bana sanki..ister istemez zamanla her$ey ali$kanliga dönü$üyor gibi geliyor..
valla bilmiyorumda 5 sene oncekinden daha baglı ve daha asıgım kisilerle alakalı bu..alıskanlık oluyor ama bu sevginin bittigi anlamına gelmiyor alıskanlık ve sevgi aynı sekilde yuruyor onun aramasına onun konusmalarına herseyine alısıyorsunuz zaten alısamasak sevgi olusmaz diye dusunuyorum ben
8. yılımızdayız
Hala buluşacağımız zaman kalbim ilk günkü gibi çarpıyor heyecandan...:kedi:
Bunu nasıl başarıyorum bilmiyorum ama öyle yani...
aynı yılları paylaşıyoruz canım :lepi: bende bazen kendime şaşırıyorum, elim ayağıma dolaşıyor. otobüsten inip onu göreceğim dk ya kadar kalbim yerinden çıkacamış gibi oluyor. her dk el ele göz göze olmak bunu nasıl anlatır insan bir tarifi yok bana göre:asigim:
bir ilişki yıllara meydan okuyarak ilk gün ki gibi devam eder mi yoksa alışkanlıklara mı dönüşürüz kızlarrr.olumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile
erkeklerin payı çook büyük bu durumda bence arkadaslar.. eğer nasıl olsa elde ettik diye eskisi gibi ilgi göstermezlerse o aşk azalabilir.. benim sevgilim hala ilk günkü gibi davranır bana.. hala beni her gördüğünde "çok güzel olmuşsun, makyajın bugün harika olmuş" der.. bana kendimi özel ve güzel hissettirir.. nasıl olsa artık benim nasıl olsa artık elde ettim diye övmekten güzel sözler söylemekten çekinmez. tatlı sözlerini iltifatlarını esirgemez benden..hala utanırım beni övdüğü zaman.. bi de bana inanılmaz saygılıdır.. fikirlerime hayatıma arkadaslarıma.. beni kısıtlamaya değiştirmeye çalışmaz.. ondan önce nasıl giyiniyorsam öyle giyinirim.. ondan önce kimle görüşüyosam onlayken de görüşürüm.. artık ben varım bana aitsin triplerine girmez.. öyle olsaydı bendeki bu aşk biterdi.. ben romantik değil derdim de düşündüm çok romantik bi sevgilim varmış bee.. açar müziği gözlerime baka baka şarkı söyler, dansa kaldırır.. annesigilin yanında gözlerime bakar karşı koltuktan "çok güzelsin" der.. aşkımız ilk günkü heyecanını koruyosa onun sayesindedir.. =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?