Merhabaaa. İşte karşınızda 6 yıldır deliler gibi aşık olduğu adamdan ayrılmış biri duruyorr...
o da en büyük cezasını seni kaybederek çekmiş bence.. yani herkes ben saf temiz içten bir sevgi aşk istiyorum diyor ama bulunca da tekme yediği yere dönmek istiyor.. sende keşke ezseydin bezdirseydin onu o zaman kıymetini bilecekti demek ki..
bugün mehmet coşkundeniz de saba timerdeydi gördün mü bilmiyorum aklıma senin yazdıkların geldi bi dinlim dedim adam mantıklı konuşuyor cidden
bu konu tamda bana göre olmazmıııı 6 sene çıkıp sonra ayrılannn ben varım.hemde aldatılarakkk(
canım ya sana çok üzülüyorum ben.senin çektiğin acının aynısını çeksin inşallah o çocuk.kendini toparlayabildin mi kpss ye hazırlanıyordun demi.
yok canım nerdeee toplayamadım malesef toplama çalışyorum işte.bakalım hayırlısı.
Aşk acısı gerçekten çok zor canım.Bunu yaşayanlar anlıyor birtek.Bende çok kötü zamanlar geçirdim.hıçkıra hıçkıra ağlayarak dua ettim Allah'im bana bir çıkış yolu göster içimi ferahlat diye.Gerçekten duanin etkisiyle Allah'a şükürler olsun ki kendimi iyi hissediyorum.Onu unuttun mu dersen hayır unutmak kolay değil niye böyle yaptı niye beni sevmediki diye üzülüyorum.ama normal hayatımada döndüm.Sende çok dua et bak senin hayatından kaç yılını çalmış bundan sonraki zamanini çalmasına izin verme.
Gece yatarken ve sabah kalkınca 30 tane El Azim çekersen inşallah içine ferahlık gelir.Sürekli dua et dualarinda ısrarcı olur ve bir an bile ümitsizliğe düşmeden sürekli istersen kabul olur inşallah.
benimki(!) baska sehirde okuyo ama bulundugumuz sehre cok yakin. evlerimiz de yakin. ben her gun onla bulustugum duraktan,onunla en guzel en ozel anlarimin gectigi yerlerden geciyorum. bunun icin disari bile cikmak istemiyodm baslarda. ne bileym simdi bakip bakip aciyorum her seye. boylesi hayirliydi biliyorum,kazanan ben olacagim biliyorum bunlari. gecen yaz yurtdisindaydm,gorusemedk.ben dondum okullar acildi yine gorusemedik.. bu yaz icin cok guzel planlarimiz vardi,onun okulu da tatile girecekti ve biz mutlu olacaktik. olmuyo iste ya. olmayacak. hayallerim icimde patladi
hayatlarına bu kadar çabuk birilerini alan insanlara hayranlıkla bakıyorum. nasıl yorulmuyorlar, yeni bir insana yalan da olsa güzel konuşmayabitsin artık üzüntülerimiz. sevinemiyorum çünkü son bir dönüş bekliyorum gene hırpalanıcam gene
aynen loremcım ya,ben de anlamiyorum. ben de tabi ki istiyorum baska biri gelsin tamamen unutayim ozlemeyim onu. ama soyle bi dusunuyorum en az 1 yil gecmeli diyorum. cunku acim taze,icimde onun ozlemi hic bitmiyor. hala seviyorum hala kesn bi donus beklemiyorm ama ben. cunku o benim kadrimi kiymetimi yaptiklarimi gormeyecek, gorseydi yakip yikip gitmezdi. bana deger vermez donse yine biter biliyorum ama yasananlar hayaller umutlar falan da kolay kolay unutulmuyo acitiyo. oturdugm yerde neler cekiyorum. evim bile aci veriyo sanki disarda her yerde ona ait biseyler var. Allahim dinsin artik. bana da dua et canim ben hepimize ediyorum. hakkimzda hayirlisi olsn ve iyiki varsiniz :))
burası olmasaydı sizler olmasaydı ben atlatamazdım herhalde :)) o yüzden bence de iyi varsınız. allah hepimizin yardımcısı olsun güzel günler görelim. onsuz çok canım sıkılıyor. bugün çok özledim onu( ama aramam asla. aramamalıyım. arasam güzel konuşur ama ben onun benimle güzel düzgün bişiler istediğini bilmeden aramam sormam. kafasını toplaması lazım. o kız kafasını dağıtmak için hayatına soktuysa da gerçek duygularını ayırt etmesi lazım. en son konuştuğumuzda o kızı öğrendiğimi söylediğimde sesi çok kötü geldi. sana be demedi yani ( çok üzgündü konuşamadı. ne bilim o yüzden bana değer vermediğini, düşünmediğini sanmıyorum. özlüyordur belki. ama arama sorma dedim. öyle dediğim için de ses etmeyebilir hiç. bilmiyorum hayırlısı diyorum ama eksikliğini hissediyorum. erkekler ilk başta ayrılık acısını anlamazmış. ilk başta herşey güllük gülistanlık gelirmiş bir rahatlarlarmış. o rahatladığı zamanda bu kıza yakınlaştı diye düşünüyorum. ama acısı sonra çıkarsa da ne yapar bilmiyorum. onunla tekrar konuşma ihtimali bile üzüyor beni. o yüzden de toparlanamıyorum. toparlanınca bu kadar hırpanlanmam herhalde.
anlamıyorum kı nasıl zıhnıyetı var bu erkeklerin. ki senin eski sevgiln benimkinden yasca da buyuk ama hepsi ayni diye bosuna dememisler. ben de bugun ruyamda gordum. bulusmusuz onla. once cok sert davraniyorum sonra birden agliyorum dayanamiyorum soguk olmaya faln. bunlar iste sadece ruyalarda olur..benimkinin aci cektgnden eminim face de bazen oyle seyler begniyor ki anlasiliyo yani eskiden oyle siirler dinlemezdi yani. ama onun kafasnda bu iliski BITTI. oyle olunca donmesini ummak cok sacma. unutmaya casliyor cunku anlasamiycagmizi dusunuyo. bu da cok aci. bilmiyorum bekliyorum iste. ssadece nefes aliyorum su anda. yaptgm aktivitelerden vs de zevk almiyorum. onu gercekten ozluyorum ama sevse birakmazdi. yada bu kadar uzun sure ayri kalamzdi.
donse de kabul edilmemeli artik. ben onsuz nasil bi aci cekecegim bunu his hesaba katmadan gitti,o an tek dusundugu kendisiydi,donerse de tek dusundugu kendisi olacak.
senin durumun da zor,hayatna 1 yil ara veriyo falan sonra o boslukta bos kalmayip baska birini buluyor, huy artik onunkisi bence. ilerde boyle bir durum olsa kabullenebilir misin guvenebilir misin? ne kadar zor olur. bence unutmaya calis kendin icin.
ha bi de bence de arama. her sey daha kotu oluyor. benim icimde bazen ofke doluyo arayip kusmak istiyorum asla don demem artk ona ama ne seklde olursa olsun aramam! zaten yeternce pismanim birakma beni dedgm icin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?