inşallah
okuyorum ben yaş 21 senin?
hoş geldin canım . senin tezlerin ne olmamasının nedenleri hakkında
bende varim bir ay sonra 2 yil olacak asksizim
teşekkürler ama insan istiyor son ilişkimin üzerine 3 yıl bitti. 4 e döneceğim :)24 yaş canım okul bitti iş arıyorum şuan daha genceciksin güzelimm.
teşekkürler ama insan istiyor son ilişkimin üzerine 3 yıl bitti. 4 e döneceğim :)
sen de gençsin daha umarım istediğin gibi bir yerde başlayabilirsin bolum neydi?
inşallah
okuyorum ben yaş 21 senin?
hoş geldin canım . senin tezlerin ne olmamasının nedenleri hakkında
hosbulduk cnmKimler gelmiş hoşgeldin meneksee sefalar getirdin :)
hosbulduk cnmnasilsin ne var ne yok
inşallah olur gönlünce canım :)İşletme bölümü . Bakalım kps ye girdim bir kaç kurum sınavı ve banka sınavına gireceğim inş olur kafam dağılır biraz :)
tamamen atabildin mi aklından da gönlünden de ?uzun ve ciddi giden bi iliskim vardi 2 yil once ayrildik once onu icimde bitirmem gerektigine inandigim icin bekledim zaten istesemde kimseyi icim almadi.. Simdide yine asik olacagim kisiyi bekliyorum.. Ben zaten kolay asik olamiyorum sans verdiklerimden de kisa surede soguyorumtutturamadik Gitti hayirlisi
Ne olsun elde yine hüsran. Geçenlerde biri ile görüşücem demiştim ya umduğum gibi olmadı.
Çocuk arayıp sormuyo bile öylece kaldı .
Her şeyde bir hayır vardır diyorum ya olmamasında da vardır sanırım.
Doğru kişiyi beklemekteyim
inşallah olur gönlünce canım :)
tamamen atabildin mi aklından da gönlünden de ?
haklısınız ayrılıklar da sevdaya dahilmiş kabullebmek vebyeniden başlamak zor . Evlenmiş olması şuan düşünüyorum çok daha zor olmalı. Umarım sizin de gönlünüze göre birisi çıkar. Buraya yazdığımda bebbkendi hikayelerimi biliyordum oysa çokbdaha farklı çık daha zor hikayeler varmış okudukça insan birşeyler buluyor kendine çıkaracakbilmiyorum attim galiba zaten atmak zorundaydim ayriligimizin arkasindan hemen evlendi gecenlerde de cocugu olmus haberini aldim Yani bazen Hayat oyle seylere zorluyor ki bizi kabullenmekten baska care kalmiyo bende zorla da olsa kabullendim artik ama kalbin tekrar atmasi ve yeniden güvenebilmek kolay olmuyo
Bir ara bende sevgilimden ayrilmistim. ayrildiktan sonra yaptiklarina inanamamistim. oysaki onu taniyorum saniyordum. ondan sonra bendede guven sorunu olusmustu ama atlattim..haklısınız ayrılıklar da sevdaya dahilmiş kabullebmek vebyeniden başlamak zor . Evlenmiş olması şuan düşünüyorum çok daha zor olmalı. Umarım sizin de gönlünüze göre birisi çıkar. Buraya yazdığımda bebbkendi hikayelerimi biliyordum oysa çokbdaha farklı çık daha zor hikayeler varmış okudukça insan birşeyler buluyor kendine çıkaracak
şuan peki sizce neden olmuyor siz istemediğiniz izin vermediğiniz için mi yoksa doğru insan doğru zaman eşleşmesi olmadığı için mi? Bir de bende güven problemi var mesela. Bubda bana yaklaşan kişileri direkman uzaklaştırıyorbenden
biz bitşeyleri istedikçe olmuyor sanki . Beklememek mi gerek o zaman da gelmiyor bu zaman nasıl gelecek boyle :)Bende oyle anlattiniz gibi birilerini bekliyorum ama gelmiyor iste. Ne yapalim bekliyecegiz...
adınıza sevindim işte insan goremiyor ilişkideyken perde iniyor gozune .Bir ara bende sevgilimden ayrilmistim. ayrildiktan sonra yaptiklarina inanamamistim. oysaki onu taniyorum saniyordum. ondan sonra bendede guven sorunu olusmustu ama atlattim..
