• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Canım benimmmm çok sağol çok teşekkür ederim :) Evet vücut hatlarımı belli ediyomuş :) giyme dışarda bitanemmm dedi :1: Evlenince giyersin evimizde dedi :16: Ahh ahh görecekmiyim acep o günleri :14:

Eee sen naptın tatlım nasıl gidyo :) bayramda görüşemeyiz bugün bol bol görüşelim :)

insan sevdiğini kıskanır tabi,giyin kocanın yanında şıkır şıkır:1: görürsün o günleri de tabi ya,ben bile 8 senenin sonunda evleniyorsam:9:

Bende daha yeni kendime bir şeyler aldım ya anca vakit oldu koşuşturmacadan. Ayakkabıyla elbise aldım nişanlımda çanta almış bana çok şeker:16: daha simdi vakit bulup girebildim ben girincede siz olmuyosunuz tek kalıyorum:14:

Şimdiden hepinize iyi bayramlar kuzucuklarııım:16::16::16::16:

Mrblar kızlarrrr evden çıkmadan bi bakayım dedim ama kimsee yokmuşşş malesefff:ssz:
Bernardo'da %50 indirim var kızlarrr almayı düşündüğünüz şeyler varsa bakınnn:34:
Çok şık fincan setleri falan var almamak için zor tuttum kendimii:1:
Eki Görüntüle 539221

Bugun nisanlima gösterdim bunları. Alalım tabi ya sen yeterki iste çok güzeller zaten dedi:1::1::1: Melez sende alıştırdın beni cicili bicili şeylere mutfağım senin şaheserin olacak:1::1::1::1:

Bugun nisanlima gösterdim bunları. Alalım tabi ya sen yeterki iste çok güzeller zaten dedi:1::1::1: Melez sende alıştırdın beni cicili bicili şeylere mutfağım senin şaheserin olacak:1::1::1::1:

Çok şanslısın güzelim erkekler pek anlamaz böyle şeylerden nişanlın zevkliymiş:34: Ben erkek arkadaşıma göstersem
güler büyük ihtimal "ne bunlar böyle edili büdülü çiçekli böcekli" der:52::52::52::52: İnşallah herşeyin gönlünce olur
canım, mutlulukla eskitirsin:54:

Bugün gaza geldim baya alışveriş yaptım ben de çok mutluyum:21::21::21::21: Alışveriş rahatlatıyo gerçektennnn:46:

Çok şanslısın güzelim erkekler pek anlamaz böyle şeylerden nişanlın zevkliymiş:34: Ben erkek arkadaşıma göstersem
güler büyük ihtimal "ne bunlar böyle edili büdülü çiçekli böcekli" der:52::52::52::52: İnşallah herşeyin gönlünce olur
canım, mutlulukla eskitirsin:54:

Bugün gaza geldim baya alışveriş yaptım ben de çok mutluyum:21::21::21::21: Alışveriş rahatlatıyo gerçektennnn:46:

Ah evet benim annem öyle diyor genelde:1::1: Insallah canım beniim:16:

Oh ne de güzel yapmışsın neler aldın peki?:54:
Bende nişanlımın cebinde para bırakmadım bugun beğendiğimi direk aldım:1::1::1::1:

Kızlar bu arada diğer konuda yazışmalarınızı okudum siyah saç güzel değil falan demissiniz ben siyah sacliyim:14:

Ah evet benim annem öyle diyor genelde:1::1: Insallah canım beniim:16:

Oh ne de güzel yapmışsın neler aldın peki?:54:
Bende nişanlımın cebinde para bırakmadım bugun beğendiğimi direk aldım:1::1::1::1:

Kızlar bu arada diğer konuda yazışmalarınızı okudum siyah saç güzel değil falan demissiniz ben siyah sacliyim:14:

Yok kızzz siyah saçı değil, bende olduğu için doğal durmayanları sevmiyorum. Yoksa yakışana yakışıyor:16::16::16::16:
Benim tenim kumral ama çok renksiz, cansız o yüzden ölü gibi gösteriyor beni,, o yüzden kurtulmaya çalışıyorum ondan bahsediyoduk
diğer konuda:34:

Taytla giymelik kazaklar aldım, elbise aldım (birazcık mini,erkek arkadaşım öldürücek:1::1:),kumaş etek ve pantolon aldımm, cicili bicili
çoraplar aldım:52:,hediye kutusu kurdeleler falan aldım(yakında yıldönümümüz ve doğum günü:17:),ufak tefek ek hediyeler aldım falan filan canım:31:
Annemin kredi kartını almıştım ben de limiti dordurmama az kaldı:1:

