uzun süredir hayatına birilerini alamamış olanlar burada toplanalım dertleşelim

24 yaş canım okul bitti iş arıyorum şuan daha genceciksin güzelimm.
teşekkürler ama insan istiyor son ilişkimin üzerine 3 yıl bitti. 4 e döneceğim :)
sen de gençsin daha umarım istediğin gibi bir yerde başlayabilirsin bolum neydi?

teşekkürler ama insan istiyor son ilişkimin üzerine 3 yıl bitti. 4 e döneceğim :)
sen de gençsin daha umarım istediğin gibi bir yerde başlayabilirsin bolum neydi?

İşletme bölümü . Bakalım kps ye girdim bir kaç kurum sınavı ve banka sınavına gireceğim inş olur kafam dağılır biraz :)

inşallah
okuyorum ben yaş 21 senin?

hoş geldin canım . senin tezlerin ne olmamasının nedenleri hakkında

uzun ve ciddi giden bi iliskim vardi 2 yil once ayrildik once onu icimde bitirmem gerektigine inandigim icin bekledim zaten istesemde kimseyi icim almadi.. Simdide yine asik olacagim kisiyi bekliyorum.. Ben zaten kolay asik olamiyorum sans verdiklerimden de kisa surede soguyorum tutturamadik Gitti hayirlisi

hosbulduk cnm nasilsin ne var ne yok

Ne olsun elde yine hüsran. Geçenlerde biri ile görüşücem demiştim ya umduğum gibi olmadı.
Çocuk arayıp sormuyo bile öylece kaldı .
Her şeyde bir hayır vardır diyorum ya olmamasında da vardır sanırım.
Doğru kişiyi beklemekteyim

İşletme bölümü . Bakalım kps ye girdim bir kaç kurum sınavı ve banka sınavına gireceğim inş olur kafam dağılır biraz :)
inşallah olur gönlünce canım :)
tamamen atabildin mi aklından da gönlünden de ?

hayirlisi olsun cnm olmamasi gerekiyormus belkide :) kimbilir daha romantik bi tanisma yasaycaksin unutma en güzel ask henüz yasanmadi

inşallah olur gönlünce canım :)

tamamen atabildin mi aklından da gönlünden de ?

bilmiyorum attim galiba zaten atmak zorundaydim ayriligimizin arkasindan hemen evlendi gecenlerde de cocugu olmus haberini aldim Yani bazen Hayat oyle seylere zorluyor ki bizi kabullenmekten baska care kalmiyo bende zorla da olsa kabullendim artik ama kalbin tekrar atmasi ve yeniden güvenebilmek kolay olmuyo

haklısınız ayrılıklar da sevdaya dahilmiş kabullebmek vebyeniden başlamak zor . Evlenmiş olması şuan düşünüyorum çok daha zor olmalı. Umarım sizin de gönlünüze göre birisi çıkar. Buraya yazdığımda bebbkendi hikayelerimi biliyordum oysa çokbdaha farklı çık daha zor hikayeler varmış okudukça insan birşeyler buluyor kendine çıkaracak
şuan peki sizce neden olmuyor siz istemediğiniz izin vermediğiniz için mi yoksa doğru insan doğru zaman eşleşmesi olmadığı için mi? Bir de bende güven problemi var mesela. Bubda bana yaklaşan kişileri direkman uzaklaştırıyorbenden

Bende oyle anlattiniz gibi birilerini bekliyorum ama gelmiyor iste. Ne yapalim bekliyecegiz...

Bir ara bende sevgilimden ayrilmistim. ayrildiktan sonra yaptiklarina inanamamistim. oysaki onu taniyorum saniyordum. ondan sonra bendede guven sorunu olusmustu ama atlattim..