Aynen oyle. fazla umutlaniyoruz. sonra gerceklesmeyince buyuk bi darbe aliyoruz. bazen acaba ben mi cok tutucuyum diye kendime sorarim ama bakiyorumda degilim. anlasamayacagimi biliyorum o yuzden hic baslamamak en iyisi diyorum. acikcasi bir daha ayrilik yasamak istemiyorum. Olmayacak ise amin denmez diyorum kisaca.biz bitşeyleri istedikçe olmuyor sanki . Beklememek mi gerek o zaman da gelmiyor bu zaman nasıl gelecek boyle :)
aslında neye umut etmezsek o daha az acıtıyor yada daha az mutsuz ediyor bizi
etrafa bakıyorum bende mi hata diyorum mesela . Bir hata var mı sizce kendinize göre yada hata mı bizim boyle tutucu davranmamız
ben de sizin gibi düşünüyorum çevreden de olumsuz yönde tepkiler alıyorum. Denemeden insanları nasıl tanıyacaksın yada evlenmek için değil birbşrinizi tanuyın sonrasında işi ciddiye taşımak isterseniz taşırsınız diye bir yönden haklılar ama diğer yonden de ben o ilişkilerde çok hata yaptım bir daha aynı hataları hayatımda tekrarlamak istemiyorum.bkendimi guvene almadan evlenebileceğim ayarda birini istemek en normal şey bence diye düşünüyorum. Aslında sorunlardan biri de başlarken yada biriyle tanılırken olaca ciddi yaklaşıyorum realist bakıyorum değerlendiriyorum obda olmadı işte çıkmadı karşıma çıkanları da toplasan 1 adam gibi adam etmezler. Erkekler de işin gezip tozmasında artık yaş ilerleyince dank ediyor ama harcadıkları bizim sevgimiz aşkımız oluyor işteAynen oyle. fazla umutlaniyoruz. sonra gerceklesmeyince buyuk bi darbe aliyoruz. bazen acaba ben mi cok tutucuyum diye kendime sorarim ama bakiyorumda degilim. anlasamayacagimi biliyorum o yuzden hic baslamamak en iyisi diyorum. acikcasi bir daha ayrilik yasamak istemiyorum. Olmayacak ise amin denmez diyorum kisaca.
haklısınız ayrılıklar da sevdaya dahilmiş kabullebmek vebyeniden başlamak zor . Evlenmiş olması şuan düşünüyorum çok daha zor olmalı. Umarım sizin de gönlünüze göre birisi çıkar. Buraya yazdığımda bebbkendi hikayelerimi biliyordum oysa çokbdaha farklı çık daha zor hikayeler varmış okudukça insan birşeyler buluyor kendine çıkaracak
şuan peki sizce neden olmuyor siz istemediğiniz izin vermediğiniz için mi yoksa doğru insan doğru zaman eşleşmesi olmadığı için mi? Bir de bende güven problemi var mesela. Bubda bana yaklaşan kişileri direkman uzaklaştırıyorbenden
Bir an bu kiz beni mi anlatiyor dedimben de sizin gibi düşünüyorum çevreden de olumsuz yönde tepkiler alıyorum. Denemeden insanları nasıl tanıyacaksın yada evlenmek için değil birbşrinizi tanuyın sonrasında işi ciddiye taşımak isterseniz taşırsınız diye bir yönden haklılar ama diğer yonden de ben o ilişkilerde çok hata yaptım bir daha aynı hataları hayatımda tekrarlamak istemiyorum.bkendimi guvene almadan evlenebileceğim ayarda birini istemek en normal şey bence diye düşünüyorum. Aslında sorunlardan biri de başlarken yada biriyle tanılırken olaca ciddi yaklaşıyorum realist bakıyorum değerlendiriyorum obda olmadı işte çıkmadı karşıma çıkanları da toplasan 1 adam gibi adam etmezler. Erkekler de işin gezip tozmasında artık yaş ilerleyince dank ediyor ama harcadıkları bizim sevgimiz aşkımız oluyor işte
Bir an bu kiz beni mi anlatiyor dedimben kova burcuyum o yuzden islere mantikli bakmak benim yapimda var degistiremiyorum. ben kendimi biliyorum. karsimdakinide taniyinca "ama biz bu sekilde anlasamayiz ki" diyorum ve hic baslamiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?