Uzun protokol tüp bebek Yardım !!!

alplina

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2019
518
474
103
Kızlar daha önce 3 kere tüp bebek tedavisi gördüm kısa protokol uygulandı. şimdi ilk defa uzun protokolde tedavi olacağım. Doktorum adetimin 16 günü randevu verdi. Şimdi sormak istediğim biz bu ay doğal yoldan denemelere devam edebiliyor muyuz? Bu süreç nasıl oluyor ? Benim amh düşük 0,9 eşimde de morfoloji problemi var. uzun protokol tedavi görüp pozitif sonuç alan var mı ? Bu konuda bilgisi olanlar bana yardımcı olur musunuz?

Ah kader arkadaşım, inşallah sorunumuza bu cevap olur. Benim de AMH düşük ama sana moral olsun senin ki bana göre süper. 0,056 AMH değerim. 3 defa denedik ama maalesef 2 sinde foliküller boş çıktı yumurta olmadı yarıda bıraktık birinde tek yumurta alındı o da gelişmedi.
Bu ay doktor uzun protokol ile growth hormonu ya da prp deneyeceğim adetinde gel folikül durumuna göre karar verelim ama prp pek işe yaramaz dedi.
Adını bile duymadığım şeyler muhtemelen senin de öyle.

Başından geçmiş arkadaşlar bize bir anlatsa biz de aydınlansak

Canım cevap verdiğin için çok teşekkür ederim. Bu süreç bize çok şey öğretti gerçekten de. Biz de inşallah bu tedaviyle bebeklerimize kavuşuruz. ben ilk denediğimde 9 yumurta toplanmıştı ve 5 i döllenmişti ama hiçbirisi 5. güne gitmedi canım. en son yaptırdığımda sadece 4 yumurta çıktı ve sadece 1 tanesi 5. güne gitti ama negatif sonuç aldım. şimdi doktor uzun protokol dedi ama bu süreçte neler olucak merak ediyorum.

canım sen şuan nerde tedavi görüyorsun?

Merhaba kızlar , uzun protokol tüp bebek denemem benim de oldu geçen yıl martta . Ancak o tedavi bende işe yaramadı . Kısa protokolle 10-12 yumurta toplanıyordu , 5-6 tanesi dölleniyordu . Ancak uzun protokolde 17 yumurta toplandı , 3 tanesi döllendi. 3.gün embriyosu idi . 5. Güne de sadece 1 tanesi ulaştı . Sürece başlarken doğum kontrol hapı ile başladım diye hatırlıyorum . Doğal yoldan deneme olur mu bilemedim . Tedavi de yaklaşık 45 gün sürdü . Bulabilirsem gün gün uygulamamı fotoğraf atayım

cevapladığınız için teşekkür ederim Doktor baskılayıcı kullanıcaz dedi sanırım doğum kontrol hapından bahsediyor. peki şuanda durumunuz nedir ? Umarım pozitifi görmüşsünüzdür.

Doğum kontrol hapı ayrı , baskılayıcı iğne ayrı . Ben atayım inşallah fotoğrafını . Ben de 4. Tüp bebek denememde çok şükür kucağıma aldım . Şimdi 7 aylık olduk bile . Darısı sizlerin başına inşallah , Allah isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağı boş kalmasın inşallah.

Aminnnn Pozitif haberleri almak bile insanı umutladırıyor negüzel Allah bağışlasın evladınızı. Baskılayıcı iğne varsa normal denememek lazım ozaman dediğiniz gibi

canım sen şuan nerde tedavi görüyorsun?
Benden kat be kat iyi durumda ve benden kat be kat şanslısın. EMin ol ben senin için daha umutluyum. Bu sürecin sonunda güzel haberler alacağımıza inancım sonsuz. Ha Allah vermezse de bunun da bir sebebi vardır demekten başka diyecek birşeyim yok. Umarım ikimiz için de sonuç güzel olur.

Ben kocaelideyim doktorum burada klinik işlemler İstanbulda Okan Üniversitesinde yapılıyor bundan sonra da orada devam edeceğim. Bu sefer Bahçecide yapmayı düşündüm ve epey araştırdım ancak benim doktorumun söylediği dışında bişey söylemedikleri gibi benim doktorum başka alternatifleri de önerebiliyordu. Buna rağmen neredeyse 2 katı bir ücretlendirme ile geldiler. Açıkçası yıldız tutması deriz biz kabullenemedim sevemedim soğuk geldi. Bilmiyorum bu sefer de okan da deneyeceğiz. Hakkımızda hayırlısı.

Sen nerede tedavi oluyorsun?

Canım benim öyle söyleme ben de kendimi başkalarına göre şansız ve umutsuz görüyorum ama bu iş gerçekten nasip işi inşallah Allah bu sefer yüzümüze güler .
Ben İstanbuldayım. İlk denememi Acıbadem Hastanesi'de yaptım. Sonraki 2 denemeyi de prof.Ulun Uluğ'da denedim. Bu sefer Medicalpark Göztepe 'de deniyeceğim. Uzun protokol deneyen arkadaşlar bizi bilgilendirirlerse çok seviniriz.

yok umutsuz değilim ama senin için daha umutluyum. Allah ol dedikten sonra her türlü olur zaten.

Uzun protokol yaptirdim bende. Hangi ilacla baslatti seni

Muhtemelen sana yumurtlamayi baskilayacak bir igne verecek. Bi sonraki adetinlede tedaviye baslayacak. Amac yumurtalarin buyumesini tamamen kontrol altina almak
Evet tam olarak bunu söyled canım benim o sırada aklıma gelmedi işte normal yolla denemeye devam edeliim mi diye sence sakıncası var mı?

Merhaba kızlar çatlatma iğnemin 13.günü Buda testim sizce iğnemi hala

Eklentiler

• B503982B-1E18-4021-8995-56959F012AFA.webp
    48,2 KB · Görüntüleme: 169
inşallah iğneden değildir 12 güne kadar çıkıyor diyorlar ama 2 gün sonra tekrar test yap bence yada kan testi yaptır en güzeli

Evet tam olarak bunu söyled canım benim o sırada aklıma gelmedi işte normal yolla denemeye devam edeliim mi diye sence sakıncası var mı?
Sakincasi yok. onlar iliski yasak diyene kadar devam edin. Fakat soyle bi durum var bu ilac yumurtlamayi durduracagi icin bu ay gebelik ihtimali olmaz zaten. Bana lucrin vermisti o donem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…