- 24 Eylül 2014
- 5
- 2
- 86
- 37
Mesele program kullanmak yada kullanmamak değil çevremde o kurslara giden çok var ve hiç kötü bişey duymadım. Evde sıkılıp bunalmaktansa gitmek daha iyi.İlahi işkurun foyası tv lerde bile çıktı . Ne kursu ya .. Kurs alıcak varsa ben vereyim tüm programları kullanıyorum .
Çocuk yok , başka uğraşda yok .Evde oturmak kilo almaya yarıyor en cok .cocuk vs. Başka bi uğras yoksa tabi.
Bende de öyle.çocuk da yok .bütün gün tv. Ye iç yat başka da yok :)Çocuk yok , başka uğraşda yok .
Bende de öyle.çocuk da yok .bütün gün tv. Ye iç yat başka da yok :)[/QUOTE /:
Yaklaşık iki yıldır işsizim . Netteki iş bulma sitelerini denedim . Genelde problemli işçiden yana yolgeçen hanı olmuş firmalar . Fevkalede bunaldım . Artık ne yapacağımı nasıl vakit geçireceğimi şaşırdım. Umutsuz , keyifsiz , sıkıcı ... Çözümüde yok . Varmı çalışmaya alışkın olup işsiz kalanlar
Amin cnm ya .. Ne yapacağımı bilmiyorum artık . Hergün daha kötü ..,ilk evlendiğimde tam 1.5 sene iş aradım,4 yıllık iyi bir üniv.mezunuyum çağrı merkezine bile başvurum asgari ücret verseler yetecekti ama olmadı olmadı.kv.lerin soruları,çevrenin baskısı tam bir kabus gibiydi
sonra eşimin işi dolayısıyla şehir değiştirmek zorunda kaldım,ve geldiğimiz yerde hemen ilk ay buldum çok şükür.darısı sizin başınıza
ücrete takılmıyorum . Olmayınca olmuyor. Nasip zahir .iş alanı geniş bir yerse bulunuyor kısıtlı bir yerse bulunmuyor bizim burda çok iş var
ama böyle de ücreti düşük tutuyorlar
ben de 2010 Mayıs-2012 Şubat arası işsizdim. Aman Allah'ım büyük korkular içindeydim. bir daha iş bulamıcam , 2 yıldır da çalışmıyorum, köreldim zannedecekler diye. içimde aşırı bir enerji ve çalışma isteği varken nasıl olur da beni görmezler diye deliriyodum. neyse bi gün haber geldi de kabus bitti. ha istediğim gibi 4/4 lük değil ama o an beni rahattlattı. hala aynı işyerindeyim ve memnunum da. özel sektörde kimse tam tatmin olamaz zaten. iyi haberler alın olur mu?Ben de meselenin para olmadığını kimseye anlatamıyorum. Önüne gelen ya çok para istiyorsundur diyor ya da kocanın işi iyi çalışma boşver. Mesele para değil ki. Benim ruh halim. Kendimi işe yarar hissetmem. Üretime, ekonomiye katkıda bulunmam. Çalışan bir anne olmak istiyorum diye yadırganıyorum. Çevre olmasa, şu konuşanlar bi çenelerini kapatsa daha rahat olucam.
Ne dertliymişim be.
sana bi şey diyim mi? aynı ben. kilo alma kısmı da dahil. işe gidince kendime çeki düzen veririm , iyice kapıcı karısına bağladım olayı diyordum (kimse alınmasın bu arada) işe girdim, rahatlıktan mı ne, daha bi kilo aldım, 2,5 yılı geçti, nerdeyse 6 kilo almışım. şimdi zayıflıcam diye göbeğim çatlıyo. ters tepebilir dikkatli ol.Kendimi işe yarar hissetmek , üretmek , sosyalleşmek vs. Dediğimde çalışanlar anlıyor. Eşinin durumu iyi o laflarıda duydum . Yanlızlaşıyorum herkes çalışıyor eskisi gibi akşam oturmalı 3,4 çocuklu , nufusun yarısının ev hanımı olduğu bir yaşam kültürü yokki artık ülkede. Kimse kimseyi çekmiyor. Sık muhbbt tez ayrılık . /: kilo alıryorum sıkıntıdan öküz gibi ye . Keşke işsiz kadınlar kıraathanesi olsa ... Bi çözüm bi çözüm ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?