bende 5 yıldır işsizim, 2009 yılında bankadan istifa ettim 2010-2011 iş aradım, bi sürü iş görüşmesi yaptım olmadı..
sora evlendim boşandım o süreç ayrı kabustu , iş konusu aklımın ucundan bile geçmiyordu, o psikoloji ile çalışmazdım, nerdeyse 2 yılda böle geçti, son 1 yıl dur bakayım iş arayım dedim, tık yok, bende netten cv bırakıyorum, iş siteleri vs....bi yandan da çalışmamaya alıştım, ilk zamanlar zor geliyordu ama artık alıştım eve, şimdi de zorlamıyorum neti açınca cv günclliyorum filan belki bi yerler çağırır, çağırmaklada işe alınmıyosun hemen tabiki..
hayırlısı olsun...
Ocak ayinda bankadan ayrildim bende sonra 3 ise girdim toplasan 4 ay calismamisimdr ya sapigina denk geliyorum ya isyerinin isleri olmuyo cikariyolar nerdeyse 1 sene olacak
ben varımYaklaşık iki yıldır işsizim . Netteki iş bulma sitelerini denedim . Genelde problemli işçiden yana yolgeçen hanı olmuş firmalar . Fevkalede bunaldım . Artık ne yapacağımı nasıl vakit geçireceğimi şaşırdım. Umutsuz , keyifsiz , sıkıcı ... Çözümüde yok . Varmı çalışmaya alışkın olup işsiz kalanlar
Şimdi buraya sana tavsiye vermeye bir sürü insan gelecek. Çok seçici olma, en iyisini bekleme, bir yerden başlaman lazım, biz şöyle böyle yaptık-yapacağız, sen iş beğenmiyorsundur diyecekler. Daha bi o kadar aykıma gelmeyen şey.Yaklaşık iki yıldır işsizim . Netteki iş bulma sitelerini denedim . Genelde problemli işçiden yana yolgeçen hanı olmuş firmalar . Fevkalede bunaldım . Artık ne yapacağımı nasıl vakit geçireceğimi şaşırdım. Umutsuz , keyifsiz , sıkıcı ... Çözümüde yok . Varmı çalışmaya alışkın olup işsiz kalanlar
Şimdi buraya sana tavsiye vermeye bir sürü insan gelecek. Çok seçici olma, en iyisini bekleme, bir yerden başlaman lazım, biz şöyle böyle yaptık-yapacağız, sen iş beğenmiyorsundur diyecekler. Daha bi o kadar aykıma gelmeyen şey.
Bunları 60 yaşında hayatı boyunca çalışmamış teyzeden de duydum, 15 yaşında lise öğrencisinden de. İş yok kısmına inanmıyor kimse. 2 seneyi geçtim ben de
Ben de meselenin para olmadığını kimseye anlatamıyorum. Önüne gelen ya çok para istiyorsundur diyor ya da kocanın işi iyi çalışma boşver. Mesele para değil ki. Benim ruh halim. Kendimi işe yarar hissetmem. Üretime, ekonomiye katkıda bulunmam. Çalışan bir anne olmak istiyorum diye yadırganıyorum. Çevre olmasa, şu konuşanlar bi çenelerini kapatsa daha rahat olucam.Napıcaz peki , çk karamsar , mutsuz bi insan oldum ben .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?