- Konu Sahibi _Semiramis_
- #2.401
hahahanlamıştım biliyo musun ama kırılma diye söylememiştimmm atractive de bülent ersoya bi benzerlik sezdimmmm itiraf ediyorm
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hahahanlamıştım biliyo musun ama kırılma diye söylememiştimmm atractive de bülent ersoya bi benzerlik sezdimmmm itiraf ediyorm
![]()
yaramızı desme![]()
abla yapma yaaa korktum senden valla :18: benım sevgilim seni döverki hemsemiramis baaaaaaaakkkkkk seni kazıdım beynime bursaya gelcem belalın olcam![]()
sen evde kalirsin![]()
ben evliyim diyemi kimse benle muhabbet etmiyor![]()
aynen hatta birbirimize oyle hıtap etmeye dewam edıyomusuz alıskanlık
zatı semıramısın resımlerını gorduk bı gun gorursem bursa caddelerınde semıramıııııısssss be hurremland dıe boynuna atleycem![]()
işte böyle itiraf etsenizz zor duruma düşmezsinizzevet son reklamında ki ay yürüyüşü hareketini de aynı yapıyorum bülent ablamla
![]()
herkes bekar galiba burda :26::26:
abla yapma yaaa korktum senden valla :18: benım sevgilim seni döverki hem![]()
ben niye evde kalıyomuşum özellikle ben hemde![]()
canm ben semıramıs ve gwenın manıtları var ama dılım varmıyor otekımızın taze bıttı:18:
yahu bıde alakasız olcek emma atractıve ve gwencooper ne dimek![]()
açıklıyorum seni bende kıskandımmm ne güzell sevdiğinle uyuyup uyanıyosunnn ahh ahhh o günleri bi görsemmmben evliyim diyemi kimse benle muhabbet etmiyor![]()
seni dısladık evlisin diye sana karsı buyuk bir hasetlik kıskanclık var icimizde![]()
ayy koptummm kızımmm sen normalde de böyle komik misin ne kafasın sen yaaa koptum bu gece çok güldüm sana hohohiii
:90:
bende bursadayım laa benim neden boynuma atractive diye atlamıyosun![]()
atla yavrumm bende yanaklarından şupur şupur öperimmmaynen hatta birbirimize oyle hıtap etmeye dewam edıyomusuz alıskanlık
zatı semıramısın resımlerını gorduk bı gun gorursem bursa caddelerınde semıramıııııısssss be hurremland dıe boynuna atleycem![]()
cok masraflisin kimse almaz seni![]()
açıklıyorum seni bende kıskandımmm ne güzell sevdiğinle uyuyup uyanıyosunnn ahh ahhh o günleri bi görsemmm![]()
bacım senın resmını mı gordum her sarısın yuwarlak yuzlu sıbel can kılıklı gacıya atlayımmı atractıve dıe![]()