uzun süreli ilişkisi olup bir sürü hayaller kuran ama sonunda ayrılanlar..

eh öyle oldu canım. ben işteyim bakamadım malesef. netten tekrarı olursa izlerim. ama son kez arayıp mutluluklar dileyip, benimle irtibat kurma istemiyorum demem ve 2 haftadır aramam koymuştur. bu kadar habersiz kalmamıştı hiç :)) üzülüyorum ama gidip de onu aramam bunun çok büyük bir hata olduğunu anladım. bitti gitti işte. yazık etti napalım :)) biri çıkar karşıma belki belki de çıkmaz benden ve ailemden daha kıymetlisi yok şuanda hayatta

benimde 4 seneye yakın süren ilişkim 4 ay önce bitti unutamıyorum hala çok seviyorum tekrar yanyana olmak istiyorum..

bu konu tamda bana göre olmazmıııı 6 sene çıkıp sonra ayrılannn ben varım.hemde aldatılarakkk(

bu konu tamda bana göre olmazmıııı 6 sene çıkıp sonra ayrılannn ben varım.hemde aldatılarakkk(

canım ya sana çok üzülüyorum ben.senin çektiğin acının aynısını çeksin inşallah o çocuk.kendini toparlayabildin mi kpss ye hazırlanıyordun demi.

yok canım nerdeee toplayamadım malesef toplama çalışyorum işte.bakalım hayırlısı.

Aşk acısı gerçekten çok zor canım.Bunu yaşayanlar anlıyor birtek.Bende çok kötü zamanlar geçirdim.hıçkıra hıçkıra ağlayarak dua ettim Allah'im bana bir çıkış yolu göster içimi ferahlat diye.Gerçekten duanin etkisiyle Allah'a şükürler olsun ki kendimi iyi hissediyorum.Onu unuttun mu dersen hayır unutmak kolay değil niye böyle yaptı niye beni sevmediki diye üzülüyorum.ama normal hayatımada döndüm.Sende çok dua et bak senin hayatından kaç yılını çalmış bundan sonraki zamanini çalmasına izin verme.
Gece yatarken ve sabah kalkınca 30 tane El Azim çekersen inşallah içine ferahlık gelir.Sürekli dua et dualarinda ısrarcı olur ve bir an bile ümitsizliğe düşmeden sürekli istersen kabul olur inşallah.

canım benim sağol evet seni biliyorum sende çok acı çektin.dua ediyorum inş.Rabbim dualarımızı karşılıksız bırakmaz.evet o niyeler nasıllar varya insanı hiç bırakmıyo.anlam vermeye çalıştıkca anlamsızlaşıyor herşey.yıllarımı çaldı.Allah ödetsinnn

daha çabuk atlatabilirdim bu durumu. bittiğini kabullenebilirdim. daha önce de bitti dedi kaybedeceğini anlayınca döndü. her şey çok iyi gidiyordu. ama o yıllardır halletmediği meseleyi halletmeyene kadar ve benim ona sormama kadar en başa sardık. gene kesin bitti dedim arayıp sormaya başladı ben aramadıkça. sonra yeni sevgili adayı kızla zaten arada sırada muhabbetimiz vardı. birine aşık oldum diye bahsederken, kim diye sorduğumda eski sevgilimin ismini vermesi o an bende büyük bir travma yarattı. unutamıyorum o anı şok geçirdim o yüzden bu sefer toparlanamadım bir türlü gene daha iyiyim ama tam düzelmedim. kız gene bana dedi ben o eski sevgilim diyince barışma ihtimali varsa ben susarım diye. ne diyicem eski sevgili ona gitmişken ayrıl uzak dur mu? hayırlısı olsun hakkınızda olur mu öyle şey dedim ağlaya ağlaya iyi konuştum. gene de daha bunlar ayrılalı 1 ay olmuş uzak durayım, bu kızı unutmak için mi bana yamanıyor demesi lazımdı demedi :)) devam etti. dün iş saati onunda hep geçtiği caddeydim. gitmem lazımdı işlek bilindik bir yer ama çok tedirgin oldum. onu görürsem naparım diye. nasıl konuşurum, görmemezlikten mi gelirim diye. rahat olamamam beni çok rahatsız etti (

