uzun süredir iliskisi belirsiz durumda olanlar buyrun:)

alindalin

Guru
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2010
2.177
1.109
333
37
herkesin bulusma yeri var,bizim neden olmasin diye düsündüm:)

sevgilsiyle bir barisip bir ayrilan,iliskisi cikmaza girmis arkadaslari sohbete bekliyorum.

ne mutlu bir sekilde devam edebiliyoruz,ne de bitirebiliyoruz diyorsaniz tam da yerine geldiniz:)

ama belirsizlik cok zor tabii :18::18::18:

bu tip ilişkiler kangren olmuş ilişkilerdir. eşeğin kuyruğu gibi ne uzar ne kısalır. kesip atmadıkça acıtır, zarar verir

Benim böyle bi sorunum yok ama seni merak ettim, tam açar mısın derdini

Benim böyle bi sorunum yok ama seni merak ettim, tam açar mısın derdini

Allah böyle dert vermesin zaten kimseye...

2,5 yildir devam eden bir iliskim vardi ve 3 aydan beri tam bir cikmazdayiz.ben cok seviyorum ve devam etmek istiyorum ama o ne bitti diyor ne de eskisi gibi olabiliyor.

forumda da bununla ilgili konu acip uzuuuun uzuuuun anlatmistim derdimi.yorum yapan arkadaslarin tavsiyeleriyle cözümü zamana birakmakta buldum.

ama belirsizce beklemekk cok zormus gercekten...:18::18::18:

5 yıllık bir ilişkim var.Allah başımdan eksik etmesin.bekleyen taraf ben bekleten o oldu.zorla değil sonuçta istekli bekliyoruz.aslında insan dertleri hayatına kendi sokuyor.sevmeye,beklemeye yürek gerek.tabi yanlarına kar kalacak değil bizde acısını çıkarırız elbet

kadınları mutlu etmek zor değildir aslında, yeter ki samimi olun onlara.

Çiçek almayı unuttum değil; param yoktu deyin mesela.

Patron mesaiye bıraktı değil, arkadaşlarla çıkacağız deyin onlara.
Arkadaşlarınızla çıkmanıza kızıp, dudak düşürüyorlarsa da; sizle daha çok vakit geçirmek içindir o tafralar da. Yoksa turşunuzu kurmayacaklar;emin olun hiç bir zaman asla.

Aldığınız çiçekler değildir onları mutlu eden, duygularınızı somutlaştırıp kalbinizi ellerine bırakıvermenizdir; yüzlerindeki çocukça tebessümü ettiren.

Ve kalbinizin çiçeklere dönüşmüş halidir onları güldüren.
Bu yüzden vazgeçemez kadınlar çiçeklerden, o çiçekleri kalbinize benzettiklerinden. Yoksa çiçek çok da önemli değildir, zira ben hiç görmedim kadınlardan çiçek yiyen.

Sahiplenilmeyi sever kadınlar; "kendi ayakları üstünde durma felsefeleri" güçlü görünme kaygısından.

Hesap sorar gibi değil, tebessümle "nerdeydin" dediğiniz zaman; size tüm günü anlatıverirler o an.

Ama sıkıldığınızı belli etmeyin; otobüste bi kaç durak ayakta gittikten sonra, biraz oturup tekrar yaşlı teyzeye yer vermek zorunda kaldığını da anlattığı zaman.

Dinlenilmeyi sever kadınlar; düşüncelerine değer verildiğinde eşsiz bir huzura kavuşurlar.

Düşüncelerine değer verdiğiniz an, yine karlı çıkan siz olursunuz o zaman, sizi yere göğe sığdıramazlar; o kadar büyürtürler ki taşırırlar sizi odalardan sokaktan.

Çocuktur aslında bütün kadınlar; bu yüzdendir nazlanmalar; elinde değildir ki; hala içindedir elinde pamuk şekeri saçında kurdelayla koşturan küçük kızlar.

Ve annedir bütün kadınlar; bu yüzden her zaman sizden bir adım ötede yaşarlar; çünkü geleceğinizi onlar kurarlar.

Allah tamamina erdirsin canim.

ben tam olarak anlayamadim,yani evlilik icin beklemeniz gereken bir süre mi var ya da ben mi yanlis anladim :26:

Belirsizlik değilde, Huzursuz yaşam yapmacık davranışlar..

Zordur böyle ilişki..

Benimde 3 yıllık bir ilşkim var Allah başımdan eksik etmesin Çook seviyorum bizde arada yaşarız bunları

Bayıldımmmm!!!!

Belirsizlik değilde, Huzursuz yaşam yapmacık davranışlar..

Zordur böyle ilişki..

Benimde 3 yıllık bir ilşkim var Allah başımdan eksik etmesin Çook seviyorum bizde arada yaşarız bunları

biz ilk defa böyle bisey yasiyoruz ve 3 aydir da böyleyiz.sanirim hic düzelmiycek artik

Belirsizlik varsa bence en güzeli,kestirip atmak ve hiç karşı tarafa adım atmamak.
Bakalım sen olmadan neler yapacak?
Hiç müdahale etmeden izlemek gerek bence.
İnan daha net sonuçlar alıyorsun. Eğer adam sensizliğe dayanamıyorsa zaten fazla bekleyemiyor,koşuyor kollarına. Bu defa pek kopulmuyor zaten.
Yok eğer birbiriniz olmadan mutluysanız da yollarınızı ayrı ayrı çizersiniz.

aynen öyle çok gogru bizde nezman kavga etsek hiç aramaz ama mutlaka obutgunn kuşuuuuuummm derr gelsene derr kurban oldugummm

Allah tamamina erdirsin canim.

ben tam olarak anlayamadim,yani evlilik icin beklemeniz gereken bir süre mi var ya da ben mi yanlis anladim :26:

valla bende anlamadım ki sanada anlataym evlilik için çıkılan bir yol,mükemmeliyetçi,oyalayan sevgili durumu.hiçbir şeyin mükemmel olamayacağını anlamak istemiyor.o hayatı bekliyor...bende onu bekliyorum.duaya çok ihtiyacım var.

canim en azindan evlilik konusunda hemfikirsiniz:) yani aslinda sizin ki cok belirsiz de sayilmaz bence.hatta mükemmeliyetci bi sevgiliye sahip oldugun icin sansli sayilirsin,degerini bil:)

umarim her sey gönlünüzce olur,mutlu bir son diliyorum sizin icin

baslarda ben cok fevri davrandim,en ufak problemler de hemen bitti ayrilalim dedim.bu durum onu cok fazla yipratmis olmali ki 3 ay önce her sey tersine döndü.yani bu asamaya gelmemize en cok benim hatalarim sebep oldu.
hem artik düzelmez diyorum ama bir taraftan da bu defa bitti demeyip güvenini kazanirim belki diyorum,ümit ise...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…