Yok kızzz siyah saçı değil, bende olduğu için doğal durmayanları sevmiyorum. Yoksa yakışana yakışıyor:16::16::16::16:
Benim tenim kumral ama çok renksiz, cansız o yüzden ölü gibi gösteriyor beni,, o yüzden kurtulmaya çalışıyorum ondan bahsediyoduk
diğer konuda:34:

Taytla giymelik kazaklar aldım, elbise aldım (birazcık mini,erkek arkadaşım öldürücek:1::1:),kumaş etek ve pantolon aldımm, cicili bicili
çoraplar aldım:52:,hediye kutusu kurdeleler falan aldım(yakında yıldönümümüz ve doğum günü:17:),ufak tefek ek hediyeler aldım falan filan canım:31:
Annemin kredi kartını almıştım ben de limiti dordurmama az kaldı:1:

hı tamam o zaman sorun yok:9:
Oh ne güzel almışsında almışsın:1::1::1 Güle güle giy inşallah merak ettim nasıllar diye gösterebilme imkanın var mı? :31:
Ya nişanlımında 12 artalıkta doğum günü ne yapsam ne alsam bulamadım:26:

Canım bu arada mesaj kısmından resim atılıyor mu?

bakayım internette varmıdır ki indirim.. ama ben gidip bakıp almayı sevenlerdenim

Evet canım baktım internet sitesine indirimi oraya da yansıtmışlar:46:

Dayanamadım ve resmini paylaştığım takımın 6lı fincanını sepete attım:1:
Annemden kurtarabilirsem ilerde evimde kullanırım (yüzyıllar sonra:37:)

hı tamam o zaman sorun yok:9:
Oh ne güzel almışsında almışsın:1::1::1 Güle güle giy inşallah merak ettim nasıllar diye gösterebilme imkanın var mı? :31:
Ya nişanlımında 12 artalıkta doğum günü ne yapsam ne alsam bulamadım:26:

Canım bu arada mesaj kısmından resim atılıyor mu?

Tabiki canım neden olmasın:34: Ama telefonumun görüntü kalitesi kötü malesef, olduğu kadar artık:17:
Çekip koycam aldıklarımı hemen:42:

Özel mesajla resim gönderiliyor canım ama buraya koyduğumuz gibi değil. Resmi hızlıresim sitesine yükleyip linkini atabiliyorsun:34:

6. yıla yaklaştığımız ilişkimizde bu bayram kısmetse küçük bir adım atacağız :D
bayramda tanışmaya gelecek sevgilim bize :)
kaç senedir biliyorlar ilişkimi ama tanışmamışlardı hiç :)

Son düzenleme:
Melez canım yüzümü görmek sana nasip oldu:1::1: inşallah silebilirim bu resmimmi sen gördükten sonra:1: alıntı yapmazsan silerim herhalde:9:
Bu elbiseyi giydiğimde nişanlımdan azar yemiştim,avukatlıktanda terfi ettim güzellik uzmanı olan arkadaşımın yanındayım sürekli:1:
Saçlarımın iyi hali bu, çok çok seyrek ve yıpranmış burada pek belli olmuyor ama kabarttığım için..

Son düzenleme:
Maşallahhhh tü tü tüüüüüü fıstık gibisin kızzzz:nazar::nazar::nazar::nazar::17:
Saçların da yüzüne çok yakışmışşş, siyah rengin bende duruşunu görseydin tam
bi felakettttt:52::52::52::52: Gözlerin de çok güzelmişş:54:

Saçların yıpranmışsa yağ bakımı yap canım çok iyi geliyor. Hindistancevizi yağı ve shea
yağını önerebilirim:34:

Son düzenleme:
Maşallahhhh tü tü tüüüüüü fıstık gibisin kızzzz:nazar::nazar::nazar::nazar::17:
Saçların da yüzüne çok yakışmışşş, siyah rengin bende duruşunu görseydin tam
bi felakettttt:52::52::52::52: Gözlerin de çok güzelmişş:54:

Saçların yıpranmışsa yağ bakımı yap canım çok iyi geliyor. Hindistancevizi yağı ve shea
yağını önerebilirim:34:

Heheh çok çok teşekkür ederim:1: Bence sana da yakışmıştır ya yüzünü bilmiyorum ama:1: Şuan ne renk saçların?

İşe yarar mı ki ya? Herkes bir şeyler söylüyor denemeyede korkuyorum açıkçası:26: Dökülmesi de cabası zaten ama bunları deneyeceğim:34:

Back
X