benimki(!) baska sehirde okuyo ama bulundugumuz sehre cok yakin. evlerimiz de yakin. ben her gun onla bulustugum duraktan,onunla en guzel en ozel anlarimin gectigi yerlerden geciyorum. bunun icin disari bile cikmak istemiyodm baslarda. ne bileym simdi bakip bakip aciyorum her seye. boylesi hayirliydi biliyorum,kazanan ben olacagim biliyorum bunlari. gecen yaz yurtdisindaydm,gorusemedk.ben dondum okullar acildi yine gorusemedik.. bu yaz icin cok guzel planlarimiz vardi,onun okulu da tatile girecekti ve biz mutlu olacaktik. olmuyo iste ya. olmayacak. hayallerim icimde patladi

hayatlarına bu kadar çabuk birilerini alan insanlara hayranlıkla bakıyorum. nasıl yorulmuyorlar, yeni bir insana yalan da olsa güzel konuşmaya bitsin artık üzüntülerimiz. sevinemiyorum çünkü son bir dönüş bekliyorum gene hırpalanıcam gene

Dün gece rüyamda gördüm onu, evimizdeydik elime bir mektup tutuşturdu, öptü ve gitti. Mektupta yazılanlar kelimesi kelimesine hala aklımda. Ve resmen kağıdın sertliğini elimde hissediyorum...
Seni seviyorum diyordu, hemde çok. Ve parfümünün kokusunu heryerde duyuyorum, sakın değiştirme onu...
Oysa ki 2 gündür kendimi çok güzel kandırdım, unuttuğumu zannettim, onun bana yaptığı bütün kötülükleri tekrar tekrar düşünüp sözde ondan nefret ettim. Ama olmamış...

aynen loremcım ya,ben de anlamiyorum. ben de tabi ki istiyorum baska biri gelsin tamamen unutayim ozlemeyim onu. ama soyle bi dusunuyorum en az 1 yil gecmeli diyorum. cunku acim taze,icimde onun ozlemi hic bitmiyor. hala seviyorum hala kesn bi donus beklemiyorm ama ben. cunku o benim kadrimi kiymetimi yaptiklarimi gormeyecek, gorseydi yakip yikip gitmezdi. bana deger vermez donse yine biter biliyorum ama yasananlar hayaller umutlar falan da kolay kolay unutulmuyo acitiyo. oturdugm yerde neler cekiyorum. evim bile aci veriyo sanki disarda her yerde ona ait biseyler var. Allahim dinsin artik. bana da dua et canim ben hepimize ediyorum. hakkimzda hayirlisi olsn ve iyiki varsiniz :))

Son düzenleme:

burası olmasaydı sizler olmasaydı ben atlatamazdım herhalde :)) o yüzden bence de iyi varsınız. allah hepimizin yardımcısı olsun güzel günler görelim. onsuz çok canım sıkılıyor. bugün çok özledim onu ( ama aramam asla. aramamalıyım. arasam güzel konuşur ama ben onun benimle güzel düzgün bişiler istediğini bilmeden aramam sormam. kafasını toplaması lazım. o kız kafasını dağıtmak için hayatına soktuysa da gerçek duygularını ayırt etmesi lazım. en son konuştuğumuzda o kızı öğrendiğimi söylediğimde sesi çok kötü geldi. sana be demedi yani ( çok üzgündü konuşamadı. ne bilim o yüzden bana değer vermediğini, düşünmediğini sanmıyorum. özlüyordur belki. ama arama sorma dedim. öyle dediğim için de ses etmeyebilir hiç. bilmiyorum hayırlısı diyorum ama eksikliğini hissediyorum. erkekler ilk başta ayrılık acısını anlamazmış. ilk başta herşey güllük gülistanlık gelirmiş bir rahatlarlarmış. o rahatladığı zamanda bu kıza yakınlaştı diye düşünüyorum. ama acısı sonra çıkarsa da ne yapar bilmiyorum. onunla tekrar konuşma ihtimali bile üzüyor beni. o yüzden de toparlanamıyorum. toparlanınca bu kadar hırpanlanmam herhalde.

