uzun süredir hayatına birilerini alamamış olanlar burada toplanalım dertleşelim

Umitsiz olma kuzum bi anda cikicak o seninnkarsina degmedi evet uzuldugumuzle,goztaslarimizi bosa hena ettigimizle kaldikki bide benim gurur yerlerde sen yine iyisin o acidan...artik napalim yasamamiz gerekiyormus yasadik bitti...gidenin dondugu nerde gorulmuski biz donsunler diye bekledik zaten??oydu benim icin mucize ama olmadi iste...valla bende zipkin gibiyim hazirim yeni biseylere...ama yok dogru adam kalmamis..hepsi kapilmis sanki..nerde kaliklar varvonlari getiriyorlar karsima...ama umutluyum bu ara ne hikmetse cikcak yaa insallahhh ) bulcaz bizde olumlama yap hep ise yarar belki

eskilerden hayır gelmez artık ne eski aşklardan ne de anılardan iyisiyle kötüsüyle biz onlarla biziz .
biraz konuyu değiştireyim ben pucca diye bir blogger vardı kitabını çıkardı filan belki biliyorsunuzdur onun da hayatı pembe dizi gibi ama çekinmeden anlatmış kitabını bile yapmış. Uç noktalarda yaşayan bir insan ama o da tam evlenecekken hep bekar kalan biri ufak tefek de olsa his olarak kendimi bulduğum yerleri var okumanızı tavsiye ederim yalnız kitapta sizi rahatsız edebilecek kelimeler olabilir çünkü çok doğal yazmış hayatını. Sizin de böyle bildiğiniz kitaplar var mı yada kişisel gelişim alanında da olur belki birşeyler okurdak kazanımlarda bulunabiliriz kendimize

hadi inşallah hayırlısı:))) bekliyoruzzzz

aaa ben de 3 gündür onu okuyorum. hatta daha iki gün önce mi ne forumda bi konuda tavsiye etmiştim ilk kitabı, küçük aptalın büyük dünyası nı okuyorum şuan. dilinden rahatsız olmadım hiç, son derece doğal ama çok özdeşleşemedim hayatıyla, dediğin gibi biraz uçlarda yaşıyor. yine de kendimi yalnız hissetmiyorum okuyunca bakalım, daha üç tane daha var serinin devamı. bitirdikçe alıcam

bunun dışında önerebileceğim kişisel gelişim kitabı ne var dersen, ben bir ara nuray sayarının bütün kitaplarını almıştım. ilk başta okuyunca insan kendini iyi hissediyor ama sonra bakıyorsun ki kadın hep kendini tekrar etmiş. sonra sıkıldım. şimdi bir de rolande byros mi neydi, secretin yazarı. onun bir kitabını aldım the power diye. bu kişisel gelişimler bir süre sonra kendini tekrardan öteye gidemiyor aslında..

haklısın canım hepsi tekrardan ibaret arada blogları filan okuyorum denk gelirse ben de
ilkini okudum ikincisini almadım daha alacağım inşallah

sizce bir erkek biri ile görüşmek istedikten sonra neden eski sevgilisiyle birleştiğinde görüşme lafını bile ağzına almaz
yada gördüğünde cin çarpmışa döner ?
son 4 aydır filan bunun üzerine kafa yoruyorum ama santim yol alamadım
gerçi olay biraz garip ve karışık ama
ben flört aşamasına dahi geçemiyorum yani

olayı tam anlayamadımbir erkek var, eskiden biriyle görüşmek istiyodu ama şimdi eski sevgilisiyle birleşti? öyle mi? daha detaylı yaz ki bir çıkarım yapayım bu arada yaşlarınız kaç kaç?

Eski sevgilisine dönmüş ya onunla arasının bozulacağından korkuyodur bana kalırsa
O yüzden hiç konusunu açmadan kendini geri çekmiştir

olayı tam anlayamadımbir erkek var, eskiden biriyle görüşmek istiyodu ama şimdi eski sevgilisiyle birleşti? öyle mi? daha detaylı yaz ki bir çıkarım yapayım bu arada yaşlarınız kaç kaç?

