• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun saçlı erkekleri beğenir misiniz?

YAXGXMURCN

ALLAHIM KUZUM SANA EMANET
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2007
4.827
24
116
İstanbul
Asla hiç sevmem hiç yakışmıyor bence -tatlicadiarzu-
Birde öyle bakımsız tarzan gibi geziyolar tok moka amannn :1ninca:
Kısa ve öz olsun bizim olsunŞeniz

sevmiyorum...
eşimin üniversite zamanı sapsarı ve omuzlarında idi saçları ,hemen o anda izne geldiğinde erkek kuaförüne gidip kestirdik..
zaten artık meslek icabı istesede uzatamıyor,hep asker traşı kullanmak zorunda garibim:))

bencee fazla olmadığı takdirde çok güzel. bağlanacak kadar uzun olmamalı ama erkeğe yakışıyor saç. ya da benim erkeğime diyeyim :)

ama tipi önemli. her surata her tarz yakışmaz. dikkat etmek lazım...

buna benzer bi konu vardı sanırım daha önce... yakışanı var yakışmayanı var.uğur pektaş ve rahmetli Barış ımızınsenağlama saçları çok güzel.benim eşimede kısa saç yakışmıyor mesela.onunda saçları şuanda uğur pektaşınki gibi.herzaman daha çekici bulmuşumdur eşimi bu haldeyken ve çevrede de daha çok dikkat çekmiştir a.s

kimisine yakışıyor özellikle küçük bebek yüzlü olanlara yakışıyor ama bakımlı olcak :1rolleyes:
kimisinin iğrenç yağlı yağlı oluyor ıykkk -tatlicadiarzu-
ama her türlü kısa saçtan yanayım ya da biraz uzun olcak... :lepi:

Hiçte sevmem önceleri uzun saçlı erkekleri ablam benim diye çağırırdımsırnaşık şey herkesin kendi tercihi ama ben her zaman kısa saçtan yanayım.

her erkege yakismiyor
ben seviyorum uzun duz veya hafif dalgali
ama kivircik olmasin gormeye bile dayanamiyorum cok kotu

Bazilarina cidden yakissada ben erkekte uzun saci sevmiyorum...:delphin:

Benim gibi sacini at kuyrugu yapmasi tuhafima gider:1closedeyes:

gulsum uzun sac deyince illa at kuyrugu yapacak kadar uzun olmasi gerekmiyor ki

josh holloway var, ugur bektas var, john deep var hepsi de uzun sacli ama at kuyrugu yapmiyor

john deep gibi bir adami gor de ondan sonra sevmiyorum john icigim gel sana tipik Turk trasi yapalim de, gelip madalyani ben takacagim sozsengözlerimebaksanab

:CüvCüv: uzun saçlı erkekleri sevmiyorum. hatta bazılarına arkadan bakıldığında veya uzaktan erkekmi kadınmı ayırdetmekte zorlanıyorum. erkeklerin erkek görünümünde olmaları tercihimdir.

brat pittte, uzun saç......offff......vampirle görüşme ve Legends of the Fall daki hali.... muhteşem ...bir adama uzun saç bu kadar mı çok yakışır.......

gulsum uzun sac deyince illa at kuyrugu yapacak kadar uzun olmasi gerekmiyor ki

josh holloway var, ugur bektas var, john deep var hepsi de uzun sacli ama at kuyrugu yapmiyor

john deep gibi bir adami gor de ondan sonra sevmiyorum john icigim gel sana tipik Turk trasi yapalim de, gelip madalyani ben takacagim sozsengözlerimebaksanab

Hayatim dedim ya bazilarina yakisiyor, lakin yakissada benim tarzim degil....:delphin:

He uzun vardir birde uuuuzzzuuuunnn vardir bunu demek istiyorsan haklisin!! kaydirigubbakcemile5

Ne biliyim Sac kadina, sakalda erkege yakisir, ben öyle görüyom....eski kafayim galiba biraz:delphin:

Hayatim dedim ya bazilarina yakisiyor, lakin yakissada benim tarzim degil....:delphin:

He uzun vardir birde uuuuzzzuuuunnn vardir bunu demek istiyorsan haklisin!! kaydirigubbakcemile5

Ne biliyim Sac kadina, sakalda erkege yakisir, ben öyle görüyom....eski kafayim galiba biraz:delphin:

evet uuuuzzuuuun konusunda katiliyorum:lepi:
diger dediklerinde fikirlerimiz farkli,olsun hepimizin fikri ayni olsa tuhaf olur zatenşakkıdı

walla yakısanı war yakısmayanı war gercekten ama ben uzun sacı sewıyorum erkekte, yakısanda tabı..
hatta uzuuuun bıle olsa sewıyorum...

Back
X