• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

:23::23::23: Kıskançççç:1:
Benim de bu aralar alışverişe çıkmam lazım yaaa:26: Ceket kısa bot kazak falan almam lazım ufaktan:31:
Kendimi iş kıyafetlerine kaptırdım boşladım bunları:1:

Aaa çalışıyomusun canm ? ? Ne iş yapıyosun ..

Bu arada aynen benimde Kaban, bot, kazak, cüzdan vs. şeyler almam gerekiyo .. Puff..

Çarşıya git gez dolaş beğen... Çok iş yaa :27:

Aaa çalışıyomusun canm ? ? Ne iş yapıyosun ..

Bu arada aynen benimde Kaban, bot, kazak, cüzdan vs. şeyler almam gerekiyo .. Puff..

Çarşıya git gez dolaş beğen... Çok iş yaa :27:

Yok daha daha başlayamadım:1: Olmak üzere olan yerler var ama bayram sonrası kesinleşecek. Ben de
şimdiden ufak ufak bişeyler almaya başladım:17:

Gezmek dolaşmak zor değil de canım istediğini bulmak çok zor malesef. İstediğim gibi bişey bulamıyorum ben bir türlü, anca
tesadüfen ras gelirsem oluyor, aramakla bulunuyo:37:

Yok daha daha başlayamadım:1: Olmak üzere olan yerler var ama bayram sonrası kesinleşecek. Ben de
şimdiden ufak ufak bişeyler almaya başladım:17:

Gezmek dolaşmak zor değil de canım istediğini bulmak çok zor malesef. İstediğim gibi bişey bulamıyorum ben bir türlü, anca
tesadüfen ras gelirsem oluyor, aramakla bulunuyo:37:

O kadar çok şey varki.. Ama hiç istediğim gibi birşey de yok çok tuhaf :26:

:1: Bendemi bi gariplik var acep :26:

O kadar çok şey varki.. Ama hiç istediğim gibi birşey de yok çok tuhaf :26:

:1: Bendemi bi gariplik var acep :26:

Yok canım ben de aynı dertten muzdaribim:1: Cumartesi günü erkek arkadaşımla alışverişe çıktık,
hem de Caddebostan a gittik ama ala ala biraz kozmetik ürünü, bir tane de etek alabildim:52:
O kadar çok çeşit ürün var, ama benim istediğim tarzın yanından bile geçen şeyler yoktu. Günü bir etekle
kapattık mecburen:31:

Yok canım ben de aynı dertten muzdaribim:1: Cumartesi günü erkek arkadaşımla alışverişe çıktık,
hem de Caddebostan a gittik ama ala ala biraz kozmetik ürünü, bir tane de etek alabildim:52:
O kadar çok çeşit ürün var, ama benim istediğim tarzın yanından bile geçen şeyler yoktu. Günü bir etekle
kapattık mecburen:31:

Aynen canım bende dün bi elbiseyle kapattım :52: dediğin gibi o kadar lüzumsuz şeyler yapıyorlar ki ..

Kumaş israfı :ssz:

:1:

kızlar. saçımı yıkadım kuruttum geldimm. ama banyo yapınca çok uykum geldi :1:
dip boya yaptğm için sorun olmadı tutuyo yani. bide ben 2 senedir felan saçımı aynı renge hep kendim boyuyorum.
neyse kızlar bende yatar. öptm siziii :1:

Kızlaar kusuruma bakmayın. Ablam geldi de onunla ilgilendim yazamadım buraya da hepinizde uyumuşsunuz yahu:26:

Bu arada Lilliumm;
Kuzum çok beğendim ben,gayette güzel olmuş. Bende kotla yakıştırdım açıkçası. Elbisende çok hoşuma gitti eğer erkek arkadaşın dışarda giymene izin vermeyecekse evlenince onun yanında giyersin:1:

Yarın görüşmek üzere. Musmutlu günler:16:

