliski yasak diyene kadar devam edin. Fakat soyle bi durum var bu ilac yumurtlamayi durduracagi icin bu ay gebelik ihtimali olmaz zaten. Bana lucrin vermisti o donem.
Rabbim insallah o mutlulugu sana ilk seferde tatdirsin canim. 5 ininde 5. Gune gitmis olmasi ve 4 tanesinin dondurulmus olmasi cok iyi bence. Benim tedavilerimde hic dondurulmusum kalmiyordu.Kızlar selam ben de uzun protokolle başladım ilk denememe. Gonapeptyl kullandım yumurtlamam baskılansın diye daha sonra gonal f e başladık. 8 yumurtam toplandı 7 si döllendi 5 i 5. güne gitti. 4 ünü dondurduk. Biri şuan bende. Benim amh 0.86 idi. Çatlatma iğnesinin 13. transferin 7.günü.3 gün sonra kan testi vereceğim. Bakalım. Ama uzun protokolde normal yoldan deneme şansın yok canım yumurtaların toplanıyor zaten. Sadece istediğin kadar ilişkiye girebilirsin
İnşallah canım bakalım ne olacak başımıza daha neler gelecek. Hepimiz artık mutlu olalımRabbim insallah o mutlulugu sana ilk seferde tatdirsin canim. 5 ininde 5. Gune gitmis olmasi ve 4 tanesinin dondurulmus olmasi cok iyi bence. Benim tedavilerimde hic dondurulmusum kalmiyordu.
Bu sabah yaptığım Buda 14.günüm iğneninSanmiyorum igne etkisi oldugunu. Testi ilk idrarla tekrarla koyulasacaktir insallah
Goruyorum bende. Biraz sabredeceksin insallah iyice yukselir. Kan versen varsa cikar ama daha yenidir dusuk deger cikar bu defada niye dusuk diye atres yasarsin. Adet zamanin gecsin biraz ozaman kan verBu sabah yaptığım Buda 14.günüm iğnenin
Aynen canım benim bende öyle düşünüyorum yasa yarın tekrar test yaparım yükseklişi takip ederim zaten silinirse yokturGoruyorum bende. Biraz sabredeceksin insallah iyice yukselir. Kan versen varsa cikar ama daha yenidir dusuk deger cikar bu defada niye dusuk diye atres yasarsin. Adet zamanin gecsin biraz ozaman kan ver
Umarim vardir.Aynen canım benim bende öyle düşünüyorum yasa yarın tekrar test yaparım yükseklişi takip ederim zaten silinirse yoktur
Buda testin son hali
Canım dayanamadım az önce bir test daha yaptım sabahkine göre biraz daha mı koyu yoksa bana mı öyle geliyorGoruyorum bende. Biraz sabredeceksin insallah iyice yukselir. Kan versen varsa cikar ama daha yenidir dusuk deger cikar bu defada niye dusuk diye atres yasarsin. Adet zamanin gecsin biraz ozaman kan ver
Evet daha koyu gbi. Yorma kendini. Sabirli ol strese giriyosun.Canım dayanamadım az önce bir test daha yaptım sabahkine göre biraz daha mı koyu yoksa bana mı öyle geliyor
birinci resim sabahki
ikinci resim yeni yaptım az önce
Haklısın canım bekleyeceğim yarınaEvet daha koyu gbi. Yorma kendini. Sabirli ol strese giriyosun.biliyorum zor ama mecburen bekliyceksin
Benim testim boyle ciksa hamilryim diye hava ucardim bence hamilesin canimAynen canım benim bende öyle düşünüyorum yasa yarın tekrar test yaparım yükseklişi takip ederim zaten silinirse yoktur
Buda testin son hali
Artik bizim de yüzümüz gülsün dimi amaİnşallah canım bakalım ne olacak başımıza daha neler gelecek. Hepimiz artık mutlu olalım
Yarın inşalalh tekrar test yapacağım çıkarsa kan veririmBenim testim boyle ciksa hamilryim diye hava ucardim bence hamilesin canim
Bugün 15.günü çatlatma iğnesinin Buda testim yine silik ikinci çizgi görülür şekilde çıktı koyulaşma yok ama çıktı sizce ne olabilirEvet daha koyu gbi. Yorma kendini. Sabirli ol strese giriyosun.biliyorum zor ama mecburen bekliyceksin
Bugün 15.günü çatlatma iğnesinin Buda testim yine silik ikinci çizgi görülür şekilde çıktı koyulaşma yok ama çıktı sizce ne olabilirRabbim insallah o mutlulugu sana ilk seferde tatdirsin canim. 5 ininde 5. Gune gitmis olmasi ve 4 tanesinin dondurulmus olmasi cok iyi bence. Benim tedavilerimde hic dondurulmusum kalmiyordu.
Kan testi yaptir bari boyle her gun daha cok stres oluyosun.Bugün 15.günü çatlatma iğnesinin Buda testim yine silik ikinci çizgi görülür şekilde çıktı koyulaşma yok ama çıktı sizce ne olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?