uzun süredir hayatına birilerini alamamış olanlar burada toplanalım dertleşelim

Bulduğum bir şey yok yani en azından eskiden az da olsa güvenirdim belki cidden birini bulabilirim diye tabi sosyal olmadıgım için oyun oynarken forumda gezerken vs birileriyle öyle sempati duyardım fakat en sonuncudan sonra artık güvenim tükendi ne sanal ne real gercegi bulacagıma inanmıyorum. Evet tabi msj atarım herkesin dert yandıgı seyler genelde ama yine de bir caresini bulamıyorum. Zaten ben yapsam yapsam ruj ve kalem cekerim fazlası beni rahatsız eder :)

hoşgeldin canım :)
senin nasıl bir hikayen var ? : ))
Hoşbulduk cnm. Çok kısa bir özet geçeyim hemen. Lise 3 ve 4 te annemin kuzeninin oğluyla bir ilişkim oldu. Tabii her erkek gibi beni çooook seviyordu. Sonra üniveriste sınavına hazırlanırken hayatımın en önemli evresinde bana artık konuşamayacağımızı çünkü annesinin akraba istemediğini(annesi uzaktan teyzem oluyor) söyledi. Yıkıldım. Oysa başlarda ben hiç istemezken kendine bu kadar bağlayıp böyle yapması... Şu an ikimizde üniversitedeyiz ve sanırm sözlenmiş sevgillisiyle sürekli fotoğraflar paylaşıyor. Ben ise 3 senedir atlatabilmiş d
elbette öncesine göre çok iyiyim. Zaten sevgim kaldı denemez bi korgınlık bi burukluk... Face hesabımı 3 yıl önce dondurdum ama ah bu ben işte 4-5 ayda bir arkadaşlardan bakıyorum. :) çok haklısın ama bakmak bana bi iey kazandırmıyor, ama gayet mutlu olduğunu görünce yine bi kırılıyorum tabii ben :) neyse ya benim de biraz özgüven eksikliğim var sanırım. Bunuda aşmalıyım

yani evet bence de aşmalısın kendin için yapmalısın :)
ben de bakardım ara sıra sonra her sabah uyandığımda ve yatmadan olmaya başladı
daha sonrasında da o ikisinin sayfasından çıkmamaya başladım kendi sayfamı kullanmıyordum bile.
ama şuna inanıyorum ben eğer ben gerçekten birgun vazgeçersem o zaman herşey tersine dönecek :). Senin de hayatında biri olacak yine yeniden mutlu olacaksın :)

Bu kadınlar neden böyle acaba :) konuyu yaşadıklarını tam olarak bilmiyorum canım. Ama inşallah seninde karşına onu tamamen unutturacak birisi çıkar. Bazen zaman ilaç olamayabiliyor. Ama çivi çiviyi sökermiş

çivi çiviyi söker doğrudur. Ama mivi hani :) yok ortalıkta oyle bir çivi
ben hazırım diyorum tamam yetti artık bu 3 sene diyorum bu sefer de kimsecikler kalmamış etrafımda :)

çivi çiviyi söker doğrudur. Ama mivi hani :) yok ortalıkta oyle bir çivi
ben hazırım diyorum tamam yetti artık bu 3 sene diyorum bu sefer de kimsecikler kalmamış etrafımda :)
Neden gelip onun seni bulmasını bekliyorsun? Bence sende denemelisin şansını. Yani madem hazırım diyorsun her şeyi karşı taraftan bekmemek lazım

Neden gelip onun seni bulmasını bekliyorsun? Bence sende denemelisin şansını. Yani madem hazırım diyorsun her şeyi karşı taraftan bekmemek lazım
aslında karşı tarafın görüşme teklifine olur demiştim. Bir turlu görüşemedik karşı taraf adam olmayınca işte yapacak birşey yol. Takıntı saplantı oldu o kişi de şuan yola getirsen tamam içimdeki hırs bitecek :)
başkasına da böyle hislerdeyken bakamıyorum açıkçası. Hep tek Bi kişi meşgul edebiliyor kafamı

Senin yukarıda bana verdiğin teselliyi şimdi ben sana veriyorum canım birlikte yavaş yavaş unutacağız

biraz geç girebildim siteye ancak şimdi yazabiliyorum. cevap veriyorum: bu çocuktan bir cacık olmaz. adamın naptığı belli değil. bana biraz mavi boncukçu gibi geldi. zaten ortak paylaşımınız yok. hiç başlamadan bitmesi çok isabet olmuş. bu salağı düşünerek ne kendini üz ne de zamanını boşa harca.

4 ayımı harcadım bile umarım daha fazlası olmaz :)
bakalım eylül yeniliklerin başlangıçların ayıdır benim gözümde
karşımıza hayırlı kişiler çıkar umarım :)

yazık o 4 aya.. neyse bende 2 yılımı harcadım başımızın gözümüzün sadakası olsun artık

eylul ayini bende Hep bi donum noktasi olarak goruyorum yenilikler yeni kararlar alinmsi gereken.. Bende yeni bi iki karar aldim umarim gerceklestirmesini geciktirmem bu defa ve kendimi inanilmaz enerjik ve cekici hissettigim bi dönemdeyim umarim bu psikolojim bozulmaz :)

veb de okul başlasın alacağım inşallah kendimi
hep boule gider umarım :)

bu eylülde nasıl bir keramet var ben anlayamadım kızlar :) nasıl başlangıç yenilik ayı oluyor

bak mesela tatile,memlekete gidenler geri döner, okullar açılır yeni dönem yeni hayat gibi düşünülür..
diziler bile yeni sezon yapar. eskilerinin yerini yenileri alır. ben hep böyle hissederim ki böyle de olur. eylül yeni aşklar yeni hayatlar getirir.

hiç böyle düşünmemiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…