- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.870
- 498
aynı durumdayız benimki de imkansız ama benim aklımdan çıkmıyor bir türlüHayatıma birini alamamaktan ziyade gerçekten buna değecek biri çıkmadı karşıma
Bir ara hoşlandım birinden gerçi hala aklımda sayılır ama oda imkansız biri
Ya imkansızı seviyorum ya da ben sevmeyi bilmiyorum
aynı durumdayız benimki de imkansız ama benim aklımdan çıkmıyor bir türlükimseyede bakamıyorum içimden gelmiyor
aynı durumdayız benimki de imkansız ama benim aklımdan çıkmıyor bir türlükimseyede bakamıyorum içimden gelmiyor
imkansızlar da yasaklar gibi daha cazip gelir imkansız olduğunu bilirsin içini kemirir de kemirir
zamanı gelecek başını bir gün kaldırıp bakacaksın demek ki içinde bir şeylerin bitmesi gerek
her şey olur zaman her şeyi çözecek ama beklemek sıkıntı :)
platonik benimkisi galiba 1 buçuk yıldır bu haldeyim bıktım dün gördüm yine moralim çok bozukçok saçma gelse de bu durumdan kurtulamıyorum bir türlü
platonik benimkisi galiba 1 buçuk yıldır bu haldeyim bıktım dün gördüm yine moralim çok bozukçok saçma gelse de bu durumdan kurtulamıyorum bir türlü
özelden yazsam olur muNeden imkansız özel değilse belki sandığın kadar imkansız değildir .
Ama öyle olduğuna yürekten inanıyorsan onunla karşılaşmamaya çalış . Görmek hiçbir zaman iyi gelmez.
özelden yazsam olur mu
ne olacak peki böyle hiç bilmiyorum kimi sevsem imkansızlaşıyoraynı durumdayız benimki de imkansız ama benim aklımdan çıkmıyor bir türlükimseyede bakamıyorum içimden gelmiyor
ne olacak peki böyle hiç bilmiyorum kimi sevsem imkansızlaşıyor
senin ki neden imkansız? özelden yazabilirsin istersen..hiç bilmiyorum ki bende artık heves falan kalmadı ya
Bende aranıza katılabilirim :)
Merhaba ben de aranıza katılmak istiyorum. Uzun süredir hatta real anlamda hiç ilişkim olmadı. Erkekleri sevemiyorum güvenemiyorum çok seçiciyim. Birkaç kez sanal olarak sevgilim oldu ama onlar da bitti ve sonuncusu üzerinden neredeyse bir yıl geçmiştir
Evet nette tanısıp sevgili olduk malum artık herkes internet basında. Real olmadı derken cevremde konustugum erkekler yok, sosyal biri degilim o yüzden sevgilim olamıyor zaten güzel de değilim. Elini tuttugum, gezdigim, sinemaya gittigim kimse olmadı.hiç real olmadı derken ? hiç tanımadığınız biriyle nette sevgili mi oldunuz ?yoksa tanıdığınız ama sanalda yürütmek durumunda olduğunuz kişiler mi oldu??
Hoşbulduk cnm. Çok kısa bir özet geçeyim hemen. Lise 3 ve 4 te annemin kuzeninin oğluyla bir ilişkim oldu. Tabii her erkek gibi beni çooook seviyordu. Sonra üniveriste sınavına hazırlanırken hayatımın en önemli evresinde bana artık konuşamayacağımızı çünkü annesinin akraba istemediğini(annesi uzaktan teyzem oluyor) söyledi. Yıkıldım. Oysa başlarda ben hiç istemezken kendine bu kadar bağlayıp böyle yapması... Şu an ikimizde üniversitedeyiz ve sanırm sözlenmiş sevgillisiyle sürekli fotoğraflar paylaşıyor. Ben ise 3 senedir atlatabilmiş değilimhoşgeldin canım :)
senin nasıl bir hikayen var ? : ))
canım işe o zaman kendini aşmakla başlamalısın çünkü hiç sağlıklı değil sanal ilişkiler.Evet nette tanısıp sevgili olduk malum artık herkes internet basında. Real olmadı derken cevremde konustugum erkekler yok, sosyal biri degilim o yüzden sevgilim olamıyor zaten güzel de değilim. Elini tuttugum, gezdigim, sinemaya gittigim kimse olmadı.
Hoşbulduk cnm. Çok kısa bir özet geçeyim hemen. Lise 3 ve 4 te annemin kuzeninin oğluyla bir ilişkim oldu. Tabii her erkek gibi beni çooook seviyordu. Sonra üniveriste sınavına hazırlanırken hayatımın en önemli evresinde bana artık konuşamayacağımızı çünkü annesinin akraba istemediğini(annesi uzaktan teyzem oluyor) söyledi. Yıkıldım. Oysa başlarda ben hiç istemezken kendine bu kadar bağlayıp böyle yapması... Şu an ikimizde üniversitedeyiz ve sanırm sözlenmiş sevgillisiyle sürekli fotoğraflar paylaşıyor. Ben ise 3 senedir atlatabilmiş değilim
Çok teşekkür ederim tavsiyelerin için içimi açtı. Aslında düşünüyorum o tarz şeyler evet üni öğrencisiyim. Gerçi doğallıktan yanayım ama doğal olarak pek güzel olduğum söylenemez. Güzellik yöntemleri bir türlü işe yaramıyorlar. Ama yine de dediklerini uygulayacağım. Fakat erkekler beni istese bile ben ister miyim bilemiyorum hiç birini sevmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?