Kızlaar kusuruma bakmayın. Ablam geldi de onunla ilgilendim yazamadım buraya da hepinizde uyumuşsunuz yahu:26:

Bu arada Lilliumm;
Kuzum çok beğendim ben,gayette güzel olmuş. Bende kotla yakıştırdım açıkçası. Elbisende çok hoşuma gitti eğer erkek arkadaşın dışarda giymene izin vermeyecekse evlenince onun yanında giyersin:1:

Yarın görüşmek üzere. Musmutlu günler:16:

Canım benimmmm çok sağol çok teşekkür ederim :) Evet vücut hatlarımı belli ediyomuş :) giyme dışarda bitanemmm dedi :1: Evlenince giyersin evimizde dedi :16: Ahh ahh görecekmiyim acep o günleri :14:

Eee sen naptın tatlım nasıl gidyo :) bayramda görüşemeyiz bugün bol bol görüşelim :)

Mrblar kızlarrrr evden çıkmadan bi bakayım dedim ama kimsee yokmuşşş malesefff:ssz:
Bernardo'da %50 indirim var kızlarrr almayı düşündüğünüz şeyler varsa bakınnn:34:
Çok şık fincan setleri falan var almamak için zor tuttum kendimii:1:
$bernardo.webp

Son düzenleme:
Mrblar kızlarrrr evden çıkmadan bi bakayım dedim ama kimsee yokmuşşş malesefff:ssz:
Bernardo'da %50 indirim var kızlarrr almayı düşündüğünüz şeyler varsa bakınnn:34:
Çok şık fincan setleri falan varsa almamak için zor tuttum kendimii:1:
Eki Görüntüle 539221

Aaa çok tatlılar :) ben böyle çiçekli fincan takımlarını falan çok beğeniyorum, kahvaltılıkları falan.. Ama annem eski model diyor :14:

:1:

Aynen kuzum katılıyorum sana :16: Bende bayılıyorum çiçekli takımlara nedense.. Ama evimide ona göre yapmam lazım ayy evimi çok merak ediyorum nasıl bişi acaba :1: :1:

Sen bi de bana sor canımmm:1: Aklım fikrim cicili bicili şeylerde, ev yapim derken iflas etmezsem iyidir.
Salonum rahat, yatak odam modern, mutfağım cicili bicili olmalııııı:46:

Sen bi de bana sor canımmm:1: Aklım fikrim cicili bicili şeylerde, ev yapim derken iflas etmezsem iyidir.
Salonum rahat, yatak odam modern, mutfağım cicili bicili olmalııııı:46:

Aynen tatlım aynen böyle prensesler gibi bi evim olsun istiyorum ..

Biraz tuzlu olcak ama :1:

Geçen 22 milyarlık bi mobilya takımı beğenmiştim.. Mağazanın adı şuan aklıma gelmiyor ama.. Harikaydı.. :16:

Aynen tatlım aynen böyle prensesler gibi bi evim olsun istiyorum ..

Biraz tuzlu olcak ama :1:

Geçen 22 milyarlık bi mobilya takımı beğenmiştim.. Mağazanın adı şuan aklıma gelmiyor ama.. Harikaydı.. :16:

Maşallahhhh:1::1::1::1::1: Mobilyada sadelikte hoşlandığım için pahalı olmuyor neyseki seçtiklerim.
Beni de aksesuarlar batırır:52:

Maşallahhhh:1::1::1::1::1: Mobilyada sadelikte hoşlandığım için pahalı olmuyor neyseki seçtiklerim.
Beni de aksesuarlar batırır:52:

Kız benim baktıklarımda sadeydi ama :) .. Baya hoştu.. Takım olaraktı zaten vitrini falan :) Televizyonluğu.. Uyum içindeydi :16:

Tatlım ben çıkıyorum artık öpüyorummm çok görüşürüz sonraa:54:

Tamam cnaım benim görüşürüz sonra öptümmm :54:

Back
X