Eski sevgilisine dönmüş ya onunla arasının bozulacağından korkuyodur bana kalırsa
O yüzden hiç konusunu açmadan kendini geri çekmiştir

ama beni tanıyor öyle bir basitliğe asla düşmem.

bir türlü flört edemememi anlatıyorum o halde.
aynı şehirdeniz aynı üniyi kazanmışız bir ara tanışmışız ben unutmuşum bile 1 sene sonra sen böyle böyle aynı şehirdeymişiz diye sosyal paylaşım sitesinden mesaj atmış öne hatırlayamadım sonra hatırladım konuştuk arada ama nasılsından öteye gitmedi konsere çağırdı gelemeyeceğimi söyledim. e tanışalı kaç sene olmuş üstelik tanımıyorum ki ne genişlik tanıştırmak ama duur bu genişlik daha genişlik denmez.
arada konuşuyorduk okul başladı görüşmek istediğini söyledi rahatsızdım görüşemedik diğerine de onun sorumsuzluğundan(bana mesaj atmayı unutmuş ) görüşemedik saydım sayıştırdım özür diledi neyse konuşmuyorduk doğum günümde telefonda kutladı umarım affetmişsindir dedi ben de kızgın değilim dedim onu önemsediğimi düşünmemesi için
konuştuk ettik yer bildirimlerinden benim gittiğim yere gelmiş beni aradı açtım sen nerdesin dedi söyledim arkana baksana dedi baktım o masama geldi kızlı erkekli kalabalıktık baya masaya geçti bana mesaj atmış 2 elim kanda olsa görüşelim diye
ben de olabilir dedim gün ayarlayamadık bir türlü uygun olmadı iki taraflı yine sonra instagramdan bir gördüm el ele eski sevgilisiyle foto . hatta o karşılaştığımız yerde bu sefer o kız da yannda karşılaştık rengi attı sadece gülümseyip selam vermedim zaman geçti filan bir gün baktım beni instagramdan takip etmeyi bırakmış ben de onu bıraktım
hatta faceden foursquareden de çıkarttım farkında mıdır onu bile bilmiyorum hiç bu kadar değersiz hissettirmemişti kimse bana
bir ay önce kızla fotosunu kaldırdı şimdi de kız hiçbirşeyini beğenmiyor çocuk da. benden özür dilemesini çok bekledim ama olmadı. geri dönüş yapmadı hiçbir yerden ...
şimdi gururum kırılmış umudum bitmiş hissediyorum ben hiç ısrar emedim teklif bile etmedim hatta olduğumuz şehre arabasıyla kaç kez gitmeyi teklif etti ama kabul etmedim. şimdi değerli oldu gözümde.

o bile olmadı son umudumdu belki tanısak birbirimizi hoşlanmayacaktık ve bitecekti arkadaş olacaktım ama böyle yarım kaldı ve hala bana davranışını anlayamadım uzunca anlatmış bulundum kusura bakmayın

Uzun anlatman iyi oldu aslında tam olarak anlamış olduk mevzuyu.
Sana ilgisi varmış ama siz bir türlü bir araya gelememişsiniz baya dönmüş etrafında aslında.
Sonra galiba eski sevgilisi ile barışmış ama dediğine göre tekrar ayrılma olasılığı yüksek.
Bu arada da sana dönmediyse artık eski ilgisi yada görüşme isteği kalmamış olabilir.
Her zaman yarım kalan şeyler daha çok acıtır bana kalırsa.
Çünkü dediğin gibi en azından tanışsaydın belki anlaşamayacaktın o zaman kendini avutacağın bir bahanen olacaktı üzerinde fazla durmayacaktın.
Ama böyle yarım kaldığı için şuan diyosun ki acaba görüşseydik farklı olur muydu ? seni çok iyi anlıyorum.
Çünkü benim son deneyimimde hemen hemen böyle ne olduğu belli değil yani.
Belirsizlik insanın canını çok sıkar benim sıkıyor açıkcası.
Sen ulaşsan bu çocuğa aklından geçenleri sorsan olmaz mı ama karakter olarak bunu yapacak birine benzemiyorsun.
Benim gibi tam olarak ne hissettiğini belli etmeyi sevmiyorsun galiba veya onu çok değerli bir konuma sokmak istemiyorsun . Bu durum sürekli kafanı kurcalıyorsa zor aslında bir şeyler yapmak lazım.

belki zamanı olmadı diyorum yani olmayan birşeyler var fakat hala o kişi daha cazip geliyor mesela
şimdi dönse bana görüşmek istese ne derim bilmiyorum. ama gram haketmiyor onu biliyorum.
ona mesaj atmam ben görüşme isteğine evet diyerek ilk kabuğumu kırdım neredeyse
adam olsaydı keşke. hep bu tarz ne olduğu belli olmayan başı ve sonu olmayan olaylar yaşıyorum
ve erkeklerin bana bakmaları bana bir şey ifade etmiyor.
bundan sonra kimse karşıma çıkıp senden hoşlanıyorum demedikçe kurmayacağım kafamda

ilişkiye inancımı kaybettirdi bu tarz kişiler.
o yüzden erkeklere bu kadar inançsız ve ilişkiye bakış açım bu.

