kızlar ben saçlarımı dolayı 1 ay önce arkaları kısa önleri uzun kestirdim. Ama daha önce de çıt çıt kullandım, uzun saçı da seviyorum. Saçlarım biraz uzayınca çıt çıt takılır hale geldi. Ben de kararsız kaldım çıt çıtlarımın rengini şu anda kendi saçıma göre açtırıp kullansam mı, yoksa kısa saça devam mı etsem. Sizin fikirlerinizi bekliyorum
aynen ya cidden çok benziyosunnnBu arada zeynep dizdar a çok benziyorsun canım...
Kızlar ben saçlarımı dolayı 1 ay önce arkaları kısa önleri uzun kestirdim. Ama daha önce de çıt çıt kullandım, uzun saçı da seviyorum. Saçlarım biraz uzayınca çıt çıt takılır hale geldi. Ben de kararsız kaldım çıt çıtlarımın rengini şu anda kendi saçıma göre açtırıp kullansam mı, yoksa kısa saça devam mı etsem. Sizin fikirlerinizi bekliyorum
Kızlar ben saçlarımı dolayı 1 ay önce arkaları kısa önleri uzun kestirdim. Ama daha önce de çıt çıt kullandım, uzun saçı da seviyorum. Saçlarım biraz uzayınca çıt çıt takılır hale geldi. Ben de kararsız kaldım çıt çıtlarımın rengini şu anda kendi saçıma göre açtırıp kullansam mı, yoksa kısa saça devam mı etsem. Sizin fikirlerinizi bekliyorum
bence kisa sac sana daha cok yakisiyor,alttaki resimde seni oyle bir gecer zamankideki mesudeye benzettim
Kesinlikle kısa saç. Çok daha modern durmuş ve yüzünü daha güzel yansıtmış.
Sanırım bir ilk olucam ama uzun diyorum ısrarla ve şiddetle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?