anlamıyorum kı nasıl zıhnıyetı var bu erkeklerin. ki senin eski sevgiln benimkinden yasca da buyuk ama hepsi ayni diye bosuna dememisler. ben de bugun ruyamda gordum. bulusmusuz onla. once cok sert davraniyorum sonra birden agliyorum dayanamiyorum soguk olmaya faln. bunlar iste sadece ruyalarda olur..benimkinin aci cektgnden eminim face de bazen oyle seyler begniyor ki anlasiliyo yani eskiden oyle siirler dinlemezdi yani. ama onun kafasnda bu iliski BITTI. oyle olunca donmesini ummak cok sacma. unutmaya casliyor cunku anlasamiycagmizi dusunuyo. bu da cok aci. bilmiyorum bekliyorum iste. ssadece nefes aliyorum su anda. yaptgm aktivitelerden vs de zevk almiyorum. onu gercekten ozluyorum ama sevse birakmazdi. yada bu kadar uzun sure ayri kalamzdi.
donse de kabul edilmemeli artik. ben onsuz nasil bi aci cekecegim bunu his hesaba katmadan gitti,o an tek dusundugu kendisiydi,donerse de tek dusundugu kendisi olacak.
senin durumun da zor,hayatna 1 yil ara veriyo falan sonra o boslukta bos kalmayip baska birini buluyor, huy artik onunkisi bence. ilerde boyle bir durum olsa kabullenebilir misin guvenebilir misin? ne kadar zor olur. bence unutmaya calis kendin icin.
ha bi de bence de arama. her sey daha kotu oluyor. benim icimde bazen ofke doluyo arayip kusmak istiyorum asla don demem artk ona ama ne seklde olursa olsun aramam! zaten yeternce pismanim birakma beni dedgm icin..

ben de bu sıralar çok sık rüyamda görüyorum. sürekli bana geri geldiğinde nasıl cevaplar vermeliyim bir olumlu bir olumsuz düşünüp duruyorum:)) çok şımarttım onu ben orası kesin. çok katlanınca sanıyorlar ki herkes katlanır onlara. benimkisi hakikaten zor biri. şimdi şöyle böyle desem onu kötülemiş olucam olaylarla boşvereyim en iyisi. ona güvenebilir miyim? sorun şu ki kimseye güvenemem herhalde. çok fazla güven sınaması yapmak yerine yeni birşeyler olursa bana verdiklerine bakarım sadece. keyifli anlar geçiriyor muyum? yanında mutlu muyum? ilgisi mi azalıyor, nedenini düşünürüm. konuşurum düzeltmedi mi hadi eyvallah. ben böyle biriydim ama bu adama çok değer verdim. sıkıntılarını geçerli buldum. onu düştüğü bunalımdan kurtarmak için elimden geleni yaptım. depelenim durdum. battıkça battım. sorsan mutlu günün oldu mu diye o mutlu günleri hep ben yarattım onun yaptığı bişi yoktu:)) o yüzden de çok acıyor.

canım sende yoluna bak. üniversitedesin ondan çok çok daha iyilerinin karşına çıkacağını kadrini kıymetini bilenlerin yıllar sonra olsa bile karşına çıkacağını düşünüyorum. o yaşlarda şimdi erkeklerde gezdiğim tozduğum yanımda kardır anlayışı oluyor. yeni tadlar yeni kişiler:)) sonradan anlıyorlar değer vermenin değer verenin kıymetini. sabırlı ol bence mükemmel biri çıkacak karşına. ama nasıl çıkacak? sen üstüne düşmediğin, herşeyini vermediğin, peşinden koşturduğun biriyle. benim ev arkadaşım var tam böyle biri. ne çok güzel biri ama erkekleri peşinden koşturuyor o yüz vermedikçe hep kaçacak gözüyle baktıkça zamanında üniversitede kızların peşinden ayrılmadığı çocuklar bu kör kütük aşık. düşün :)) işin sırrı bu yani. kaç sene sonra buna geri dönüyorlar ben sana aşıktım diye. o yüzden asla karamsar olmayacağın bir yaşta ve şartlardasın. o sümsük çok pişman olacak ben adım gibi eminim.

ha benimki. yaşı büyük ama o tam seninkiyle aynı yaşlarda bu düşünceleri. hava alma meraklısı. ben dedimki bu havasını almıştır filan yok. ama evliliği zorunlu nedenlerle devame tmiş biri üstüne yük gibi. eşini çok zor zamanında kucaklamış. arkadaşken eş olmuşlar işte anlayamamış. ona yardım ederken. o onun özeli burdan yazmayayım. o yüzden çok bunalmış hayattan o sebebinde haklı. o yüzden çok fazla sırt çıktım. tam bu ayrılık muhabbeti bittiğinde tanıştık biz onla çok yıpranmıştı. sorumluluk duygusu onu mahvediyordu. zaten ailesi de yük. onlara yardım edip duruyor. ee böyle olunca da haliyle anlayış gösterdim sürekli. ilk tanışmamızdaki gibi dost olsaydık keşke:)) onun güvenebileceği bir dost ve arkadaştım herşeyden önce o yüzdende benimle irtibatını koparmadı. ama hala duygularım var ve karışabilir. o yüzden hem onun hem benim için görüşmememiz lazım. ha dengesiz miydi evet. ama napalım seviyorum onu. o da çok çok iyi biliyor. herşeyiyle her kötü huyuyla. benim büyümeyen çocuğum o.

