- Konu Sahibi alwaysnforever
-
Ahahah belki desiz biz misiniz acaba
Eşim benden 5 yaş büyük bu arada
Yaş farkının 5-6 ya kadar normal olduğunu düşünüyorum
Benim ailem de muhafazakardır eşimin babası sıklıkla alkol kullanır
Belki babası içiyosa oğlu da içiyodur diye düşünür baban.
Simdiye kadar hep cok destek oldu bana okulla ilgili herşeyde. İş hayatına geçince de degismez diye düşünüyorum. Zamanında tembel bir insanmış biraz serseri bir tipmis okumak istememiş. Bi okulu kazanmıs ama gitmemis. Su anda cok olmasa da biraz pişman. Ama isini gücünü buldugu için tekrar sınava girip okumak gibi bi niyeti de yok.Herkes üniversite okumak zorunda degil.
Önemli olan adamın bunu kendine dert etmeyecek biri olması.
Sizin kariyerinizi kıskanan, baltalamaya çalışan birine dönüşür mü?
Türkiye şartlarında iyi bir maaş alabilir ama her şey para degil. Olduğu yerde mutlu mu? İşini seviyor mu? Neden okumamayı seçmiş? Siz ondan dazla kazansanız bu problem olur mu?
Ve daha bir sürüsü..
anneniz endişelenmekte haklı.
Erkek arkadaşınızı tanımıyor.
Siz eminseniz önce onları tanıştırın. Belki sizin görmediğiniz farklı seyleri anneniz görür.
Ama siz emin misiniz? Çünkü kafam karışıyor yazmışsınız..
Valla benim babam kardesinizin kayınpederi gibi olacak bence4 yaş yaş olarak çok fark değil en ideali bence
lise mezunu olması da işi , geliri iyiyse bu farkı kapatabilir
benim erkek kardeşim de üniversiteyi bitiremedi ders çalışmayı sevmediği için lise mezunu kaldı
karısı iki üniversite mezunu ve 3 dili var,aynı yaştalar.
karısı 2 bin tl ye çalışıyor , kardeşimin gelirinden hiç bahsetmeyeceğim çok çok iyi:)
hatta kardesımın kayınpederi benim kızım iki üni mezunu diye evlenmelerine senelerce sıcak bakmadı.
kız istemede bile burnu tavandaydı adamın ama kardeşimin hatırına sustuk hepimiz .
kardeşimi hep küçümsedi ancak evlenip de kızı maddi açıdan çok iyi imkanlara sahip olunca şimdi erkek kardeşime kahve yapıp ikram ediyor, ayağındaki terliğe kadar kp i veriyor :)
kardeşim evlerine gidince önüne çerezini içeceğini bile getirir
ne diyelim
Kardesim de acısını cıkarıyor sımdı onla begenmıyor:)Valla benim babam kardesinizin kayınpederi gibi olacak benceteşekkür ederim böyle örnekler duymaya ihtiyacım vardı
Keske o üye de yorum yapsa. Acaba adam evlenmeden önce nasılmış evlendikten sonra ne kadar değişmiş falanbir de o var. Aynı evin içinde herşey farklı oluyor.
Ben de aynen bu şekilde düşünüyorum da ışte toplum baskısı.. Anneniz ya da çevreniz biliyor mu iliskinizi biliyorsa nasıl tepki verdilerBende universite okuyorum sevgilim lise mezunu ben bu zamana kadar hic kafaya takmadim.
Herkes universite okumak zorunda degil yeter ki durust,güvenilir,efendi yani adam gibi adam olsun gerisi faso fiso.
Üniversitede ne içi boş adamlar gordum.
Universite mezunu ne şerefsiz erkekler tanidim bi bilsen o zaman anladim universite insani sadece meslek sahibi yapmakta ayrıcalık taniyor kisinin kendini geliştirmesi kendinin elinde.
Okuyup serefsiz olanlardansa lise mezunu olan adam gibi adam olan sevgilim basim gozum üstünedir.
Biliyorlar annem de bastan universite mezunu olsun,muhendis olsun kafasindaydi daha önce hayatima girmis dış görünümünü çok beğendiği universite mezunu adamın bana yaptiklarini örnek verdim sustu.Hatta annem sevgilimin dis gorumunu begenmiyordu bana yakismiyormus vs tınlamadim.Yasadigimiz sehirlerin uzak olusuna da takildi dedim yakinin da olsam mutsuz olsam daha mi iyi diye.Neyse sonra tanistirdim efendi,durust cocuk dedi sevdi simdi damadim diyor dis gorunusunu bile begeniyor artikBen de aynen bu şekilde düşünüyorum da ışte toplum baskısı.. Anneniz ya da çevreniz biliyor mu iliskinizi biliyorsa nasıl tepki verdiler
Merhaba sevgili kk üyeleri
Benim oldukca uzun süreli bir ilişkim var. 24 yaşındayım sevdiğim bey de 28 yaşında. Ben güzel bir üniversitenin güzel bir bölümünden mezun olacağım yakında. Fakat sevdiğim bey lise mezunu, su anda çalışıyor ve türkiye şartları için gayet de iyi bir maaş alıyor merak eden olursa.
Ben bu ilişkiyi geçenlerde anneme söyledim. İlk başta olumsuz hiç bir şey demedi. Ama şimdi emin misin aranızda çok fark var daha sonra pisman olursun gibi konusmalar yapmaya başladı. Evlilik hic kolay değil başkalarını gördükçe pisman olursun sen o kadar ugrastın okudun vs vs. Bu tarz konuşmalar beni rahatsız ediyor haliyle. Biraz cekingen bi yapım da olduğundan susup kalıyorum savunamıyorum kendimi.
Ben ne diyin nasıl bir yol izleyim de annemi ikna edeyim? Ve bu şekilde bir evlilik gerçekten sağlıksız mı olur mutlu olamaz mıyız? Oysa ben o kadar eminim ki ondan ve kendimden mutlu olacagımızdan. Cok seviyorum onu. Ama böyle olumsuz dusuncelerle kafamı karıstırıyorlar.
Herkes üniversite okumak zorunda degil.
Önemli olan adamın bunu kendine dert etmeyecek biri olması.
Sizin kariyerinizi kıskanan, baltalamaya çalışan birine dönüşür mü?
Türkiye şartlarında iyi bir maaş alabilir ama her şey para degil. Olduğu yerde mutlu mu? İşini seviyor mu? Neden okumamayı seçmiş? Siz ondan dazla kazansanız bu problem olur mu?
Ve daha bir sürüsü..
anneniz endişelenmekte haklı.
Erkek arkadaşınızı tanımıyor.
Siz eminseniz önce onları tanıştırın. Belki sizin görmediğiniz farklı seyleri anneniz görür.
Ama siz emin misiniz? Çünkü kafam karışıyor yazmışsınız..
+1 beni de çok rahatsız etti. Bu sebepten yazdıkları hiç doğal ve gerçekçi gelmedigencecik kızsın niye teyzeler gibi sevdiğim bey sevdiğim bey diyorsun ?
buna mı takıldın deme vallahi takıldım:)
:))) dizilerle, whatpadd kitaplarıyla büyüyen nesil de malesef aynı hatta daha beteri bile olabiliroku, emek var sonra kocam kıskanıyor bini çik siviyir
O ifade bizim arkadaslarımla konuşurken aramızda kullandığımz şaka ifade eden biseydi. Dogal bulmayabilirsiniz ama konuda gerçekçi olamayacak hic bir sey yok.+1 beni de çok rahatsız etti. Bu sebepten yazdıkları hiç doğal ve gerçekçi gelmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?