- Konu Sahibi alwaysnforever
-
Öncelikle, 4 yaş gayet güzel bir fark erkek büyük olunca. 2. Konu biraz sıkıntı yaratabilir, bnm eşim de o yıllarda derece ile girilen bir okuldan mezun olmuştu. Ben evlendiğimde lise mexunu idim, eşimden asla herhangi bir olumsuzluk hissetmedim ama çevreden etkilendim doğrusu. Ama erkekler bu konuları tolere edebiliyorlar. Siz yapabilcekmisiniz? Bence sıkıntı çıkarMerhaba sevgili kk üyeleri
Benim oldukca uzun süreli bir ilişkim var. 24 yaşındayım sevdiğim bey de 28 yaşında. Ben güzel bir üniversitenin güzel bir bölümünden mezun olacağım yakında. Fakat sevdiğim bey lise mezunu, su anda çalışıyor ve türkiye şartları için gayet de iyi bir maaş alıyor merak eden olursa.
Ben bu ilişkiyi geçenlerde anneme söyledim. İlk başta olumsuz hiç bir şey demedi. Ama şimdi emin misin aranızda çok fark var daha sonra pisman olursun gibi konusmalar yapmaya başladı. Evlilik hic kolay değil başkalarını gördükçe pisman olursun sen o kadar ugrastın okudun vs vs. Bu tarz konuşmalar beni rahatsız ediyor haliyle. Biraz cekingen bi yapım da olduğundan susup kalıyorum savunamıyorum kendimi.
Ben ne diyin nasıl bir yol izleyim de annemi ikna edeyim? Ve bu şekilde bir evlilik gerçekten sağlıksız mı olur mutlu olamaz mıyız? Oysa ben o kadar eminim ki ondan ve kendimden mutlu olacagımızdan. Cok seviyorum onu. Ama böyle olumsuz dusuncelerle kafamı karıstırıyorlar.
Bir universte mezunu olarak lise ve universite mezunu arasnda ucurum gormuyorum ben yeter ki kafalar denk duygular bir olsunMerhaba sevgili kk üyeleri
Benim oldukca uzun süreli bir ilişkim var. 24 yaşındayım sevdiğim bey de 28 yaşında. Ben güzel bir üniversitenin güzel bir bölümünden mezun olacağım yakında. Fakat sevdiğim bey lise mezunu, su anda çalışıyor ve türkiye şartları için gayet de iyi bir maaş alıyor merak eden olursa.
Ben bu ilişkiyi geçenlerde anneme söyledim. İlk başta olumsuz hiç bir şey demedi. Ama şimdi emin misin aranızda çok fark var daha sonra pisman olursun gibi konusmalar yapmaya başladı. Evlilik hic kolay değil başkalarını gördükçe pisman olursun sen o kadar ugrastın okudun vs vs. Bu tarz konuşmalar beni rahatsız ediyor haliyle. Biraz cekingen bi yapım da olduğundan susup kalıyorum savunamıyorum kendimi.
Ben ne diyin nasıl bir yol izleyim de annemi ikna edeyim? Ve bu şekilde bir evlilik gerçekten sağlıksız mı olur mutlu olamaz mıyız? Oysa ben o kadar eminim ki ondan ve kendimden mutlu olacagımızdan. Cok seviyorum onu. Ama böyle olumsuz dusuncelerle kafamı karıstırıyorlar.
Güvenirim tabi de annem henüz hic tanımıyor ki. Sadece lise mezunu oldugu icin boyle yapıyo. Bi tanısa karakterini kisligini falan görse ondan sonra dediklerini ben de dikkate alırımFarklar kişiler arasında potansiyel risklerdir
Bilemiyoruz evlendikten sonra neler olur farkları tolere edebilirmisiniz
Bu sizin hayatınız eğer kendinize güvenip bu ilişkiden eminseniz devam deyin
Bir anne olarak şunuda belirtmek isterim annenizin içgüdülerine güvenin
Biz ikimiz de aynı yerde büyüdük küçük bir ilçede. O yüzden aile yapilarimiz geleneklerimiz vs birbirine benziyor tabiki. Ve cok uzun zamandır da birlikte olduğumuz için de düşüncelerimiz hobilerimiz vs birlikte şekillendi diyebilirim. Ha farklı düşündüğümüz seyler yok mu var elbette. Ama bunları cok güzel tolere edebildik simdiye kadar birbirimizi hiç kırmadan uzmeden konuşarak. Aile olarak şöyle bir farklılık var yalnız. Benim ailem daha muhafazakar. Onun babası alkol falan kullanır. Benim babam hic hoslanmaz öyle seylerden. Tabi ki babama ne bundan ama gelin bunu babama anlatın iste..Canım eğitim farkı filan yaş sorun değil de hayata bakış açınız nasıl ortak hobileriniz var mı hayat görüşünüz be bence bunları iyi düşün senin beklentin ne evlilikten onun beklentisi ne. Onun aile yapısı nasıl mesela annesi evin içinde nasıl bir konumda senin aile yapın nasıl. Acele etme yaşın küçük
Biliyorum ne yazık ki çevre üstüne vazife olmayan herseye karışır. Buna hazırlıklıyım ustesinden gelebilirim. Ama insanı cok yıpratıyor böyle seylerÖncelikle, 4 yaş gayet güzel bir fark erkek büyük olunca. 2. Konu biraz sıkıntı yaratabilir, bnm eşim de o yıllarda derece ile girilen bir okuldan mezun olmuştu. Ben evlendiğimde lise mexunu idim, eşimden asla herhangi bir olumsuzluk hissetmedim ama çevreden etkilendim doğrusu. Ama erkekler bu konuları tolere edebiliyorlar. Siz yapabilcekmisiniz? Bence sıkıntı çıkar
Yok demez. Yani su anda tanıdığım adam asla öyle bir şey demez ama ileride değişirse bilemem. Hic bir şeyin garantisi yok ki... Ama ben ona sesimi cıkarırım zaten. Cok emek verdim bana calısma diyemez. Aileme karşı biraz pasif kalıyorum neden bilmiyorum.Sessiz sakin biriyim diyosun.
İlerde calisma falan derse kompleks yaparsa karsi da cikmazsin.
Ama adami en iyi sen taniyosun.Karakteri boyle mi ilerde sorun cikarir mi sen bilirsin.
Yaa çok teşekkür ederim ❤ Icimi rahatlattınız. Zaten kendisi çalışıyor gayet efendi biri falan yani issiz gucsuz serseri evi gecindiremeyecek evlilik sorumluluğunu alamayacak falan birisi degil ki. Sadece okul yüzünden bu tarz dusunceler bana da cok yanlış geliyorRuh emici konuşması bunlar. Okulda aldığımız eğitimi meslek edinmek için alıyoruz. O eğitimleri alırken de her sınav öncesi hayatı sorguluyoruz. Adamın zaten mesleği var, neyini yakıştıramıyor anneniz?
Cahillik beyinde olur. Gelişim kitapta, araştırmada, gezip görmede olur. Anneniz etiket meraklası maalesef ki. Üniverste okuyanın okumayandan üstün olduğu devir geçeli çok oldu. Hele ki erkekler için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?