Bende oyle anlattiniz gibi birilerini bekliyorum ama gelmiyor iste. Ne yapalim bekliyecegiz...
biz bitşeyleri istedikçe olmuyor sanki . Beklememek mi gerek o zaman da gelmiyor bu zaman nasıl gelecek boyle :)
aslında neye umut etmezsek o daha az acıtıyor yada daha az mutsuz ediyor bizi
etrafa bakıyorum bende mi hata diyorum mesela . Bir hata var mı sizce kendinize göre yada hata mı bizim boyle tutucu davranmamız

Bir ara bende sevgilimden ayrilmistim. ayrildiktan sonra yaptiklarina inanamamistim. oysaki onu taniyorum saniyordum. ondan sonra bendede guven sorunu olusmustu ama atlattim..
adınıza sevindim işte insan goremiyor ilişkideyken perde iniyor gozune .
biz insanları kafamızda bir yere oturttupumuz için belki de bu kadar büyük yaşıyoruz hayalbkırıklıklarını . Şubda var olmasını istediğimiz kişi zannediyoruz oyle olmayınca bu sefer daha fazla yara alıyoruz çünkü guvenmeden bir ilişki surdurulemez çok zor yani .

Aynen oyle. fazla umutlaniyoruz. sonra gerceklesmeyince buyuk bi darbe aliyoruz. bazen acaba ben mi cok tutucuyum diye kendime sorarim ama bakiyorumda degilim. anlasamayacagimi biliyorum o yuzden hic baslamamak en iyisi diyorum. acikcasi bir daha ayrilik yasamak istemiyorum. Olmayacak ise amin denmez diyorum kisaca.

ben de sizin gibi düşünüyorum çevreden de olumsuz yönde tepkiler alıyorum. Denemeden insanları nasıl tanıyacaksın yada evlenmek için değil birbşrinizi tanuyın sonrasında işi ciddiye taşımak isterseniz taşırsınız diye bir yönden haklılar ama diğer yonden de ben o ilişkilerde çok hata yaptım bir daha aynı hataları hayatımda tekrarlamak istemiyorum.bkendimi guvene almadan evlenebileceğim ayarda birini istemek en normal şey bence diye düşünüyorum. Aslında sorunlardan biri de başlarken yada biriyle tanılırken olaca ciddi yaklaşıyorum realist bakıyorum değerlendiriyorum obda olmadı işte çıkmadı karşıma çıkanları da toplasan 1 adam gibi adam etmezler. Erkekler de işin gezip tozmasında artık yaş ilerleyince dank ediyor ama harcadıkları bizim sevgimiz aşkımız oluyor işte

Tam olarak nedenini bilmiyorum galiba dogru Zaman ve dogru insan denk gelemdi.. Birde suan her nekadar bi iliskiye acigim desemde aslinda hic oyle degil ve bunuda yansittigimi dusunuyorum sonucta karsimizdaki insanlar bunu cok rahat anlayabiliyolar ,, bi iliskiye baslama konusunda aslinda kararsizim... Uzun bi iliskiden ciktim uzerine ask acisi derken kendimi daha yeni topluyorum kendime Zaman ayirmayi yanliz kalmayi ve kendimi dinlemeyi bi iliskiden daha cok istiyorum uzun iliskiler insani cok yipratiyo ve birde kendin olmaktan cikip o oluyorsun toparlanmak gercekten ne istedigine karar vermek hayatin neresinde durmak istedigini bilmek bunlari kafamda toparlayamadan birisini hayatima alamiyorum galiba yapmak istedigim daha bi cok sey var aslinda kafamda bi kadar sey varken birisine haksizlik etmek istemiyorum sanirim... Zaman Zaman yeniden asik olmayi bi omza yaslanmayi cok istesemde bana Engel olan bi cok dusunce beliriyo hayirlisi deyip bekliyorum

Bir an bu kiz beni mi anlatiyor dedim ben kova burcuyum o yuzden islere mantikli bakmak benim yapimda var degistiremiyorum. ben kendimi biliyorum. karsimdakinide taniyinca "ama biz bu sekilde anlasamayiz ki" diyorum ve hic baslamiyorum.

Bir an bu kiz beni mi anlatiyor dedim ben kova burcuyum o yuzden islere mantikli bakmak benim yapimda var degistiremiyorum. ben kendimi biliyorum. karsimdakinide taniyinca "ama biz bu sekilde anlasamayiz ki" diyorum ve hic baslamiyorum.

ben de koç burcuyum tutulmam zor tutulduğum şeyi bırakmam daha da zor :)
bakacağız artık zaman geçecek bir şekilde ve biz de mutlu olacağız onlarsız da mutluyuz da eğer aşk olursa hayatında insan bir başka güzel oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…