uzun süredir iliskisi belirsiz durumda olanlar buyrun:)

ah kuzum,sen gel birde bana sor :) güzel dileklerin için sağol,inşallah sizde bu dönemi atlatırsınız.

aynen öyle çok gogru bizde nezman kavga etsek hiç aramaz ama mutlaka obutgunn kuşuuuuuummm derr gelsene derr kurban oldugummm

karsindaki kisinin eninde sonunda arayacagindan emin olunca bu sekilde düsünmek cok kolay oluyor,önceden bende böyleydim.
ama simdi ya hic aramazsa diye bunu söylemeye cesaret edemiyorum :/ aslinda en kötü ayrilik bile belirsizlikten cok daha iyidir ama henüz buna cesaretim yok galiba...

suan her anlamda bi bosluktayim.okulum 2 yil önce bitti is bulamiyorum,kpss ye girdim kötü gecti sonuc bekliyorum derken bir de üzerine bu gelince kendime olan özgüvenimi yitirdim sanki.suan hic bir gelismeyi karsilamaya cesaretim yok,böyle sürünüyorum bakalim nereye kadar sürecek

ah kuzum,sen gel birde bana sor :) güzel dileklerin için sağol,inşallah sizde bu dönemi atlatırsınız.

tabi ki bunu sen yasadigin icin daha iyi bilirsin ama bir de su acidan bakalim,sesini duymak istediginde duyabiliyorsun,en kötü aninda bir mesajiyla yüzünü güldürebiliyor,sabah onun günaydin mesajini aliyorsun,aksam birbirinize iyi geceler dileyerek uyuyorsunuz,bu büyük bir nimet bence.

ben elimdeyken degerini bilemedim ama simdi bunlarin ne kadar büyük seyler oldugunu daha iyi anliyorum,meger hayatimda ne kadar büyük bir yeri varmis bunlarin,simdi bombos her sey...

Özrünü diledin mi,hatalı olduğunu bildiğini hissettirdin mi?
Önemli olan bunlar.
Gerisi ona kalmış.
Eğer seviyorsa,kıyamaz gelir.
Allahımdan hayırlısını iste daima.
Belki de böyle olması senin iyiliğinedir...

evet fazlasiyla hissettirdim hatamin farkinda oldugumu,özür de diledim ama sonuc degismedi. bende zamana birakmaya calisiyorum ama bazen cok kötü hissediyorum kendimi.mesela suan o kadar yalniz hissediyorum ki.cevremde kimse olmadigindan da degil,ailem arkadaslarim hep yanimdalar ve onlarla cok mutluyum ama bu durum cok farkli.ayni seyleri yasamis bir cok kisi suan ne hissettigimi anliyordur zaten,cünkü kelimelerle ifade edebilecegim bisey degil gibi...

her seyin hayirlisi tabi ki,söyledigin gibi belki de hayirlisi böyleymis ne yapalim.
sadece dua ediyorum,baska yapilacak bir sey kalmadi zaten

Anlıyorum... İnan bana anlıyorum seni...
Belirsizlik. Muammalar..
O yüzden dua et diyorum...
İnsan neler neler yaşıyor ama neyin hayır neyin şer olduğunu biz bilmiyoruz işte.

Anlıyorum... İnan bana anlıyorum seni...
Belirsizlik. Muammalar..
O yüzden dua et diyorum...
İnsan neler neler yaşıyor ama neyin hayır neyin şer olduğunu biz bilmiyoruz işte.

haklisin,kim bilir daha neler yasayacagiz. her biri birer tecrübe oluyor bizler icin...

Bzaen herkez susar.. susmak zorundaymış gibi ağzına fermuar çekilmiş gibi dili düğümlenmiş gibi..... konuşamaz kala kalır..

işte o artık yorgunlugun kavgaların yipratıgı duyguların ve ilşkinin kırmızı alrm verdiğine işarettir. Bende hep susarım, Hep ama ilk gunden beri Eve giderim msj dahi atmam, O bağırsada çağırsada sarssada haytta.. çünkü ben susunca kazanıyorum.. dolsamda susuyorum.. bir boşluk bunlunca bazen susamıyorum ama Susmak kazandırıyyor.Bazen herkez ayrılmak istiyor. ama bilmediği sebeblerden kala kalıyor gidemiyor. sebebinide bilmiyor..

sanirim bana sus demek istiyosun:) ufak tefek seyler disinda hep susmaya calisiyorum zaten.aramizda dile getirilmesi gereken bazi seyler vardi,dün son olarak onlari mesajla belirttim ve tamamen susuyorum artik.

umarim bende susarak kazanirim senin gibi...

anladım belirsizlik zor...
peki nasıl bir belirlilik yaşamak istiyorsunuz da yaşayamıyorsunuz hiç düşündünüz mü?
ilişkileri lütfen uzun ömürlü isteyin...
uzun ömürlüden kastım ömürlük...
karşınızdaki insanı ömür boyu sevip kabul edebiliyorsanız o kişiyle bir yaşamı paylaşabileceksiniz herşey belirlidir bana göre...
belli tarihlere gerek ve formlara ihtiyacınız kalmaz...

ben de ömürlük olmasini isterdim,tak hayalim oydu ve hala o...
ama bu durumda elimden bir sey gelmiyor malesef...

Aylar önce açtığım bu başlığı çoktan unutmuşum. Şimdi yazilanlari baştan sona okudum da neler yaşamışım ne kadar özgüvenimi yitirmişim o dönemlerde... Konuma cevap yazanlar şuan ne durumdalar acaba :) küçük bir nostalji olsun bu da...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…