canim en azindan evlilik konusunda hemfikirsiniz:) yani aslinda sizin ki cok belirsiz de sayilmaz bence.hatta mükemmeliyetci bi sevgiliye sahip oldugun icin sansli sayilirsin,degerini bil:)
umarim her sey gönlünüzce olur,mutlu bir son diliyorum sizin icin
aynen öyle çok gogru bizde nezman kavga etsek hiç aramaz ama mutlaka obutgunn kuşuuuuuummm derr gelsene derr kurban oldugummm
ah kuzum,sen gel birde bana sor :) güzel dileklerin için sağol,inşallah sizde bu dönemi atlatırsınız.
baslarda ben cok fevri davrandim,en ufak problemler de hemen bitti ayrilalim dedim.bu durum onu cok fazla yipratmis olmali ki 3 ay önce her sey tersine döndü.yani bu asamaya gelmemize en cok benim hatalarim sebep oldu.
hem artik düzelmez diyorum ama bir taraftan da bu defa bitti demeyip güvenini kazanirim belki diyorum,ümit ise...
Özrünü diledin mi,hatalı olduğunu bildiğini hissettirdin mi?
Önemli olan bunlar.
Gerisi ona kalmış.
Eğer seviyorsa,kıyamaz gelir.
Allahımdan hayırlısını iste daima.
Belki de böyle olması senin iyiliğinedir...
evet fazlasiyla hissettirdim hatamin farkinda oldugumu,özür de diledim ama sonuc degismedi. bende zamana birakmaya calisiyorum ama bazen cok kötü hissediyorum kendimi.mesela suan o kadar yalniz hissediyorum ki.cevremde kimse olmadigindan da degil,ailem arkadaslarim hep yanimdalar ve onlarla cok mutluyum ama bu durum cok farkli.ayni seyleri yasamis bir cok kisi suan ne hissettigimi anliyordur zaten,cünkü kelimelerle ifade edebilecegim bisey degil gibi...
her seyin hayirlisi tabi ki,söyledigin gibi belki de hayirlisi böyleymis ne yapalim.
sadece dua ediyorum,baska yapilacak bir sey kalmadi zaten
Anlıyorum... İnan bana anlıyorum seni...
Belirsizlik. Muammalar..
O yüzden dua et diyorum...
İnsan neler neler yaşıyor ama neyin hayır neyin şer olduğunu biz bilmiyoruz işte.
Bzaen herkez susar.. susmak zorundaymış gibi ağzına fermuar çekilmiş gibi dili düğümlenmiş gibi..... konuşamaz kala kalır..karsindaki kisinin eninde sonunda arayacagindan emin olunca bu sekilde düsünmek cok kolay oluyor,önceden bende böyleydim.
ama simdi ya hic aramazsa diye bunu söylemeye cesaret edemiyorum :/ aslinda en kötü ayrilik bile belirsizlikten cok daha iyidir ama henüz buna cesaretim yok galiba...
suan her anlamda bi bosluktayim.okulum 2 yil önce bitti is bulamiyorum,kpss ye girdim kötü gecti sonuc bekliyorum derken bir de üzerine bu gelince kendime olan özgüvenimi yitirdim sanki.suan hic bir gelismeyi karsilamaya cesaretim yok,böyle sürünüyorum bakalim nereye kadar sürecek
Bzaen herkez susar.. susmak zorundaymış gibi ağzına fermuar çekilmiş gibi dili düğümlenmiş gibi..... konuşamaz kala kalır..
işte o artık yorgunlugun kavgaların yipratıgı duyguların ve ilşkinin kırmızı alrm verdiğine işarettir. Bende hep susarım, Hep ama ilk gunden beri Eve giderim msj dahi atmam, O bağırsada çağırsada sarssada haytta.. çünkü ben susunca kazanıyorum.. dolsamda susuyorum.. bir boşluk bunlunca bazen susamıyorum ama Susmak kazandırıyyor.Bazen herkez ayrılmak istiyor. ama bilmediği sebeblerden kala kalıyor gidemiyor. sebebinide bilmiyor..
anladım belirsizlik zor...
peki nasıl bir belirlilik yaşamak istiyorsunuz da yaşayamıyorsunuz hiç düşündünüz mü?
ilişkileri lütfen uzun ömürlü isteyin...
uzun ömürlüden kastım ömürlük...
karşınızdaki insanı ömür boyu sevip kabul edebiliyorsanız o kişiyle bir yaşamı paylaşabileceksiniz herşey belirlidir bana göre...
belli tarihlere gerek ve formlara ihtiyacınız kalmaz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?