"Ne zaman bir şeyden vazgeçseniz, vazgeçtiğiniz o şey size geri gelir." murphy kanunlarından biri :))) senden çabucak vazgeçmem lazım. o kadar olasılık hesabı boşuna değil demekki beklemememiz lazım :))

"Ne kadar beklersen bekle istenmediği zaman gelecektir." bu da diğeri daha ne olsun :)) beklemeyelim olsun bitsin.

Murphy Kanunları
"Bir şeyin ters gitme olasılığı varsa, ters gidecektir."
"Bir şeyin birkaç şekilde ters gitme olasılığı varsa, hep en kötü sonuç doğuracak şekilde ters gidecektir."
"Bir şeyin ters gidebileceği olasılıkları engelleseniz bile, anında yeni bir olasılık ortaya çıkacaktır."
"Bir şeyin olma olasılığı, isteme olasılığı ile ters orantılıdır."
"Er ya da geç olası en kötü koşullar zincirlemesi vuku bulacaktır."
"Ne zaman bir şeyden vazgeçseniz, vazgeçtiğiniz o şey size geri gelir."
"Olmuyorsa zorlayın, kırılırsa zaten değişmesi gerekirdi."
"Ne kadar beklersen bekle istenmediği zaman gelecektir."
"Çözülen her problem yeni problemler yaratır."

murphy kanunları benim iyiliğime işlemiyor ya ancak kötü şeylerde işliyor

tam benlik konu !!
dün gece 2 senelik ilişkimi bitirdim.üzerine titrediğim en zor anlarında yanında olduğum, gözyaşına dayanamadığım adamı tamamen sildim.neler atlatmıştık.güzel bi kavga ettikten sonra ayrılma kararı verdik ve ayrılığımız 1 gün sürdü herşeyi konuştuk ve daha dikkatli olacağımıza karar verdik.ertesi gün buluşmak için evde ne giysem diye bakıyordum.şeytan dürttü f..k' tan kendi hesabına bi gireyim dedim.3 sene önceki yabancı sevgilisi bize takık sürekli beni ve erkek arkadaşımı rahatsız ediyor erkek arkadaşımda o mesaj attığında bana söylemiyor çünkü her defasında ağlıyorum peşimizi bırakmadı diye.mesajlara girdiğimde kuzenyle yazışmalarını gördüm.1 hafta önce ruzgarla ayrıldım diyip gülmüş,(yalan 1 gün sürdü ayrılığımız) ve kuzeninden ona arkadaşını ayarlamasını istemiş, kuzenide arkadaşının sevgilisi olduğunu söyleyince, başka bi kızın adını söylemiş onunda sevgilisi varmış diye üzülmüş..beynimden aşağıya kaynar sular indi sanki kıpkırmızı oldum gözyaşlarım o kadar birikmişki gözlerim buğulandı.o an bitti.yalvardı ağladı aradı açmadım.gece saat 3te kapıma geldi beni affet diye yine ağladı.. o ağladı ben ağladımm.
en çok üzen bu kadar şeye göğüs gerdikten sonra bunlarla karşılaşmak, boşa kürek çektiğini farketmek..canım yanıyor eve sığamıyorum..her yere onla giderdim ben her işimizi birlikte yapardık.bütün sokaklarda onunla dolaştım, dışarı çıkmak bile istemiyorum herşey gözümün önüne geliyor dayanamıyorum..
benimle hayal kurduğu evine şimdi kimi gelin getircek, beni hatırlamayacak mı, içi sızlamayacak mı ?
o da üzülüyor mudur benim gibi ağlıyor mudur içini çeke çeke gizli gizli kimse görmesin diye, yoksa içine mi akıtıyodur gözyaşlarını ?
sarılır mı bana sarıldığı gibi bi başkasına, saçlarını öper mi beni öptüğü gibi, ben gelmez miyim aklına o zaman ?

hergün akıttığım gözyaşları kadar nefret biriktiriyorum ona, bi daha kimseye kolay kolay güvenmemem gerektiğini öğretti bana.Rabbimden tek dileğim deli gibi aşık olduğu birininde aynı şeyi ona yapması.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…