• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun saçlı erkekleri beğenir misiniz?

uzun saçlı erkekler aslında dikkatimi çekmiyor hatta uzaklaşmamın sebeplerinden olabiliyor bazen ama gerçekten yakısanlarıda oluyor mesela rahmetli barış akarsu...

bence uzun saçı kim taşıyo o önemli yoksa kısaymış uzunmuş çok da dert etmem

Doğru söylüyosun..ben de baştan peşin hükümlü idim bu konuda..Ama hayatımı paylaştığım aşık olduğum adam, ilk tanıştığımızda uzun saçlı,küpeli tam bir deliydi..:asigim:
tabii sonra iş ciddileşipte rahmetli babamla tanışmaya geldiğinde kesmişti saçlarını..
Gerçekten yakışırdı ona..Ama bazılarına hiç yakışmıyo,bazıları da kısa saçla bişeye benzemiyo..

Valla bana göre yakışana yakışıyor. Tamam kimilerinde kötü görünüyor, kabulleniyorum. Ama bazılarında da hoş görünüyor. Benim kocişimde meselaaa :)))

çok uzun değil ama böyle topanmıcak kadar ense hizasında bazılarına inanılmaz yakışıyor, ben çok beğeniyrum, bkz. Mehmet Günsur=)

uzun saçlı erkeklerden baya hoşlanıyorum nedense lise zamanından berikaydirigubbakcemile2 daha çok dikkatimi çekiyolar çirkin veya yakışıklı olsalar da :smiley-cool:

herkese yakışmıyor bazılarında cok hoş ama bazılarında değil.benim askımın uzun da değil kısa da değil.azcık kel de kendisihihoyyyt

5buçuk yıldır sevgilimin saçları upuzundu.. tanıştığımızda uzundu ve neredeyse beline kadar uzattı. sarışın kıvır kıvır çok güzel saçları vardı..
taa ki askere gidene dek :/ aralıkta ağlayarak saçlarını kestik ve askere gönderdik :( kuş gibi kaldı valla..

ben hiç sevmiorum çok itici geliyo bana tabi bazılarına kısa saç gitmiyo ama ben hiç beğenmiyorum yaa:S

asla nedense kendimi bildiğimden beri itici gelirler zevk tercih meselesi ama kocam saçını uzatsa boşarım o adamı diyen biriyim

toplancak kadar uzun olmasın ama hafif uzun olması hoş duruyo bence birazda dalgalı olursa güzel olur

Back
X