• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun protokol tüp bebek Yardım !!!

Canım benim öyle söyleme ben de kendimi başkalarına göre şansız ve umutsuz görüyorum ama bu iş gerçekten nasip işi inşallah Allah bu sefer yüzümüze güler .
Ben İstanbuldayım. İlk denememi Acıbadem Hastanesi'de yaptım. Sonraki 2 denemeyi de prof.Ulun Uluğ'da denedim. Bu sefer Medicalpark Göztepe 'de deniyeceğim. Uzun protokol deneyen arkadaşlar bizi bilgilendirirlerse çok seviniriz.
Canım ulun hocadan memnun kalmadın sanırım. Onu da listemde düşünüyordum. Bilgi verirmisin. Medicalpark göztepe yi hangi nedenden tercih edeceksin

Canım ulun hocadan memnun kalmadın sanırım. Onu da listemde düşünüyordum. Bilgi verirmisin. Medicalpark göztepe yi hangi nedenden tercih edeceksin
Canım ben 2 kere denedim ulun hocada negatif olunca ister istemez soğudum. Hatta benim bir arkadaşım daha ulun hocadaydı oda negatif olunca değiştirdi. Erbil Yağmura gitti suan ikizlere hamile .

Merhaba eski konu ama belki görürsünüz bana uzun protokol tüp bebek yapacak ama süreç nasil ilerliyo hiç bilmiyorum nolur yardım eder misiniz beni de aydınlatırsanız çok sevinirim

Merhaba eski konu ama belki görürsünüz bana uzun protokol tüp bebek yapacak ama süreç nasil ilerliyo hiç bilmiyorum nolur yardım eder misiniz beni de aydınlatırsanız çok sevinirim
Adetin 2. Veya 3.günü gittim vajinal muayene yapildi dogum kontrol hapina basladim. Sanirim 21 günlük bir ilacti. İlacın 14.günü tekrar gittim yine muayene yapildi ve lucrin adli igneye başladım. Her gün söylenen dozda igneyi yaptim. Sonraki adetimle tekrar gittim doktora ve yumurta geliştirici ignelere başladık bu lucrin adli igneyede devam ettim. Sonraki süreç klasik tüp bebek sureci yumurta gelisimi takp edildi uygun boyuta gelince catlatma ignesi yapildi. 36 saat sonra yumurta işlemi yapildi.
Bu tedavideki tek fark 2 ay süremesi, doğum kontrol hapi ve lucrinle yumurtlama faaliyetinin durdurulması devaminda kullanilan iğnelerle yumurtlamanin kontrollu yapilmasi
Farkli bir konuda anlatmıştım sürece bu şekilde ilerledi bende

Benimde uzun protokol yapilacak bu ay. Ikinci denemem . Ilki kisa protokoldu. Lucrin verdi adetin ikinci gunu vuruldum . Adet olunca gidecegim kan ve ultrasona. Sizde lucrinden dolayı adet gecikmesi oldumu lucrin kullananlar adet tarihlerinde gecikme olduğunu söylediler

Merhaba bu ay bende uzun protokol ile deneyeceğim lucrin iğne verdi onu vurulduktan 28 günü kan ve ultrason için gel dedi adet olunca gideceğim. Sizin süreç nasıl geçti inşallah hamiş kalmışsınızdır Allah isteyen herkese versin .

Benimde uzun protokol yapilacak bu ay. Ikinci denemem . Ilki kisa protokoldu. Lucrin verdi adetin ikinci gunu vuruldum . Adet olunca gidecegim kan ve ultrasona. Sizde lucrinden dolayı adet gecikmesi oldumu lucrin kullananlar adet tarihlerinde gecikme olduğunu söylediler
Bir kac gun fark olmustu bnde

Bende de sanirim gecikme olmustu ama o donemde okadar hormon ilaci kullanmistimki tüm dengem degismisti.

Muhtemelen sana yumurtlamayi baskilayacak bir igne verecek. Bi sonraki adetinlede tedaviye baslayacak. Amac yumurtalarin buyumesini tamamen kontrol altina almak
canımmm selam, bende uzun protokol ıle tedavı olcam bu ay dongunun 21.gun lucrın yapcam..
sonra 31ekımde kontrolum var..
senın bu tedavıde kac yumurtan toplandı?sonucun nasıl oldu?

Hayirli olsun insallah guzel sonuc alirsin. 15 yumurtam toplanmisti diye hatirliyorum
ınsallaah canım cok sagol..
benımde yasım 31- amh 1,50 .. esımdede suan sr-orun gorunmuyor bakalım nasıl ılerleyecek..
bu ay 21.gun lucrın yapcam 23ekımde. 31ekımde kontrole gel dedı doktor..
sen bu uzun protokol ıle mı hamıle kalmıstın canım

ınsallaah canım cok sagol..
benımde yasım 31- amh 1,50 .. esımdede suan sr-orun gorunmuyor bakalım nasıl ılerleyecek..
bu ay 21.gun lucrın yapcam 23ekımde. 31ekımde kontrole gel dedı doktor..
sen bu uzun protokol ıle mı hamıle kalmıstın canım
Kaldim ama kaybettim 9.haftada snra ufak bi operasyon gecirdim kisa protokolden devam ettik

Back
X