uzun süreli ilişkileri olan bayanlar buyrun

aheste

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2010
21
0
86
Diğer
bir ilişki yıllara meydan okuyarak ilk gün ki gibi devam eder mi yoksa alışkanlıklara mı dönüşürüz kızlarrr.olumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile

nişanlımla temmuzda 4. yılımızı bitirceğiz hiçbirşey monotonlaşmadı herşey eskisinden daha güzel ilerliyor.. kişilere ve sevgilerinin büyüklüğüne bağlı bence..

valla bilmiyorumda 5 sene oncekinden daha baglı ve daha asıgım kisilerle alakalı bu..alıskanlık oluyor ama bu sevginin bittigi anlamına gelmiyor alıskanlık ve sevgi aynı sekilde yuruyor onun aramasına onun konusmalarına herseyine alısıyorsunuz zaten alısamasak sevgi olusmaz diye dusunuyorum ben

bencede tam aynen böle.ılk basta kaybetsenız pek uzulmezsenınz ama zaman gectıkce hem sevgılınızı kaybeder hem de alıskanlıgınızdan vazgecebılmeyı göze almıs olursunuz ayrılık oldgunda.

8. yılımızdayız

Hala buluşacağımız zaman kalbim ilk günkü gibi çarpıyor heyecandan...:kedi:

Bunu nasıl başarıyorum bilmiyorum ama öyle yani...

8. yılımızdayız

Hala buluşacağımız zaman kalbim ilk günkü gibi çarpıyor heyecandan...:kedi:

Bunu nasıl başarıyorum bilmiyorum ama öyle yani...

aynı yılları paylaşıyoruz canım :lepi: bende bazen kendime şaşırıyorum, elim ayağıma dolaşıyor. otobüsten inip onu göreceğim dk ya kadar kalbim yerinden çıkacamış gibi oluyor. her dk el ele göz göze olmak bunu nasıl anlatır insan bir tarifi yok bana göre:asigim:

evet tatlım bunun tarıfı yok

ben bu dyguyu hala yasadıgım ıcın cok sanslı hıssedıyorum kendımı

iyi ki o, iyi ki Şeniz

sevgi, saygı ve fedakarlık varsa daha da artar bence
ayrıca alışkanlık her ilişkide olur kötü bişi de değil
sıkılmayı kastediyorsan o insandan alabilceklerine bağlı bişi bence sıkılıp sıkılmama

bizim ilşki 4 yıl olcak ama hiç iii gitmio yamafoldumbensanki alışkanlık var hatta sanki deil gerçkten var alışkanlık.heralde şuan bna alışkın olmasaydı bizde olmazdık die düşünüorum:sinifsinif:ne yapacağımıda bilmiorum of off ama seviorum

zordur uzun süreli bi ilişkiyi sürdürmek ama bi okadarda keyiflidir , heycanlıdır aşk doludur.kişilere bağlıdır ama .
alışkanlığa dönüşünce korkular başlar , ya giderse dersin , tartışırsın arada
ama giden tekrar gelir , hep düşünürsün evlenincede böylemi olcak ama o zaman daha rahat olcak umursamaz olcak diye kurarsın hep ve ,paranoyaların başlar ve bitirirsin...

bu sefer farklı benimki.. Daha önce biri 3 biri 4 sene süren ilişkilerim oldu.. ama her defasında alışkanlığa dönüştü heyecanını kaybetti.. bu sefer bir buçuk sene oldu ben her geçen gün daha da aşık oluyorum... hala buluşacağımız gün elim ayağıma dolaşır.. hala onu gördüğümde kalbim deli gibi çarpar.. hala birbirimize bakarken liseli gençler gibi aptal aptal güleriz.. beni her aradığında yanımda ne varsa deviririm heyecanımdan.. sesini duyduğumda bi 10 sn konuşamam.. o da böyle.. birbirimize salak salak bakar halimize güleriz.. bu nasıl oldu derseniz biz hiç aramızdaki saygıyı yitirmemeye çalıştık... laçkalaşmamaya çalıştık.. çok mücadele ettik bunun için.. zaten sevgilim biraz nasıl diyim soğuktur.. kötü anlamda bi soğukluk değil bu.. herkese karşı mesafeli ve inanılmaz saygılıdır.. çok ağırbaşlıdır.. böyle olunca yüz göz olmadık biz.. aramızda tatlı bi saygı vardır..ben her ağzıma geleni söyleyemem mesela sevgilime.. çekinirim zaman zaman.. benden daha olgundur.. böyle olunca benim aşkım hiç azalmıyo alışkanlığa dönüşmüyo.. ona olan hayranlığım hiç azalmıyo.. böyle benden bişey ister getirince teşekkür ederim canım der.. aradiğinda merhaba canım der. bi de eskidik diye düşünmez beni göreceği zaman süslenir püslenir traş olur parfümlerini sıkar gözlerime aşık aşık bakar gözlerime baka baka şarkılar söyler durduk yere beni dansa kaldırır evin içinde herkesin içinde över beni elleriyle yemek yedirir herkesin içinde aaa yemeği öyle yapma anne burcu sevmez böyle deme burcu hoşlanmaz şu şarkıyı aç burcu sever.. böyle sürekli cicim aylarındaki gibiyiz allahım bozmasın... eski sevgililerim fazla cıvıktı o yüzden yüz göz olduk çok kavga edince de o saygı gitti.. saygı gidince de heyecan gitti falan filan.. bu yaşadiğim çook farklı yaa.. inşallah hiç bozulmaz..

erkeklerin payı çook büyük bu durumda bence arkadaslar.. eğer nasıl olsa elde ettik diye eskisi gibi ilgi göstermezlerse o aşk azalabilir.. benim sevgilim hala ilk günkü gibi davranır bana.. hala beni her gördüğünde "çok güzel olmuşsun, makyajın bugün harika olmuş" der.. bana kendimi özel ve güzel hissettirir.. nasıl olsa artık benim nasıl olsa artık elde ettim diye övmekten güzel sözler söylemekten çekinmez. tatlı sözlerini iltifatlarını esirgemez benden..hala utanırım beni övdüğü zaman.. bi de bana inanılmaz saygılıdır.. fikirlerime hayatıma arkadaslarıma.. beni kısıtlamaya değiştirmeye çalışmaz.. ondan önce nasıl giyiniyorsam öyle giyinirim.. ondan önce kimle görüşüyosam onlayken de görüşürüm.. artık ben varım bana aitsin triplerine girmez.. öyle olsaydı bendeki bu aşk biterdi.. ben romantik değil derdim de düşündüm çok romantik bi sevgilim varmış bee.. açar müziği gözlerime baka baka şarkı söyler, dansa kaldırır.. annesigilin yanında gözlerime bakar karşı koltuktan "çok güzelsin" der.. aşkımız ilk günkü heyecanını koruyosa onun sayesindedir.. =)

masallah canim allah bozmasin..ins
bencede önemli olan iliskinini civitilmamasi..saygi daim olsunki sevgide askta tükenmesin..
ayrica kendini hala ilk günkü gibi özel hissetmeni saglamasida cok ho$ bir$ey...maalesef bu yok i$te her ili$kide.. artik benim gerisi önemli degil düsüncesi ztn herseyi mahvediyo bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…