Karşına bu tarz insanların çıkması çok kötü olmuş tabiki ama hepsi böyle değil.
Henüz nerde olduklarını bilmesemde düzgün insanların var olduğunu biliyorum :)
Bütün yaşadıklarımıza rağmen umudumuzu kaybetmemeliyiz

bir öyle diyorum bir böyle :)
bakalım var mı yok mu göreceeğiz umarım çok geç olmaz bunu tecrübe etmemiz

bir öyle diyorum bir böyle :)
bakalım var mı yok mu göreceeğiz umarım çok geç olmaz bunu tecrübe etmemiz

Umarım.
Bende en son yıllardır öyle yada böyle peşimde olan numaramı değiştirsem bile bana ulaşan en sonda sosyal paylaşım sitesinden ulaşan insanla görüştüm .
Daha doğrusu ben memlekete gidince görüşecektik.
Bazı olaylar oldu aynı ortamda saatlerce bulunmamıza rağmen tek kelime etmedik ben sinirliydim ona.
Daha sonra ne mesajlar attı tekrar aldı gönlümü derken ben tekrar yaşadığım şehre döndüm.
3 gün olmasına rağmen tek bir mesaj bile atmadı.
Anlamadığım şey gerçekten iyi bir insan olması ve beni çocukluk aşkı olarak görüp bana çok değer vermesi
Bütün bunlara rağmen ben ona ilk defa şans vermişken hiç aramaması
Sessiz sakin bekliyorum bende elbet arayacak soracak ne diyeceğimi bile kestiremiyorum ama felaket canımı sıkıyor bu durum.
Bir şeyler yaşamak isteyen kendisi ama aramayan yine kendisi benimde güvenim çok zedelendi
Belkide eski sevgili döndü tekrar bu ihtimalide düşünüyorum.
Uzun zaman sonra birine şans verip hüsrana uğramak insanın cesaretini hepten kırıyor.

haklısın aslında yaşadıklarımızın teması aynı sanırım.
şimdi yakın bir arkadaşımla takipleşmelerini gördüm bir ben mi fazla geldim ona
çok gururuma dokundu ben ona bunca zaman evet dememişim ben evet dedim çocuk gitti eski sevgilisiyle birlikte başladı.

ne düşündüğünü bilemiyorum somut çok fazla durum yok sende çünkü
bundan dolayı birsürü ihtimal var . sana olabileceğini gösterdi ve çekildi
şimdi de senin aklına yer etti belki gönlüne henüz yer edemedi ama işte kaçan kovalanır. aramayan merak edilir
biz kızlar severiz acı çekmeyi.
iyi yönden bakarsak o kadar uğraşmış belki şuan hayatında yolunda gitmeyen şeyler vardır ve onlarla uğraşıyordur.

şu beklemek yok mu işte ben bile 4 ay geçti olaydan hala bekliyorum ben. ve olabilitesi yüksek tek seçenek onu gördüğün için böyle merak ediyorsun. bir de biz kızlar bizim peşimizden tatlı tatlı koşan adamları severiz koşması bitince dönüp onlara akmak gelir aklımıza böyle bir durum da var :)

Onu görmem büyük etken oldu çünkü etkilendim resmen yıllarca red ettiğim adam beni etkiledi .
Ama sonra kayıplara karıştı
Biraz ağır olacak ama ben bu dönekliği anlamıyorum .
Neyse zaten şurda 1 hafta daha geçsin aklıma bile zor gelir.
Ama kötü bir huyum var benim biri benim canımı sıktıysa onunki de sıkılacak sıkmadan bırakmam yani.
Ya laflarımla ya haraketlerimle bir şeyler yaparım genelde karşı cins için geçerli tabi bu.
Kısasa kısas misali .
Bakalım bunu yapmaya fırsatım olursa tamamen aklımdan çıkar beyfendi kendi bilir :)

dişe diş kana kan diyorsun yani
ben de ya mesajla yada karşına çıkıp sözlerimle hırpalar çeker giderim arkama bile bakmadan
hiç çekinmem sakince sohbet havasında mahvederim böyle kişiler.
ama hep tuttum kendimi ya dönerse diye çünkü onları söyledikten sonra dönüp bir daha yüzüne bakmam
o kadar yüz göz olduktan sonra.

ama arada da içim sanki acır gibi oluyor ama başka insanları da hayatıma alabilmek istiyorum

İnşallah ya en kısa zamanda istediğimiz gibi insanlar çıkar karşımıza senin yaş kaç iremerek ?
Çalışıyor musun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…